Ohio Wesleyan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ohio Wesleyan προσφέρει ένα μπουφέ με όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να μάθετε και να δοκιμάσετε και να κάνετε αυτό που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Από το 1842.

Ακόμη ακόρεστη.

Ohio Wesleyan University είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν μια ακόρεστη όρεξη για τη ζωή και τη μάθηση. Είμαστε παθιασμένοι και ανυπόμονοι να κάνουμε συνδέσεις με τον κόσμο γύρω μας και τον κόσμο μέσα. Γιατί; Επειδή η σύνδεση των ανόμοιων ιδεών, των προοπτικών και των εμπειριών, συμβάλλει στην καινοτομία και την ανακάλυψη. Η πανεπιστημιούπολη των 200 στρεμμάτων μας προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση. Συνεχίστε όλες. Ονειρευτείτε νέες ιδέες. Αδράξτε τις ευκαιρίες που δημιουργούν πνεύμα και μέλλον. Απολαύστε πλήρως τον πλούτο και τη συνάφεια μιας εκπαίδευσης ελεύθερων τεχνών.

Δημιουργήστε αύριο για τους σπουδαστές μας

Με τη συσσωρευμένη εκστρατεία Connect Today, Δημιουργία Αύριο - το μεγαλύτερο στην ιστορία του σχολείου - ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στις ιδρυτικές αρχές μας, καθώς γράφουμε μια τολμηρή πορεία προς τα εμπρός. Στο OWU, οι διαρκείς αξίες μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης στην τέχνη συνεχίζουν να προετοιμάζουν τους αποφοίτους για τη ζωή των ηγετών και των υπηρεσιών σε κάθε τμήμα της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστούμε για το ρόλο σας στη διατήρηση της κληρονομιάς μας.

Επενδύοντας στους Καθηγητές μας Στόχος: 37 εκατομμύρια δολάρια

Ρωτήστε οποιονδήποτε αγαπάει για το OWU και θα ονομάσουν έναν αγαπημένο καθηγητή - ή δύο ή τρεις. Η υποστήριξή σας δίνει τη δυνατότητα στην OWU να στρατολογεί, να καλλιεργεί και να αναπτύσσει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας - τους ανθρώπους που εκπαιδεύουν, διαμορφώνουν και εμπνέουν τους ηγέτες μας αύριο.

Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση Στόχος: 50 εκατομμύρια δολάρια

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους πόρους να αποτελέσουν εμπόδιο στο μετασχηματιστικό αποτέλεσμα μιας εκπαίδευσης OWU. Είτε βασίζεται σε ανάγκες, είτε βασίζεται σε αξίες, είτε βοηθάει τον επαναπατριζόμενο φοιτητή, οι υποτροφίες μπορούν να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για την προσέλκυση ενός φοιτητή στο OWU και για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πτυχίο του.

Επένδυση στην πανεπιστημιούπολη μας: Βελτιώσεις κεφαλαίου Στόχος: 43 εκατομμύρια δολάρια

Η ιστορική μας πανεπιστημιούπολη έχει κοσμείται με αρκετά εντυπωσιακά νέα κτίρια και έχει δει μερικούς από τους πιο εικονικούς χώρους, δεδομένης της νέας ζωής και του σκοπού της, χάρη στη σημαντική φιλανθρωπική υποστήριξη.

Η σύνδεση OWU | Στόχος: 35 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους μαθητές να συνδέουν την ακαδημαϊκή θεωρία με την πρακτική του πραγματικού κόσμου σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Επιπλέον, η πρόσβαση των φοιτητών στις πρακτικές θα επεκταθεί μέσω του προγραμματισμένου Κέντρου Συνδέσεων Καριέρας.

Επένδυση σε κάθε μέρα: ετήσια δάνεια Στόχος: 35 εκατομμύρια δολάρια

Παραμένουμε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε την όμορφη πανεπιστημιούπολη μας και να ενισχύσουμε τους χώρους μάθησης υψηλής τεχνολογίας. Από την τεχνολογία μέχρι τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων, την κατάρτιση των διδασκόντων και του προσωπικού και τους μισθούς, τα ετήσια δώρα αγγίζουν κάθε μέρος του OWU κάθε μέρα.

Αποστολή

Δήλωση των στόχων

Από την ίδρυσή της, το Ohio Wesleyan διατηρεί τη σύνδεσή του με την Εκκλησία του Μεθοδιστή (τώρα Ηνωμένου Μεθοδιστή), προσφέροντας ποιότητα υποτροφίας, ηγεσίας και υπηρεσίας που έχει εμπλουτίσει τόσο την Εκκλησία όσο και την κοινωνία.

Ο χάρτης του Οχάιο Wesleyan προέβλεπε ότι «το Πανεπιστήμιο πρέπει να διεξάγεται για πάντα στις πιο φιλελεύθερες αρχές, προσιτές σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα και σχεδιασμένα προς όφελος των πολιτών μας γενικότερα».

Στο πνεύμα αυτής της κληρονομιάς, το Πανεπιστήμιο οριοθετεί τον εαυτό του ως μια κοινότητα δασκάλων και φοιτητών αφιερωμένων στην ελεύθερη αναζήτηση της αλήθειας. Προσπαθεί να αναπτύξει στις ιδιότητες των μαθητών της διανόηση και χαρακτήρα που θα είναι χρήσιμες, ανεξάρτητα από το τι επιλέγουν να κάνουν στη μεταγενέστερη ζωή. Η μετάδοση, η επέκταση και η ανακάλυψη της γνώσης είναι κεντρικά στοιχεία της παράδοσης των φιλελεύθερων τεχνών.

Ενθαρρύνοντας την επαγγελματική υποτροφία και την αίσθηση υπερηφάνειας για τους διδάσκοντες και τους απόφοιτους που απολαμβάνουν εθνική ή διεθνή φήμη στους τομείς τους, το Πανεπιστήμιο έχει ως πρωταρχικό σκοπό να είναι ένα ποιοτικό ίδρυμα για τη διδασκαλία και τη μάθηση. Επειδή η αποτελεσματική διδασκαλία είναι υψίστης σημασίας, τα μέλη της σχολής αναθεωρούνται τακτικά και αξιολογούνται για την αριστεία στη διδασκαλία.

Το Ohio Wesleyan κρίνεται επιτυχημένο όταν έχει επιτύχει τρεις στόχους στο έργο του με τους μαθητές:

Ο πρώτος είναι να μεταδώσει τη γνώση. Περιλαμβάνεται εδώ η γνώση για το πολιτιστικό παρελθόν μας. μια φιλελεύθερη εκπαίδευση επικοινωνεί ποια μεγάλα μυαλά σκέφτονται, έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες, έχουν κάνει μεγάλοι ηγέτες. Περιλαμβάνεται επίσης η νέα γνώση. μια φιλελεύθερη εκπαίδευση επικοινωνεί αυτό που αποκτάται στα σύνορα της σύγχρονης έρευνας και των σημερινών προόδων του ανθρώπινου πνεύματος. Ο στόχος της μετάδοσης της γνώσης ξεκινά με την πεποίθηση ότι είναι αναπόφευκτα χρήσιμο να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις γνώσεις που μεταδίδονται μέσω των ανθρωπιστικών επιστημών, των τεχνών και των επιστημών.

Ο δεύτερος μείζων στόχος είναι να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν ορισμένες σημαντικές δυνατότητες των φοιτητών. Καθώς προχωρούν μέσω του προγράμματος σπουδών του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές εξασφαλίζουν τις δεξιότητες θεμελίωσης της ανάγνωσης, της γραφής και της ποσοτικής ανάλυσης. Στηρίζονται σε αυτές τις δεξιότητες, την ικανότητα να σκέπτονται κριτικά και λογικά, να χρησιμοποιούν τις μεθόδους των διαφορετικών πεδίων έρευνας και να κατανοούν τις συμβολικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται για την κωδικοποίηση και την επικοινωνία της γνώσης στη σημερινή κοινωνία. Μπορούν να αναπτύξουν αισθητικές ευαισθησίες ή δημιουργικά ταλέντα σε διάφορους τομείς. Πολλοί μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν τη θεωρία με την πρακτική, προετοιμάζοντας για σταδιοδρομίες σε διάφορους κλάδους και μέσω προ-επαγγελματικών και επαγγελματικών προγραμμάτων.

Ο τρίτος στόχος είναι να τοποθετηθεί η εκπαίδευση στο πλαίσιο των αξιών. Η φιλελεύθερη εκπαίδευση επιδιώκει να αναπτύξει στους μαθητές την κατανόηση του εαυτού τους, την εκτίμηση των άλλων και την προθυμία να ανταποκριθούν στις ευθύνες της ιθαγένειας σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αναγνωρίζει ότι η εκπαιδευμένη ευαισθησία στα ιδιωτικά και δημόσια ζητήματα αξίας, βασισμένη σε μια υγιή κατανόηση των διαφόρων πολιτιστικών κληρονομιών, είναι σημαντική για την ωρίμανση και τη ζωή. Αποδίδει μεγάλη τιμή στην πνευματική ειλικρίνεια. Σύμφωνα με την παράδοση του Μεθοδισμού, το Ohio Wesleyan ενθαρρύνει την ανησυχία του για όλα τα θρησκευτικά και δεοντολογικά ζητήματα και τονώνει τους μαθητές του να εξετάσουν τις απόψεις τους υπό το φως αυτών των θεμάτων.

Στο βαθμό που ο Ohio Wesleyan εκπαιδεύει απελευθερωτικά, εκπληρώνει τον τελικό σκοπό του να εξοπλίσει τους μαθητές με τη γνώση, την ικανότητα και τον χαρακτήρα για ηγεσία, υπηρεσία και συνεχιζόμενη μάθηση σε μια πολύπλοκη και όλο και πιο παγκόσμια κοινωνία.

Τοποθεσίες

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη