Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Milwaukee School of Engineering είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο Bachelor και Master στη μηχανική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και το νοσηλευτικό και ένα πρόγραμμα έντασης αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς για όσους θέλουν να βελτιώσουν την αγγλική τους επάρκεια. Στο MSOE, θα βρείτε μια φροντίδα κοινότητα των φοιτητών και της σχολής. Μαζί, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε ένα υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκού προγραμματισμού και έρευνας και εξατομικευμένων υπηρεσιών, διδασκαλίας και καθοδήγησης.

Γιατί να επιλέξετε το MSOE;

Οι σπουδαστές απολαμβάνουν πραγματική εμπειρία στα κορυφαία προγράμματα, από την εξειδικευμένη σχολή. Κατά την αποφοίτησή σας, θα είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε ορισμένες από τις πιο απαιτητικές σταδιοδρομίες. Στην πραγματικότητα, το 2014-15, το 96% των αποφοίτων μας πήρε την εργασία ή στο μεταπτυχιακό σχολείο της επιλογής τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το MSOE ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια που έχουν υψηλή βαθμολογία. Εδώ είναι μερικά.

Εμπειρογνώμονες

Η διδασκαλία έρχεται πρώτη στο MSOE. Κάθε τάξη (που σημαίνει μόνο 21 φοιτητές) και το εργαστήριο που προσφέρουμε διδάσκονται από έμπειρα μέλη ΔΕΠ. Δεν υπάρχουν βοηθοί διδασκαλίας εδώ.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο

Τα περισσότερα πανεπιστήμια μιλούν για την προσφορά εργασίας, αλλά λίγοι μπορούν να ταιριάξουν με το μέσο όρο των 600 ωρών εργαστηριακής εμπειρίας που θα πάρετε ως φοιτητής στο MSOE. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερα εργαστήρια στην πανεπιστημιούπολη μας από τις αίθουσες διδασκαλίας - και είναι όλα διαθέσιμα στους προπτυχιακούς φοιτητές.

Κορυφαία προγράμματα

Τα προπτυχιακά προγράμματα μηχανικής MSOE έχουν καταταγεί 10η στο έθνος από την US News

Τετραετής εγγύηση αποφοίτησης

Το MSOE είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα που εγγυάται ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν τις τάξεις που χρειάζονται για να αποφοιτήσουν σε τέσσερα χρόνια.

Τιμές τοποθέτησης σταδιοδρομίας

Λίγα πανεπιστήμια στη χώρα μπορεί να κερδίσει το μέσο ποσοστό τοποθέτησης 96% - για να μην αναφέρουμε τον μέσο μισθό αρχαιότητας των 56.522 δολαρίων.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Η ζωή και η μάθηση στην East Town - η ζωντανή γειτονιά μας στο κέντρο της πόλης και η πιο συναρπαστική και ασφαλέστερη περιοχή του Milwaukee, θα σας βάλει σε βήματα από επαγγελματικές ευκαιρίες, ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες. Και είμαστε μόλις τετράγωνα από τη λίμνη Μίτσιγκαν!

Ένα μέρος για να ταιριάζει

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ενταχθείτε, να εμπλακείτε ή να πάρετε κοινωνικά με φίλους που έχουν παρόμοια συμφέροντα. Το MSOE προσφέρει πάνω από 70 ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και κοινωνικές οργανώσεις και κλαμπ και διακλαδικά αθλήματα.

Είναι όλα σχετικά με το πού προήλθαν

Από την ίδρυσή μας το 1903, οι σπουδαστές, η σχολή, το πρόγραμμα σπουδών και η ιστορία του MSOE συνέχισαν να εξελίσσονται. Οι ηγέτες επιχειρήσεων και βιομηχανίας συνεργάστηκαν στην ανάπτυξη του θεσμού και δημιουργήθηκε στενή σχέση που συνεχίστηκε σε όλη την ιστορία του MSOE.

Όραμα Δήλωση

Το MSOE θα είναι πάντα στο προσκήνιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης με έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην τεχνολογία, σε συνδυασμό με εντατικά εργαστήρια και πρακτική σταδιοδρομίας.

Δήλωση αποστολής

Το MSOE παρέχει ένα διαρκές εκπαιδευτικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης για τους σπουδαστές ώστε να αποκτήσουν ολοκληρωμένους, τεχνολογικά πεπειραμένους πτυχιούχους και εξαιρετικά παραγωγικούς επαγγελματίες και ηγέτες.Λειτουργική Φιλοσοφία

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα οργανωμένο περιβάλλον που τοποθετεί προσεκτικά προσληφθέντες σπουδαστές ανάμεσα σε υψηλά προσόντα, προσωπικό υποστήριξης και στρατηγικούς συνεργάτες στον τομέα των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας - όλοι δεσμεύονται να επιτύχουν τον τελικό στόχο ενός μεταπτυχιακού φοιτητή πλήρως προετοιμασμένου για άμεση παραγωγικότητα και προηγμένη μελέτη. Αυτή η συνεργία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Σχολή - που διαθέτουν συλλογικά την έννοια του προγράμματος σπουδών στις ειδικότητες τους. δέσμευση για την αριστεία στη διδασκαλία και τη διατήρηση της τρέχουσας κατάστασης μέσω της βιομηχανικής / επαγγελματικής εμπειρίας, των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων, της εφαρμοσμένης έρευνας, της δραστηριότητας της επαγγελματικής κοινωνίας και της συνεχούς εκπαίδευσης. συνεχώς αξιολογούνται τρόποι ενσωμάτωσης πληροφοριών τεχνολογίας αιχμής που απαιτούνται για μελλοντική εφαρμογή.

Το προσωπικό - έχει δεσμευτεί να παρέχει ένα περιβάλλον συνολικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής, διοικητικής, οικονομικής και αναπτυξιακής, για να βοηθήσει τους φοιτητές και τους καθηγητές όποτε είναι απαραίτητο να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρία και ηγεσία. Επίσης, εργάζονται σε συνεργασία με τη σχολή για να παρέχουν και να υποστηρίζουν δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να επωφεληθούν από τις εμπειρίες τους με τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία / σταδιοδρομία και τις κοινοτικές δραστηριότητες, μαζί με την άμεση συμμετοχή όλων των επιπέδων των επαγγελματιών σε ανώτερα στελέχη εταιρειών.

Επιχειρήσεις και Βιομηχανία - αφοσιωμένοι στην αμοιβαία επωφελής υποστήριξη του πανεπιστημίου και των αποφοίτων του. Στις προσπάθειές της για συνεχιζόμενη εκπαίδευση, το MSOE θα παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες σε δραστηριότητες προβολής, που περιλαμβάνουν προγράμματα χορήγησης πτυχίου, μαθήματα πίστωσης και μη πιστώσεων και εξατομικευμένες προσφορές σε όσους αναζητούν προσωπική ή / και επαγγελματική εξέλιξη.

Θεσμικές αρχές

Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις της Σχολής Μηχανικών του Milwaukee είναι οι εξής:

 • Η έμφαση δίνεται στον κάθε φοιτητή.
 • Η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία.
 • Η αφοσιωμένη σχολή με σχετική και ενημερωμένη εμπειρία είναι η καρδιά της διδακτικής μας διαδικασίας.
 • Η επιστημονική και μαθηματική συλλογιστική και οι διαδικασίες είναι απαραίτητες.
 • Η εφαρμοσμένη έρευνα και οι εξελισσόμενες και διεπιστημονικές τεχνολογίες είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση των ευκαιριών.
 • Η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
 • Η εμπειρία των σπουδαστών ενισχύεται από την αλληλεπίδραση με τους τομείς των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της υγειονομικής περίθαλψης.
 • Η ανάπτυξη ηγετικών και επιχειρηματικών χαρακτηριστικών είναι απαραίτητη.
 • Οι σπουδαστές, η σχολή, το προσωπικό και οι εθελοντές μοιράζονται την ευθύνη της μάθησης.
 • Οι ισχυρές προσωπικές αξίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία.
 • Οι απόφοιτοι ενισχύουν το ίδρυμα μέσω της συμβουλής, της ενθάρρυνσης και της υποστήριξής τους.
 • Η ελευθερία με ευθύνη είναι το θεμέλιο της ελεύθερης επιχείρησης.
 • Υπάρχει δύναμη στην ποικιλομορφία.
 • Η παγκόσμια συνειδητοποίηση πρέπει να αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δραστηριότητες.
 • Η εκκίνηση και η αποδοχή της αλλαγής απαιτούνται για την πρόβλεψη και την αξιοποίηση των ευκαιριών.

Πιστοποιήσεις


Είμαστε ένα πλήρως διαπιστευμένο πανεπιστήμιο./>

Τα δύο μεγάλα είδη οργανισμών διαπίστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περιφερειακές ενώσεις και επαγγελματικές ενώσεις. Οι ενώσεις αυτές είναι ανεξάρτητες από την κυβέρνηση και αποτελούνται από σεβαστούς εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες. Ομάδες ειδικών από ενώσεις επισκέπτονται τακτικά κολλέγια και πανεπιστήμια τακτικά για να αξιολογούν και να αναφέρουν την ποιότητα τους. Η Milwaukee School of Engineering είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Τα ακόλουθα προγράμματα MSOE είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET , http://www.abet.org

 • Αρχιτεκτονική Μηχανική (BS)
 • Βιοϊατρική Τεχνολογία (BS)
 • Βιομοριακή Μηχανική (BS)
 • Μηχανική Υπολογιστών (BS)
 • Ηλεκτρολογία (BS)
 • Μηχανική (ΣΕΒ)
 • Βιομηχανική Μηχανική (BS)
 • Μηχανολογία (BS)
 • Μηχανική Λογισμικού (BS)

Το πρόγραμμα απολυτηρίου στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για την Κολλεγιακή Νοσηλευτική Εκπαίδευση (CCNE) , Circle One Dupont, NW, Σουίτα 530, Washington, DC 20036. phone (202) 887-6791 και έχει πλήρη έγκριση από το συμβούλιο κανονισμών και αδειοδότησης του Wisconsin, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Το πρόγραμμα απολυτηρίου στην διαχείριση κατασκευών είναι διαπιστευμένο από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης Κατασκευών (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570. τηλέφωνο (210) 495-6161, φαξ (210) 495-6168, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο acce@acce-hq.org

Το Master of Science in Perfusion είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη διαπίστευση Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763, τηλέφωνο (727) 210-235, φαξ (727) 210-2354

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

LSR Μιλγουόκι Εργαλείο Πλέγμα Rockwell Automation Rockwell Collins εμείς Energies Το πεδίο μια αναγνώριση της ανάγκης για, και μια ικανότητα να συμμετάσχουν σε δια βίου ... [+]

LSR Μιλγουόκι Εργαλείο Πλέγμα Rockwell Automation Rockwell Collins εμείς Energies Το πεδίο

μια αναγνώριση της ανάγκης για, και μια ικανότητα να συμμετάσχουν σε δια βίου μάθηση. Γνώση σύγχρονων θεμάτων. μια δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές, τις δεξιότητες και τα σύγχρονα εργαλεία έργων που είναι αναγκαία για την τεχνική πρακτική.

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Σε έναν κόσμο γεμάτο με αβεβαιότητες, αναλογιστές χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, τις στατιστικές και λογισμικό για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποφεύγουν τον κίνδυνο κα ... [+]

BSc Αναλογιστική Επιστήμη Σε έναν κόσμο γεμάτο με αβεβαιότητες, αναλογιστές χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, τις στατιστικές και λογισμικό για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποφεύγουν τον κίνδυνο και να επωφεληθούν από αυτό.

MSOE προσφέρει πτυχίο στην Αναλογιστική Επιστήμη. Κατατάσσει ως ένα από τα κορυφαία επαγγέλματα, αναλογιστές χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, τις στατιστικές και λογισμικού για την πρόβλεψη της πιθανότητας και το κόστος ενός γεγονότος. Οι εμπειρογνώμονες σε:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Αρχιτεκτονικός μηχανικοί κάνουν διαρκή επιπτώσεις από το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων και κτιριακών συστημάτων. Στο MSOE, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αποτελεσματ ... [+]

Αρχιτεκτονικός μηχανικοί κάνουν διαρκή επιπτώσεις από το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων και κτιριακών συστημάτων. Στο MSOE, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αποτελεσματικές, βιώσιμες δομές με ασφάλεια, γρήγορα και μέσα στον προϋπολογισμό μέσω της θεωρίας της τάξης και της πραγματικής πρακτικής στα σύγχρονα εργαστήρια.

Το τετραετές πανεπιστημιακό πτυχίο MSOE στην αρχιτεκτονική μηχανική σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων και συστημάτων κτιρίων. Μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων και εργαστηριακών μαθημάτων, θα συνδέσετε τη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή των αρχών σχεδιασμού, της πρακτικής, των μεθόδων και των υλικών. Την αποφοίτησή του από το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα μηχανικής σας παρέχει έναν πυρήνα των μαθηματικών, της επιστήμης, οικοδομικών υλικών και των επιχειρήσεων, καθώς και μια ειδικότητα σχεδιασμού. MSOE προσφέρει επίσης ένα 5-ετή πρόγραμμα όπου οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν τόσο το πτυχίο και το μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Μηχανική. Υπάρχουν τρεις ειδικότητες σχεδιασμό για να επιλέξουν από το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα μηχανικής βάση τα ενδιαφέροντά σας:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Το πρόγραμμα βιομηχανική μηχανική (IE) σε MSOE προσφέρει μια μαθητοκεντρική, διαδραστικό περιβάλλον μάθησης, με τα χέρια-για προσανατολισμό και την πρακτική της βιομηχανί ... [+]

Συχνά περιγράφεται ως η "με επίκεντρο τον άνθρωπο" επάγγελμα του μηχανικού, βιομηχανικού μηχανικού συνδυάζει τις ικανότητές σας στα μαθηματικά, τη λογική και την οργάνωση με έναν πυρήνα κατανόηση των επιχειρηματικών στόχων για τον εξορθολογισμό λειτουργίας και διατήρηση των πόρων.

Το πρόγραμμα βιομηχανική μηχανική (IE) σε MSOE προσφέρει μια μαθητοκεντρική, διαδραστικό περιβάλλον μάθησης, με τα χέρια-για προσανατολισμό και την πρακτική της βιομηχανίας με βάση την εμπειρία του έργου. Βιομηχανική μηχανικοί συνδυάζουν τη λογική και τη μηχανική των δεξιοτήτων τους με τις δεξιότητες της γνώσης και επικοινωνίας των επιχειρήσεων τους για να βοηθήσει τους οργανισμούς να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Ψάχνετε για να είναι στην πρώτη γραμμή της αιχμής τεχνολογικές καινοτομίες, χρησιμοποιώντας νέα, state-of-the-art εργαστήρια; Βρείτε το με πτυχίο στην βιομοριακής μηχανικ ... [+]

Ψάχνετε για να είναι στην πρώτη γραμμή της αιχμής τεχνολογικές καινοτομίες, χρησιμοποιώντας νέα, state-of-the-art εργαστήρια; Βρείτε το με πτυχίο στην βιομοριακής μηχανικής-το μόνο που προσφέρει στο κράτος.

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα εργασίας βιομοριακής μηχανικής (ΒίοΕ) στο μοριακό επίπεδο με απλό και πολύπλοκα μόρια. Παίρνουν μαθήματα που καλύπτουν έννοιες της θερμοδυναμικής, φαινόμενα μεταφοράς, της μηχανικής των κυττάρων, βιοφυσική, βιοπληροφορική, νανοτεχνολογία και η γονιδιωματική. MSOE είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πολιτεία να προσφέρει πτυχίο στην ΒίοΕ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Πρόγραμμα Μηχανικών Υπολογιστών MSOE ενσωματώνει μια ισορροπία μεταξύ του υλικού και του λογισμικού με τη σύζευξη ηλεκτρική θέματα hardware μηχανικού με θέματα επιστήμης ... [+]

Οι μηχανικοί υπολογιστών εργάζονται στην πρώτη γραμμή της γνώσης σε μια από τις πιο καινοτόμες επαγγελματικές ειδικότητες στον κόσμο. Έχουν συλλάβει και να αναπτύξει το επόμενο κύμα της τεχνολογικής προόδου, καινοτομίες και τις συσκευές.

Πρόγραμμα Μηχανικών Υπολογιστών MSOE ενσωματώνει μια ισορροπία μεταξύ του υλικού και του λογισμικού με τη σύζευξη ηλεκτρική θέματα hardware μηχανικού με θέματα επιστήμης των υπολογιστών λογισμικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE προσφέρει πτυχίο στη μηχανολογία, με επιλογές για να ειδικεύονται σε μηχανολογικό σχεδιασμό, ενεργειακά συστήματα, υλικά / κατασκευή και συστήματα ελέγχου. ... [+]

Καθοριστική για βιομηχανική επιχείρηση, η μηχανολογία είναι ευέλικτο και συνεχώς εξελίσσεται. Μηχανολόγοι μηχανικοί χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για το σχεδιασμό, την ενέργεια και τα υλικά για να διασφαλιστεί ότι τα αντικείμενα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά για τη διατήρηση των πόρων.

MSOE προσφέρει πτυχίο στη μηχανολογία, με επιλογές για να ειδικεύονται σε μηχανολογικό σχεδιασμό, ενεργειακά συστήματα, υλικά / κατασκευή και συστήματα ελέγχου. Η μηχανολογία είναι ένας από τους ευρύτερους κλάδους της μηχανικής. Ως αποτέλεσμα, ΠΜΕ λειτουργούν σε ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων και των αεροδιαστημικών, η παραγωγή ενέργειας, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την αυτοματοποίηση, την κατασκευή, τη μεταφορά, την κατασκευή ενεργειακού εφοδιασμού και ιατρικές συσκευές - για να αναφέρουμε μόνο μερικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Λάβετε τόσο πτυχίο σας και μεταπτυχιακό δίπλωμα πολιτικού μηχανικού σε μόλις πέντε χρόνια. MSOE είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πολιτεία να προσφέρει ένα πενταετές, πρωτο ... [+]

Λάβετε τόσο πτυχίο σας και μεταπτυχιακό δίπλωμα πολιτικού μηχανικού σε μόλις πέντε χρόνια. MSOE είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πολιτεία να προσφέρει ένα πενταετές, πρωτοετής-to-πλοιάρχου πρόγραμμα σε έργα πολιτικού μηχανικού

Λάβετε τόσο πτυχίο σας και μεταπτυχιακό δίπλωμα πολιτικού μηχανικού σε μόλις πέντε χρόνια. Το MSOE είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στο κράτος για να προσφέρει ένα πενταετές πρόγραμμα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της πολιτικού μηχανικού. Στο MSOE, τα μαθήματα πολιτικών μηχανικών παρέχουν μια ευρεία εκπαίδευση που αγγίζει κάθε μία από τις παραδοσιακές περιοχές στον τομέα της πολιτικού μηχανικού: η δομική μηχανική, η περιβαλλοντική μηχανική, η μηχανική των υδατικών πόρων, η μεταφορά, η κατασκευή, η τοπογραφία και η γεωτεχνική μηχανική. Στη συνέχεια οι μαθητές θα αποκτήσουν σε βάθος τις δεξιότητες επάρκειας και σχεδιασμού σε ένα από αυτούς τους τρεις τομείς:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Το πρόγραμμα SE σε MSOE προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου η μάθηση συμβαίνει μέσα και έξω από την τάξη. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης τα οφέλη των μακροχρόνιων συν ... [+]

Μάθετε πώς να εφαρμόζουν έννοιες της μηχανικής, των τεχνικών και μεθόδων για την ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού σε μία από τις τέσσερις πρώτες ABET-πιστοποιημένα προγράμματα μηχανικών λογισμικού στη χώρα.

Τεχνολογία Λογισμικού (SE) ασχολείται με την ανάπτυξη και τη συντήρηση των συστημάτων λογισμικού που συμπεριφέρονται αξιόπιστα και αποτελεσματικά, είναι προσιτές για να αναπτύξουν και να διατηρήσουν, και να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που οι πελάτες έχουν οριστεί γι 'αυτούς. SE που πρέπει να σκεφτούν δημιουργικά για το σχεδιασμό των συστημάτων λογισμικού, βρείτε έξυπνες λύσεις στα προβλήματα, την αξιοποίηση των βέλτιστων πρακτικών μηχανικών, και να διατηρήσει ένα όραμα υψηλού επιπέδου για το πώς όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν μεταξύ τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

BS MSOE στο πρόγραμμα διαχείρισης της κατασκευής εκπαιδεύει τους μαθητές για τη διαχείριση έργων από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση. MSOE τονίζει τις τεχνικές δεξιότητες δ ... [+]

διαχειριστές των κατασκευών είναι οι άνθρωποι που παίρνουν τα πράγματα. Μπορούν να βεβαιωθείτε ότι οι υποδιαιρέσεις-έργα-από ουρανοξύστες στα στάδια για να κατασκευαστεί και, για την ώρα και για τον προϋπολογισμό.

BS MSOE στο πρόγραμμα διαχείρισης της κατασκευής εκπαιδεύει τους μαθητές για τη διαχείριση έργων από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση. MSOE τονίζει τις τεχνικές δεξιότητες διαδικασία και τη διαχείριση των πόρων απαραίτητη για την κατασκευή ασφάλεια υψηλής ποιότητας εμπορικών, θεσμικών και βιομηχανικά κτίρια στην ώρα τους, εντός του προϋπολογισμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

πρόγραμμα UXCD MSOE θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να σχεδιάσουν την επόμενη ψηφιακή καινοτομία και την επίλυση ζητημάτων διεπαφή χρήστη. ... [+]

Είστε προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό και δημιουργική; Αν κοιτάξει κανείς ένα κινητό εφαρμογή, βλέπετε τρόπους μπορεί να βελτιωθεί για να βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους; Χάρη σε ηγέτες UX όπως οι καταναλωτές της Apple, η Google και η Amazon αναμένουν την ψηφιακή εμπειρία των υπηρεσιών τους να είναι καθαρό, απλό και φιλικό προς το χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή ή πλατφόρμα. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της δυναμικής παγκόσμιας αγοράς με την εμπιστοσύνη ως απόφοιτος του Rader School of Business. προσανατολισμένες στη βιομηχανία και την τεχνολ ... [+]

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Rader School of Business MSOE έχει προσφέρει τις επιχειρήσεις και τους βαθμούς διαχείρισης για σχεδόν 60 χρόνια.

Αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της δυναμικής παγκόσμιας αγοράς με την εμπιστοσύνη ως απόφοιτος του Rader School of Business. προσανατολισμένες στη βιομηχανία και την τεχνολογία εστιασμένη Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) βαθμός MSOE προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία στην επιχείρηση και πέρα. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά