Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Rosemont College είναι μια κοινότητα της δια βίου μαθητές αφιερωμένη στην ακαδημαϊκή αριστεία και την προώθηση χαρά στην αναζήτηση της γνώσης. Rosemont College επιδιώκει να αναπτύξει σε όλα τα μέλη της κοινότητας ανοιχτό και κριτικό μυαλό, την ικανότητα να κάνουν αιτιολογημένη ηθικές αποφάσεις, και το αίσθημα της ευθύνης για την εξυπηρέτηση άλλων στην παγκόσμια κοινωνία μας.

Ριζωμένη στην Καθολικισμό, Rosemont καλωσορίζει όλες τις θρησκείες και καθοδηγείται από τις αρχές της Cornelia Connelly και την Κοινωνία της Θείο Βρέφος Ιησού για να καλύψει τις ανάγκες της εποχής.

τιμές Rosemont College:

Εμπιστοσύνη στο και σεβασμό για την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου?
Ποικιλομορφία, με δέσμευση για την οικοδόμηση μιας διαπολιτισμικής κοινότητα?
Επιμονή και θάρρος για την προώθηση της δικαιοσύνης με συμπόνια?
Φροντίδα για τη Γη ως το κοινό μας σπίτι.

Η αποστολή της Rosemont College ρέει από την εκπαιδευτική φιλοσοφία της χορηγίας θρησκευτική σύναξη που άνοιξε Rosemont το 1921, η Κοινωνία της Θείο Βρέφος Ιησού. Αυτή η φιλοσοφία είναι διαποτισμένη με το πνεύμα και τις εκπαιδευτικές αρχές του ιδρυτή της Εταιρείας, Cornelia Κόνελι. Αυτή η Ιερά εκπαίδευση του παιδιού είναι ένα σαφώς καθορισμένο αλλά και ευέλικτη ιδανικά, τις ρίζες τους σε χριστιανικές αξίες και εκφράσεις, εναρμονισμένο με τις ευκαιρίες μάθησης που επιτρέπουν στους μαθητές να ανταποκριθούν στη ζωή με χαρά, ζήλο και τη συμπόνια. Το μόνο College σε ένα παγκόσμιο δίκτυο των Θείο Βρέφος εκπαιδευτικά ιδρύματα, Rosemont στηρίζεται στην Αγία φιλοσοφία παιδιού, η οποία ενθαρρύνει τους μαθητές να καλύψουν την ποικιλομορφία και την αλλαγή με την εμπιστοσύνη στη δική τους δώρα και στον Θεό, ο οποίος έχει κάνει διαθήκη με την ανθρώπινη οικογένεια.

ιστορία

Rosemont College ιδρύθηκε το 1921 από την Κοινωνία της Θείο Βρέφος Ιησού.

Από τις πρώτες μέρες του ιδρύματος, μέσω του παρόντος, η ιδρύτρια SHCJ, Cornelia Connelly υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από χρέωση Rosemont να εκπαιδεύσει τους μαθητές «να ανταποκριθεί στις επιθυμίες της εποχής», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του κολλεγίου.

Rosemont βρίσκεται σε 56 στρέμματα στην ιστορική συνοικία της Rosemont, Πενσυλβάνια, 11 μίλια δυτικά της Φιλαδέλφειας στον προαστιακό κύρια γραμμή. Το Κολλέγιο είναι γνωστό για την εξαιρετική ακαδημαϊκή φήμη του και την εστίασή της στην ανάπτυξη της πνευματικής, πνευματική και συναισθηματική ευεξία του κάθε μαθητή.

Κατά τη διάρκεια του έτους Rosemont έχει εξελιχθεί σε "πληροί τις επιθυμίες της ηλικίας,« με την ανάπτυξη ως ένα κολέγιο με τρεις σχολές: Προπτυχιακών College και τις Σχολές Μεταπτυχιακών και Επαγγελματικών Σπουδών.

Στις 30 Μαΐου 2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της Rosemont College ενέκρινε ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο τόνισε και επεκτάθηκε εγγραφή της Ακαδημίας, προγράμματα, και τη φήμη αγκαλιάζοντας συν-εκπαίδευση, συνεργασίες, και σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση. Το 2009, η Ακαδημία άνοιξε τις πόρτες του σε προπτυχιακό επίπεδο σε όλους τους ενδιαφερόμενους και εξειδικευμένους γυναικών και ανδρών στην, ενοποιώντας τα τρία σχολεία του Κολλεγίου και την επέκταση της αποστολής του Κολεγίου του να είναι μια «κοινότητα των εκπαιδευομένων. Την ίδια χρονιά, ο Σχολές Μεταπτυχιακών και Επαγγελματική έλαβε έγκριση να προσφέρουν πλήρως σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα των κρατών μελών της Επιτροπής Μέση για την Ανώτατη Εκπαίδευση Σπουδές.

Rosemont εμπλουτίζει τις προσφορές της μέσω ενός εκτεταμένου συνεργασία με πολλές από τις γειτονικές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της, όπως το Πανεπιστήμιο Villanova, Πανεπιστήμιο Eastern, Cabrini College, Πανεπιστήμιο Immaculata, και άλλα. Rosemont έχει δημιουργήσει συνεργασίες μέσω συμφωνιών άρθρωση με Drexel και Ναός πανεπιστήμια να προσφέρουν προ-med, dual-βαθμού και τα προγράμματα τιμή.

Το Κολέγιο φτάνει στην κοινότητα, προσφέροντας μια ποικιλία από μη πιστωτικά προγράμματα και ένα μοναδικό πρόγραμμα "Φόρουμ" για τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών, εκτός από στις εκθέσεις τέχνης πανεπιστημιούπολη και πολιτιστικά προγράμματα.

Rosemont έχει περίπου 8.000 αποφοίτους διαβίωσης. Μπορούν να βρεθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις στον τομέα της επιστήμης και της ιατρικής, των εκδόσεων, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, του νόμου, και τις τέχνες. Rosemont είναι σταθερά κατατάσσεται από την US News and World Report, και έχει ονομαστεί επίσης να Πρωτιές του Ιδρύματος John Templeton και το "χτίσιμο του χαρακτήρα Κολέγια» και ως «Κολέγιο Διάκριση.» Rosemont είναι ένα από τα 218 κολλέγια που ονομάζεται "The Best Northeastern Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών "από το The Princeton Review. Rosemont παρέχει στις γυναίκες και τους άνδρες όλων των ηλικιών και των υποβάθρων με εκπαιδευτικό και πνευματικό ίδρυμα με στόχο να τους βοηθήσουν να φτάσουν απόλυτη δυναμικό τους.

Rosemont έχει δεσμευτεί για την προετοιμασία των ατόμων για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και να ενεργήσει υπεύθυνα και αποτελεσματικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Εν συντομία

Ιδρύθηκε: 1921
Τοποθεσία: Προαστιακός. Έντεκα χλμ δυτικά του κέντρου της πόλης της Φιλαδέλφειας
Χαρακτήρας: Καθολική - Κοινωνία της Θείο Βρέφος Ιησού
Τύπος: Ιδιωτική? φιλελεύθερες τέχνες
Σύνολο Φοιτητής Εγγραφή: 1103
Προπτυχιακά Εγγραφή: 597
Πτυχιούχος Εγγραφή: 506
Λόγος Φοιτητής Δάσκαλος: 10: 1
Μέση Class Μέγεθος: 12
Προπτυχιακά Δίδακτρα College και Τέλη 2015-2016 ακαδημαϊκό έτος: $ 31.520
Προπτυχιακά Δίδακτρα College και Τέλη 2016-2017 ακαδημαϊκό έτος: $ 18.500
Δωμάτιο και Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2016: Βασικές δίκλινο? περιλαμβάνει e-mail και υπηρεσιών Διαδικτύου: $ 13.400 ανά έτος
Δωμάτιο και Διοικητικό Συμβούλιο 2016-2017: Βασικές δίκλινο? περιλαμβάνει e-mail και υπηρεσιών Διαδικτύου: $ 11.500 ανά έτος
Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών Δίδακτρα 2015-2016 ακαδημαϊκό έτος: $ 640 / ώρα πίστωσης
Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών Δίδακτρα 2015-2016 ακαδημαϊκό έτος: $ 540 / ώρα πίστωσης
Αθλητισμός Division: NCAA III
αθλήματα Ανδρών: cross country, μπάσκετ, λακρός, γκολφ, ποδόσφαιρο και τένις
σπορ γυναικών: cross country, μπάσκετ, λακρός, το ποδόσφαιρο, softball, τένις και βόλεϊ
Διαπίστευση: Rosemont είναι διαπιστευμένο από το μέλος της Επιτροπής Μέση για την Ανώτατη Εκπαίδευση, Street Market 3624, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Rosemont College

... [+]

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rosemont College

Η κύρια βιολογία έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της υγείας, της έρευνας και της ανάπτυξης, της εκπαίδευσης, περιβαλλοντικές μελέτ ... [+]

βιολογία

Ταχέως μεταβαλλόμενο και πάντα εξελίσσεται, Βιολογία είναι πάντα παρούσα στη σημερινή κοινωνία. φοιτητές Βιολογίας εδώ στο Rosemont College θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία κομμάτια της μελέτης:

Track Βιολογία evironmental Track Προ-Health Track

Η κύρια βιολογία έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της υγείας, της έρευνας και της ανάπτυξης, της εκπαίδευσης, περιβαλλοντικές μελέτες, μεταπτυχιακό ή ιατρική σχολή, και πολλά άλλα. Οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με την κατανόηση από τα θεμέλια των βιολογικών εννοιών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rosemont College

Το πρόγραμμα των μαθηματικών παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο για μια ποικιλία σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, την τεχνολογία, την επιστήμη και περισσότερο. Ο ... [+]

μαθηματικά

Charles Caleb Colton είπε κάποτε, «Η μελέτη των μαθηματικών, όπως ο Νείλος, αρχίζει το λεπτολογία αλλά καταλήγει στο μεγαλείο." Μαθηματικά έχει οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα σε όλο τον κόσμο από την κατασκευή της Σφίγγας στην Αίγυπτο με τους γιατρούς να προδιαγράφουν τη σωστή δοσολογία του φαρμάκου.

Το πρόγραμμα των μαθηματικών παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο για μια ποικιλία σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, την τεχνολογία, την επιστήμη και περισσότερο. Οι μαθητές θα αποφοιτήσουν έτοιμοι να προχωρήσουμε σε μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και για τις σταδιοδρομίες στον ιδιωτικό ή κυβερνητικών τομέων μεταξύ πολλών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rosemont College

Το μεγαλύτερο χημεία στο Rosemont παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις που απαιτούνται για την ίδρυση μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους κλάδους και μεταπτυχιακών σπου ... [+]

χημεία

Χωρίς χημεία ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα μπορούσε κάλλιστα να μην υπάρχουν, θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ δεν έμαθε πώς να διατηρήσει τα τρόφιμα, για να θεραπεύσει την ασθένεια, να δημιουργήσουν εμβόλια και πολλά άλλα.

Το μεγαλύτερο χημεία στο Rosemont παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις που απαιτούνται για την ίδρυση μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους κλάδους και μεταπτυχιακών σπουδών. Οι φοιτητές με ειδίκευση στη χημεία που απαιτείται για να λάβει μαθήματα όπως: α έτος της γενικής χημείας, ένα χρόνο της οργανικής χημείας, αναλυτική χημεία, φυσική χημεία και βιοχημεία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Rosemont College

Το Bachelor of Science in Finance προσφέρει μια εξειδίκευση για τους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές ή / και την απασχόληση σε αυτό τον τομέα. Η ... [+]

οικονομικά

Το Bachelor of Science in Finance προσφέρει μια εξειδίκευση για τους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές ή / και την απασχόληση σε αυτό τον τομέα. Η κύρια in Finance προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν στους τομείς των τραπεζικών, ασφαλιστικών, χρηματοοικονομική ανάλυση, τον πλούτο και τη διαχείριση των επενδύσεων, στο δημόσιο τομέα: την αύξηση και την ανάπτυξη του κεφαλαίου, την παροχή στήριξης για την ημέρα με την ημέρα της ταμιακής διαχείρισης και υποστήριξης των συνταξιοδοτικών ταμείων. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rosemont College

Το Bachelor of Science στη Λογιστική παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στις περιοχές της χρηματοοικονομικής λογιστικής και της υποβολής εκθέσεων, το κόστος και διευθυντικές λογι ... [+]

λογιστική

Το Bachelor of Science στη Λογιστική παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στις περιοχές της χρηματοοικονομικής λογιστικής και της υποβολής εκθέσεων, το κόστος και διευθυντικές λογιστική, τον έλεγχο και την ομοσπονδιακή φορολογία εισοδήματος. Οι μαθητές θα αναλάβει όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για την Ορκωτός Λογιστική Εξέταση στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια.

Το μεγαλύτερο προετοιμάζει τους μαθητές για να έχουν εικόνα για τη γλώσσα, τη θεωρία και τις αρχές της λογιστικής για σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, της βιομηχανίας, κυβερνητικές και μη-κερδοσκοπικό και το δημόσιο λογιστικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rosemont
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Rosemont College