Nueta Hidatsa Sahnish College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Nueta Hidatsa Sahnish College χορηγήθηκε συνεχιζόμενη διαπίστευση στις 12 Ιουλίου του 2006, από την Επιτροπή σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Βορείου Κεντρικής Ένωσης κολέγια και σχολεία.

Γενικές Πληροφορίες

Η Nueta Hidatsa Sahnish College (NHSC) είναι tribally ναυλωμένο από τις τρεις συνδεδεμένες Φυλές της έδρας της κράτησης Fort Berthold στη Νέα Πόλη, Βόρεια Ντακότα. NHSC είναι tribally ελέγχεται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από επτά μέλη που διορίζονται από τα έξι μέλη του συμβουλίου τμήμα και ένα tribal πρόεδρο. Αρχικά ονομάστηκε Fort Berthold Community College, που ιδρύθηκε 2η του Μαΐου 1973, ως φορέας αρμόδιος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Φορτ Berthold κράτησης. Στις 27 Μάρτη 2015 οι τρεις θυγατρικές Φυλές Επιχειρηματικού Συμβουλίου υπέγραψαν ένα ψήφισμα αλλάζοντας το όνομα του κολεγίου για να Nueta Hidatsa Sahnish College. Οι τρεις συνδεδεμένες φυλές ενέκρινε την ιδέα ότι μία τοπική ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν αναγκαία για να εκπαιδεύσει τα μέλη των φυλών και να ενεργεί ως θετική επίδραση στη διατήρηση των φυλών των πολιτισμών. Μια διευθύνουσα επιτροπή διορίστηκε για να επιβλέπει τις αρχικές του επιχειρήσεις του Κολλεγίου. Η επιτροπή αυτή αντικαταστάθηκε από την επιλογή του Διοικητικού Συμβουλίου το 1974.

Τα πρώτα μαθήματα που προσφέρονται σε NHSC ήταν σε βάση επέκτασης με το συντονισμό διαπιστευμένα ιδρύματα. Οι συμφωνίες άρθρωσης που έγιναν στην αρχή ήταν με το Πανεπιστήμιο της Μαρίας, Bismarck, ND? Minot State College, Minot, ND? και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα, Γουίλιστον Κέντρο, Williston, ND. Το Κολλέγιο προχώρησε στην ανάπτυξη μοντέλων μεγάλης ακτίνας προγραμματισμό. Ο σχεδιασμός αυτός είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ενός πλαισίου για την εκτέλεση της αποστολής και των στόχων του Κολλεγίου, καθώς επίσης και στη βελτίωση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών υπηρεσιών στις κοινότητες σε ολόκληρη την κράτηση.

Nueta Hidatsa Sahnish College χορηγήθηκε η διαπίστευση στις 12 του Φλεβάρη 1988, μέσω της Βορείου Κεντρικής Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων. Στις 12 του Ιούλη 2006, Nueta Hidatsa Sahnish College χορηγήθηκε συνεχιζόμενη διαπίστευση 10 χρόνια μέσω της Ανώτατης Επιτροπής Μάθησης (HLC) και θα φιλοξενήσει το επόμενο επιβεβαίωση της επίσκεψης διαπίστευσης 2017-18. Το Κολλέγιο είναι επίσης ένα από τα τριάντα τέσσερα φυλών κολέγια χορήγησε το 1994 Land Grant Ίδρυμα κατάσταση. Η Nueta Hidatsa Sahnish College είναι επίσης μέλος του Ινδιάνος Ανώτατης Εκπαίδευσης Consortium (AIHEC). Στις 25 Φλεβάρη, 2011, θεσμικές δράσεις HLC του Συμβουλίου (IAC) ψήφισε την παράταση Διαπίστευσης της Ακαδημίας να συμπεριλάβει Bachelor of Πτυχία Science στη Δημοτική Εκπαίδευση και Περιβαλλοντική Επιστήμη, και το Bachelor of Arts στην Native American Studies, καθιστώντας NHSC μια τετραετή Ίδρυμα.

Εκπαιδευτικούς σκοπούς Φιλοσοφία

Πιστεύουμε ότι Nueta Hidatsa Sahnish Κολλέγιο επιδιώκει να: Βελτίωση της ποιότητας ζωής των Mandan, Hidatsa και Arikara Έθνος

Προσφέρει ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών μας ευημερία και την ποιότητα ζωής. 10 Αρχίζει και υλοποιεί νέες ή καινοτόμες ιδέες προς όφελος της Φυλής, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας και της κατάρτισης.

Φτιάξτε μια θετική ισχυρή ταυτότητα των τριών συνδεδεμένων Φυλές

Ένας οικοδόμος ανθρώπων και κοινοτήτων του Μαντάν, Hidatsa και Arikara Έθνος Ενσωματώνει τρεις συνδεδεμένες φυλές του πολιτισμού, των παραδόσεων και της γλώσσας, σε όλες τις ακαδημαϊκές και κοινωνικές δραστηριότητες ενδυνάμωση των ανθρώπων. Ένα μέρος όπου όλοι οι άνθρωποι έρχονται πρώτα για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Ασφαλίστε την ανάπτυξη του παγκόσμιου πολίτη, παρέχοντας την αναγκαία κατάρτιση και την ηγεσία

Χρησιμοποιήστε την τέχνη της τεχνολογίας για να παραδώσει μαθήματα. Προετοιμασία σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των άλλων πολιτισμών, οικονομιών, περιβάλλοντα και δράσεις. Ανάπτυξη και αξιοποίηση των υφιστάμενων πόρων για την περαιτέρω ανάπτυξη του προσωπικού / ΔΕΠ και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναπτύξτε μια οικονομικά ισχυρή ίδρυμα, το οποίο πληροί τις ανάγκες των μαθητών, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης, το οποίο προωθεί την ποικιλομορφία και σχετικών προγραμμάτων σπουδών / προγράμματα.

Δώστε μια φροντίδα και φροντίδα ατμόσφαιρα, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των φοιτητών. Χρησιμοποιήστε πολλαπλές μεθόδους διδασκαλίας και τεχνικές για μια ποικιλία από στυλ μάθησης. Προσφέρουν ευκαιρίες για αυτο-βελτίωση, διατηρώντας παράλληλα την κουλτούρα του Μαντάν, Hidatsa και Arikara Έθνος. Επιλέξτε και να αναπτύξει μια σχολή που πιστεύουν στο όραμα και την αποστολή του Κολεγίου. Παρέχει συνεχή αξιολόγηση της

μεθόδων διδασκαλίας o / Βιογραφικό / κοινοτικές ανάγκες και τις τάσεις για να καθορίσει την πορεία και το πρόγραμμα προσφορών, την αναψυχή, τον αθλητισμό, την παιδική μέριμνα, στέγαση των φοιτητών.

Ενθαρρύνετε την ανάγκη να εκφράσουν τις απόψεις ενημερωμένοι για να κάνουν μια θετική αλλαγή. Γίνε ηγέτης μεταξύ tribally ελεγχόμενη κολεγίων, παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών πολιτισμού, ακαδημαϊκών και φοιτητών.

Αποστολή

Η Nueta Hidatsa Sahnish Ακαδημία θα παρέχει ποιότητα πολιτιστικών, ακαδημαϊκών και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Υπηρεσίες για την Mandan, Hidatsa και Arikara Έθνος

Όραση

Mandan, Hidatsa και Arikara Έθνος Nueta Hidatsa Sahnish College: Μια δυναμική παρουσία που διατηρεί το παρελθόν μας και μας προετοιμάζει για το μέλλον

Αξίες

Οι τιμές του Nueta Hidatsa Sahnish Ακαδημίας απεικονίζεται μέσα από το οίκημα της γης, η οποία είναι το κοινό σπίτι για να το Nueta, Hidatsa και Sahnish ανθρώπους. Ενότητα, που είναι το κλειδί αξία, βρίσκεται στο κέντρο (κοίλωμα πυρκαγιάς), η οποία το υπόλοιπο των τιμών γύρω από την κατασκευή. Πνευματικότητα, άνθρωποι, πολιτισμός και το μέλλον είναι οι τέσσερις τομείς που αντιπροσωπεύονται από τις τέσσερις βασικές θέσεις. Τα εξωτερικά δώδεκα δημοσιεύσεις αντιπροσωπεύουν τις τιμές μέσα σε κάθε έναν από τους τέσσερις τομείς.

Ακαδημαϊκή ελευθερία

Nueta Hidatsa Sahnish College έχει δεσμευτεί για την πνευματική σκέψη και την άσκηση. Το κολέγιο ενθαρρύνει σχολή για να εισαγάγει τους φοιτητές σε ευρύ και ποικίλο απόψεις και έρευνας. Ως μέρος του κολλεγίου Native αμερικανική παράδοση, αναγνωρίζεται ορισμένα δόγματα θα πρέπει να εκφράζονται ως μέρος του προγράμματος σπουδών και είναι αποδεκτές, εφόσον αυτό χρειάζεται. Ανά πάσα στιγμή, τα μέλη ΔΕΠ θα πρέπει να ασκήσετε ορθή κρίση, να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων να εκφράσουν τις ιδέες και απόψεις και να εξασφαλίσει ότι η ίδια η ελευθερία να επεκταθεί σε φοιτητές και συναδέλφους.

Εισαγωγή πληροφοριών και Πολιτικές

Εισαγωγή:

Nueta Hidatsa Sahnish Κολέγιο συμφωνεί με την πολιτική της ανοικτής πόρτας Εισαγωγής. Κάθε πρόσωπο που είναι απόφοιτος του διαπιστευμένου το λύκειο ή το οποίο ασκεί ή Γενικής Παιδείας Ανάπτυξης (GED®) πιστοποιητικό του της μπορεί να εισαχθεί για NHSC. Η είσοδος για NHSC δεν εξασφαλίζει την είσοδο σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. Ορισμένα προγράμματα έχουν απαιτήσεις πέρα ​​από την τυποποιημένη κολέγιο ομολογίες που πρέπει να πληρούνται.

Διαδικασίες:

Τα ακόλουθα στοιχεία που απαιτούνται για την αποδοχή στο NHSC:

Αίτηση Εισδοχής Επίσημο αντίγραφο της υψηλής μεταγραφές σχολείο ή πιστοποιητικό GED ή GED μεταγραφή Μια πλήρης δωρεάν εφαρμογή για την ομοσπονδιακή ενίσχυση σπουδαστών (FAFSA) Αντίγραφο της άδειας οδήγησης, η Πολιτειακή ταυτότητα ή κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης Όλα Native American φοιτητών που εγγράφονται σε ένα ομοσπονδιακό αναγνωρίζεται φυλή πρέπει να υποβάλουν επίσημη επιβεβαίωση της εγγραφής των φυλών Εάν ισχύει, Native American φοιτητές δεν είναι εγγεγραμμένοι σε ένα ομοσπονδιακό αναγνωρίζεται φυλή πρέπει να υποβάλουν επίσημη επιβεβαίωση της εγγραφής των φυλών έναν από τους γονείς τους Οι φοιτητές πρέπει να έχουν επίσημη συνεργασία y της μεταγραφής τους (-α) από προηγουμένως παρευρέθηκε στο κολλέγιο (ες) αποστέλλονται απευθείας στο γραφείο του γραμματέα στο NHSC Νέα και μεταφορά φοιτητής θα πρέπει να έχει εξετάσεις και να υποβάλουν αποτελέσματα δοκιμών για τοποθέτηση σε Μαθηματικά και Αγγλικά Διπλή πιστωτικές οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν την Du l Πιστωτική μορφή που λαμβάνουν από το λύκειο τους για κάθε μάθημα Μη πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να παρέχει τεκμηρίωση για να βεβαιωθείτε ότι είναι επιλέξιμα μη πολίτες

Είναι ευθύνη του μαθητή να διασφαλίσει ότι όλα τα έγγραφα που έλαβε. Η αναμονή θα διατεθούν στην ακαδημαϊκή ρεκόρ του φοιτητή, αν όλα τα έγγραφα που δεν είναι στο φάκελό του / της στο τέλος των πρώτων 6 εβδομάδων του εξαμήνου. Ο μαθητής δεν θα επιτρέπεται να εγγραφούν ξανά έως ότου υποβληθούν όλα τα έγγραφα. Οικονομική βοήθεια θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει εάν η τεκμηρίωση δεν έχει υποβληθεί πριν από την εκταμίευση οικονομική βοήθεια.

Πληροφορίες Οικονομικές ενισχύσεις και τις πολιτικές

Η Nueta Hidatsa Sahnish College Γραφείο Φοιτητικής Οικονομικής Βοήθειας παρέχει βοήθεια στους φοιτητές και στη διασφάλιση επαρκών πόρων για να παρακολουθήσουν NHSC. Μια ποικιλία προγραμμάτων που είναι διαθέσιμα σε όλους τους μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση.

Τύποι οικονομική βοήθεια

477 Έργου Επίδειξης

Ινδιάνος College Ταμείο: www.collegefund.org
Βόρεια Ντακότα Φοιτητής τη χορήγηση χρηματοδοτικής συνδρομής (ΚΥΓΣ)
Τρεις Συγγενείς φυλές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόγραμμα
Τρεις Συγγενείς φυλές εταιρικής σχέσης Επαγγελματική Κατάρτιση Act (477)
Οφέλη Βετεράνων
Επαγγελματική Αποκατάσταση
Τίτλος IV Ταμεία Δεδουλευμένα και δεδουλευμένα

Άλλες υποτροφίες είναι διαθέσιμες στο Nueta Hidatsa Sahnish College.

Τοποθεσίες

Καινούρια πόλη

Address
Nueta Hidatsa Sahnish College
PO Box 490/220 8th Ave N

58763 Καινούρια πόλη, βόρεια Ντακότα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη