South Puget Sound Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νότια Puget Sound Community College (SPSCC) αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως ένα από τα κορυφαία 150 κοινοτικά κολέγια στις ΗΠΑ από το Aspen Institute College του προγράμματος Excellence. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ουάσιγκτον, Ολυμπία, ότι βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Σιάτλ. Ιδρύθηκε το 1962, η κορυφαία διαπιστευμένο δημόσια κολέγιο διετούς προσφέρει προσωπική φροντίδα, μικρές τάξεις, και προσφέρει ένα προσιτό κόστος ζωής σε μια ασφαλή πόλη που περιβάλλεται από το πανέμορφο τοπίο του Βορειοδυτικού Ειρηνικού. Έχουμε 140 ξένους φοιτητές που εκπροσωπούν 27 χώρες? και ο συνολικός πληθυσμός σπουδαστών είναι πάνω από 7.000 φοιτητές.

Ενενήντα πέντε τοις εκατό των διεθνών φοιτητών αποφοιτούν με μέση ΣΔΣ του 3,5 (4,0 κλίμακα) και να μεταφέρει στην κορυφή αμερικανικά πανεπιστήμια για να ολοκληρώσει το πτυχίο τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα σπουδών από επτά μεταφοράς συνεργάτης βαθμούς (Τέχνες, Βιολογία, Επιχειρήσεις, Νοσηλευτικής (δύο επιλογές), Science (Track 1 και 2) και τριάντα (30) τεχνικές πτυχία και πιστοποιητικά. Το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών στη Νότια Puget Sound Community College θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αγγλική γλώσσα τους για χρήση σε ακαδημαϊκούς, των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, τη σταδιοδρομία, και τον πολιτισμό. Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο βασίζεται στο σύστημα τρίμηνο. Quarters ξεκινήσει το Σεπτέμβριο, Ιανουάριο, Απρίλιο και Ιούνιο.

Αν ψάχνετε για ένα κολέγιο που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές ικανότητές σας και το προφίλ για να σας προετοιμάσει για την εισαγωγή σε ένα κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο, ή να συνεχίσει συναρπαστικές ευκαιρίες και συμφέροντα, τότε θα πρέπει να ισχύει για SPSCC σήμερα. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορούμε να σας βοηθήσει να πάρετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για τη ζωή που θέλετε.

Top Λόγοι για τους οποίους το Διεθνές φοιτητές σπουδάζουν σε SPSCC

 • επιλέχθηκε SPSCC ως ένα από τα κορυφαία κοινοτικά κολέγια στις ΗΠΑ
 • Δεν TOEFL / IELTS βαθμολογία που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών
 • Υψηλή ποιότητα, εγγυημένη μεταφορά, εξαιρετική τιμή
 • Μέση φοιτητής-να-σχολή αναλογία: 22: 1 (Μικρό μέγεθος της τάξης)
 • Βρίσκεται στην πρωτεύουσα του κράτους της Ουάσιγκτον, Ολυμπία
 • Εύκολη online αίτηση και ευέλικτη προθεσμίες
 • I-20 που εκδόθηκαν σε 2 εργάσιμες ημέρες με την συμπληρωμένη αίτηση
 • Δωρεάν διδασκαλία, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και πρακτική υπηρεσίες
 • Δωρεάν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
 • Άριστη υποστήριξη των φοιτητών
 • Ασφαλή, όμορφη και φιλική πανεπιστημιούπολη
 • διαθέσιμες επιλογές Πολλαπλές οικονομικά προσιτή στέγαση (πρόγραμμα σπίτι παραμονής και διαμερίσματα)
 • 140 αλλοδαποί φοιτητές από περισσότερες από 27 χώρες
 • Κερδίστε ένα αμερικανικό δίπλωμα γυμνασίου και Associate Degree ταυτόχρονα

Τοποθεσία: Ολυμπία - μια μεγάλη πόλη για μελέτη και Διαβίωσης

Κατανοούμε την εξελισσόμενη αγορά εργασίας, και θα επικεντρωθεί στην παροχή βοήθειας διεθνή τους μαθητές να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχει σε μια ευρεία ποικιλία των θέσεων εργασίας, ορισμένα από τα οποία δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί ακόμα. Πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι μια διεθνής κατάσταση και ένα κομβικό σημείο για την παγκόσμια επιχειρηματική και τεχνολογίας με έδρα για εταιρείες όπως η Microsoft, η Boeing, και Starbucks, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Νότια Puget Sound Community College απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης Ολυμπία, πρωτεύουσα της πολιτείας, με συνολικό πληθυσμό 150.000 άτομα. Είναι σε μικρή απόσταση με το Σιάτλ. Ολυμπία έχει ένα ήπιο κλίμα, που προβλέπει δροσερά καλοκαίρια και ήπιο χειμώνα, με ετήσια βροχόπτωση 50 ίντσες ανά έτος. Κανονικές θερμοκρασίες κυμαίνονται από 5 ° C τον Ιανουάριο σε 25 ° C τον Ιούλιο. Ολυμπία και το κολέγιο είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, το οποίο είναι δωρεάν για όλους τους φοιτητές.

Δεν TOEFL ή IELTS απαιτείται για την αποδοχή

Οι μαθητές με 61/173/500 TOEFL ή IELTS 5.5 μπορούν να εγγραφούν απευθείας στο πρόγραμμα σπουδών. Δεν αγγλική δοκιμή απαιτείται για την εισαγωγή. SPSCC δεν απαιτεί TOEFL ή IELTS βαθμολογία. Στους μαθητές δίνεται ένα τεστ κατά τη διάρκεια της προσανατολισμό. Οι μαθητές τοποθετούνται σε μια εντατική αγγλική ή / και ακαδημαϊκά μαθήματα βασίζονται σε αποτελέσματα δοκιμών τοποθέτηση.

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών

Το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών στη Νότια Puget Sound Community College θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε επάρκειας αγγλικά σας για ακαδημαϊκούς σκοπούς, των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, τη σταδιοδρομία, και τον πολιτισμό. Το πρόγραμμα προσφέρει:

 • Τέσσερα επίπεδα των μαθημάτων στην ανάγνωση, τη γραφή, την επικοινωνία, και τη γραμματική
 • Μικρό μέγεθος τάξη (10-15 μαθητές ανά τάξη)
 • Δωρεάν βοήθεια διδασκαλία, γράφοντας κέντρο, και τα εργαστήρια είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές
 • Εγγυημένη εισαγωγή σε κατηγορίες κολλέγιο-επίπεδο μετά την ολοκλήρωση Επίπεδο IV του Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών

Διεθνές Πρόγραμμα Γυμνάσιο Ολοκλήρωση

SPSCC προσφέρει στους φοιτητές ένα μονοπάτι για να ολοκληρωθεί ένα δίπλωμα γυμνασίου, λαμβάνοντας παράλληλα μαθήματα κολέγιο. Πάρτε μαθήματα στο SPSCC που θα οδηγήσει σε μια Πολιτεία της Ουάσιγκτον απολυτήριο λυκείου και συγγενούς βαθμό για τη μεταφορά πανεπιστημίου ταυτόχρονα.

Διεθνείς Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών

Μαθητές να βρουν μια κουλτούρα επικεντρώνεται στην επιτυχία τους σε SPSCC. Που κυμαίνονται από ολοκληρωμένη υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας και την ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών που προσφέρονται μέσω του Διεθνούς Γραφείου Εξυπηρέτησης Μαθητών, θα πρέπει να περιβάλλεται με την υποστήριξη και ευκαιρίες. Ελεύθερη πτώση-στη διδασκαλία είναι διαθέσιμο όπου μπορείτε να βρείτε βοήθεια για τις κατηγορίες όπως η λογιστική, τα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανική. Εμπειρία πολιτισμικά εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητες, την ανάπτυξη ηγεσίας, σύλλογοι και φοιτητικές οργανώσεις, και τον αθλητισμό ενδοκολλεγιακός. Η Συμβουλευτική και Κέντρο Καριέρας μπορεί να βοηθήσει μαθητή να διερευνήσει τις επιλογές σταδιοδρομίας και την παροχή συμβουλών και την παροχή συμβουλών υποστήριξης εκτός από την International Student Services.

Ο International Student Services γραφείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για διεθνείς φοιτητές: νέο προσανατολισμό των φοιτητών, τη μετανάστευση και τις θεωρήσεις υποστήριξη, την ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών, βοήθειας μεταφορά πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα peer-μέντορα, και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Campus ζωή

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να συμμετάσχουν στην πανεπιστημιούπολη. Επιλέξτε από περισσότερα από 29 φοιτητικές οργανώσεις για τη μουσική, το θέατρο, την κυβέρνηση, τον αθλητισμό, εγκληματολογία, η κοινωνική δικαιοσύνη και πολλά άλλα. Θα έχετε επίσης πολλές συναυλίες, διαλέξεις από διακεκριμένους καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και θεατρικές παραγωγές για να επιλέξετε από τα οποία είναι όλα δωρεάν για τους φοιτητές.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

SPSCC προσφέρει εκατοντάδες υποτροφίες. Οι υποτροφίες αυτές κυμαίνονται από $ 500- $ 3,000 η μέση βραβείο είναι περίπου $ 1.500.

Στέγαση

Homestays είναι διαθέσιμες σε όλους τους διεθνείς σπουδαστές που επιθυμούν να μείνουν με μια αμερικανική οικογένεια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο κολέγιο. Μερικοί μαθητές επιλέγουν να ζουν μόνοι τους ή με τους συγκατοίκους σε συγκροτήματα διαμερισμάτων βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.

Διεθνές Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εφαρμόζοντας σε απευθείας σύνδεση είναι ο ευκολότερος τρόπος για να υποβάλετε την αίτησή σας για να SPSCC. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ισχύουν. Με τέσσερα τρίμηνα για να διαλέξετε και τις προθεσμίες ευέλικτη εφαρμογή που ισχύουν για SPSCC είναι εύκολο. Έχουμε μια ανοικτή πολιτική εισδοχής πόρτα, έτσι δεχόμαστε όποιον μπορεί να ωφεληθούν από τα προγράμματα μας, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Μερικά προγράμματα έχουν όρια ηλικίας και τις ειδικές διαδικασίες εφαρμογής. Αφού λάβουμε μια συμπληρωμένη αίτηση και τα δικαιολογητικά θα επανεξετάσει το αρχείο σας και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail εντός 48 ωρών από την εισαγωγή σας.

 • Διεθνές έντυπο αίτησης του φοιτητή
 • $ 60 τέλος αίτησης
 • δήλωση της τράπεζας (προϋπόθεση για την φοιτητική βίζα)
 • Αντίγραφο της σελίδας πληροφοριών διαβατήριο
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor μεταφορά στην επιστήμη των υπολογιστών και της μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lacey Olympia +1 περισσότερα

Ο Συνεργάτης στην Επιστήμη-Transfer είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται για τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών ή πανεπιστήμιο για να μελετήσει την επιστήμη ή την εφαρμοσμένη μηχανική. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις βαθμό και επιλεγόμενα μαθήματα συνιστάται για συγκεκριμένο τομέα της μελέτης θα μεταφέρει σε πολλά προγράμματα τετραετές πτυχίο με κατώτερο στέκεται. [+]

Ο Συνεργάτης στην Επιστήμη-Transfer είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται για τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών ή πανεπιστήμιο για να μελετήσει την επιστήμη ή την εφαρμοσμένη μηχανική. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις βαθμό και επιλεγόμενα μαθήματα συνιστάται για συγκεκριμένο τομέα της μελέτης θα μεταφέρει σε πολλά προγράμματα τετραετές πτυχίο με κατώτερο στέκεται. Σε σύγκριση με το Associate Degree Τεχνών, αυτός ο βαθμός καθυστερεί μερικές γενικές πιστώσεις διανομής εκπαίδευση μέχρι το κατώτερο ή ανώτερο έτος, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στο βαθμό μεταφοράς για τις απαιτούμενες ακολουθίες επιστήμη καινούριος και δευτεροετών φοιτητών-επίπεδο. AS-T Track 2 εστιάζει στην επιστήμη των υπολογιστών, της μηχανικής, της φυσικής και ατμοσφαιρικές επιστήμες.... [-]


Bachelor μεταφορά στις μαγειρικές τέχνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lacey Olympia +1 περισσότερα

Ονειρεύεστε μια μελλοντική δημιουργία φαγητό, γλυκά και ποτά για τους άλλους; Όταν έχετε μελετήσει τα προγράμματα Μαγειρικής & Ποτά Τεχνών στο SPSCC, θα είστε έτοιμοι να εισέλθουν στην δυναμική βιομηχανία τροφίμων και ποτών, όπου οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. [+]

Το πρόγραμμα αυτό διαφέρει από τις Μαγειρικές Τέχνες AAS, προσφέροντας πιο γενική εκπαίδευση ως μέρος της απαίτησης πυρήνα, καθιστώντας πιο μεταβιβάσιμα σε κολέγια και πανεπιστήμια που επέλεξαν να εκφράσουν με τη Νότια Puget Sound Community College. Η μόνη τρέχουσα αποδεκτή άρθρωση βαθμό για αυτό το AAS-T είναι με Bachelor Νότια Seattle Community College του βαθμού Εφαρμοσμένων Επιστημών στη Διοίκηση Φιλοξενίας.... [-]


Bachelor μεταφορά στο φυσικό, τη γη, και τις περιβαλλοντικές επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lacey Olympia +1 περισσότερα

Περιβαλλοντική Επιστήμη τονίζει την επιστημονική σχέση του ανθρώπου και του φυσικού μας κόσμου. Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα της εποχής μας, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του πληθυσμού και της κλιματικής αλλαγής, καθώς και προβλήματα όπως η απώλεια της βιοποικιλότητας και των περιβαλλοντικών ζημιών. [+]

Ο Συνεργάτης στην Επιστήμη-Transfer είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται για τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών ή πανεπιστήμιο για να μελετήσει την επιστήμη ή την εφαρμοσμένη μηχανική. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις βαθμό και επιλεγόμενα μαθήματα συνιστάται για συγκεκριμένο τομέα της μελέτης θα μεταφέρει σε πολλά προγράμματα τετραετές πτυχίο με κατώτερο στέκεται. Σε σύγκριση με το Associate of Arts Degree, αυτός ο βαθμός καθυστερεί μερικές γενικές πιστώσεις διανομής εκπαίδευση μέχρι το κατώτερο ή ανώτερο έτος, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στο βαθμό μεταφοράς για τις απαιτούμενες ακολουθίες επιστήμη καινούριος και δευτεροετών φοιτητών-επίπεδο. AS-T Track 1 επικεντρώνεται στη χημεία, βιολογία, επιστήμες του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και τη γεωλογία και των γεωεπιστημών.... [-]


μεταφέρετε Bachelor στην επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lacey Olympia +1 περισσότερα

Επιλέξτε ένα μονοπάτι μέσα από το γρήγορο ρυθμό, την καλλιέργεια, και ποικίλες επιχειρηματικό κόσμο σταδιοδρομία. Οι μαθητές των επιχειρήσεων να μάθουν να κατανοήσουν πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις σε σύνθετα νομικά και οικονομικά περιβάλλοντα. Στο SPSCC θα σας προετοιμάσει για να λειτουργήσει με επιτυχία σε μια ποικιλία των επαγγελματικών και το γραφείο ρυθμίσεις. [+]

Με βάση μια συμφωνία μεταφοράς σε επίπεδο πολιτείας, ο Συνεργάτης σε συμφωνία Business Direct Transfer / Major σχετικό πρόγραμμα, που μερικές φορές αναφέρεται ως Αναπληρωτής Τεχνών, είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται για την προετοιμασία μιας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων και να εισέλθουν ως junior στο πιο απολυτηρίου ιδρύματα στο κράτος της Ουάσιγκτον. Τα μαθήματα που περιγράφονται θεωρούνται ισοδύναμα πορεία προς τις παρόμοιες υποχρεωτικά μαθήματα κατώτερη κατηγορία που προσφέρονται στο ίδρυμα υποδοχής απολυτηρίου.... [-]


μεταφέρετε πτυχίο στην κοινωνιολογία και την ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lacey Olympia +1 περισσότερα

Πώς ο πολιτισμός επηρεάζει την οικονομική και πολιτικά αποτελέσματα; Γιατί οι ποινικές τιμές πέφτουν σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο; Γιατί οι διάφορες μορφές ανισότητας αύξηση; φοιτητές Κοινωνιολογίας εξερευνήσετε την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και την κοινότητα: ρωτούν πώς και γιατί τα άτομα και μεγάλες ομάδες σχετίζονται μεταξύ τους, καθώς και το περιβάλλον τους. [+]

Ο Συνεργάτης στο Arts είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται για τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τετραετή ή πανεπιστήμιο. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις βαθμό και επιλεγόμενα μαθήματα συνιστάται για συγκεκριμένο τομέα της μελέτης θα μεταφέρει στα περισσότερα προγράμματα σπουδών τεσσάρων ετών με κατώτερο στέκεται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γενική εκπαίδευση εισάγει τους φοιτητές στο περιεχόμενο και τη μεθοδολογία των μεγάλων τομέων της γνώσης - την επικοινωνία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και καλές τέχνες, τις φυσικές επιστήμες, τα μαθηματικά και τις κοινωνικές επιστήμες - και τους βοηθά να αναπτύξουν τις διανοητικές δεξιότητες που θα τους καταστήσουν πιο αποτελεσματική την δια βίου εκπαιδευόμενους. γενικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ακαδημίας που προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες μεταφοράς των τετραετή κολέγια και τα πανεπιστήμια, όπως περιγράφεται στο Εγχειρίδιο Επιτροπή διακολλεγιακή Σχέσεων. Νότια Puget Sound Community College προετοιμάζει τους αποδέκτες της Συνεργάτης στο Arts πτυχίο σε:... [-]


Βίντεο

Take a walk through SPSCC

SPSCC International Student Perspective

SPSCC Campus Life

Learning Support Services

SPSCC Free Writing Center

Help Your Professors Help You

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
4220 6th Ave SE
Lacey, Washington, WA 98503 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
2011 Mottman Rd SW
Olympia, Washington, WA 98512-6292 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)