Northeastern Illinois University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξεκινήστε στα βορειοανατολικά

Παρακολουθήστε τους στόχους σας με κορυφαία ικανότητα και μεγέθη μικρών τάξεων.

Στο Northeastern, βρεθείτε ανάμεσα σε μια φιλόξενη και ποικιλόμορφη κοινότητα μελετητών που είναι τόσο σοβαροί για την εκπαίδευσή τους όσο και εσείς.

Ιδρύθηκε το 1867, σήμερα το Northeastern προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η κεντρική πανεπιστημιούπολη των 67 στρεμμάτων στο Σικάγο είναι μια φιλόξενη και ασφαλής κοινότητα για 8.100 φοιτητές. Παρέχουμε στους μαθητές μας ποιοτικές επιλογές, προσφέροντας περισσότερα από 80 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις τέχνες και τις επιστήμες, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις.

Αποστολή

Northeastern Illinois University , ως δημόσιο πλήρες πανεπιστήμιο με τοποθεσίες σε όλο το Σικάγο, προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μάθηση, διδασκαλία και υποτροφία. Προετοιμάζουμε μια ποικιλόμορφη κοινότητα σπουδαστών για ηγεσία και υπηρεσίες στην περιοχή μας και στον ευρύτερο πολυπολιτισμικό κόσμο.

Οραμα

Northeastern Illinois University θα είναι ηγέτης στα μητροπολιτικά πανεπιστήμια, γνωστός για την αφοσίωσή του στην αστική αποστολή, για την ποιότητα των προγραμμάτων του, για την επιτυχία των αποφοίτων του και για την ποικιλομορφία του μαθησιακού του περιβάλλοντος.

Αξίες

Northeastern Illinois University είναι αφοσιωμένο σε ένα σύνολο κοινών αξιών οι οποίες, συλλογικά, καθοδηγούν τις ενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις μας καθώς συνεργαζόμαστε για την προετοιμασία των αποφοίτων για την υπεύθυνη άσκηση της ιδιότητας του πολίτη. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου η δέσμευση σε αυτές τις αξίες οδηγεί σε μια ακμάζουσα εκπαιδευτική κοινότητα που μετατρέπει τις ζωές όλων. Καθώς αποτιμάμε το παρόν και βλέπουμε το μέλλον, αυτές οι αξίες χρησιμεύουν ως ακρογωνιαίος λίθος για τον προγραμματισμό του τρόπου με τον οποίο θα επιτύχουμε καλύτερα την εκπαιδευτική αποστολή που μας έχει ανατεθεί.

Ακεραιότητα

NEIU είναι υπόλογη σε όσους υπηρετούμε και σε εκείνους από τους οποίους λαμβάνουμε υποστήριξη. Δεσμευόμαστε στην ειλικρίνεια, το σεβασμό και τη διαφάνεια στα λόγια και στις πράξεις μας. Από αυτή την άποψη, εργαζόμαστε για να είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τους πόρους που έχουν ανατεθεί στη χρήση. Αυτό περιλαμβάνει ανθρώπινους, φυσικούς, φορολογικούς και περιβαλλοντικούς πόρους.

Υπεροχή

Κατά την επιδίωξη και τη δέσμευσή μας στην αριστεία, εκτιμούμε την υψηλότερη ποιότητα της μάθησης και της διδασκαλίας, της υποτροφίας και της υπηρεσίας. Αξιολογούμε τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες που υποστηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη όλων των μελών της κοινότητάς μας. Σε όλα όσα λέμε και κάνουμε, δεσμευόμαστε στη διαδικασία και τα προϊόντα αριστείας.

Πρόσβαση στην ευκαιρία

NEIU αποτιμά την πρόσβαση στην ευκαιρία. εκτιμούμε ένα φιλόξενο περιβάλλον που παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη και ενθαρρύνει την αμοιβαία ευθύνη και τη δέσμευση στη μάθηση.

Ποικιλία

NEIU συμπεριληφθεί ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών, προσωπικού και καθηγητών στη ζωή του Πανεπιστημίου. Γιορτάζουμε και καλλιεργούμε παγκόσμιες προοπτικές. Ενθαρρύνουμε την ανοιχτή και σεβαστή έκφραση ιδεών και διαφορών στις σκέψεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις.

Κοινότητα

NEIU θεωρεί ότι έχει ιδιαίτερη υποχρέωση να παρέχει ένα περιβάλλον που να υποστηρίζει, να καλλιεργεί και να συμμετέχει. Ένα τέτοιο περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ευγένεια, προάγοντας την ανθρωπότητα και εμπλοκή και δημιουργώντας μια αίσθηση κοινότητας μέσω της ένταξης, του αμοιβαίου σεβασμού και της χειραφέτησης. NEIU εκτιμά το μητροπολιτικό περιβάλλον μας ως εργαστήριο εκμάθησης και προωθούμε συνεργασίες για μάθηση, έρευνα και υπηρεσίες σε όλη αυτή τη δυναμική περιοχή για την προώθηση του δημόσιου συμφέροντος.

Ενδυνάμωση μέσω της μάθησης

NEIU είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μιας κουλτούρας που προσφέρει ευκαιρίες δια βίου μάθησης για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στη μετατροπή της ζωής των μαθητών, εμπλέκοντάς τους σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που τους εξουσιοδοτεί να αποφοιτήσουν με τις δεξιότητες και τη γνώση ώστε να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και πολίτες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το Πανεπιστήμιο μας με μια ματιά

17_about_graphics-01

Τοποθεσίες

Avondale

NEIU

Address
Northeastern Illinois University
5500 N St Louis Ave
Chicago Illinois
Chicago IL

60625 Avondale, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 773-583-4050

Προγράμματα

Bachelor
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πτυχίο Τεχνών (BA)

FAQ

Άλλη