Muskingum University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Muskingum

«Γενιές των σπουδαστών έχουν βρεθεί στο σωστό μέρος στο Muskingum College για την εύρεση και ανοίγοντας δρόμους για την κατανόηση και την αρμοδιότητα. Πάντα πίστευα ότι η Νέα Concord και Muskingum είναι το κέντρο του σύμπαντος, γιατί αν πάρει την έναρξή σας εδώ, μπορείτε να πάτε πουθενά. »Ο John Glenn, Τάξη του '43 Ηνωμένες Πολιτείες γερουσιαστή, αστροναύτης Από την ίδρυσή της το 1837, Muskingum υπήρξε μια κοινότητα των εκπαιδευομένων - Τους ανθρώπους που μαθαίνουν από και με τους άλλους ανθρώπους. Η αποστολή Muskingum είναι να εκπαιδεύσει «ολόκληρου του ατόμου» - διανοητικά, πνευματικά, κοινωνικά και φυσικά - και το κάνει με την ικανοποίηση τους φοιτητές, εφόσον είναι σχετικά με την εκπαιδευτική συνέχεια, και την παροχή βοήθειας στους μαθητές να προχωρήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Αριστεία Muskingum μετράται πιο σημαντικά από τους αποφοίτους του, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τον κόσμο ως Διευθύνων Σύμβουλος της μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, καθώς και με τους γονείς και τους φίλους.

Μάθετε τι κάνουν οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του Harvard Business Review και το Οχάιο Ίδρυμα Ανεξάρτητων κολέγια, έχουν να πουν για Muskingum αποφοίτων.

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστήμιο Muskingum είναι να προσφέρουμε ποιότητα ακαδημαϊκά προγράμματα στις ελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες στη ρύθμιση των κατοικιών, μικτά, εκκλησία που σχετίζονται με το κολέγιο και στο πλαίσιο μιας στοργικής κοινότητας όπου η ατομική ολοκλήρωση ενθαρρύνεται και γίνεται σεβαστή η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πρωταρχικός σκοπός του είναι να αναπτύξει, διανοητικά, πνευματικά, κοινωνικά και φυσικά πρόσωπα-ολόκληρο, με την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, η θετική δράση, ηθική ευαισθησία και πνευματική ανάπτυξη, έτσι ώστε να μπορεί να οδηγήσει επαγγελματικά παραγωγική, προσωπικά ικανοποίηση και κοινωνικά υπεύθυνη ζωή.

Τοποθεσία

Muskingum Πανεπιστημίου, που βρίσκεται στην ανατολική-κεντρική Οχάιο, είναι εύκολα προσβάσιμο από μεγάλες Ανατολής-Δύσης και Βορρά-Νότου αυτοκινητόδρομους. Το χωριό της Νέας Concord, πατρίδα Muskingum του, βρίσκεται σε ΗΠΑ 22 και 40, κατά μήκος Interstate 70, 115 μίλια δυτικά του Πίτσμπουργκ και 70 μίλια ανατολικά του Κολόμβου. ΗΠΑ Interstates 77 και 70 τέμνονται δέκα μίλια ανατολικά της Νέας Concord κοντά στο Cambridge? Zanesville είναι δέκα έξι μίλια δυτικά.

ιστορία

Πανεπιστήμιο Muskingum είναι πλούσια σε παράδοση, υπερήφανη κληρονομιά της φτάνουν μέχρι το πρώτο μισό του δέκατου ένατου αιώνα, όταν Οχάιο ήταν μια κατάσταση βρέφος και καλυμμένα οχήματα έφεραν περιπετειώδη εποίκων δυτικά πάνω από το πρόσφατα ολοκληρωμένο Εθνική Οδό μέσω της Νέας Concord. Ινδικό όνομα του Πανεπιστημίου, μερικές φορές mispronounced και συχνά ορθογραφικά λάθη, είναι μια πηγή υπερηφάνειας για όλους όσοι αγαπούν την ιστορία αυτού του πολύχρωμο μέρος της σύνορα Αμερικής "πέρα από τα Alleghenies." Κατά τη διάρκεια της πρώτης Muskingum μισό αιώνα έχει προσχωρήσει στις εκπαιδευτικές δομές της κλασικής κολέγιο της περιόδου. Το 1854 οι γυναίκες είχαν εισαχθεί σε ισότιμη βάση με τους άνδρες. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο μια περίοδο σταθερής ανάπτυξης άρχισε, επιταχύνοντας μέχρι τα σύνορα της κλασικής κολέγιο λιγότερο από εκατό φοιτητές έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες κολέγιο περίπου 1.900 με μεταπτυχιακούς φοιτητές σχολείο, με ένα 225-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη.

Όταν Franklin College, ένα σημαντικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της Πρεσβυτεριανή Εκκλησία τον 19ο αιώνα, έκλεισε το 1927, αποφοίτων ρολά του ήρθε να Muskingum.

Τον Ιανουάριο του 2000, ο Δρ Anne Γ Steele έγινε 20ου Προέδρου του Πανεπιστημίου Muskingum. Muskingum άλλαξε σε ναυλωμένα κατάσταση από το κολέγιο στο πανεπιστήμιο το 2009.

Πρεσβυτεριανή Κληρονομιάς

Στις 18 Μαρτίου 1837, το κρατικό νομοθετικό σώμα χορηγείται μια ομάδα πολιτών New Concord ένα χάρτη για να δημιουργήσει ένα κολέγιο στο χωριό. Επειδή η κοινότητα εγκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό από το αγρόκτημα τους ανθρώπους του Scotch-ιρλανδικής καταγωγής, η κυρίαρχη θρησκεία ήταν Πρεσβυτεριανή. Το 1877 Muskingum συνδέθηκε με τη Σύνοδο του Οχάιο των Ηνωμένων Πρεσβυτεριανή Εκκλησία. Με τη συγχώνευση των Πρεσβυτεριανή και το Ηνωμένο Πρεσβυτεριανή εκκλησιών το 1958, Muskingum συνδέθηκε με το νεοσυσταθέν Ηνωμένες Πρεσβυτεριανή Εκκλησία στις ΗΠΑ. Το 1983 η εκκλησία αυτή συγχωνεύθηκε με την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σχηματίσουν την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία (ΗΠΑ). Άμεση σύνδεση Muskingum είναι με τα τρία-κατάσταση Σύνοδο του Συμφώνου.

Διαπίστευση

Πανεπιστήμιο Muskingum έχει συνεχώς διαπιστευμένο από το 1919 από το Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης της Βορείου Κεντρικής Ένωσης κολέγια και τα σχολεία, (Που ανανεώθηκε το 2013), και έχει εγκριθεί από, και εισπράττει περιοδικές επαναδειοδότησή από το Οχάιο Διοικητικό Συμβούλιο της Regents να χορηγούν πτυχία του. Το πρόγραμμα στη χημεία έχει εγκριθεί από το American Chemical Society. Πανεπιστήμιο Muskingum έχει εγκριθεί για την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών από το Οχάιο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής και είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών (NCATE). Muskingum είναι μέλος της Διακρατικής Πιστοποίησης Compact το οποίο προνοεί για συγκρίσιμα πιστοποίηση εκπαίδευσης σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων, Πενσυλβάνια, τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ περιλαμβάνονται. Muskingum κατέχει την ιδιότητα μέλους στο αμερικανικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση, το Συμβούλιο για την Προώθηση και υποστήριξη της εκπαίδευσης, του Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Κολεγίων, και του Συνδέσμου Ανεξάρτητων κολέγια και πανεπιστήμια. Πανεπιστήμιο Muskingum είναι ένα αναγνωρισμένο θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής, 11250 Ρότζερ Μπέικον Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Το Πανεπιστήμιο είναι επίσης μέλος του Οχάιο Συνομοσπονδία Εκπαιδευτικών Οργανισμός Εκπαίδευσης (OCTEO).

HLC Διαπίστευσης 2012

Μη Διάκρισης Δήλωση

Πανεπιστήμιο Muskingum δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, σωματική πρόκληση, αναπηρίας, γενετήσιου προσανατολισμού, κοινωνικοοικονομική κατάσταση ή τις πολιτικές πεποιθήσεις, στην εισαγωγή ή την πρόσβαση σε αυτά, ή τη θεραπεία ή την απασχόληση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων και προνομίων, εκπαιδευτικές πολιτικές, υποτροφίες και προγράμματα δανείου, αθλητικές σχολικές δραστηριότητες και προγράμματα που διαχειρίζεται. Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμμόρφωσης, έχει οριστεί για το συντονισμό της συμμόρφωσης της Ακαδημίας με τις απαιτήσεις μη διάκρισης σύμφωνα με το άρθρο 504 του νόμου περί αποκατάστασης του 1973, ο τίτλος ΙΧ των εκπαιδευτικών Τροποποιήσεις του 1972 και η εποχή Discrimination Act του 1975, οι οποίες απαγορεύουν τις διακρίσεις επί τη βάσει της αναπηρίας, τη φυλή, το φύλο και την ηλικία, αντίστοιχα. Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Montgomery Hall, μπορεί να έρθει σε επαφή (740) 826000000-8114000000 εκατομμύρια.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

Στο Muskingum, τα ακαδημαϊκά προγράμματα στις ελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες είναι το κέντρο της αποστολής μας: "για την ανάπτυξη - διανοητικά, πνευματικά, κοινωνικά, και φυσικά - ολόκληρο πρόσωπα." Τάξεις Muskingum, τα εργαστήρια, κλινικές χώρους, πρακτική άσκηση, τοποθετήσεων τομέα, πρόβα αίθουσες, θέατρα, γκαλερί, παιδικές χαρές και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι όλα τα μέρη όπου οι μαθητές εργάζονται με λόγιος-καθηγητές για να ακονίσει τις διανοητικές δεξιότητες τους, να διευρύνουν τις πολιτιστικές τους προοπτικές, και να αναπτύξουν τη ζωή -Μεγάλη συνήθειες για τη μάθηση, την υπηρεσία, και ηγεσία.

Η παρουσίαση των ακαδημαϊκών πληροφοριών στην ιστοσελίδα Muskingum είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο για την αντιμετώπιση των αναγκών των ειδικών κατηγοριών των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο. Χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους σε αυτή τη σελίδα για να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες για να μάθει ότι τα ακαδημαϊκά προγράμματα Muskingum προσφέρουν.

Παραδοσιακά Προγράμματα Προπτυχιακών

Για τους φοιτητές που επιδιώκουν τον πρώτο βαθμό απολυτηρίου (εισάγοντας το πρώτο έτος και μεταφορά μαθητών), οι οποίοι σχεδιάζουν να λάβουν την πλειοψηφία των κατηγοριών τους στη διάρκεια της ημέρας.

PLUS Πρόγραμμα

Σχεδιασμένο για να προσφέρει δομημένη ακαδημαϊκή βοήθεια σε μαθητές με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες. Φοιτητές PLUS Πρόγραμμα ακολουθήσουν μια παραδοσιακή προπτυχιακό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, ενώ λαμβάνουν υποστήριξη της μάθησης. Ο σύνδεσμος κατευθύνει τους επισκέπτες στις σελίδες PLUS Πρόγραμμα της ιστοσελίδας.

Muskingum Ενηλίκων Πρόγραμμα (MAP)

Ένα πρόγραμμα βαθμό απολυτηρίου σχεδιαστεί κυρίως για ενήλικες φοιτητές που έχουν κερδίσει ένα σημαντικό ποσό των ακαδημαϊκών μονάδων προς το πτυχίο πανεπιστημίου, αλλά των οποίων η εργασία ή τα προσωπικά προγράμματα απαιτούν να παίρνουν μαθήματα τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών

Περιλαμβάνουν το Master of Arts στην Εκπαίδευση, Master of Arts στη Διδασκαλία, ο Δάσκαλος της στρατηγικής πληροφόρησης, Συστημάτων και Τεχνολογίας, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα Εκπαίδευση Specialist. Οι μαθητές με βαθμούς απολυτηρίου που αναζητούν επιπλέον licensure δάσκαλος πρέπει επίσης να ακολουθήσουν αυτό το σύνδεσμο.

Τοποθεσίες

Νέο Κόνκορντ

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Νέο Κόνκορντ, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 740-826-8211

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη