Millikin University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Millikin!

Millikin είναι μια ανεξάρτητη, τέσσερα χρόνια πανεπιστήμιο που χρηματοδοτούνται με ιδιωτικά κεφάλαια και να έχει μια εγγραφή των περίπου 2.200 φοιτητές σε παραδοσιακές και μη παραδοσιακές προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών. Βρίσκεται σε Decatur, Ιλινόις, γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι η υπογραφή μιας εκπαίδευσης Millikin είναι μια μοναδική εμπειρία που θα ήθελα να καλέσω Απόδοση Μάθηση.

Από την ίδρυσή της, περισσότερα από 110 χρόνια πριν, Millikin λειτουργεί με βάση τη φιλοσοφία της παροχής μια εκπαίδευση που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη. Αν και αυτό ήταν μια ριζοσπαστική ιδέα για την εποχή, γνωρίζουμε σήμερα ότι η πρακτική δεν είναι αρκετό.

Οι σημερινοί μαθητές πρέπει να εκτελούν τις γνώσεις τους προκειμένου να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία μετά από το κολλέγιο. Μέσω καθηλωτικές εμπειρίες, όπως η πρακτική άσκηση, συν-διδασκαλία, τη λειτουργία μιας επιχείρησης, την προβολή της έρευνας με τους ειδικούς, και παίζοντας μπροστά σε ακροατήρια - φοιτητές να βρουν νέους τρόπους για να ζήσουν έξω μάθησή τους και να καρπωθούν τα οφέλη της σκληρής δουλειάς τους.

Το αποτελεσμα:

Millikin μεταπτυχιακούς φοιτητές με την εμπειρία και αυτοπεποίθηση για να πετύχει. Το 2014, το 96% των αποφοίτων κέρδισε την απασχόληση ή τη θέση σε μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματικές σχολές, εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση.

Αποστολή

Για να ανταποκριθούμε στην υπόσχεση της εκπαίδευσης Millikin Πανεπιστημίου υπήρξε πιστή στις ίδρυση όραμά της για 100 χρόνια. Οι μαθητές μας μαθαίνουν μέσα στον πραγματικό κόσμο σε έργα που ενισχύουν την εμπειρία στην τάξη, να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες, και να εκφράσει την ευθύνη του Πανεπιστημίου στην κοινότητα. Μαθαίνουν για να δείτε τις συνδέσεις με άλλους ακαδημαϊκούς κλάδους να καταδεικνύουν την πολυμορφία της ανθρώπινης εμπειρίας, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ τεχνολογίας και κοινωνίας ... Και να μάθουν για τον εαυτό τους και τους άλλους, την ανάπτυξη ενός σεβασμό των διαφορών και για την αξιοπρέπεια όλων.

Στο Millikin, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές για:

Επαγγελματική επιτυχία Δημοκρατική ιδιότητα του πολίτη σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον Μια προσωπική ζωή του νόημα και αξία

Το όραμά μας

Πανεπιστήμιο Millikin είναι ο εθνικός ηγέτης στην απόδοση Μάθηση

Οι αξίες μας

Στο Πανεπιστήμιο Millikin, εκτιμούμε:

Δέσμευση για την ανακάλυψη της γνώσης Πολιτικός διάλογος Πάθος και ενθουσιασμός Αξιοπρέπεια και σεβασμό για τα άτομα Μια διαφορετική και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα Ακεραιότητα και υπευθυνότητα Πρόοδο της το γενικότερο καλό

Ποιος ήταν ο James Millikin;

James Millikin Γεννήθηκε στη Δέκα Mile, Washington County, Πενσυλβάνια, 2 Αυγ 1827, σύμφωνα με τον Δρ Έρευνα Albert Reynolds του Taylor, η οποία διαπίστωσε σημαντική αβεβαιότητα ως προς τις ακριβείς ημερομηνίες. Ήταν ο γιος του Άβελ και Νανσί (Van Dyke) Millikin, μια μέτρια ευκατάστατος αγρότης στη Δυτική Πενσυλβάνια. Ο παππούς του καταγόταν από την Ιρλανδία ως ένα Scotch-Presbyterian της Ιρλανδίας το 1771. Η μητέρα του ήταν ολλανδικής καταγωγής, των οποίων οι πρόγονοι ήρθαν στην Αμερική το δέκατο έβδομο αιώνα. James Millikin αργότερα θα αναφέρουμε Van Dyke οδό στη βορειοδυτική Decatur προς τιμήν της γύρω από το 1880.

Λίγα είναι πραγματικά γνωστά για τα παιδικά του χρόνια. Ως ένα αγόρι αγρόκτημα, James βοήθησε το αυτοκίνητο αγέλες βοδιών στη Νέα Υόρκη. Το φθινόπωρο του 1846, εγγράφηκε στο κολλέγιο της Ουάσιγκτον (τώρα της Ουάσιγκτον και Τζέφερσον College), Ουάσιγκτον, Πενσυλβάνια. Ήταν, ενώ συμμετέχουν σε Ουάσινγκτον ότι έκανε τον όρκο να βρεθεί ένα θεσμικό όργανο της μάθησης, αν ποτέ ήταν σε θέση, για να χωρέσει τη νεολαία για τα επαγγέλματα.

Το δέλεαρ της δυτικής ονομάζεται James, και το 1849 συνόδευσε τον πατέρα του σε μια μονάδα δίσκου πρόβατα σε Ιντιάνα και πάλι το 1850 σε Danville, Ιλινόις. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1850, ήταν στο Wabash College, αν και τα αρχεία δεν είναι σαφείς ως προς το τι σπούδασε, ή πόσο καιρό. Επιστρέφοντας στην Πενσυλβάνια το 1851 για περισσότερα πρόβατα, τους οδήγησε και πάλι σε Danville με έναν συνεργάτη που ονομάζεται McFarland.

Κατά τη διάρκεια του 1850, ο James συνέχισε να αυξάνεται κοπάδια του. Νοίκιασε πολλά αγροκτήματα για βοσκή και ονομαζόταν «ο βασιλιάς των βοοειδών των λιβαδιών κράτους." Άρχισε επίσης την αγορά ακινήτων, οι περισσότερες από δημόσιο τομέα.

Το 1856, ο James Millikin έφτασε στο Decatur, όπου συνέχισε στην κτηνοτροφία και ακίνητη περιουσία συναλλαγές του. Την 1η Ιανουαρίου, 1857, παντρεύτηκε την Άννα Bernice Άστον, η κόρη της αναθ Samuel M. Aston, πάστορας της Cumberland Πρεσβυτεριανή εκκλησία στο Mount Zion από το 1855. Ο κ Άστον ήταν πάστορας της Εκκλησίας στην Πρεσβυτεριανή Δέκα Mile, Πενσυλβάνια, όταν ο James ήταν στις αρχές της εφηβείας του, και η Άννα και η αδελφή της Νάνσυ είχαν εκπαιδευτεί στην Ουάσιγκτον Γυναίκα Ιερατική Σχολή στην Ουάσιγκτον.

James Millikin εισήλθε στην τραπεζική επιχειρήσεων το 1860, τοποθετώντας την πλακέτα του J. Millikin & Co. μπροστά από το κτίριο που παλαιότερα ήταν το σπίτι της Τράπεζα Σιδηροδρόμων, ο οποίος είχε πρόσφατα αποτύχει. Έχει μειωθεί σταδιακά κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του και αφιέρωσε τα συμφέροντά του με την ακίνητη περιουσία και των τραπεζών, με κάποιες επενδύσεις σε τοπική βιομηχανία. Αυτός βοήθησε στην οργάνωση της Ένωσης Iron Works, χρησιμεύει ως πρόεδρος της, καθώς και η Εταιρεία Άνθρακα Decatur. Τράπεζα του έγινε το μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα στο Ιλλινόις έξω από το Σικάγο. Το 1897, αναδιοργάνωσε τράπεζα του ως Millikin Εθνική Τράπεζα της Decatur.

Υπηρέτησε σε διάφορα διοικητικά συμβούλια της πόλης, μεταξύ άλλων και ως μέλος του συμβουλίου εποπτών και ως δημοτικός σύμβουλος. Ενώ ο ίδιος έτρεξε για γερουσιαστής της Πολιτείας, η δυσπιστία των τραπεζών που ήταν εμφανής στη Μέση Δύση τον νίκησε.

Το 1876, έχτισε ένα σπίτι στο Pine και West Main Streets στο Decatur. Μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου, ο κ Millikin συνεχίστηκε των τραπεζικών εργασιών του μέχρι το θάνατό του στις 2 Μαρτίου του 1909 στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Κα Millikin πέθανε στις 29, Ιουλίου του 1913. Για την πόλη της Decatur έφυγε νωρίς ευεργεσία της, την Άννα Β Millikin Γηροκομείου γυναικών, η οποία είχε οργανωθεί το 1879 ως «Βιομηχανική Σχολή ηλικιωμένες κυρίες» τα Κορίτσια Αρχική. Με τη διαθήκη της, κληροδότησε το σπίτι και πολλά της για να είναι το σπίτι του Decatur Ινστιτούτου Τέχνης, που ανήκει στο πανεπιστήμιο και διαχειρίζονται από κοινού από το πανεπιστήμιο και τους πολίτες της Decatur. Είχε συμμετάσχει στην επιλογή των χρωμάτων πανεπιστημίου και υπηρέτησε ως πρόεδρος του τμήματος Μουσικής Γυναικών της επιτροπής κτιρίου μετά 7 Ιουλ 1908. Σχολή επιτροπή και το συμβούλιο των Διευθυντών θα αναφέρουμε αργότερα αυτή κοιτώνα Aston Hall για την οικογένειά της. Οι Millikins πέθανε χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός από τις φιλανθρωπικές δωρεές στην πόλη της Decatur.

Όραμα του Millikin

Τι James Millikin οραματίστηκε όταν ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Millikin το 1901 ήταν μοναδική: ένα πανεπιστήμιο που θα αγκαλιάσει την "πρακτική" πλευρά της μάθησης, μαζί με το «λογοτεχνικό και κλασική?" και, ενώ συνδέονται με την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία, δεν θα είναι στενά «σεκταριστική" και θα παραμείνει ανοικτή για όλους.

Το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πρώτα μικρά, συνολικής πανεπιστήμια της χώρας που, έναν αιώνα αργότερα, έχει τρεις επαγγελματικές σχολές και ένα για τις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες? μια ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο, όπου τα προγράμματα της κλασικής μουσικής συναγωνίζονται στην αριστεία με εκείνους στα λογιστικά και των επιστημών υγείας.

Δέσμευση για τη Διαφορετικότητα

Πανεπιστήμιο Millikin έχει δεσμευθεί να δημιουργήσει μια κουλτούρα πανεπιστημιούπολη που σέβεται και εκτιμά την ποικιλομορφία. Στο Millikin, ποικιλομορφία παρατηρείται σε γενικές γραμμές, μεταξύ των οποίων τη φυλή, την εθνικότητα, κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, το φύλο, την αναπηρία, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, και την ηλικία.

Μέσα από την πρόσληψη τους διαφορετικούς σπουδαστές, προσωπικό, καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους και με τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που εκτιμά την ποικιλομορφία, Millikin επιδιώκει να παράσχει μια κοινότητα μάθησης που ασχολούνται στο οποίο η πολυμορφία βελτιώνει τη συνολική εκπαιδευτική εμπειρία. Πανεπιστήμιο Millikin έχει δεσμευτεί να:

Δημιουργώντας ένα ποικίλο πληθυσμό πανεπιστημιούπολη, Προώθηση μια ατμόσφαιρα πανεπιστημιούπολη, όπου η ποικιλομορφία είναι αξιόλογη, και Δημιουργώντας ένα μαθησιακή κοινότητα πανεπιστημιούπολη που αγκαλιάζει την ποικιλομορφία.

Millikin αναπτύσσει συνεχώς τις πολιτικές και διαδικασίες και θα διαθέτει πόρους με τρόπους συνεπείς με τις δεσμεύσεις αυτές. Είναι η πολιτική του Πανεπιστημίου Millikin να δώσει ίσες ευκαιρίες για όλα τα πρόσωπα χωρίς διάκριση ή διακρίσεις με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, το φύλο, την αναπηρία, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, τον γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ηλικία.

Πανεπιστήμιο Millikin. Όπου οι μαθητές να ευδοκιμήσουν.

Πάθη μας μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι: την ακαδημαϊκή επιτυχία, την προετοιμασία καριέρα και την προσωπική ανάπτυξη. Πανεπιστήμιο Millikin σας παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχία σε κάθε μία από αυτές τις περιοχές.

Προφανώς οι πανεπιστημιακοί είναι κεντρικής σημασίας για την εμπειρία κολλεγίων σας, αλλά το κολέγιο είναι τόσο πολύ περισσότερο από αυτό. Κατανοούμε ότι έχετε ανάγκες και τα συμφέροντα που εκτείνονται πέρα ​​από την τάξη και έχουμε δεσμευτεί να παρέχουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που σας βοηθά να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό.

Από κατοικιών σε φοιτητικές οργανώσεις, καθώς και από εικονικές συνεντεύξεις εντός των τειχών σε αθλητικές ομάδες, Millikin έχει επιλογές που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Τοποθεσίες

Decatur

Address
1184 W. Main St.

62522 Decatur, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη