Maryville College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Maryville College

Maryville College βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο Maryville, Tenn., Ανάμεσα στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains και την Knoxville, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του κράτους. Γνωστή για την προσφορά στους σπουδαστές της μιας αυστηρής και πολύ προσωπικής εμπειρίας, το Maryville College είναι ένας θεσμός ανώτερης εκπαίδευσης που κατατάσσεται σε εθνικό επίπεδο και συμμετέχει επιτυχώς στις φιλελεύθερες τέχνες και την επαγγελματική προετοιμασία σε συνεργασία με άλλους. Ιδρύθηκε το 1819, Maryville είναι το 12ο παλαιότερο κολέγιο στο Νότο και διατηρεί μια ένωση με την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία (ΗΠΑ). Η συνολική εγγραφή για το εξάμηνο του φθινοπώρου 2016 είναι 1.198.

Δήλωση αποστολής

Maryville College προετοιμάζει τους σπουδαστές για τη ζωή της ιθαγένειας και της ηγεσίας καθώς προτρέπουμε τον καθένα να ψάξει για την αλήθεια, να αναπτυχθεί με σοφία, να εργαστεί για δικαιοσύνη και να αφιερώσει μια ζωή δημιουργικότητας και υπηρεσίας στους λαούς του κόσμου.

Δήλωση ταυτότητας

Maryville College είναι μια προπτυχιακή, φιλελεύθερη τέχνη, οικιστική κοινότητα της πίστης και της μάθησης που έχει ρίζες στην πασβυτεριανή / μεταρρυθμισμένη παράδοση που εξυπηρετεί φοιτητές όλων των ηλικιών και υπόβαθρου.

Δήλωση του σκοπού

Maryville College είναι μια φιλελεύθερη τέχνη, σχολή που σχετίζονται με την εκκλησία. Αγωνίζεται να αποτελέσει μέσο απελευθέρωσης και ανάπτυξης για ενήλικες όλων των ηλικιών. Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών του, το Κολλέγιο επιβεβαιώνει τις συνεχιζόμενες αξίες ενός ευρέος φάσματος σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις επιστήμες και τις τέχνες. Αποφεύγοντας τη στενή εξειδίκευση, το Κολλέγιο στοχεύει να ενισχύσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να αναπτύξει μια πραγματική αίσθηση του επαγγέλματος.

Για να προετοιμάσει τους μαθητές για έναν κόσμο αβεβαιότητας και για την επιτάχυνση της αλλαγής, το Κολλέγιο επιδιώκει να ενθαρρύνει τη σκόπιμη έρευνα, να ενθαρρύνει την αναλυτική σκέψη και την αποτελεσματική έκφραση, να προάγει την αισθητική γεύση και την ορθή κρίση, να προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη προσωπικών αξιών, ανησυχία για τα άτομα που οδηγεί σε εποικοδομητική δράση. Ιδρύθηκε από ηγέτες της Presbyterian / Μεταρρυθμισμένης παράδοσης, Maryville College συνδέεται με την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία των ΗΠΑ σε μια εθελοντική διαθήκη. Σε μια ατμόσφαιρα ελευθερίας και ευαισθησίας, το Maryville College μαρτυρεί την αποκάλυψη του Θεού στον Ιησού Χριστό, που προκαλεί σε όλους τους ανθρώπους να αναζητούν την αλήθεια, να εργάζονται για δικαιοσύνη, να αναπτύσσουν σοφία και να γίνονται αγαπητά πρόσωπα. Συνεχίζοντας σε αυτή τη ζωτική πίστη, το Κολέγιο πιστεύει ότι πρέπει να ακούει προσεκτικά και ταπεινά όλες τις ανθρώπινες φωνές, ώστε να ακούει το αίτημα του Θεού, ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να μιλήσει ο Θεός.

Maryville College είναι, στην ουσία, μια κοινότητα για μάθηση. Αυτή η κοινότητα περιλαμβάνει άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, υπόβαθρα, πεποιθήσεις και εθνικότητες. Η σχολή, ως ομάδα μελετητών που δεσμεύονται στη διατήρηση και την εξέλιξη της γνώσης, δίνει έμφαση στην αποτελεσματική διδασκαλία και ενθαρρύνει τις υποστηρικτικές σχέσεις με τους μαθητές. Οι μαθητές καλούνται να αναπτυχθούν με ακαδημαϊκή ικανότητα, προσωπική και κοινωνική ωριμότητα, πνευματική διάκριση και δέσμευση. Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα ανοίγματος και φροντίδας, σχηματίζονται διαρκείς φιλίες. Μέσω της φροντίδας άλλων για την πανεπιστημιούπολη και πέραν αυτής, που μοιράζονται πραγματική ανησυχία για τον κόσμο και εργάζονται για την εκπλήρωση του σκοπού της Ακαδημίας, οι διευθυντές, η διοίκηση, το προσωπικό, η σχολή και οι σπουδαστές προσπαθούν να οικοδομήσουν και να ενισχύσουν την ανθρώπινη κοινότητα.

Δήλωση σκοπού που εγκρίθηκε τον Απρίλιο του 1980

Όραμα για τη διαφορετικότητα

Η δήλωση του Maryville College δέσμευση για την ποικιλομορφία:

"Το Maryville College είναι, ουσιαστικά, μια κοινότητα για μάθηση. Αυτή η κοινότητα περιλαμβάνει άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, υπόβαθρα, πεποιθήσεις και εθνικότητες. "

Το Κολλέγιο έχει μια ξεχωριστή ιστορία που επιβεβαιώνει τη διαφορετικότητα ως απαραίτητη για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η πρώτη γυναίκα που αποφοίτησε από το κολέγιο στο Τενεσί έλαβε το πτυχίο Maryville College . Το Κολέγιο ήταν από τους πρώτους που εκπαιδεύονταν οι Αφροαμερικανοί και οδήγησε την προσπάθεια του τέλους του δέκατου ένατου αιώνα να στηρίξει τη φυλετική ολοκλήρωση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο κράτος. Το Κολλέγιο έχει άλλες μακροχρόνιες δεσμεύσεις για ποικιλομορφία που περιλαμβάνουν τη διεθνή εκπαίδευση, την αντιμετώπιση των ανησυχιών της κοινότητας κωφών και την εκπαίδευση των φοιτητών από τη Νότια Απαλαχία. Αλλά το Maryville College αναγνωρίζει επίσης την αρχή του εικοστού πρώτου αιώνα ως παράθυρο ευκαιρίας για την αντιμετώπιση νέων και συνεχιζόμενων προκλήσεων της ποικιλομορφίας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο περιβάλλον. Αυτές οι προκλήσεις περιλαμβάνουν τις φυλετικές και διαπολιτισμικές σχέσεις, τα θέματα φύλου και ανθρώπινης σεξουαλικότητας, τον διάλογο και τις συγκρούσεις εντός και μεταξύ των θρησκευτικών πεποιθήσεων και την ποικιλομορφία στο σχολείο, το προσωπικό και τους σπουδαστές του κολλεγίου.

Η παρουσία μιας ποικίλης εκπαιδευτικής κοινότητας παρέχει ευκαιρίες για να εκπληρώσει μια δέσμευση για δημοκρατική υπηκοότητα. Η έκθεση στις ιδέες, τις κουλτούρες και τις αξίες των άλλων επιτρέπει σε όλα τα μέλη της μαθησιακής κοινότητας να αναπτύσσονται διανοητικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Η πολυμορφία ενισχύει τη μάθηση επειδή αναγνωρίζει την εγγενή αξία όλων των ατόμων. Ενθαρρύνει τους εκπαιδευόμενους να ανακαλύψουν τα επιτεύγματα και τις παραδόσεις κοντινών και μακρινών πολιτισμών, να εκτιμήσουν περισσότερο την κληρονομιά τους και να αναπτύξουν μεγαλύτερη αυτογνωσία. Εξίσου σημαντική είναι η ποικιλομορφία που διευκολύνει την κριτική διερεύνηση των ιστοριών, των υποθέσεων και των συμπεριφορών που χρησιμεύουν για την περιθωριοποίηση ορισμένων μελών της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας μας. Έτσι, η ποικιλομορφία ενθαρρύνει τους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν την πνευματική ευκινησία και την ευαισθησία να επανεξετάσουν τις μακρόχρονες υποθέσεις για τους άλλους αφού ακούσουν προσεκτικά ή παρατηρούν την έκφραση διαφορετικών πραγματικοτήτων. Αν και μια τέτοια εξέταση μπορεί να αποκαλύψει αντιφάσεις και να επικαλεστεί ισχυρά συναισθήματα, ο διάλογος που προωθείται από την ποικιλομορφία μπορεί να επεκτείνει την κριτική σκέψη, την συμπόνια και την ταπεινοφροσύνη.

Η Maryville College , με κίνητρα για τα εκπαιδευτικά οφέλη της διαφορετικότητας, επιδιώκει να προσφέρει ένα ασφαλές και πολιτικό περιβάλλον που να ενθαρρύνει την ευαισθητοποίηση, την περιέργεια και το σεβασμό για εκείνους των οποίων οι ιδέες και οι εμπειρίες προέρχονται από ποικίλες παραδόσεις. Το Κολλέγιο προσπαθεί να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία και να προσκαλέσει νέες φωνές για να επεκτείνει τη μαθησιακή κοινότητα. Αναγνωρίζοντας ότι η κριτική εμπλοκή με την πολυμορφία απαιτεί προσωπική εμπειρία, ικανότητα, προσωπικό και μαθητές να ενθαρρύνονται να διερευνούν την ποικιλομορφία των σχολικών και συν-διδακτικών ρυθμίσεων καθώς μαθαίνουν και γιορτάζουν την πλούσια ποικιλία των ανθρωπίνων δώρα. Τα μέλη της Κοινότητας συνδέονται με διάφορες ομάδες προκειμένου να απολαμβάνουν υποστήριξη, να αυξάνουν τη γνώση, να αποκτούν νέες προοπτικές και να ανοίγουν παράθυρα ευκαιριών μέσω κοινωνικής δράσης. Από το σχεδιασμό, η συμμετοχή στην κοινότητα του Maryville College υπόσχεται αλληλεπίδραση με διαφορετικούς ανθρώπους, προοπτικές και ιδέες.

Δήλωση Μη Διακρίσεων

Maryville College δεν εισάγει διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος, φύλου, εθνικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, αναπηρίας ή πολιτικών πεποιθήσεων στην παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών και παροχών.

Τοποθεσίες

Maryville

Address
502 E. Lamar Alexander Pkwy
37804 Maryville, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη