Northern Illinois University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ναύλωσε το 1895, Βόρεια Πανεπιστήμιο Ιλινόις (NIU) είναι μια ολοκληρωμένη διδασκαλία και ερευνητικό ίδρυμα. Από τότε έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμιας κλάσης, η έρευνα εστιασμένη δημόσιο ίδρυμα που προσελκύει φοιτητές από όλη Ιλινόις, τη χώρα και τον κόσμο. Το όραμα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Ιλλινόις είναι να είναι ο πρώτος μαθητοκεντρική, έρευνα εστιασμένη δημόσιο πανεπιστήμιο στις μεσοδυτικές πολιτείες, συμβάλλοντας στην πρόοδο της γνώσης προς όφελος των λαών της περιοχής, το κράτος, το έθνος, και τον κόσμο.

NIU είναι μια πολυπολιτισμική κοινότητα με περισσότερους από 20.000 φοιτητές που καλλιεργούν, να προωθήσει και να γιορτάσουμε την πολυμορφία. Περίπου το ένα τρίτο των μαθητών NIU προέρχονται από διαφορετικά εθνικά υπόβαθρα. φοιτητής σώμα της περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 1.200 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 70 χώρες. NIU βρίσκεται στο DeKalb, IL, η οποία είναι περίπου 105 χιλιόμετρα δυτικά του Σικάγο. Με πληθυσμό 44.000, DeKalb είναι μια ακμάζουσα κοινότητα που έχει τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές επιρροές. Η θέση του στην πόλη του Σικάγο και στα γύρω προάστια προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και την απασχόληση. Πολλά από τα προγράμματα NIU που ενισχύονται από την εγγύτητα του πανεπιστημίου με τις μεγάλες βιομηχανίες και μεγάλη βάση αποφοίτων στο Σικάγο και προαστιακή περιοχή? αυτά παρέχουν ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και την κλινική εμπειρία.

Προπτυχιακά Προγράμματα στο NIU

42 τμήματα NIU εντός επτά κολέγια παρέχουν στους φοιτητές με εκπληκτικές ευκαιρίες μάθησης σε πάνω από 100 τομείς σπουδών. εξαιρετική σχολή μας θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε και να αναπτυχθούν σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης - όπου hands-on εμπειρία συμπληρώνει διδασκαλίας στην τάξη. Προσφέρουμε 56 μεγαλύτερες εταιρίες με 90 εμφάσεις, 73 ανήλικοι και επτά προ-επαγγελματικά προγράμματα στο Κολέγια των Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση, Μηχανικών και Μηχανικών Τεχνολογίας, Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών, των Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών, και Visual και Παραστατικών Τεχνών.

College of Business

λογιστικής διοίκηση επιχειρήσεων οικονομικά

Σώματος των Μηχανικών και Μηχανικών Τεχνολογίας

ηλεκτρολογίας Βιομηχανική & Systems Engineering μηχανολογία

Κολέγιο των Φιλελευθέρων Τεχνών & Επιστημών

Πληροφορική Μαθηματικές Επιστήμες Τμήμα Βιολογικών Επιστημών

College of Visual και Παραστατικών Τεχνών

Μαθητοκεντρική προσέγγιση στην εκπαίδευση

NIU είναι ένας τόπος όπου οι μαθητές έρχονται για το είδος της μαθητοκεντρική προσέγγιση στην εκπαίδευση που τους βοηθά να σφυρηλατήσει μια ζωή στην πανεπιστημιούπολη που είναι μοναδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα συμφέροντά τους. εξαιρετική σχολή του θα βοηθήσει τους μαθητές να εξερευνήσουν και να αναπτυχθούν σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης - όπου hands-on εμπειρία συμπληρώνει διδασκαλίας στην τάξη. Καθηγητές και το προσωπικό συμβούλων είναι διαθέσιμα σε κάθε κολέγιο και το τμήμα για να βοηθήσει τους μαθητές να επιλέξετε ένα μεγάλο, το σχεδιασμό ενός προγράμματος σπουδών, χαρτογραφήσει το χρονοδιάγραμμα, παρακολουθεί την ακαδημαϊκή πρόοδο και να αποσαφηνίσει τους στόχους σταδιοδρομίας.

Μέσω της πρακτικής άσκησης, έρευνα, μελέτη στο εξωτερικό, πάνω από 300 φοιτητικές οργανώσεις και περισσότερο, η σχολή και το προσωπικό της NIU εργαστούμε σκληρά για να σας παρέχουμε τις ευκαιρίες που αλλάζει τη ζωή. Λόγω των στενών σχέσεων μάθησης των μαθητών σχηματίζουν με τη σχολή και το προσωπικό, είναι μια προσέγγιση που τελικά οδηγεί στην επιτυχία της σταδιοδρομίας, όταν φύγουν από την πανεπιστημιούπολη μας.

Επιλογές Στέγαση & Campus Ασφάλεια

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά των εντός και εκτός επιλογές πανεπιστημιούπολη ζωής, σχεδιασμένο για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και να μεγιστοποιήσετε τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές εμπειρίες σας. φοιτητικές εστίες σπίτι NIU πάνω από 5.000 φοιτητές NIU κάθε χρόνο. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να συναντηθούν οι άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτισμούς, χώρες, και εθνοτική καταγωγή.

NIU δεσμεύεται να διατηρήσει ένα ασφαλές και υγιές πανεπιστημιούπολη για τους μαθητές του. Σας προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς. Για παράδειγμα, η Huskie Safe Line είναι μια υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο κατά τη διάρκεια αργά το βράδυ μετά τη γραμμή λεωφορείου Huskie σταματάει. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία είναι διαθέσιμη για NIU φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό, καθώς και τα μέλη της κοινότητας με αναπηρία. ασφάλεια των μαθητών είναι η εστίασή μας.

Διαπίστευση και Συνεργασία

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Μια εκπαίδευση NIU αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως προς την ποιότητα, σε εθνικό επίπεδο κατατάσσεται στην αξία και αποσκοπούν στην παροχή σας με την προσωπική, την καριέρα και την επιτυχία της ζωής.

Σε εθνικό Πανεπιστήμιο Accredited: Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης (HLC) της Βορείου Κεντρικής Ένωσης κολέγια και σχολεία. Διαπίστευση από το HLC είναι ένας τρόπος NIU επιδεικνύει δημοσίως τη δέσμευσή της για την ποιότητα και την προθυμία να διεξαχθεί εξωτερικά υπόλογοι σε όσους το πανεπιστήμιο εξυπηρετεί.

Σε εθνικό πιστοποιημένα προγράμματα: NIU είναι διαπιστευμένο επιχειρήσεων, της μηχανικής, της νοσηλευτικής, εικαστικά και τις παραστατικές τέχνες, και όλα τα προγράμματα πιστοποίησης εκπαιδευτικών (μεταξύ άλλων), για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων της ακαδημαϊκής ποιότητας και αυστηρότητα.

Κατάταξη

US News & World Report

Top Δημόσια Σχολεία: NIU κατατάσσεται στο top 125 Top Εθνική Πανεπιστήμια: NIU κατατάσσεται στο top 200 Best Business Schools 2016: Κολλέγιο NIU του Business αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο στην ακαδημαϊκή και τη βιομηχανία κύκλους για τη διδασκαλία της, την έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία. προπτυχιακό πρόγραμμα του κατατάσσεται στο top τέταρτο (24%) από τις καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων από σχεδόν 550 επιλέξιμων AACSB διαπιστευμένων προγράμματα των επιχειρήσεων. Λιγότερο από το 4 τοις εκατό των επιχειρήσεων κολέγια σε όλο τον κόσμο έχουν κερδίσει AACSB διαπίστευσης, την υψηλότερη πιστοποίηση της αριστείας για τα προγράμματα των επιχειρήσεων Best Κολέγια 2016: NIU κατατάσσεται στο top 50 για Προπτυχιακό Πρόγραμμα Μηχανικής του. Στο Σώμα των Μηχανικών και Μηχανικών Τεχνολογίας, τα προπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της ηλεκτρολογίας, της βιομηχανικής και της μηχανικής συστημάτων, η μηχανολογία είναι διαπιστευμένοι από την διαπίστευση για τους μηχανικούς Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου Διαπίστευσης για Μηχανικής και Τεχνολογίας (ABET). Στο πρόγραμμα της τεχνολογίας, οι έμφαση στην ηλεκτρική τεχνολογία μηχανικής και της τεχνολογίας μηχανικής κατασκευής διαπιστευμένο από το Τεχνολογικό Διαπίστευσης Επιτροπής της ABET, και η έμφαση στη βιομηχανική διαχείριση και την τεχνολογία είναι διαπιστευμένο από το Association of Technology, Διαχείρισης και Εφαρμοσμένων Μηχανικών (ATMAE). Κορυφαία πανεπιστήμια Αρμοδιοτήτων της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας (ACS) ACS-πιστοποιημένου πτυχίου Bachelor. Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας NIU κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων για τον αριθμό των βαθμών ACS πιστοποιημένο πτυχίο απονέμεται. Εντός του Σώματος των Visual και Παραστατικών Τεχνών, τα προγράμματα για την τέχνη, τη μουσική και τις τέχνες το θέατρο διαπιστευμένοι, αντίστοιχα, από την Εθνική Ένωση των Σχολών Τέχνης και Σχεδίου (NASAD), η Εθνική Ένωση των Σχολών Μουσικής (NASM), και η Εθνική Ένωση των Σχολών Θεάτρου (NAST).

Το Ακαδημαϊκό Έτος

Το ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από δύο εξάμηνα περίπου 16 εβδομάδων το καθένα, και ένα προαιρετικό συνεδρία καλοκαίρι. Νέες διεθνείς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσει στις NIU είτε το Φθινόπωρο / Αύγουστο ή Εαρινό εξάμηνο / Ιανουάριο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor of Science στις βιολογικές επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την απασχόληση σε μια ποικιλία βιολογικών περιοχών στην κυβέρνηση, την εκπαίδευση και τη βιομηχανία, για την είσοδο σε μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα βιολογικό πειθαρχία, καθώς και για επαγγελματικές σχολές, όπως η ιατρική, οδοντιατρική, podiatric ιατρική, οπτομετρίας, κτηνιατρικής και φαρμακευτικής . [+]

Ο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών προσφέρει μια σημαντική οδηγεί στην Bachelor of Science Degree.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την απασχόληση σε μια ποικιλία βιολογικών περιοχών στην κυβέρνηση, την εκπαίδευση και τη βιομηχανία, για την είσοδο σε μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα βιολογικό πειθαρχία, καθώς και για επαγγελματικές σχολές, όπως η ιατρική, οδοντιατρική, podiatric ιατρική, οπτομετρίας, κτηνιατρικής και φαρμακευτικής . Με κάποια πρόσθετες εργασίες πορεία και τη διδασκαλία των φοιτητών, οι φοιτητές μπορούν επίσης να πιστοποιηθεί για να διδάξει στο γυμνάσιο και τα υψηλά επίπεδα του σχολείου (Βιολογία και Γενικός Επιστημών).... [-]


Bachelor ή της επιστήμης στα οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων και των μαθητών της κοινωνίας που ενδιαφέρονται για την επιχείρηση θα απολαύσουν την οικονομία ως σημαντικό. Τα οικονομικά είναι η μόνη κοινωνική επιστήμη με τη δική του μόνιμη ομοσπονδιακή κυβερνητική υπηρεσία (Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) και είναι η μόνη κοινωνική επιστήμη στην οποία απονέμεται ένα βραβείο Νόμπελ. [+]

Οικονομικά είναι μια ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική κοινωνική επιστήμη που μελετά το πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις για την κατανομή σπάνιων πόρων. Οικονομικά ασχολείται με σημαντικά τρέχοντα ζητήματα, εστιάζοντας στον τρόπο που τα άτομα, οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις κάνουν επιλογές όταν έρχονται αντιμέτωπα με περιορισμένους προϋπολογισμούς. Οικονομικά θέματα, όπως η ανεργία, η ανάπτυξη, η ρύπανση, και ο διεθνής ανταγωνισμός, συμπληρώστε εφημερίδες και διαποτίζουν την πολιτική. Το πεδίο της οικονομίας ασχολείται επίσης με προσωπικά ζητήματα, όπως μισθούς, το κόστος ζωής και φόρους.... [-]


Bachelor της επιστήμης στην ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών προσφέρει ένα πτυχίο στην ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική που θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις βασικές ικανότητες και τη δουλειά δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, και τα συστήματα που δημιουργούν τη λειτουργία και χρήση ηλεκτρονικών σημάτων. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν τα μηχανήματα, τα ηλεκτρονικά, τις επικοινωνίες, καθώς και υπολογιστές. [+]

Ο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών προσφέρει μια πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού η οποία θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις βασικές ικανότητες και τη δουλειά δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, και τα συστήματα που δημιουργούν τη λειτουργία και χρήση ηλεκτρονικών σημάτων. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν τα μηχανήματα, τα ηλεκτρονικά, τις επικοινωνίες, καθώς και υπολογιστές.... [-]


Bachelor της επιστήμης στον τομέα της λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Bachelor NIU της Επιστήμης στο Λογιστική πρόγραμμα παρέχει ουσιαστική μελέτη στον τομέα της λογιστικής. Για να σας προετοιμάσει για τις πολλές ευκαιρίες που θα είναι ανοικτές σε σας στο γρήγορο κόσμο των επιχειρήσεων, το Τμήμα Λογιστικής προσφέρει [+]

Bachelor NIU της Επιστήμης στη Λογιστική πρόγραμμα παρέχει ουσιαστική μελέτη στον τομέα της λογιστικής. Για να σας προετοιμάσει για τις πολλές ευκαιρίες που θα είναι ανοικτές σε σας στο γρήγορο κόσμο των επιχειρήσεων, το Τμήμα Λογιστικής σας προσφέρει:

Στερεά Ίδρυμα Λογιστική συνδυασμό με μια ευρεία Γενικής Παιδείας τεχνική επάρκεια Αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων Αποτελεσματική Επικοινωνία Ηθικές Αξίες λογιστική Professional Εξαιρετική εύρεσης εργασίας Λογιστική Career Fair Αποκλειστικά για Λογιστική Majors Πρόγραμμα πρακτικής Υπηρεσίες σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές μας & Αποφοίτων μας ... [-]

Bachelor της επιστήμης στον τομέα της μηχανολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών ανώτερης διαίρεση που οδηγεί σε πτυχίο στη μηχανολογία. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε ένα ισχυρό θεμέλιο των θεμελιωδών μαθήματα στις καθαρές επιστήμες και τη μηχανική, καθώς και επαγγελματικά μαθήματα στον τομέα της μηχανολογίας. [+]

Ο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών ανώτερης διαίρεση η οποία οδηγεί σε μια πτυχίο στη μηχανολογία. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε ένα ισχυρό θεμέλιο των θεμελιωδών μαθήματα στις καθαρές επιστήμες και τη μηχανική, καθώς και επαγγελματικά μαθήματα στον τομέα της μηχανολογίας. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει επίσης ένα υπόβαθρο στο σχεδιασμό, ανάλυση, ανάπτυξη, και οι εφαρμογές τόσο πλήρους μηχανικά συστήματα και μια ευρεία ποικιλία των επιμέρους συνιστωσών του συστήματος σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

Πτυχίο Καλών Τεχνών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες DeKalb

Προβεβλημένα στο πλαίσιο ενός ζωτικού φιλελεύθερη παιδεία τέχνες, ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματός μας είναι να προετοιμάσει τους ηθοποιούς, σχεδιαστές, τεχνικούς και χορευτές για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της προτίμησής τους. Έχουμε προσλάβει φοιτητές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τις πιθανότητες, να αποδείξει την πρωτοβουλία και είναι υπεύθυνοι για τη δική τους βάθους κατάδυσης στην εκπαίδευση μας. Μας ενδιαφέρει τους φοιτητές που θέλουν να εξερευνήσουν μια μορφή τέχνης που θα απαιτήσει μια ζωή αφοσίωσης. [+]

Προβεβλημένα στο πλαίσιο ενός ζωτικού φιλελεύθερη παιδεία τέχνες, ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματός μας είναι να προετοιμάσει τους ηθοποιούς, σχεδιαστές, τεχνικούς και χορευτές για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της προτίμησής τους. Έχουμε προσλάβει φοιτητές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τις πιθανότητες, να αποδείξει την πρωτοβουλία και είναι υπεύθυνοι για τη δική τους βάθους κατάδυσης στην εκπαίδευση μας. Μας ενδιαφέρει τους φοιτητές που θέλουν να εξερευνήσουν μια μορφή τέχνης που θα απαιτήσει μια ζωή αφοσίωσης.... [-]