Ohio Northern University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τεράστιο αντίκτυπο.

Ohio Northern University είναι μια ανεξάρτητη, ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Ada, Οχάιο. Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από πέντε σχολές: Arts & Sciences, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών, Φαρμακευτικής και το Νόμο. Από την ίδρυσή μας το 1871, έχουμε αφιερωθεί στην ανάπτυξη σπουδαστές που είναι έτοιμοι για τον εαυτό τους και την πρόοδο βυθίζετε στο επόμενο επίπεδο σε ό, τι κάνουν.

ONU έχει μια πλούσια ιστορία της ακαδημαϊκής αριστείας, και είμαστε πάντα εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας. Έχουμε πρόσφατα έχει αναγνωριστεί για την ποιότητα της διδασκαλίας, υψηλά ποσοστά αποφοίτησης, δέσμευση για την εθελοντική υπηρεσία και, πιο εντυπωσιακά, παρέχοντας υψηλή απόδοση της επένδυσης για τους αποφοίτους μας.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Οι τιμές μας στο ONU έχουν επηρεαστεί από μια μοναδική ιστορία και μια διαρκή συνεταιρισμό με την United Methodist Church. Είμαστε εμπνευσμένα από τις υψηλότερες τιμές της αλήθειας, την ομορφιά και την καλοσύνη. Πάνω απ 'όλα, η αποστολή μας είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στην καριέρα τους και την εξυπηρέτηση των κοινοτήτων τους, το έθνος και τον κόσμο.

Φοιτητές στο στενά ONU εργασία με τη σχολή ώστε να μπορούν να μάθουν να σκέφτονται κριτικά, δημιουργικά και επιχειρηματικά. Η πρακτική εμπειρία που θα αποκτήσουν σε ONU, μαζί με τη δημιουργική εξερεύνηση έξω από την τάξη, προετοιμάζει τους μαθητές για μια ζωή προσωπικής ανάπτυξης.

ONU ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ohio Northern University ιδρύθηκε το 1871 στο χωριό της Ada, Οχάιο. γραφική πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται περίπου 80 χλμ βορειοδυτικά από Columbus, Οχάιο. Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από πέντε κολέγια, κάθε προετοιμασία των μαθητών για να αναλάβει σε ό, τι προκλήσεις που βλέπουν στον κόσμο.

3.238 μαθητές Περισσότερα από 70 προγράμματα σπουδών Εκπροσωπώντας 34 πολιτείες και 25 χώρες 11: 1 φοιτητής-to-σχολή αναλογία Μέσο μέγεθος καινούρια κατηγορία: 19 653 καθηγητές και το προσωπικό 83 τοις εκατό του πλήρους απασχόλησης καθηγητές έχουν διδακτορικά ή τερματικό βαθμούς. 31.357 απόφοιτοι Daniel A. DiBiasio είναι ο 11ος πρόεδρος των Ohio Northern University. campus 342 στρεμμάτων Μασκότ - Πολική αρκούδα που ονομάζεται Klondike NCAA Division III, Οχάιο αθλητική διάσκεψη - 12 ανδρών και 11 ομάδες γυναικών χρώματα σχολείο - πορτοκαλί και μαύρο

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Ohio Northern University ξεκίνησε με ένα μόνο άτομο και μία ιδέα. Το 1871, ο Henry Σολομώντα Lehr, με την υποστήριξη της κοινότητας, ίδρυσε το Northwestern του Οχάιο κανονικό σχολείο ως ίδρυμα κατάρτισης εκπαιδευτικών. Δύο άλλες αλλαγές όνομα θα ακολουθήσει? πρώτο, στο Οχάιο Normal University και το δεύτερο, το 1903, στο Οχάιο Βόρεια Πανεπιστημίου. Η εξέλιξη από ένα κανονικό σχολείο σε ένα πραγματικό πανεπιστήμιο αντανακλά μια εντυπωσιακή περίοδο της ανάπτυξης τόσο σε μέγεθος όσο και το πεδίο εφαρμογής, μια που ευδιάκριτη σε συνδυασμό παραδοσιακές τέχνες και τις επιστήμες των υπηρεσιών και της εκπαίδευσης με τις επαγγελματικές τομείς της μηχανικής, φαρμακείο, το δίκαιο, και των επιχειρήσεων. Το 1899, το Πανεπιστήμιο συνδεδεμένες με την United Methodist Church και αγκάλιασε σκόπιμα τις ιουδαιο-χριστιανικές αξίες γίνει εκκλησία που σχετίζονται. Από αυτές τις απαρχές, Ohio Northern University έχει αναπτύξει μια εστίαση στη διδασκαλία, τη μάθηση, υποτροφία και επαγγελματική πρακτική, και ένα περιβάλλον πανεπιστημιούπολη που είναι μαθητοκεντρική, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες, και τις αξίες που βασίζονται.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ είναι η παλαιότερη ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ.

φιλόδοξες, πρωτοποριακές στάση του Οχάιο Βόρεια υπήρξε ζωντανός από την αρχή. Το σχολείο ξεκίνησε με ένα μόνο άτομο και μία ιδέα. Με τη βοήθεια της κοινότητας, Henry Σολομώντα Lehr ίδρυσε το Northwestern του Οχάιο κανονικό σχολείο το 1871. Όταν το πρόγραμμα σπουδών του κολεγίου μεγάλωσε ώστε να συμπεριλάβει το φαρμακείο, τη μηχανική, το δίκαιο και επιχειρησιακών προγραμμάτων, το όνομά της άλλαξε σε Οχάιο Normal University και, τελικά, το 1903, Ohio Northern University.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Επηρεασμένος από μια μοναδική ιστορία και μια διαρκή συνεταιρισμό με την United Methodist Church, αποστολή Ohio Northern University είναι να παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας που προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία στην καριέρα τους, των υπηρεσιών στις κοινότητές τους, το έθνος, και τον κόσμο, καθώς και μια διάρκεια ζωής της προσωπικής ανάπτυξης εμπνέονται από τις υψηλότερες τιμές της αλήθειας, της ομορφιάς, και καλοσύνη. διακριτικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου περιλαμβάνει αμοιβαία υποστήριξη φιλελεύθερη και επαγγελματική εκπαίδευση συστατικά που ενσωματώνουν την πρακτική με τη θεωρία, η οποία συμπληρώνεται από την άριστη συνεργασία εξωσχολικές προσφορές που εμπλουτίζουν τη Βόρεια εμπειρία. Για να εκπληρώσει την αποστολή αυτή, καθηγητές και το προσωπικό συμμετέχουν με τους μαθητές ώστε να μπορούν να μάθουν να σκέφτονται κριτικά, δημιουργικά και επιχειρηματικά, να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, να λύσει τα προβλήματα σε συνεργασία, και να ενεργούν ως ηθικά και υπεύθυνα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας.

VISION 2021

όραμα Οχάιο Βόρεια Πανεπιστημίου είναι να είναι ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά, συνολικής πανεπιστήμια στο έθνος, γνωστό για τα προγράμματα αριστείας και διάκρισης και αναγνωρίζεται για την αποτελεσματική ενσωμάτωση των τεχνών και των επιστημών κλάδους, επαγγελματικές σπουδές, υψηλής μάθηση επιπτώσεων και τη συμμετοχή στα κοινά.

Να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα αριστείας και διάκρισης και μεγαλύτερη εθνική αναγνώριση, το Πανεπιστήμιο θα βασιστεί στο υφιστάμενο δυναμικό της και να ακολουθήσει τα ακόλουθα βασικά στοιχεία ενός κοινού στρατηγικού οράματος:

Θα εντοπίσουν και να εφαρμόσουν τις ευκαιρίες και για τις δύο νέες και υφιστάμενες ακαδημαϊκή ανάπτυξη του προγράμματος με προγράμματα στα παραϊατρικά επαγγέλματα υγείας από τους πρώτους που πρέπει να εξεταστούν. Εμείς θα υιοθετήσει την τεχνολογία τους πόρους που βελτιώνουν τη μάθηση και τη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας. Εμείς θα ευθυγραμμίσει τις πολιτικές οικονομικής βοήθειας μας, το πρόγραμμα σπουδών, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης για να γίνει ηγέτης ομοτίμους σε τελειόφοιτους σε τέσσερα χρόνια. Εμείς θα οικοδομήσουμε στρατηγικές συνεργασίες και διεύρυνση των ευκαιριών για την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινοτήτων μας, την περιοχή και πέραν αυτής. Εμείς θα αναπτύξει ένα νέο ρυθμιστικό σχέδιο πανεπιστημιούπολη για να ανταποκριθεί ακαδημαϊκών και συνεργασία εξωσχολικές ανάγκες, εστιάζοντας πρώτα σε ένα νέο κτίριο μηχανικής και βελτιωμένες υπηρεσίες μαθητή. Θα ενσωματώσουν βιώσιμες πρακτικές να είναι καλύτεροι διαχειριστές του περιβάλλοντος, της ενέργειας μας, και οικονομικούς πόρους. Εμείς θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και τη δημοσιονομική ισχύς του Πανεπιστημίου. Εμείς θα αναπτύξει μια πιο συναρπαστική υπόσχεση της μάρκας για το Πανεπιστήμιο που θα προωθήσει και θα ενισχύσει την εθνική μας φήμη.

Με την επιτυχή εφαρμογή αυτών των βασικών στρατηγικών, Οχάιο Βόρεια Πανεπιστημίου θα είναι έτοιμη να γιορτάσει Sesquicentennial έτος το 2021 και να είναι προετοιμασμένοι για την συνεχιζόμενη επιτυχία του 21ου αιώνα.

ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ

Συνεργασία: Θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των μοναδικών συνεργασίες που διακρίνει περαιτέρω το πανεπιστήμιο Κοινότητα: Είμαστε μια κοινότητα που προσπαθεί να είναι «σκόπιμη, ανοικτή, δίκαιη, πειθαρχημένη, φροντίδα, και πανηγυρικό" (Boyer, 1990) και ότι ενισχύεται από τη συμμετοχή όλων των μελών της κοινότητας στην ζωή του Πανεπιστημίου Διαφορετικότητα: Εκτιμούμε την βασική πεποίθηση που εκφράζεται στο σύνθημα του Πανεπιστημίου, «Ex εξουσίας diversitate,« από τη δύναμη της πολυμορφίας, "και να παρέχει την εμπειρία και τα προγράμματα που προετοιμάζουν τους αποφοίτους για την επιτυχία σε μια διαφορετική χώρα και τον κόσμο. Αριστεία: Φιλοδοξούμε να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης στον επαγγελματικό μας τομέα και τους ρόλους μας στο Πανεπιστήμιο. Πίστη: Γιορτάζουμε την ιστορική σχέση του Πανεπιστημίου και την ενεργό συνεταιρισμό με την United Methodist Church και καλωσορίζουμε τα άτομα όλων των θρησκειών, παρέχοντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για την ηθική και πνευματική ανάπτυξη τους. Ακεραιότητα: Περιμένουμε τα άτομα να συμπεριφέρονται με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους άλλους. Υπηρεσία: Ενθαρρύνουμε την υπηρεσία σε άλλους και τη συμμετοχή των πολιτών, τόσο ως δέσμευση για την συμμετοχή της κοινότητας και ως ευθύνη της δημοκρατικής ιδιότητας του πολίτη.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ξαστεριά, ανοιχτούς χώρους και φρέσκιες ιδέες

Ohio Northern University βρίσκεται στο αγροτικό χωριό της Ada, Οχάιο. Είναι μια μικρή πόλη, αλλά έχουμε ακόμη να κάνει πολλά μεγάλα πράγματα. Και ONU είναι στο κέντρο της όλα. Χωρίς τους περισπασμούς του μια μεγάλη πόλη, θα ακονίσετε το για να εξερευνήσετε αυτό που μας ενθουσιάζει, την επίλυση ό, τι μας προβληματίζει, και την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με την κοινότητα μας.

ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια ιδέα για την φιλική ατμόσφαιρα του Ada είναι να έρθει εμπειρία για τον εαυτό σας. Η Inn στο Ohio Northern University είναι όμορφο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες μας βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη. Και όταν επισκέπτεστε, μην ξεχάσετε να έρχονται πεινασμένοι. Μερικά από τα αγαπημένα μας εστιατόρια είναι padrone πίτσα, El Campo, και Viva Μαρίας.

Η ΠΕΡΙΟΧΉ

Μόλις μέρος της Μεγάλης Μαύρο Βάλτο και στη συνέχεια Ινδιάνος έδαφος, Hardin County διοργανώθηκε το 1833 και το όνομά του από τον John Hardin, αξιωματικός επαναστατικός πόλεμος. Kenton είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού και η έδρα της κομητείας. Με την πλούσια χωράφια και άφθονη ξυλεία, κύρια βιομηχανία του νομού είναι η γεωργία. Αλλά ο νομός διαθέτει επίσης πολλές επιτυχημένες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις τροφοδοτείται από μια εργατικοί και ελαστικό εργατικό δυναμικό. Ο νομός είναι επίσης το σπίτι σε μια κοινότητα Παλαιάς Τάξης Amish. Αυτές οι ιδιωτικές και απλό άνθρωποι ταξιδεύουν από άλογο και με λάθη και δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα ή τηλέφωνα στα σπίτια τους. Οι επισκέπτες μπορούν να διασχίσουν γραφικό δρόμους παρελθόν Amish αγροκτήματα και να σταματήσουν να αγοράζουν φρέσκα προϊόντα, μέλι, καλάθια, παπλώματα, σαπούνια και άλλα.

ADA

Το χωριό της Ada είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αναπνεύσουν και απλά να είναι. Το είδος του τόπου που, όταν κινείστε με τα πόδια, μπορείτε να αισθάνονται νοσταλγία για ολόκληρη τη ζωή σας. Ζήστε όλο αυτό το ζην μικρή πόλη έχει να προσφέρει - οι φιλική προς τους ανθρώπους, τα πανηγύρια, τα ποικίλα εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και οι αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή.

Ada είναι ένα σύντομο οδικό ταξίδι με τα πόδια από πολλά κύριους προορισμούς. Ελέγξτε την απόσταση από το Ada σε τέσσερις μεγάλες "C" πόλεις: Columbus είναι 1½ ώρα, Κλίβελαντ και Cincinnati είναι 2½ ώρες, και το Σικάγο είναι 4 ώρες. Bluffton, που βρίσκεται περίπου 15 λεπτά με τα πόδια, προσφέρει κεντρικά καταστήματα του δρόμου που προσφέρουν τα πάντα, από αθλητικά είδη σε βιοτεχνίες από τις αναπτυσσόμενες χώρες. Findlay και Λίμα, δύο μεσαίου μεγέθους πόλεις, είναι 20 έως 30 λεπτά κάτω από το δρόμο από Ada και προσφέρουν επεκτάθηκε ευκαιρίες για ψώνια, τον πολιτισμό και την τραπεζαρία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Health Bachelor »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Στο TJ Smull College of Engineering, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στον τομέα της πληροφορικής. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα σε ηλεκτρικά κυκλώματα, ενσωματωμένα συστήματα και αρχιτεκτονική υπολογιστών. Αν είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα - όπως τα δίκτυα υπολογιστών, η ψηφιακή επεξεργασία εικόνων ή η ρομποτική - μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μαθημάτων επιλογής ανώτερου επιπέδου σε αυτές τις περιοχές. [+]

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο TJ Smull College of Engineering , θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στον τομέα της πληροφορικής. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα σε ηλεκτρικά κυκλώματα, ενσωματωμένα συστήματα και αρχιτεκτονική υπολογιστών. Αν είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα - όπως τα δίκτυα υπολογιστών, η ψηφιακή επεξεργασία εικόνων ή η ρομποτική - μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μαθημάτων επιλογής ανώτερου επιπέδου σε αυτές τις περιοχές.... [-]


Bachelor Engineering Εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Ο κύριος μηχανικός της εκπαίδευσης είναι ο πρώτος στο είδος του στο Οχάιο και ένας από τους πρώτους στο έθνος. Το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να γίνετε αδειούχος καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά με εξειδικευμένη τεχνική προοπτική. Θα λάβετε μια σταθερή βάση στη μηχανική, τα μαθηματικά και την εκπαίδευση. [+]

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ο κύριος μηχανικός της εκπαίδευσης είναι ο πρώτος στο είδος του στο Οχάιο και ένας από τους πρώτους στο έθνος. Το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να γίνετε αδειούχος καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά με εξειδικευμένη τεχνική προοπτική. Θα λάβετε μια σταθερή βάση στη μηχανική, τα μαθηματικά και την εκπαίδευση. Θα λάβετε βασικά μαθήματα μηχανικής και στη συνέχεια να διευρύνετε τις γνώσεις μηχανικής σας μέσω πέντε τεχνικών επιλογών στις περιοχές ενδιαφέροντος σας.... [-]


Bachelor International Θέατρο Παραγωγής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Το μοναδικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται στο θεατρικό σχεδιασμό, στην παραγωγή και στη διοργάνωση σκηνικών - στις ΗΠΑ και διεθνώς. Θα αποφοιτήσετε με μια σταθερή γνώση των πολιτιστικών και πρακτικών διαφορών στην παραγωγή θεάτρων, που θα σας προετοιμάσουν για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στο θέατρο, την όπερα και τις περιοδεύουσες παραγωγές. [+]

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ

Το μοναδικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται στο θεατρικό σχεδιασμό, στην παραγωγή και στη διοργάνωση σκηνικών - στις ΗΠΑ και διεθνώς. Θα αποφοιτήσετε με μια σταθερή γνώση των πολιτιστικών και πρακτικών διαφορών στην παραγωγή θεάτρων, που θα σας προετοιμάσουν για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στο θέατρο, την όπερα και τις περιοδεύουσες παραγωγές.

Μπορεί να είμαστε μικρές, αλλά οι ευκαιρίες μας είναι μεγάλες. Στην πραγματικότητα, το θέατρο μας συγκρούεται με αυτό που θα βρεθείτε σε θερμοκήπιο. Οι διεθνείς φοιτητές θεατρικής παραγωγής σκηνοθετούν δεκάδες πανεπιστημιουπόλεις και κοινοτικές παραγωγές. Συνεργάζονται με διάσημους σχεδιαστές, σκηνοθέτες, θεατρικούς συγγραφείς και χορογράφους από τις ΗΠΑ και χώρες όπως η Σκωτία, η Εσθονία, η Ιρλανδία, το Μεξικό και η Αγγλία. Ταξιδεύουν κάθε χρόνο στο συνέδριο του Ινστιτούτου Θεατρικής Τεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να έρχονται σε επαφή με εργοδότες και εταιρείες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσγειώνονται απίστευτες πρακτικές με εταιρείες θεάτρου και σπουδάζουν στο εξωτερικό.... [-]


Bachelor Sport Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Εάν ο αθλητισμός είναι το πράγμα σας, γιατί να μην το καταστήσετε καριέρα σας; Δεν χρειάζεται να είστε αθλητής σούπερ σταρ ή προπονητής για να το κάνετε. Η αθλητική βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων χρειάζεται καταλαβαίνω άτομα να εργαστούν στη διαχείριση αθλημάτων. Ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο τους αθλητές, τους προπονητές και τον ανταγωνισμό. Είναι επίσης για τις επιχειρήσεις. Κάθε αθλητισμός και αθλητική επιχείρηση χρειάζεται ανθρώπους ειδικευμένους στη διαχείριση, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις για να τρέξουν τα πράγματα. [+]

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εάν ο αθλητισμός είναι το πράγμα σας, γιατί να μην το καταστήσετε καριέρα σας; Δεν χρειάζεται να είστε αθλητής σούπερ σταρ ή προπονητής για να το κάνετε. Η αθλητική βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων χρειάζεται καταλαβαίνω άτομα να εργαστούν στη διαχείριση αθλημάτων. Ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο τους αθλητές, τους προπονητές και τον ανταγωνισμό. Είναι επίσης για τις επιχειρήσεις. Κάθε αθλητισμός και αθλητική επιχείρηση χρειάζεται ανθρώπους ειδικευμένους στη διαχείριση, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις για να τρέξουν τα πράγματα.... [-]


Bachelor Βιοχημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Με πτυχίο χημείας ή βιοχημείας από το διαπιστευμένο τμήμα της American Chemical Society, θα μπορούσατε να καταλήξετε να κάνετε μια θεραπεία για καρκίνο. Παρακολουθώντας τη στιβάδα του όζοντος που μας προστατεύει από τον ήλιο. έρευνα υψηλής ποιότητας ενεργειακών λύσεων (π.χ. τεχνολογία μπαταριών ή ηλιακών συλλεκτών). ανάπτυξη νέων υφασμάτων, καλλυντικών ή φαρμακευτικών προϊόντων · ή την επίλυση των προβλημάτων ρύπανσης του νερού. [+]

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Με πτυχίο χημείας ή βιοχημείας από το διαπιστευμένο τμήμα της American Chemical Society, θα μπορούσατε να καταλήξετε να κάνετε μια θεραπεία για καρκίνο. Παρακολουθώντας τη στιβάδα του όζοντος που μας προστατεύει από τον ήλιο. έρευνα υψηλής ποιότητας ενεργειακών λύσεων (π.χ. τεχνολογία μπαταριών ή ηλιακών συλλεκτών). ανάπτυξη νέων υφασμάτων, καλλυντικών ή φαρμακευτικών προϊόντων · ή την επίλυση των προβλημάτων ρύπανσης του νερού.... [-]


Bachelor Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στο TJ Smull College of Engineering, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στον τομέα. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα ηλεκτρονικών, συστημάτων ελέγχου, μικροεπεξεργαστών και ηλεκτρικής ενέργειας. Αν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή - όπως οι επικοινωνίες, τα συστήματα ισχύος ή τα προηγμένα ηλεκτρονικά - μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μαθημάτων ανώτερου επιπέδου σε αυτές τις περιοχές. [+]

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στο TJ Smull College of Engineering , θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στον τομέα. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα ηλεκτρονικών, συστημάτων ελέγχου, μικροεπεξεργαστών και ηλεκτρικής ενέργειας. Αν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή - όπως οι επικοινωνίες, τα συστήματα ισχύος ή τα προηγμένα ηλεκτρονικά - μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μαθημάτων ανώτερου επιπέδου σε αυτές τις περιοχές.... [-]


Bachelor Μηχανολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα είναι αυστηρό. Αναμείνετε να εργαστείτε σκληρά και να αντιμετωπιστεί. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τονίζουμε, γιατί προσφέρουμε ένα περιβάλλον υποστήριξης και συνεργασίας. Οι καθηγητές, οι συνάδελφοί σας και οι απόφοιτοι του ΟΝΕ θα γίνουν φίλοι και η οικογένειά σας. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε και να ανοίξετε τις πόρτες για σας. [+]

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο TJ Smull College of Engineering, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στο πεδίο, μαθαίνοντας για την επιστήμη των υλικών, τη θερμοδυναμική, τη μηχανική ρευστών, τη διαδικασία σχεδιασμού και πολλά άλλα. Θα έχετε την επιλογή να εξειδικεύεστε σε μια περιοχή που είστε παθιασμένοι - όπως η ανανεώσιμη ενέργεια, η ρομποτική, οι βιοϊατρικές συσκευές ή η κατασκευή.

Το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα είναι αυστηρό. Αναμείνετε να εργαστείτε σκληρά και να αντιμετωπιστεί. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τονίζουμε, γιατί προσφέρουμε ένα περιβάλλον υποστήριξης και συνεργασίας. Οι καθηγητές, οι συνάδελφοί σας και οι απόφοιτοι του ΟΝΕ θα γίνουν φίλοι και η οικογένειά σας. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε και να ανοίξετε τις πόρτες για σας.... [-]


Διαχείριση Κινδύνου Bachelor

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus

Με αυτό το πρόγραμμα, θα λάβετε ένα σταθερό υπόβαθρο σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης κινδύνων - από την απώλεια και την προστασία μέχρι τον ασφαλιστικό κανονισμό, την αναδοχή και την προσαρμογή των απαιτήσεων. Οι επαγγελματίες με αυτές τις δεξιότητες είναι σε ζήτηση σε διάφορες βιομηχανίες. [+]

NAVIGATE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με αυτό το πρόγραμμα, θα λάβετε ένα σταθερό υπόβαθρο σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης κινδύνων - από την απώλεια και την προστασία μέχρι τον ασφαλιστικό κανονισμό, την αναδοχή και την προσαρμογή των απαιτήσεων. Οι επαγγελματίες με αυτές τις δεξιότητες είναι σε ζήτηση σε διάφορες βιομηχανίες.

Η δικτύωση είναι το κλειδί της επιχείρησης και αυτό είναι το κλειδί εδώ. Με τα μικρά μεγέθη μας, θα γνωρίσετε τους καθηγητές σας και θα σας γνωρίσουν. Στην πραγματικότητα, θα σας ανατεθεί ένας σύμβουλος διδασκόντων που θα σας καθοδηγήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την αποφοίτησή σας. Επίσης, θα αλληλεπιδράσετε και θα μάθετε από τους ηγέτες των επιχειρήσεων, τους επιχειρηματίες και τους αποφοίτους του ONU που έχουν δημιουργήσει καταπληκτικές σταδιοδρομίες σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες.... [-]


Βίντεο

We're Just Getting Started

Επικοινωνία

Ohio Northern University

Διεύθυνση 525 SOUTH MAIN STREET ADA,
45810 Columbus, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.onu.edu/
Τηλέφωνο +1 419-772-2000