Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ohio Wesleyan προσφέρει ένα μπουφέ με όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να μάθετε και να δοκιμάσετε και να κάνετε αυτό που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Από το 1842.

Ακόμη ακόρεστη.

Ohio Wesleyan University είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν μια ακόρεστη όρεξη για τη ζωή και τη μάθηση. Είμαστε παθιασμένοι και ανυπόμονοι να κάνουμε συνδέσεις με τον κόσμο γύρω μας και τον κόσμο μέσα. Γιατί; Επειδή η σύνδεση των ανόμοιων ιδεών, των προοπτικών και των εμπειριών, συμβάλλει στην καινοτομία και την ανακάλυψη. Η πανεπιστημιούπολη των 200 στρεμμάτων μας προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση. Συνεχίστε όλες. Ονειρευτείτε νέες ιδέες. Αδράξτε τις ευκαιρίες που δημιουργούν πνεύμα και μέλλον. Απολαύστε πλήρως τον πλούτο και τη συνάφεια μιας εκπαίδευσης ελεύθερων τεχνών.

Δημιουργήστε αύριο για τους σπουδαστές μας

Με τη συσσωρευμένη εκστρατεία Connect Today, Δημιουργία Αύριο - το μεγαλύτερο στην ιστορία του σχολείου - ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στις ιδρυτικές αρχές μας, καθώς γράφουμε μια τολμηρή πορεία προς τα εμπρός. Στο OWU, οι διαρκείς αξίες μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης στην τέχνη συνεχίζουν να προετοιμάζουν τους αποφοίτους για τη ζωή των ηγετών και των υπηρεσιών σε κάθε τμήμα της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστούμε για το ρόλο σας στη διατήρηση της κληρονομιάς μας.

Επενδύοντας στους Καθηγητές μας Στόχος: 37 εκατομμύρια δολάρια

Ρωτήστε οποιονδήποτε αγαπάει για το OWU και θα ονομάσουν έναν αγαπημένο καθηγητή - ή δύο ή τρεις. Η υποστήριξή σας δίνει τη δυνατότητα στην OWU να στρατολογεί, να καλλιεργεί και να αναπτύσσει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας - τους ανθρώπους που εκπαιδεύουν, διαμορφώνουν και εμπνέουν τους ηγέτες μας αύριο.

Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση Στόχος: 50 εκατομμύρια δολάρια

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους πόρους να αποτελέσουν εμπόδιο στο μετασχηματιστικό αποτέλεσμα μιας εκπαίδευσης OWU. Είτε βασίζεται σε ανάγκες, είτε βασίζεται σε αξίες, είτε βοηθάει τον επαναπατριζόμενο φοιτητή, οι υποτροφίες μπορούν να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για την προσέλκυση ενός φοιτητή στο OWU και για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πτυχίο του.

Επένδυση στην πανεπιστημιούπολη μας: Βελτιώσεις κεφαλαίου Στόχος: 43 εκατομμύρια δολάρια

Η ιστορική μας πανεπιστημιούπολη έχει κοσμείται με αρκετά εντυπωσιακά νέα κτίρια και έχει δει μερικούς από τους πιο εικονικούς χώρους, δεδομένης της νέας ζωής και του σκοπού της, χάρη στη σημαντική φιλανθρωπική υποστήριξη.

Η σύνδεση OWU | Στόχος: 35 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους μαθητές να συνδέουν την ακαδημαϊκή θεωρία με την πρακτική του πραγματικού κόσμου σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Επιπλέον, η πρόσβαση των φοιτητών στις πρακτικές θα επεκταθεί μέσω του προγραμματισμένου Κέντρου Συνδέσεων Καριέρας.

Επένδυση σε κάθε μέρα: ετήσια δάνεια Στόχος: 35 εκατομμύρια δολάρια

Παραμένουμε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε την όμορφη πανεπιστημιούπολη μας και να ενισχύσουμε τους χώρους μάθησης υψηλής τεχνολογίας. Από την τεχνολογία μέχρι τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων, την κατάρτιση των διδασκόντων και του προσωπικού και τους μισθούς, τα ετήσια δώρα αγγίζουν κάθε μέρος του OWU κάθε μέρα.

Αποστολή

Δήλωση των στόχων

Από την ίδρυσή της, το Ohio Wesleyan διατηρεί τη σύνδεσή του με την Εκκλησία του Μεθοδιστή (τώρα Ηνωμένου Μεθοδιστή), προσφέροντας ποιότητα υποτροφίας, ηγεσίας και υπηρεσίας που έχει εμπλουτίσει τόσο την Εκκλησία όσο και την κοινωνία.

Ο χάρτης του Οχάιο Wesleyan προέβλεπε ότι «το Πανεπιστήμιο πρέπει να διεξάγεται για πάντα στις πιο φιλελεύθερες αρχές, προσιτές σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα και σχεδιασμένα προς όφελος των πολιτών μας γενικότερα».

Στο πνεύμα αυτής της κληρονομιάς, το Πανεπιστήμιο οριοθετεί τον εαυτό του ως μια κοινότητα δασκάλων και φοιτητών αφιερωμένων στην ελεύθερη αναζήτηση της αλήθειας. Προσπαθεί να αναπτύξει στις ιδιότητες των μαθητών της διανόηση και χαρακτήρα που θα είναι χρήσιμες, ανεξάρτητα από το τι επιλέγουν να κάνουν στη μεταγενέστερη ζωή. Η μετάδοση, η επέκταση και η ανακάλυψη της γνώσης είναι κεντρικά στοιχεία της παράδοσης των φιλελεύθερων τεχνών.

Ενθαρρύνοντας την επαγγελματική υποτροφία και την αίσθηση υπερηφάνειας για τους διδάσκοντες και τους απόφοιτους που απολαμβάνουν εθνική ή διεθνή φήμη στους τομείς τους, το Πανεπιστήμιο έχει ως πρωταρχικό σκοπό να είναι ένα ποιοτικό ίδρυμα για τη διδασκαλία και τη μάθηση. Επειδή η αποτελεσματική διδασκαλία είναι υψίστης σημασίας, τα μέλη της σχολής αναθεωρούνται τακτικά και αξιολογούνται για την αριστεία στη διδασκαλία.

Το Ohio Wesleyan κρίνεται επιτυχημένο όταν έχει επιτύχει τρεις στόχους στο έργο του με τους μαθητές:

Ο πρώτος είναι να μεταδώσει τη γνώση. Περιλαμβάνεται εδώ η γνώση για το πολιτιστικό παρελθόν μας. μια φιλελεύθερη εκπαίδευση επικοινωνεί ποια μεγάλα μυαλά σκέφτονται, έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες, έχουν κάνει μεγάλοι ηγέτες. Περιλαμβάνεται επίσης η νέα γνώση. μια φιλελεύθερη εκπαίδευση επικοινωνεί αυτό που αποκτάται στα σύνορα της σύγχρονης έρευνας και των σημερινών προόδων του ανθρώπινου πνεύματος. Ο στόχος της μετάδοσης της γνώσης ξεκινά με την πεποίθηση ότι είναι αναπόφευκτα χρήσιμο να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις γνώσεις που μεταδίδονται μέσω των ανθρωπιστικών επιστημών, των τεχνών και των επιστημών.

Ο δεύτερος μείζων στόχος είναι να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν ορισμένες σημαντικές δυνατότητες των φοιτητών. Καθώς προχωρούν μέσω του προγράμματος σπουδών του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές εξασφαλίζουν τις δεξιότητες θεμελίωσης της ανάγνωσης, της γραφής και της ποσοτικής ανάλυσης. Στηρίζονται σε αυτές τις δεξιότητες, την ικανότητα να σκέπτονται κριτικά και λογικά, να χρησιμοποιούν τις μεθόδους των διαφορετικών πεδίων έρευνας και να κατανοούν τις συμβολικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται για την κωδικοποίηση και την επικοινωνία της γνώσης στη σημερινή κοινωνία. Μπορούν να αναπτύξουν αισθητικές ευαισθησίες ή δημιουργικά ταλέντα σε διάφορους τομείς. Πολλοί μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν τη θεωρία με την πρακτική, προετοιμάζοντας για σταδιοδρομίες σε διάφορους κλάδους και μέσω προ-επαγγελματικών και επαγγελματικών προγραμμάτων.

Ο τρίτος στόχος είναι να τοποθετηθεί η εκπαίδευση στο πλαίσιο των αξιών. Η φιλελεύθερη εκπαίδευση επιδιώκει να αναπτύξει στους μαθητές την κατανόηση του εαυτού τους, την εκτίμηση των άλλων και την προθυμία να ανταποκριθούν στις ευθύνες της ιθαγένειας σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αναγνωρίζει ότι η εκπαιδευμένη ευαισθησία στα ιδιωτικά και δημόσια ζητήματα αξίας, βασισμένη σε μια υγιή κατανόηση των διαφόρων πολιτιστικών κληρονομιών, είναι σημαντική για την ωρίμανση και τη ζωή. Αποδίδει μεγάλη τιμή στην πνευματική ειλικρίνεια. Σύμφωνα με την παράδοση του Μεθοδισμού, το Ohio Wesleyan ενθαρρύνει την ανησυχία του για όλα τα θρησκευτικά και δεοντολογικά ζητήματα και τονώνει τους μαθητές του να εξετάσουν τις απόψεις τους υπό το φως αυτών των θεμάτων.

Στο βαθμό που ο Ohio Wesleyan εκπαιδεύει απελευθερωτικά, εκπληρώνει τον τελικό σκοπό του να εξοπλίσει τους μαθητές με τη γνώση, την ικανότητα και τον χαρακτήρα για ηγεσία, υπηρεσία και συνεχιζόμενη μάθηση σε μια πολύπλοκη και όλο και πιο παγκόσμια κοινωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Ohio Wesleyan University

Ο σπουδαστής αρχίζει με τον λογισμό και προχωρά σε ενδιάμεσα μαθήματα που θέτουν τα θεμέλια για περαιτέρω εξερεύνηση των μαθηματικών. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσει θεωρητ ... [+]

Bachelor στα Μαθηματικά

Το τμήμα παρέχει μαθήματα για φοιτητές που προσδοκούν απασχόληση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε μαθηματικά, στατιστικές ή μαθηματική εκπαίδευση. Επιπλέον, προσφέρουμε μαθήματα για φοιτητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μαθηματικά ή στατιστικά στοιχεία για την υποστήριξη ενός άλλου σημαντικού ή απλά να μάθουν κάτι νέο και ποσοτικό.

Σχετικά με τον κύριο

Ο σπουδαστής αρχίζει με τον λογισμό και προχωρά σε ενδιάμεσα μαθήματα που θέτουν τα θεμέλια για περαιτέρω εξερεύνηση των μαθηματικών. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσει θεωρητικό μάθημα ανάλυσης ή άλγεβρας καθώς και ένα μάθημα (ή μπορεί να αποδείξει την επάρκεια) στον προγραμματισμό υπολογιστών. Από εκεί, το τμήμα προσφέρει μια πλούσια συλλογή μαθημάτων προηγμένων μαθηματικών που προετοιμάζουν τους μαθητές για μια ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Η ανάλυση δεδομένων είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η χρηματοδότηση, η υγειονομική περίθαλψη, η ασφάλιση, η βιοϊατρική έρευνα, η π ... [+]

Bachelor στην ανάλυση δεδομένων

Η ανάλυση δεδομένων είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η χρηματοδότηση, η υγειονομική περίθαλψη, η ασφάλιση, η βιοϊατρική έρευνα, η πληροφορική, το μάρκετινγκ και πολλοί άλλοι τομείς. Οι ειδικοί στην ανάλυση δεδομένων αποτιμώνται γρήγορα για την ικανότητά τους να επεξεργάζονται μεγάλα ποσά δεδομένων, να ανιχνεύουν σημαντικές τάσεις και να κάνουν ιδέες που οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Μεγαλύτερη στην ψυχολογία ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο δυνατοτήτων, και οι αποφοίτοι ψυχολογίας OWU κάνουν ζωτικής σημασίας εργασία σε πολλά πεδία σε ολόκληρη τη χώρα. ... [+]

Bachelor στην Ψυχολογία

Μεγαλύτερη στην ψυχολογία ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο δυνατοτήτων, και οι αποφοίτοι ψυχολογίας OWU κάνουν ζωτικής σημασίας εργασία σε πολλά πεδία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι μεγάλες εταιρείες ψυχολογίας συλλέγουν και αναλύουν τα δεδομένα και μαθαίνουν να γνωστοποιούν τις παρατηρούμενες τάσεις. Πολλοί συμμετέχουν επίσης σε μοναδικά προγράμματα με καθηγητές.

Σχετικά με τον κύριο... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Αυτός ο κύριος τομέας της Βιολογίας παρέχει ένα θεμέλιο σε βιολογικές αρχές με τη μεγαλύτερη ποικιλία ευελιξίας σε μαθήματα επιλογής για να εξερευνήσετε μια ποικιλία βιολ ... [+]

Πτυχίο Βιολογίας

Η βιολογία είναι η μελέτη της ζωής, από το μοριακό επίπεδο σε ολόκληρο τον οργανισμό έως την παγκόσμια βιόσφαιρα. Οι βιολόγοι διερευνούν όλες τις πτυχές των συστημάτων διαβίωσης και οι βιολογικές ανακαλύψεις συνεχίζουν να βελτιώνουν την ανθρώπινη υγεία, την παραγωγή τροφίμων και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Σχετικά με τον κύριο

Αυτός ο κύριος τομέας της Βιολογίας παρέχει ένα θεμέλιο σε βιολογικές αρχές με τη μεγαλύτερη ποικιλία ευελιξίας σε μαθήματα επιλογής για να εξερευνήσετε μια ποικιλία βιολογικών θεμάτων . Ως σημαντικό βιολογικό, μαθαίνετε να αναγνωρίζετε, να αλλάζετε ή να διαχειρίζεστε βιολογικές διεργασίες από μεμονωμένα κύτταρα σε ολόκληρους οργανισμούς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Ο χαρακτηριστικός διεθνής σπουδαστής του Ohio Wesleyan επικεντρώνεται στην εμπειρία και τις συνδέσεις. Ως φοιτητής, έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε πραγματική εμπειρ ... [+]

Πτυχίο Διεθνών Σπουδών

Ο χαρακτηριστικός διεθνής σπουδαστής του Ohio Wesleyan επικεντρώνεται στην εμπειρία και τις συνδέσεις. Ως φοιτητής, έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία μέσω πρακτικών και ερευνητικών προγραμμάτων στην Ουάσιγκτον, DC και σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξίσου σημαντικό είναι να έχετε καθημερινές διεθνείς ευκαιρίες στην πανεπιστημιούπολη - να συναντήσετε εμπειρογνώμονες και μελετητές της διεθνούς πολιτικής, να συζητήσετε με ηγέτες στο ΝΑΤΟ και άλλους διεθνείς οργανισμούς, να αλληλεπιδράσετε με τους αποφοίτους του OWU στο ύψος των ομοσπονδιακών υπηρεσιών και να ζήσετε σε μια πανεπιστημιούπολη με συναδέλφους από γύρω ο κόσμος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Το Οχάιο Wesleyan είναι ένα από τα λίγα μικρά κολέγια με δύο στενά ολοκληρωμένα τμήματα επιστήμης της ζωής: Botany ... [+]

Πτυχίο Ζωολογίας

Το Οχάιο Wesleyan είναι ένα από τα λίγα μικρά κολέγια με δύο στενά ολοκληρωμένα τμήματα επιστήμης της ζωής: Botany

Σχετικά με τους Majors

Το πρόγραμμα ζωολογίας του Ohio Wesleyan σας δίνει δύο μεγάλες επιλογές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Ο Γενικός Ζωολογίας είναι σχεδιασμένος για σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη ανθρώπων και άλλων ζώων, αλλά ίσως δεν θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στην ιατρική ή τη ζωολογία. Συχνά, οι μεγάλες εταιρείες ζωολογίας επιλέγουν να διπλασιάσουν το κύριο σε άλλη πειθαρχία, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές σταδιοδρομίας τους.Ο προ-επαγγελματικός ζωολογικός τομέας είναι πιο κατάλληλος για όσους προετοιμάζονται για ιατρική σχολή ή για μεταπτυχιακές σπουδές στη ζωολογία. Η ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού προγράμματος θα ικανοποιήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου σχεδόν όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη βιολογία ή τη ζωολογία, καθώς και την κάλυψη των περισσότερων προαπαιτούμενων για τα ιατρικά, οδοντιατρικά και κτηνιατρικά σχολεία.Ζωολογία, Γενικό Στέλεχος... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Εάν επιλέξετε μαθήματα στα Οικονομικά, θα παρακολουθήσετε μαθήματα μικροοικονομίας, μακροοικονομίας, μεθόδων έρευνας, διεθνών και συγκριτικών οικονομικών και ένα ενοποιημ ... [+]

Πτυχίο Οικονομικών

Η οικονομία είναι μια κοινωνική επιστήμη που ασχολείται με τη λήψη αποφάσεων όταν οι πόροι είναι σπάνιοι. Εκτός από τη χρήση στην επιχείρηση, τα οικονομικά χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη χωρών με χαμηλότερο εισόδημα, να βοηθήσουν τα έθνη που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεργίας, να βρουν τον καλύτερο τρόπο βελτίωσης του περιβάλλοντος, να καταλάβουν γιατί οι καταναλωτές αγοράζουν αυτό που αγοράζουν και να εξηγήσουν τι καθορίζει το εισόδημα των ανθρώπων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Οι προσφορές μαθημάτων στην επιστήμη των υπολογιστών σας προετοιμάζουν για επαγγελματική απασχόληση ή για συνεχιζόμενες σπουδές στο μεταπτυχιακό σχολείο. ... [+]

Πτυχίο στην Πληροφορική

Οι προσφορές μαθημάτων στην επιστήμη των υπολογιστών σας προετοιμάζουν για επαγγελματική απασχόληση ή για συνεχιζόμενες σπουδές στο μεταπτυχιακό σχολείο.

Σχετικά με τον κύριο

Οι σπουδαστές αρχίζουν συνήθως με την εισαγωγική σειρά μαθημάτων στον τομέα της πληροφορικής και του προγραμματισμού. Αυτό ακολουθείται από ενδιάμεσα μαθήματα που καλύπτουν τα βασικά θέματα του υλικού και του λογισμικού. Οι μαθητές μαθαίνουν μια ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου του C / C και του προγράμματος), τη γλώσσα συναρμολόγησης, το λειτουργικό σύστημα UNIX, τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και την εξοικείωση με το υλικό του πανεπιστημίου και του τμήματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Για να αναπτύξετε το εύρος και το βάθος της γνώσης, θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πολιτική της OWU και τις μεγάλες κυβερνήσεις ... [+]

Πτυχίο στην πολιτική

Η μελέτη της κυβέρνησής σας θα προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα του πραγματικού και του ιδανικού, των αξιών που συχνά βρίσκονται σε σύγκρουση με το ένα το άλλο και με τα πρακτικά εμπόδια που εμποδίζουν. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις μας αντιμετωπίζουν καθημερινά ως άτομα, πολίτες του έθνους μας και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας.

Σχετικά με τον κύριο

Για να αναπτύξετε το εύρος και το βάθος της γνώσης, θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πολιτική της OWU και τις μεγάλες κυβερνήσεις. Σε στενή συνεργασία με τον σύμβουλό σας, θα επιλέξετε μαθήματα σε κάθε βασική περιοχή για να καλύψετε τα μοναδικά σας ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Το τμήμα προσφέρει επίσης έναν ανήλικα πέντε μαθημάτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Wesleyan University

Η χημεία μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο συμπεριφοράς των ατόμων και των μορίων και πώς αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν σε ό, τι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Είναι η μελ ... [+]

Πτυχίο Χημείας

"Η σύνθεση των μορίων θέτει τη χημεία πολύ κοντά στις τέχνες. Δημιουργούμε τα αντικείμενα που εμείς ή οι άλλοι στη συνέχεια μελετάμε ή εκτιμούμε. "

- Roald Hoffmann

Η χημεία μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο συμπεριφοράς των ατόμων και των μορίων και πώς αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν σε ό, τι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Είναι η μελέτη της ύλης και όλες οι αλλαγές που έχουν σημασία μπορούν να υποστούν. Οι μεγάλες εταιρείες χημείας προσπαθούν να κατανοήσουν διάφορα φαινόμενα από μοριακής άποψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Ohio Wesleyan University

Προετοιμασία για το μέλλον της επιχείρησης - αυτό είναι το επίκεντρο της διοίκησης επιχειρήσεων της OWU. Μάθετε να σχεδιάζετε, να οργανώνετε, να κατευθύνετε και να ελέγχε ... [+]

Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Προετοιμασία για το μέλλον της επιχείρησης - αυτό είναι το επίκεντρο της διοίκησης επιχειρήσεων της OWU. Μάθετε να σχεδιάζετε, να οργανώνετε, να κατευθύνετε και να ελέγχετε τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της επιχείρησης σε μια δυναμική και παγκόσμια οικονομία. Το πρόγραμμα είναι σπάνιο σε μια εθνική φιλελεύθερη τέχνη, δίνοντάς σας μια υψηλής ποιότητας επιχειρηματική εκπαίδευση μαζί με ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης, προετοιμάζοντάς σας για σημαντική εργασία και ζωή.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Delaware
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Ohio Wesleyan University

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες