Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δείτε το φυλλάδιο μας εδώ.

Top 10 Λόγοι για Σπουδές στο San Mateo Κολέγια της Silicon Valley

  1. τρεις σχολές δημόσιας κοινότητάς μας (Καναδάς College, College of San Mateo και Skyline College) είναι γνωστό για τα προγράμματά τους την ποιότητα της μεταφοράς και των υπηρεσιών, καθώς και των εγγυημένων μεταφορά από και συνεργασία με επιλεκτικές πανεπιστήμια.
  2. Ετήσια δίδακτρα των $ 6.456 δολάρια.
  3. Οι τρεις κολέγια είναι το ασφαλέστερο στην Καλιφόρνια και από τα ασφαλέστερα στη χώρα.
  4. # 1 σε εγγυημένα μεταφορές σε τετραετή universities- σήμερα 55 πανεπιστήμια προσφέρουν εγγυημένη μεταβιβάσεις προς τους μαθητές μας.
  5. Onsite μεταφορά παροχή συμβουλών που παρέχονται από τους εκπροσώπους UC Berkeley και μια αύξηση 165% σε ποσοστό αποδοχής μεταφορά στο UC Berkeley στο πιο πρόσφατο έτος (89 το 2014 και 213 το 2015).
  6. Και τα τρία κολέγια προσφέρουν προγράμματα ποιότητας συνεργάτης, βεβαίωση και μεταβίβαση στο κράτος των εκπαιδευτικών art εγκαταστάσεις με τη σχολή βραβευμένο και το προσωπικό, πολλές δικτύωση και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης με τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας της Silicon Valley γύρω από τα κολλέγια.
  7. Παγκόσμια υποτροφία Beca, συμπεριλαμβανομένων παραιτήσεις πλήρη δίδακτρα, στη διάθεση των εισερχόμενων διεθνείς φοιτητές.
  8. εγγραφή φυσικά προτεραιότητα για τους ξένους φοιτητές.
  9. συντονιστής Στέγαση διαθέσιμο για να βοηθήσει με τη στέγαση κοντά σε τρεις σχολές μας.
  10. Εθνικά αναγνωρισμένων κέντρο STEM στο κολλέγιο του Καναδά και Εργαστήριο κατασκευής στο Skyline College.

San Mateo Κολέγια της Silicon Valley περιλαμβάνει τρία εκκρεμή πλήρως διαπιστευμένο διετή κολέγια κοινότητα: Καναδάς College, College of San Mateo και Skyline College. Βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.

Και οι τρεις σχολές έχουν «Εγγυήσεις είσοδος Transfer", με ίσως το μεγαλύτερο αριθμό των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό παρέχει στους φοιτητές τη διαβεβαίωση του να πάρει σε ένα πανεπιστήμιο αν ο φοιτητής πληροί τις πανεπιστημιακού και άλλες απαιτήσεις και δεν υπόκειται στον εισαγωγών καινούριο χαρακτηριστικό πανεπιστήμιο "εμπόδιο επιλεκτικότητα". Το 2015, 236 μαθητές έγιναν δεκτοί στο UC Berkeley από τις τρεις σχολές, όπως τη μεταφορά μαθητών. Οι φοιτητές αυτοί θα τεθεί ως juniors και μόνο που χρειάζεται δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το πτυχίο πανεπιστημίου στο UC Berkeley.

Τα κολλέγια είναι γνωστά για τα προγράμματα STEM τους (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και τα Μαθηματικά) και Skyline College έχει ένα οικοτροφείο με Caltech και UC Berkeley. Cañada College έχει ένα βραβευμένο κέντρο STEM, η πρώτη μεταξύ όλων των κοινοτικών κολεγίων στην Καλιφόρνια. κατηγορίας κινουμένων σχεδίων της για παράδειγμα, διδάσκεται από έναν υπάλληλο της Pixar. Skyline College, μόλις 15 λεπτά μακριά από το Σαν Φρανσίσκο, προσφέρει Διεθνούς Εμπορίου και μια ποικιλία από προγράμματα μεταφοράς Biotech και Μηχανικών. Έχει επίσης ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με CalTech και UC Berkeley. College of San Mateo είναι ένα από τα παλαιότερα κοινοτικά κολέγια στην Καλιφόρνια. Στη δεκαετία του 1920, Κολλέγιο του San Mateo ήταν σε μεγάλο βαθμό, ένα σχολείο prep ή εφαλτήριο σε Πανεπιστήμιο του Stanford και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (Μπέρκλεϊ).

Μελετώντας στη Silicon Valley δυνητικά δίνει στους φοιτητές την πρακτική και τις ευκαιρίες δικτύωσης στο Google, η Apple, Salesforce, το Twitter και το Facebook, κ.λπ. Κάθε ένα από πανεπιστημιουπόλεις μας είναι σε μικρές και ασφαλείς κοινότητες που βρίσκονται κοντά σε αυτοκινητόδρομους που σας μεταφέρει απευθείας στο Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ, SFO διεθνές αεροδρόμιο και άλλους πολύ γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, όπως Monterey Bay, Yosemite και Lake Tahoe βρίσκονται σε κοντινή απόσταση οδήγησης.

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να επισκεφθούν συνοικία διεθνείς ομολογίες ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Οι πολίτες των ΗΠΑ και των μόνιμων κατοίκων να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Περιφέρεια μας για περισσότερες πληροφορίες.

πανεπιστήμιο
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Τα μαθηματικά αποτελούν το θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης. Είναι απαραίτητο για όσους θέλουν να κατανοήσουν και να λάβουν μέρος στις σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις τ ... [+]

Τα μαθηματικά αποτελούν το θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης. Είναι απαραίτητο για όσους θέλουν να κατανοήσουν και να λάβουν μέρος στις σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις της εποχής μας. Αλλά είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για τους φοιτητές στις κοινωνικές επιστήμες και όποιος θέλει να κατανοήσει, πληρέστερα, τον κόσμο γύρω μας. Στην ουσία του, τα μαθηματικά είναι ένας τρόπος για μας να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Mateo
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Βιολογία είναι η μελέτη της ζωής και ζωντανών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της μορφολογίας τους, τη φυσιολογία, ανατομία, τη συμπεριφορά, την προέλευση και τη διανομή. ... [+]

Το πεδίο

Βιολογία είναι η μελέτη της ζωής και ζωντανών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της μορφολογίας τους, τη φυσιολογία, ανατομία, τη συμπεριφορά, την προέλευση και τη διανομή.

Προκειμένου να επιτύχουμε στον τομέα της βιολογίας, οι μαθητές θα πρέπει να είναι παθιασμένοι με το φυσικό κόσμο και να επιδείξει ισχυρές δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.

βιολογία

Ενώ λαμβάνουν μαθήματα βιολογίας στα κολέγια του κολλεγίου San Mateo του Silicon Valley, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να μάθουν τις κατάλληλες τεχνικές επιστημονικής αναφοράς και μια πλήρη κατανόηση της επιστημονικής μεθόδου και θα χρησιμοποιήσουν βιολογική μελέτη, παρατήρηση και πειραματισμό για να δοκιμάσουν υποθέσεις και να αναλύσουν τα αποτελέσματα. μαθήματα βιολογίας επίσης να πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης για μια ποικιλία των μεγαλύτερων εταιριών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Mateo
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Cañada College διαθέτει ένα πλήρως διαπιστευμένο πρόγραμμα μεταφοράς Μηχανικών. Αυτό το πρόγραμμα χαμηλότερου τμήματος αποτελείται από τα ίδια μαθήματα που προσφέρονται σ ... [+]

Cañada College και το κολλέγιο του San Mateo έχουν πλήρως διαπιστευμένο προγράμματα μεταφοράς Μηχανικών. Τα προγράμματα αυτά κάτω τμήματος αποτελείται από τα ίδια μαθήματα που προσφέρονται σε οποιαδήποτε τετραετούς κολέγιο ή πανεπιστήμιο σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος, διδάσκεται από μια σχολή με σημαντική βιομηχανική εμπειρία.

Σχεδόν όλοι οι μαθητές Μηχανικών μας έχουν στη συνέχεια λαμβάνονται τα πτυχία τους σε σχολή τετραετούς ή πανεπιστήμιο και έχουν εισέλθει επαγγέλματος του μηχανικού. Το Κολλέγιο έχει συνάψει συμφωνίες άρθρωση με τις υπηρεσίες μηχανικού του UC, CSU και ανεξάρτητο κολέγια και πανεπιστήμια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Mateo
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Ψυχολογία είναι η σχετική με τη συμπεριφορά της επιστήμης, τόσο των ανθρώπων όσο και των μη ανθρώπινων ζώων, και είναι μόνο περίπου 125 ετών. Πρόκειται για μια ευρεία πει ... [+]

Τι είναι ψυχολογία;

Ψυχολογία είναι η σχετική με τη συμπεριφορά της επιστήμης, τόσο των ανθρώπων όσο και των μη ανθρώπινων ζώων, και είναι μόνο περίπου 125 ετών. Πρόκειται για μια ευρεία πειθαρχία, ουσιαστικά εκτείνεται θέμα από τη βιολογία μέχρι την κοινωνιολογία. Η ψυχολογία μελετά τη διασταύρωση δύο κρίσιμων σχέσεων: μία μεταξύ της λειτουργίας του εγκεφάλου και της συμπεριφοράς και μία μεταξύ του περιβάλλοντος και της συμπεριφοράς. Ως επιστήμη, η ψυχολογία εξής επιστημονικές μεθόδους, χρησιμοποιώντας προσεκτική παρατήρηση, τον πειραματισμό, και την ανάλυση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Mateo
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!