Messiah College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Κολλέγιο Mesiah

Το Messiah College είναι ένα ιδιωτικό χριστιανικό κολέγιο με κατάταξη σε εθνικό επίπεδο, με φοιτητικό σώμα 3.305 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Βρίσκεται στο Mechanicsburg, Pa., Ο Messiah απέχει μόλις 12 μίλια από την πρωτεύουσα του κράτους Harrisburg. Το Κολλέγιο ιδρύθηκε το 1909 από την Αδελφότητα στην Εκκλησία του Χριστού. Σήμερα, η βάση πίστης του Κολλεγίου είναι ευρέως ευαγγελική και περιλαμβάνει σπουδαστές και υπαλλήλους από ποικίλες παραδόσεις και χριστιανικές παραδόσεις.

Δήλωση ταυτότητας

Το Messiah College είναι χριστιανικό κολέγιο των φιλελεύθερων και εφαρμοσμένων τεχνών και επιστημών. Το Κολλέγιο είναι αφοσιωμένο σε ένα ανοιχτό ευαγγελικό πνεύμα που έχει ρίζες στις παραδόσεις του Αναβαπτιστή, Πιετίστη και Ουέσλεϊ της χριστιανικής εκκλησίας.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε τους άνδρες και τις γυναίκες προς την ωριμότητα της διάνοιας, του χαρακτήρα και της χριστιανικής πίστης στην προετοιμασία για τη ζωή των υπηρεσιών, της ηγεσίας και της συμφιλίωσης στην εκκλησία και την κοινωνία.

Προκαλείται από μια κοινή αποστολή

Η εναρκτήρια δέσμευση της δικής μας αποστολής - να αναπτύξουμε την «ωριμότητα των μαθητών, της νοημοσύνης, του χαρακτήρα και της χριστιανικής πίστης» - αντικατοπτρίζει την ενσωμάτωση της κοινής πίστης της κοινότητάς μας σε κάθε πτυχή της εμπειρίας του Messiah College. Αυτό το ολιστικό εκπαιδευτικό μοντέλο ήταν το τολμηρό όραμα του ιδρυτή μας SR Smith πριν από περισσότερα από 100 χρόνια και παραμένει ακρογωνιαίος λίθος της ταυτότητάς μας.

Οι άλλες βασικές συνιστώσες της αποστολής-υπηρεσίας, ηγεσίας και συμφιλίωσης του Μεσσία είναι επίσης σταθερά ριζωμένες στο πλαίσιο της χριστιανικής πίστης μας. Δεν υπηρετούμε μόνο επειδή είναι το "σωστό πράγμα". υπηρετούμε επειδή ο Θεός μας καλεί να ανοίξουμε τις καρδιές μας στους φτωχούς και τους φτωχούς και να εργαστούμε για δικαιοσύνη όπου επικρατεί η αδικία. Μαθαίνουμε να οδηγούμε πιστεύοντας ότι ο Ιησούς είναι το τελευταίο μας παράδειγμα να οδηγεί με συμπόνια, σεβασμό και αγάπη. Και, λόγω της πίστης μας, είμαστε υποχρεωμένοι να οικοδομήσουμε γέφυρες κατανόησης και ειρήνης για να επιδείξουμε τη συμφιλίωση της αγάπης του Θεού με τους άλλους.

Η πανεπιστημιούπολη

Βρίσκεται στην προαστιακή, νότια-κεντρική Πενσυλβάνια, Messiah College βρίσκεται σε 471 γραφικά στρέμματα. Είτε κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του γραφικού κολπίσκου Yellow Breeches που διέρχεται από την πανεπιστημιούπολη, ακούγοντας μια διάλεξη σε ένα από τα πλέον σύγχρονα ακαδημαϊκά κτίρια, βλέποντας ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο υπαίθριο αθλητικό συγκρότημά μας, συναυλία στο φοιτητικό μας σωματείο, ή απλά να απολαύσετε την ομορφιά της πανεπιστημιούπολης, θα είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Γιατί θα νιώσετε σαν στο σπίτι;

Διότι στον Μεσσία, είναι κάτι περισσότερο από μια όμορφη πανεπιστημιούπολη. Πρόκειται για φιλοξενία για όλο το άτομο. Επίσκεψη για πρώτη φορά; Επιστρέφοντας στην πανεπιστημιούπολη για το ανώτερο έτος; Φέρνοντας τους παππούδες σας για την Ημέρα του Παππού; Όποιος και αν είναι ο λόγος, είστε πάντα φιλόξενοι από τα φιλικά πρόσωπα και τους πραγματικά εξυπηρετικούς ανθρώπους που θέλουν το καλύτερο για εσάς.

Δημιουργώντας ένα πάθος για την κοινότητα

Η πανεπιστημιούπολη μας αποτελείται από μια ποικιλία ομάδων σπουδαστών, προσωπικού και καθηγητών. Παρόλο που όλοι μπορούμε να προέρχονται από διαφορετικούς τόπους και περιβάλλοντα, καθιστούμε προτεραιότητα την ενθάρρυνση σημαντικών σχέσεων σε όλη την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης μας.

Ενώ τα επτά ακαδημαϊκά κτίρια, 12 αίθουσες διαμονής, βιβλιοθήκη και πολλά άλλα κτίρια αφιερωμένα στη λατρεία, τη μάθηση και τη φοιτητική ζωή αποτελούν τη φυσική μας πανεπιστημιούπολη, είναι οι περισσότεροι από 3.000 σπουδαστές που κάνουν την πανεπιστημιούπολη του Μεσσία ευημερούσα - Τον Χριστό και την αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Κοντά σε όλα

Παρόλο που δεν μπορείτε να πείτε από το γραφικό περιβάλλον μας - η πανεπιστημιούπολη του Μεσσία απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από τις κοντινές μητροπολιτικές περιοχές. Τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης, τα μουσεία των γκαλερί και οι αθλητικοί χώροι της πρωτεύουσας του Harrisburg είναι μόλις 15 λεπτά μακριά. Και τα πολυσύχναστα αστικά κέντρα της Φιλαδέλφειας, της Βαλτιμόρης, της Ουάσιγκτον και της Νέας Υόρκης βρίσκονται όλα μέσα σε 2-3 ώρες με το αυτοκίνητο. Και όταν έχετε δοκιμάσει τις ευκαιρίες που οι γειτονικές μας πόλεις πρέπει να προσφέρουν, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε πίσω στη δραστηριότητα της πανεπιστημιούπολης μας!

Τοποθεσίες

Mechanicsburg

Address
Messiah College see new
link
One College Avenue
Mechanicsburg PA 17055

17055 Mechanicsburg, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη