Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Λος Άντζελες, SCI-Arc είναι ένα κέντρο καινοτομίας και μία από τις λίγες ανεξάρτητες σχολές αρχιτεκτονικής του έθνους.

Μήνυμα απο τη Διευθύντρια

SCI-Arc είναι πάντα επέκταση και την αύξηση της φιλοδοξίες. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης μας, το σχεδιασμό που έχει σημασία, όπως ποτέ πριν, και έχουμε την ικανότητα να καταπλήξει τον κόσμο με την επίδειξη όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους το σχεδιασμό μπορούν να το μετατρέψουν.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή SCI-Arc είναι να reimagine τα ίδια τα άκρα της αρχιτεκτονικής, την εκπαίδευση αρχιτέκτονες να συμμετάσχουν, κερδοσκοπούν, και να καινοτομούν.

Ιστορία της SCI-Arc

SCI-Arc ιδρύθηκε το 1972 στη Σάντα Μόνικα από μια ομάδα καθηγητών και φοιτητών που ήθελαν να προσεγγίσουν την αρχιτεκτονική από μια πιο πειραματική προοπτική από τις παραδοσιακές σχολές που προσφέρουν.

Άνθρωποι

ηγεσίας, καθηγητές και το προσωπικό SCI-Arc προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και χώρες, αντανακλώντας την παγκοσμιότητα του ιδρύματος και φοιτητικού σώματος του.

Ευκολία

Εντός τριμήνου-μίλι-μακρύ πανεπιστημιούπολη της, SCI-Arc προσφέρει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη σουίτα των πόρων που στηρίζουν την ακαδημαϊκή πρόοδο και τον πειραματισμό.

Διαπίστευση

Η προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επαγγελματικών πτυχίων που χορηγούνται από την SCI-Arc είναι διαπιστευμένο τόσο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Αρχιτεκτονικής (Naab) και τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC).

Υποστηρίξτε το Σχολείο

SCI-Arc βασίζεται σε φιλανθρωπική υποστήριξη από τους αποφοίτους, τους γονείς και τους φίλους για να διατηρήσουν παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικό προγραμματισμό μας.

Καριέρα

SCI-Arc υπερηφανεύεται για την πρόσληψη και τη διατήρηση τους καλύτερους και ευφυέστερους υποψηφίων για μια καριέρα στο SCI-Arc, και είναι αφιερωμένο στη δημιουργία ενός πλούσια πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, ποικιλόμορφο περιβάλλον εργασίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

SCI-Arc

πρόγραμμα B.Arch SCI-Arc είναι ένα πενταετές πτυχίο Αρχιτεκτονικής προγράμματος επαγγελματικό πτυχίο, τονίζοντας αριστείας σχεδιασμό και την πνευματική ευρύτητα μέσω μιας ... [+]

πρόγραμμα B.Arch SCI-Arc του είναι ένα πενταετές πτυχίο Αρχιτεκτονικής προγράμματος επαγγελματικό πτυχίο, τονίζοντας αριστείας σχεδιασμό και την πνευματική ευρύτητα μέσω μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην πειθαρχία της αρχιτεκτονικής από την άποψη της ιστορίας, θεωρίας, και τις τεχνικές της, καθώς και για την άσκηση της αρχιτεκτονικής από την άποψη των τεχνολογιών κτιρίου, καινοτόμων μέσων κατασκευής και επαγγελματική πρακτική. πυρήνας του προγράμματος είναι ο σχεδιασμός στούντιο, όπου οι μαθητές την κατασκευή οπτικού γραμματισμού, να μάθουν τις δεξιότητες σχεδιασμό, τη δοκιμή ιδεών, και να λαμβάνουν συνεχή, προσωπική ανατροφοδότηση σχετικά με το έργο τους από τη σχολή. Η σχολή στούντιο αποτελείται από εν ενεργεία αρχιτέκτονες και όχι καθαρά ακαδημαϊκούς, το οποίο επιτρέπει στους μαθητές ένα παράθυρο στην πραγματική ζωή ενός αρχιτέκτονα, καθώς και επιλογές για την επιδίωξη επαγγελματικής πρακτικής έξω από το σχολείο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
960 East 3rd Street
Los Angeles, CA 90013

Los Angeles, California, US