Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Monmouth College είναι ένα ιδιωτικό, επιλεκτικό, οικιστικό, εθνικό φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης που προσφέρει σπουδές στις φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, τέχνες και ανθρωπιστικές επιστήμες, καθώς και εξαιρετικές ακαδημαϊκές συμβουλές, μικρά σεμινάρια σεμιναρίων, ποικίλες πρακτικές και ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, και τις εμπειρίες της έρευνας στο καλοκαίρι στους προσεγμένους, φιλόδοξους και φιλόδοξους φοιτητές.

 • Τοποθεσία: Monmouth, Illinois, πληθυσμός 9.091
 • Πλησιέστερες πόλεις: Quad Cities-Rock Island, Moline και East Moline, Ill .; Davenport και Bettendorf, Αϊόβα (45 μίλια). Πέορι (64 χλμ.)
 • Εγγραφή: 1.000 φοιτητές από 22 χώρες
 • Δημογραφικά στοιχεία: 50% άνδρες, 50% γυναίκες. 91% ζουν στην πανεπιστημιούπολη. 35% αμερικανικές μειονότητες και διεθνείς φοιτητές
 • Ημερολόγιο: Εξάμηνο (δύο περίοδοι 17 εβδομάδων και δύο Σκωτικοί Όροι 2 εβδομάδων)
 • Τομείς σπουδών: 35 μεγάλες εταιρείες, 42 ανήλικοι, 17 προ-επαγγελματικές πίστες
 • Πτυχιούχος: Bachelor of Arts
 • Αναλογία σπουδαστών / διδασκόντων: 10: 1
 • Μέση Μέγεθος Κλάσης: 13 (79% των τάξεων έχουν λιγότερους από 20 φοιτητές)
 • Πανεπιστημιούπολη: 112 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρκου 33 στρεμμάτων / αθλητικού πάρκου και ενός εκπαιδευτικού κήπου 6 στρεμμάτων
 • Συνεταιρισμοί

Ένα επιλεκτικό, σε εθνικό επίπεδο, κολέγιο

Ιδρύθηκε το 1853 από τους πρωτοπόρους σκωτσέζικου ιρλανδικού Presbyterian, το Monmouth είναι ένα κρατικό, φιλόξενο, φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης. Το κολλέγιο γιορτάζει την ιστορία του ως ένα εξαιρετικό ιδιωτικό κολέγιο αφιερωμένο στην τελειότητα στην προπτυχιακή εκπαίδευση.

Πιστεύοντας ότι ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες θα πρέπει να παρέχονται σε όλους όσους θα μπορούσαν να επωφεληθούν, οι ιδρυτές του Monmouth αγνόησαν τη λαϊκή σύμβαση, επιτρέποντας ελεύθερα τις γυναίκες και τους μαθητές του χρώματος. Στην ομώνυμη πανεπιστημιούπολη ιδρύθηκαν δύο από τις πρώτες και πιο γνωστές αδελφότητες για τις γυναίκες, Pi Beta Phi και Kappa Kappa Gamma. Το Monmouth έχει μια διακεκριμένη στρατιωτική ιστορία, μετρώντας τέσσερις αποδέκτες Medal of Honor μεταξύ των αποφοίτων του. Αξίζει το πνεύμα των ιδρυτών της, μέσω της βραβευμένης μπάντας γκάιντας, ενός εγγεγραμμένου tartan, και της αθλητικής παράδοσης των Fighting Scots.

Ως κοινότητα μαθητευόμενων, ο Monmouth προσπαθεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα περιβάλλον που είναι προσανατολισμένο στην αξία, διανοητικά προκλητικό, αισθητικά εμπνευσμένο και πολιτισμικά ποικίλο. Το Κολλέγιο ενσωματώνει ένα τετραετές πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης με εμπεριστατωμένη μελέτη στις μεγάλες και μια πλούσια σειρά από δραστηριότητες κοινής διδασκαλίας προκειμένου να προωθηθεί η ανακάλυψη συνδέσεων μεταξύ των κλάδων και των μεγαλύτερων προτύπων νοήματος. Μέσω αυτών των εμπειριών, οι σπουδαστές του Monmouth διερευνούν πολλαπλές προοπτικές για την ανθρώπινη κατάσταση και προετοιμάζονται για πλούσια προσωπική και επαγγελματική ζωή - για ηγεσία, υπηκοότητα και εξυπηρέτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσω της παρατήρησης και της συμμετοχής, το κολλέγιο επιδιώκει να εμβαθύνει την κατανόηση και την εκτίμηση από τους μαθητές της δημιουργικής έντασης που υπάρχει ανάμεσα στις αρχές της δημοκρατίας, του πλουραλισμού, της ισότητας και της ελευθερίας σε αυτό το έθνος και πέραν αυτού.111248_MonmouthSign.jpg

Δήλωση αποστολής

Ως προπτυχιακό φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης, αναγνωρίζουμε τη στενή σχέση μεταξύ σχολής και φοιτητών ως θεμελιώδους σημασίας για το περιβάλλον μάθησης.

Ως κοινότητα μαθητών, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον που είναι προσανατολισμένο στην αξία, πνευματικά προκλητικό, αισθητικά εμπνευσμένο και πολιτισμικά ποικίλο και έχουμε ως κεντρικό ρόλο τη δέσμευσή μας στην εκπαίδευση των φιλελεύθερων τεχνών και μεταξύ τους.

Έχουμε ενσωματώσει ένα τετραετές πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης με μια εις βάθος μελέτη στα μεγάλα και μια πλούσια σειρά από κοινές διδακτικές δραστηριότητες προκειμένου να προωθηθεί η ανακάλυψη των συνδέσεων μεταξύ των κλάδων και των μεγαλύτερων προτύπων νοήματος. Μέσω αυτών των εμπειριών, βοηθούμε τους μαθητές μας να διερευνήσουν πολλαπλές προοπτικές για την ανθρώπινη κατάσταση και να προετοιμαστούν για πλούσια προσωπική και επαγγελματική ζωή - για ηγεσία, υπηκοότητα και υπηρεσία σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Monmouth College ιδρύθηκε το 1853 από πρωτοπόρους Πρεσβυτεριανούς. Ως κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων, τιμούμε αυτή την κληρονομιά και την αξία της θρησκευτικής πολυμορφίας, καθώς διερευνάμε την πνευματική διάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη σχέση μεταξύ πίστης και γνώσης.

Ως παρατηρητές και συμμετέχοντες επιδιώκουμε να εμβαθύνουμε την κατανόηση και την εκτίμησή μας για τη δημιουργική ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις αρχές της δημοκρατίας, του πλουραλισμού, της ισότητας και της ελευθερίας στο δικό μας έθνος και πέρα από αυτό.

Δήλωση σκοπών

Ως προπτυχιακό ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών, Monmouth College λειτουργεί ως εξής:

 1. Προετοιμάστε τους μαθητές για πλούσια προσωπική και επαγγελματική ζωή.
 2. Προετοιμάστε τους μαθητές για θέσεις ηγεσίας, υπηρεσίας και ιθαγένειας σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.
 3. Προωθήστε την ευαισθητοποίηση και την εξερεύνηση των ενίοτε αντιφατικών αρχών που υπάρχουν στη δημοκρατία, τον πλουραλισμό, την ισότητα και την ελευθερία.
 4. Δημιουργήστε και διατηρήστε ένα μαθησιακό περιβάλλον το οποίο είναι προσανατολισμένο στην αξία, διανοητικά προκλητικό, αισθητικά εμπνευσμένο και πολιτιστικά διαφορετικό. Αυτό περιλαμβάνει:
  1. Παρέχοντας στους φοιτητές ένα τετραετές πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης, σε βάθος μελέτη στα σημαντικότερα, και μια πλούσια σειρά από κοινές διδακτικές δραστηριότητες.
  2. Ενίσχυση της ανακάλυψης των συνδέσεων μεταξύ των κλάδων και των μεγαλύτερων προτύπων νόημα.
  3. Προώθηση της κατανόησης ενός συστήματος αξιών που διαμορφώνεται από ατομικές και συλλογικές εμπειρίες.
 5. Εξερευνήστε την πνευματική διάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη σχέση ανάμεσα στην πίστη και τη γνώση.
 6. Εισαγάγετε τους μαθητές σε πολλαπλές προοπτικές για την ανθρώπινη κατάσταση και προωθήστε την αυτογνωσία των παγκόσμιων προοπτικών τόσο μέσω του προγράμματος σπουδών όσο και μέσω της ζωής της πανεπιστημιούπολης.
 7. Ενθαρρύνει και προωθεί την πνευματική διερεύνηση και την κριτική ανάλυση μέσω συμβουλευτικών σχέσεων που χαρακτηρίζονται από ατομική προσοχή.
 8. Ανάπτυξη της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων στην γραπτή και προφορική επικοινωνία και την καλλιτεχνική έκφραση.
 9. Κατανοήστε τις μεθόδους έρευνας και έκφρασης στις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Monmouth College

Monmouth College έχει μια ξεχωριστή προσέγγιση στη μελέτη του εμπορίου. επομένως το όνομα Πολιτική Οικονομία και Εμπόριο. Το πρόγραμμα βασίζεται στην πεποίθηση ότι τα άτο ... [+]

Monmouth College έχει μια ξεχωριστή προσέγγιση στη μελέτη του εμπορίου. επομένως το όνομα Πολιτική Οικονομία και Εμπόριο. Το πρόγραμμα βασίζεται στην πεποίθηση ότι τα άτομα αναπτύσσουν συνεχώς καινοτόμες διαδικασίες για την επίλυση προβλημάτων σε έναν κόσμο συνεχούς αλλαγής που αγκαλιάζει τις καλύτερες από τις παραδόσεις και τις αξίες των φιλελεύθερων τεχνών.

Οι μαθητές θα μάθουν να κατανοούν την ανάλυση υπολογιστικών φύλλων, τη λειτουργία των αγορών, τις βασικές έννοιες του μάρκετινγκ και τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης, προκειμένου να λειτουργούν αποτελεσματικά στην παγκόσμια οικονομία. Οι διαφορές μεταξύ των παραδοσιακών επιχειρηματικών προγραμμάτων και της προσέγγισης του Monmouth είναι δραματικές. Η εστίαση είναι μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Είναι η διαφορά μεταξύ της διαχείρισης των σημερινών προβλημάτων και της προετοιμασίας για την αλλαγή του αύριο. Είναι κάτι περισσότερο από απλά εκπαίδευση για δουλειά στην αποφοίτηση. είναι μια εκπαίδευση για μια ζωή προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Monmouth College

Οι μαθητές που ασχολούνται με την Ψυχολογία θα μάθουν να κατανοούν τους βιολογικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της συμπεριφοράς των ανθρώπων ... [+]

Οι μαθητές που ασχολούνται με την Ψυχολογία θα μάθουν να κατανοούν τους βιολογικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της συμπεριφοράς των ανθρώπων και των ζώων.

Το πρόγραμμά μας θα σας προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχετε τη μελλοντική σταδιοδρομία σας παρέχοντας πνευματική και πρακτική δέσμευση μέσω πρακτικής άσκησης, συμμετοχής σε συνέδρια, ταξιδιών και ερευνητικών ευκαιριών. Ο κύριος τομέας Ψυχολογίας απαιτεί συνολικά 9,5 μαθήματα. Τα μαθήματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Απαιτούμενα Μαθήματα, Ιδρυτικά Μαθήματα και Προχωρημένα Μαθήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Monmouth College

Το πρόγραμμα σπουδών στη Βιολογία προσφέρει μια ευκαιρία στους μαθητές να κατανοήσουν τις δομές και τις διαδικασίες που χαρακτηρίζουν τη ζωή και να εκτιμήσουν την τεράστι ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών στη Βιολογία προσφέρει μια ευκαιρία στους μαθητές να κατανοήσουν τις δομές και τις διαδικασίες που χαρακτηρίζουν τη ζωή και να εκτιμήσουν την τεράστια ποικιλία των ζωντανών οργανισμών. Το μάθημα είναι ισορροπημένο ανάμεσα σε τρεις κλίμακες βιολογικής οργάνωσης: Κυτταρική / Μοριακή, Φυσιολογία / Οργανισμός και Οικολογία / Εξέλιξη.

Ένα σημαντικό συστατικό της μεγάλης είναι η ανεξάρτητη έρευνα που επιτρέπει στον μαθητή να εξοικειωθεί με τη διαδικασία της επιστήμης διερευνώντας ένα συγκεκριμένο βιολογικό πρόβλημα στο εργαστήριο ή στον τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Monmouth College

Η διπλωματική μηχανική είναι ένας τρόπος συνδυασμού της Μηχανικής με μια φιλελεύθερη εκπαίδευση των τεχνών. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα στα σχολεία μηχανικώ ... [+]

Η διπλωματική μηχανική είναι ένας τρόπος συνδυασμού της Μηχανικής με μια φιλελεύθερη εκπαίδευση των τεχνών. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα στα σχολεία μηχανικών, οι σπουδαστές διπλού πτυχίου περνούν σημαντικό χρόνο σπουδών εκτός της μηχανικής και των φυσικών επιστημών. Οι φοιτητές διπλού πτυχίου ξοδεύουν χρόνο στην εκμάθηση των τεχνών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών. Το πρόγραμμα διπλού πτυχίου δίνει στους φοιτητές πιο ελεύθερα μαθήματα επιλογής και την ευκαιρία να αποκτήσουν ευρεία εκπαίδευση. Το να γράφεις καλά και να μιλάς καλά είναι σημαντικές πτυχές ενός προγράμματος διπλού πτυχίου στο Monmouth College .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Monmouth College

Monmouth College δεσμεύεται να εκπαιδεύει τους ηγέτες του αύριο. Ένα πτυχίο πολιτικών επιστημών εξοπλίζει τους φοιτητές με το υπόβαθρο που χρειάζονται για να γίνουν επιτυ ... [+]

Monmouth College δεσμεύεται να εκπαιδεύει τους ηγέτες του αύριο. Ένα πτυχίο πολιτικών επιστημών εξοπλίζει τους φοιτητές με το υπόβαθρο που χρειάζονται για να γίνουν επιτυχημένοι ηγέτες σε σχεδόν οποιοδήποτε πεδίο. Αν ο στόχος σας είναι το μεταπτυχιακό σχολείο, η κυβέρνηση ή η επιχείρηση, ένα πτυχίο Πολιτικών Επιστημών θα παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται για να εκπληρώσουν οι μαθητές το δυναμικό τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Monmouth College

Ο Υπολογιστής Επιστήμης στο Monmouth College έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες στον τομέα της Πληροφορικής παρέχοντας υψηλής ποιότητας ... [+]

Η Επιστήμη των Υπολογιστών είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος και συνεχώς μεταβαλλόμενος τομέας που ασχολείται κυρίως με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού. Η μελέτη στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών αναπτύσσει τις ικανότητές του να σκέφτεται λογικά και να προωθεί εξαιρετικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Με αυτή την προετοιμασία, οι απόφοιτοι της Πληροφορικής συνεχίζουν να είναι σε μεγάλη ζήτηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Monmouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά