Northeastern State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Καθώς μπαίνετε Tahlequah πανεπιστημιούπολη Northeastern State University, το πλακόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί από τη λεωφόρο Μασκότζι θα σας μεταφέρει σε μια πορεία που ενσωματώνει την ιστορία και την κληρονομιά της NSU. Από το χάλκινο γλυπτό του Sequoyah, σημείωσε 19ου αιώνα Cherokee διπλωμάτης και δημιουργός του συλλαβάριο Cherokee, με τον πύργο του ρολογιού στην σχολή Μουσικής που είναι ένα σύμβολο αυτού του οργάνου, θα συμμετάσχουν σε μια πολύ μοναδική εμπειρία.

Πίσω στο 1846, Κρατικό Πανεπιστήμιο Northeastern ιδρύθηκε ως Cherokee Εθνικό Γυναίκα σχολή. Αυτή η ιστορική σύνδεση με το τσερόκι έθνος και την επικράτεια της Ινδίας κάνει Northeastern το παλαιότερο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Οκλαχόμα.

Η ιστορία μας ως ένα κρατικό ίδρυμα ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου, 1909, όταν ο νομοθέτης Οκλαχόμα αγόρασε την Γυναίκα σχολή και δημιούργησε Northeastern κράτος κανονικό σχολείο, όπου τα πρώτα μαθήματα έγιναν στις 14η του Σεπτεμβρίου 1909. Μια δεκαετία αργότερα, NSNS μετατράπηκε σε κολλέγιο βορειοανατολικό κρατίδιο του Δασκάλου, προσφέροντας ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί σε πτυχίο. Ο νομοθέτης Οκλαχόμα εξουσιοδότησε την αλλαγή του ονόματος της NSTC στο Northeastern State College το 1939. Γίναμε επίσημα γνωστό ως κρατικό πανεπιστήμιο Northeastern το 1985.

Σήμερα είμαστε η τέταρτη μεγαλύτερη δημόσια τετραετές όργανο και ένα από τα έξι περιφερειακά ιδρύματα που διέπονται από το διοικητικό συμβούλιο Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Συστήματος Οκλαχόμα Οκλαχόμα. Το πανεπιστήμιο σερβίρει ένα κόμβο μάθησης στη βορειοανατολική Οκλαχόμα αποτελείται από τρεις πανεπιστημιουπόλεις - την κύρια πανεπιστημιούπολη στο Tahlequah και πανεπιστημιουπόλεις υποκατάστημα στην Μασκότζι και Broken Arrow - που μαζί εξυπηρετούν περίπου 9.000 μαθητές κάθε χρόνο.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Αποστολή

Ιδρύθηκε από την πλούσια εκπαιδευτική κληρονομιά του τσερόκι έθνους, οι πανεπιστημιουπόλεις του κρατικού πανεπιστημίου Northeastern παρέχουν διαφορετικές κοινότητες της με τη δια βίου μάθηση μέσα από μια ευρεία ποικιλία των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και επαγγελματικών προγραμμάτων διδακτορικού διπλώματος. Με υψηλές προσδοκίες για την επιτυχία των φοιτητών, το Πανεπιστήμιο παρέχει ποιότητα της διδασκαλίας, προκλητική προγράμματα σπουδών, την έρευνα και ακαδημαϊκές δραστηριότητες, καθηλωτική ευκαιρίες μάθησης, καθώς και των υπηρεσιών στις τοπικές και επαγγελματικές κοινότητες. αφιερωμένη καθηγητές και το προσωπικό του ιδρύματος προσφέρουν μια υπηρεσία προσανατολισμένη, υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης όπου οι μαθητές να προετοιμαστούν για να επιτύχουν επαγγελματική και προσωπική επιτυχία σε μια πολυπολιτισμική και παγκόσμια κοινωνία.

Εστιασμένη Δήλωση αποστολής

Εμείς ενδυναμώσει τους φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και την κοινότητα για την επίτευξη πλήρους πνευματικής και το ανθρώπινο δυναμικό τους με τη δημιουργία και την επέκταση μιας κουλτούρας μάθησης, ανακάλυψης, και τη διαφορετικότητα.

Όραση

Northeastern State University διαμορφώνει το μέλλον της περιοχής του ως εκπαιδευτικός συνεργάτης της επιλογής, θέτοντας ένα πρότυπο της αριστείας με την εξυπηρέτηση των πνευματικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και οικονομικών αναγκών των διαφορετικών κοινοτήτων του Πανεπιστημίου.

Αξίες

Ακεραιότητα

NSU μοντέλα ακεραιότητα μέσω ηθική και πνευματική συμπεριφορές και πρακτικές που προωθούν την τιμιότητα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και τη λογοδοσία.

Συνεργασία

NSU εμπλέκεται σε συνεργασία μέσω συνεργασιών για τη δημιουργία ευκαιριών μάθησης και προώθηση των εκπαιδευτικών και της οικονομικής επιτυχίας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

NSU προωθεί τη δημιουργικότητα μέσα από την εξερεύνηση, την καινοτομία, την κρίσιμη έρευνα, και την πνευματική ελευθερία.

ηγεσία

NSU εμπνέει την ηγεσία μέσω της δέσμευσής της να προετοιμάσει και να εξυπηρετήσει τους άλλους.

Αριστείας

NSU επιδιώκει την αριστεία με τη συνεχή βελτίωση ατομικά και ως κοινότητα.

επικοινωνία

NSU υποστηρίζει την επικοινωνία μέσω της ελεύθερης ροής πληροφοριών και ιδεών.

Ποικιλία

NSU εκτιμά την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση με την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων και της ίσης πρόσβασης σε εκπαιδευτικές και τον εμπλουτισμό εμπειρίες, με σεβασμό των πολιτιστικών διαφορών, και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών.

NSU με μια ματιά

Εγγραφή

  • Τελικό Μερική απασχόληση σύνολο

    Φοιτητής 5.001 2043 7045

    Απόφοιτος 477 755 1231

    σύνολο 5478 2798 8276

Άνοιγμα Εγγραφή Έκθεση για το Φθινόπωρο 2015

Προγράμματα Βαθμός

54 προπτυχιακά προγράμματα / μεγάλες εταιρείες
24 Μεταπτυχιακά προγράμματα

Άνοιγμα Εγγραφή Έκθεση για το Φθινόπωρο 2015

Προφίλ μαθητή

62,7% γυναίκες
37,3% άνδρες
91,9% Οκλαχόμα Κάτοικοι
6,4% Άλλες Ηνωμένες Πολιτείες και εδάφη
50,6% Λευκό
19,3% Ινδιάνος / Αλάσκα Native
15,7% δύο ή περισσότερες φυλές
4,0% African American / Μαύρο
1,7% Άγνωστη
4,8% ισπανόφωνων
2,0% της Ασίας
1,7% αλλοδαπού μη κατοίκου
0,1% Εγγενής της Χαβάης / Ειρηνικού Islander

Άνοιγμα Εγγραφή Έκθεση για το Φθινόπωρο 2015

Οι περισσότεροι κλάδοι σπουδών

Βασική Εκπαίδευση
βιολογία
λογιστική
επιχείρηση
ψυχολογία
ποινικής Δικαιοσύνης
Προσχολική Εκπαίδευση

Σχολή

51% των γυναικών
49% άνδρες
19% των Μειονοτήτων
53% Με υψηλότερο βαθμό στον τομέα

Μέγεθος της τάξης

84% Προπτυχιακά μαθήματα με λιγότερους από 30 μαθητές
97% Προπτυχιακά μαθήματα με λιγότερους από 50 μαθητές

Στέγαση

65% Νέο καινούριος ζουν στην πανεπιστημιούπολη
18% Όλα τα undergrads ζουν στην πανεπιστημιούπολη

Τοποθεσίες

Tahlequah

Northeastern State University Tahlequah

Address
2400 W. Shawnee
74401 Tahlequah, Οκλαχόμα, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 918-456-5511

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη