Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές Πανεπιστήμιο Marconi είναι ένα καινοτόμο Πανεπιστήμιο άδεια από το Φλόριντα Τμήμα της Επιτροπής Παιδείας για την Ανεξάρτητη Εκπαίδευση CIE.

Η αποστολή MIU είναι να καλύψει τις ανάγκες των διεθνών και εγχώριων φοιτητές, προσφέροντάς τους διάφορες δυνατότητες σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ευέλικτο προγραμματισμό, τη συνεχή εγγραφή, online μαθήματα, εικονικά εργαστήρια και προσομοιώσεις.

5K

Το Πανεπιστήμιο ασχολείται με σημαντική έρευνα και την καινοτομία, σύμφωνα με τις κοινωνικές αλλαγές και την πρόοδο, την προώθηση της χρήσης καινοτόμων μεθόδων μάθησης, με τη συγχώνευση προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με τις παραδοσιακές δραστηριότητες, όπως διαλέξεις, εργαστήρια και σεμινάρια. Μια δέσμευση για την αριστεία και την ποιότητα εμπνέει τα προγράμματά μας που προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες αλλαγές και να εφαρμόσει με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής.

Η αποστολή Marconi είναι να παρέχει καινοτόμα και προσιτά προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας και ευκαιριών μάθησης σε τόσο στις εγχώριες όσο και διεθνείς φοιτητές όσο, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών στην προσπάθειά τους για την ακαδημαϊκή, προσωπική και επαγγελματική ακεραιότητα.

Γιατί να επιλέξετε Marconi Διεθνές

  • Πολύ ειδική διεθνή σχολή - προγράμματα που προσφέρονται στα αγγλικά και τα ισπανικά - η πρόσβαση σε υπηρεσίες υποστήριξης και την καριέρα προσανατολισμένη καθοδήγηση - μέσος όρος των 12 μαθητών ανά τάξη με εξατομικευμένη φροντίδα και προσοχή - διδακτική στήριξη στα αγγλικά και στα ισπανικά από ειδική σχολή και το προσωπικό - πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης - πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο των ευρωπαϊκών και διεθνών πανεπιστημίων

MIU Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Τόσο διεθνείς όσο και των ΗΠΑ οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να είναι μέρος του προγράμματος MARCONI ΠΡΑΚΤΙΚΗ στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη.

Ευκαιρίες όπως πολύτιμες επαγγελματικές γνώσεις σε ένα διεθνές περιβάλλον, τα ταξίδια και τον πολιτισμό σε πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ, τη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη, τη Ρώμη και τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Οι άσκησης που προσφέρονται από τις κορυφαίες εταιρείες που σχετίζονται με τον τομέα της μελέτης. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνούν κατά τη στιγμή της εγγραφής, εάν είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν και οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από τις εταιρείες, σύμφωνα με κριτήρια όπως γλωσσικές ικανότητες, την εργασία επαγγελματική εμπειρία και ακαδημαϊκά αποτελέσματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Marconi International University - Miami

Το πτυχίο Bachelor in Computer Engineering στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές να ωριμάσουν σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στον επιλεγμένο τομέα τους. Το πρόγρα ... [+]

Το πτυχίο Bachelor in Computer Engineering στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές να ωριμάσουν σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στον επιλεγμένο τομέα τους. Το πρόγραμμα, που ανέρχεται σε 120 ακαδημαϊκές μονάδες ακαδημαϊκών επιδόσεων, προσφέρεται με μεικτό τρόπο. Το πτυχίο Bachelor in Computer Engineering προετοιμάζει τον πτυχιούχο για την ανάπτυξη και τη χρήση τεχνολογιών, καθώς και το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διαχείριση συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Miami
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Marconi International University - Miami

Το πτυχίο Bachelor in Business Administration προετοιμάζει τους μαθητές να ωριμάσουν σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης οικονομικών αποφάσεων. Πα ... [+]

Το πτυχίο Bachelor in Business Administration προετοιμάζει τους μαθητές να ωριμάσουν σε επαγγελματίες που έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης οικονομικών αποφάσεων. Παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση της φύσης των οικονομικών και με τα κατάλληλα μέσα για να λειτουργούν σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οργανισμούς δημόσιους και ιδιωτικούς.

Το πτυχίο Bachelor προσφέρεται με μεικτό τρόπο, συνδυάζοντας δραστηριότητες σε προσωπικό με τα ακόλουθα εργαλεία πολυμέσων:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Miami
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Marconi International University
Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 305-266-7678