Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Keuka College ιδρύθηκε το 1890 και βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Keuka στη Νέα Υόρκη κράτους περιοχή Finger Lakes. Keuka College είναι ένα ιδιωτικό, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, κατοικημένο κολλέγιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών Bachelor και Master στην πανεπιστημιούπολη και με την επιτάχυνση των Μελετών του Προγράμματος για Ενήλικες και διεθνή προγράμματα στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Ανεξάρτητα από το βαθμό ή την τοποθεσία, απόφοιτοι κολλεγίου Keuka διαθέτουν σημαντική, εμπειρία του πραγματικού κόσμου που εντυπωσιάζει τους εργοδότες και σχολές.

Και αυτό γιατί η βιωματική μάθηση είναι από καιρό ο ακρογωνιαίος λίθος της εμπειρίας Keuka College. Μια σειρά από αξιοσέβαστη, εθνικές πηγές έχουν εξάρει την εμπειρία Keuka Σώματος, συμπεριλαμβανομένου του μέσου εκτύπωσης (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Ίδρυμα Carnegie για την πρόοδο της διδασκαλίας), και ακόμη και η Λευκός Οίκος (Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Υπηρεσία της Κοινότητας Προέδρου Πρωτιές).

Στο επίκεντρο της δέσμευσης Keuka Ακαδημίας για βιωματική μάθηση είναι πεδίο της περιόδου, απαιτείται πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας σπίτι πανεπιστημιούπολη. Κάθε χρόνο, συγκεντρώνουν 140 ώρες πρακτική εμπειρία, κάνοντας πράξη όσα έμαθαν στην τάξη. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν τη διεθνή Περίοδοι πεδίο με συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του Κολλεγίου ή με δική τους.

Keuka College προσφέρει 34 προγράμματα πτυχίο στην αρχική πανεπιστημιούπολη του, πολλά από αυτά με εξειδικευμένη συγκεντρώσεις? 27 ανήλικοι? και αυτο-σχεδιασμένα μεγάλες εταιρείες. Keuka College προσφέρει πτυχιακά προγράμματα επίσης επτά πλοιάρχου και προ-επαγγελματικά προγράμματα στην οδοντιατρική, δίκαιο, ιατρική, κτηνιατρική, οπτομετρίας, φαρμακείο, και φυσιοθεραπεία.

Κοινοτική υπηρεσία ήταν αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας Keuka College από την ίδρυσή της και σήμερα, όλα τα σωματεία 40-plus στο σπίτι πανεπιστημιούπολη απαιτούνται για τη διεξαγωγή τουλάχιστον ένα έργο υπηρεσία κάθε εξάμηνο. Keuka College προσφέρει 17 διακολλεγιακές σπορ και μια ποικιλία των τειχών του αθλητισμού στο σπίτι πανεπιστημιούπολη του.

Μέσα από μελέτες επιταχυνόμενης της για το Πρόγραμμα Ενηλίκων (ASAP), το Κολλέγιο προσφέρει προγράμματα ολοκλήρωση πτυχίο στην οργανωτική διαχείριση, τα συστήματα ποινικής δικαιοσύνης, την κοινωνική εργασία, και νοσηλευτικής, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διοίκηση, διαχείριση της ποινικής δικαιοσύνης, και νοσηλευτικής σε θέσεις γύρω από τη Νέα Υόρκης. Το Κολλέγιο εκτείνεται επίσης εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω του Διαδικτύου, Wertman του Γραφείου της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Keuka College είναι επίσης ένα σημαντικό εκπαιδευτικό παίκτης της περιοχής του Ειρηνικού, με 2.680 Κινέζους φοιτητές που επιδιώκουν βαθμούς Keuka Ακαδημίας σε τέσσερα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, ένα από τα μεγαλύτερα εγγραφές κάθε κολέγιο των ΗΠΑ που λειτουργούν στη χώρα. Οι Άλλοι 505 φοιτητές Βιετναμέζικη να κάνει το ίδιο σε δύο πανεπιστήμια στο Βιετνάμ. Περισσότεροι από 110 διεθνείς φοιτητές σπουδάζουν στο σπίτι πανεπιστημιούπολη.

Οι αξίες μας

• Ακεραιότητα. Στο Keuka College, να συμπεριφέρεται ηθικά και με ακεραιότητα σημαίνει να είναι ειλικρινής, η τήρηση των υποσχέσεων, και το σεβασμό της ιδιοκτησίας και τα συμφέροντα των άλλων. Προσωπική και επαγγελματική μας ακεραιότητα καθοδηγεί τις δράσεις της κοινότητας κολέγιο μας, υποστηρίζει την ανάπτυξη του χαρακτήρα, την ευεξία και την πνευματικότητα των μαθητών μας, και μας κάνει μια πιο κοινωνίας των πολιτών. Keuka College αναπτύσσει την ακεραιότητα και την ηθική συμπεριφορά στους μαθητές του μέσα από το πρόγραμμα σπουδών και συνεπής μοντελοποίηση των έντιμο και ειλικρινή συμπεριφορά από τη σχολή, το προσωπικό, τη διοίκηση και τους αποφοίτους.

• Ακαδημαϊκής αριστείας. Στο Keuka College, ακαδημαϊκής αριστείας αποτελεί κεντρικό σημείο της εκπαιδευτικής αποστολής του κολεγίου, και οι υψηλές προσδοκίες που έχουν οριστεί για τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό. Εκτιμούμε διανοητικό επίτευγμα και υποτροφιών, απασχολούν καινοτόμο και ελκυστικό εκπαιδευτικές πρακτικές για την ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολο, και δίνουν έμφαση στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και την αγάπη της μάθησης. Ακαδημαϊκή αριστεία δεν είναι μόνο συνάρτηση των πνευματικών ικανοτήτων των μαθητών του κολεγίου, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και την αυστηρότητα της διαδικασίας διδασκαλίας / μάθησης.

• Φοιτητής στο επίκεντρο. Στο Keuka College, παρέχουμε μια ολιστική εμπειρία μάθησης ενισχύοντας την πνευματική και προσωπική ανάπτυξη του κάθε μαθητή. Οι μαθητές, καθηγητές, προσωπικό και αποφοίτους που ασχολούνται με έναν τρόπο που συνδέει τη διαδικασία μάθησης για τον κόσμο πέρα ​​από το κολέγιο. Μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα, οι συμπράξεις συνεργασίας και βιωματικές εμπειρίες μάθησης, Keuka College φοιτητές να διευρύνουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές της σταδιοδρομίας, την προσωπική ευθύνη, ευεξίας, καθώς και τη συμμετοχή στα κοινά τους.

• Ποικιλία. Στο Keuka College, αναγνωρίζουμε, το σεβασμό, και να γιορτάσουμε τις διαφορές μας. Η κοινότητά μας αποτελείται από πολλές ταυτότητες, καθένα από τα οποία παρέχει ένα πολύτιμο προοπτική. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς στην οποία πρόθυμα δουλεύουμε προς την κατανόηση, σεβασμό και αναγνώριση της διαφορετικότητας. Με τον τρόπο αυτό, θα προχωρήσουμε πέρα ​​από την ανοχή στην κατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

• Παγκόσμια προοπτική. Στο Keuka College, έχει μια παγκόσμια προοπτική σημαίνει να είσαι ανοιχτόμυαλος, όταν συνεργάζομαι με ανθρώπους διαφορετικής γεωγραφικής προέλευσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς - μαθαίνοντας από αυτούς, και από εμάς. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για τον κόσμο του 21ου αιώνα, τους παρέχουμε ευκαιρίες για να μάθουν και να αλληλεπιδρούν με άλλους πολιτισμούς, λαούς και προοπτικές. Φοιτητής έκθεση παρουσιάζεται με πολλούς τρόπους - μέσα στην τάξη μέσα από εγχώρια και διεθνή ακαδημαϊκά προγράμματα και προγράμματα σπουδών μας, και έξω από την τάξη μέσα από πολλαπλές ευκαιρίες για να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και εμπειρίες.

• Επιστασία. Στο Keuka College, έχουμε δεσμευτεί για τη διατήρηση και την οικοδόμηση κληρονομιά μας για τις μελλοντικές γενιές και να ενισχυθεί το αίσθημα της ευθύνης και δέσμευσης του συνδέσμου. Ενεργή διαχείριση είναι μια ηθική και θεσμική ευθύνη που ενσαρκώνει την προσεκτική, συνετή χρήση και διαχείριση των πόρων μας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων μας, χρηματοοικονομικές συμμετοχές, τους φυσικούς πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία του κεφαλαίου. Το Κολλέγιο και τα συστατικά της έχουν μια ηθική και οικονομική επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε πολλές και ποικίλες πόρους μας με τρόπους που είναι αποτελεσματική, αποδοτική και βιώσιμη.

• Ιθαγένεια. Στο Keuka College, πιστεύουμε ότι η ιθαγένεια περιλαμβάνει πτυχές της ηγεσίας, των υπηρεσιών και της κοινωνικής ευθύνης. Όλα τα μέλη της κοινότητας Keuka College προσπαθούν να είναι καλοί ηγέτες και την υποδειγματική τους πολίτες. Οι αποτελεσματικοί ηγέτες και τους πολίτες εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά της σοφίας, αποφασιστικότητα, όραμα, συναισθηματική νοημοσύνη, την ενσυναίσθηση και την κοινωνική ευθύνη. Έχουμε διαμορφώσει ενεργά αυτές τις ιδιότητες και μέντορας της ανάπτυξής τους, αποδεικνύοντας έτσι και την ενθάρρυνση υποδειγματική του πολίτη - σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Keuka College

Όσοι επέλεξαν αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα προετοιμάσει, μέσα από τη μελέτη και hands-on εμπειρία για σταδιοδρομίες στον τομέα της βιολογίας, βιοχημείας, η χειροπρακτική, ... [+]

Βρίσκεται σε γλυκά νερά της λίμνης Keuka, που περιβάλλεται από ένα αγροτικό περιβάλλον, και μόνο μια μικρή απόσταση από τις κοντινές Ρότσεστερ, Keuka College προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για τους μαθητές με ειδίκευση στη βιολογία.

Όσοι επέλεξαν αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα προετοιμάσει, μέσα από τη μελέτη και hands-on εμπειρία για σταδιοδρομίες στον τομέα της βιολογίας, βιοχημείας, η χειροπρακτική, η οικολογία, η εκπαίδευση, η ιατρική τεχνολογία, ιατρική, μικροβιολογία, φαρμακολογία, φυσιοθεραπεία, φυσιολογία, επιστήμες των φυτών, τη δημόσια υγεία, ζωολογία, ή έρευνα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Οι φοιτητές που επιλέγουν το πρόγραμμα μάρκετινγκ θα πάρετε την εμπειρία σε μια σειρά από τομείς που θα τους προετοιμάσει για σταδιοδρομία σε δημόσιες σχέσεις, έρευνα μάρ ... [+]

Διατίθεται ως ένα σημαντικό, συγκέντρωση βαθμού ήσσονος σημασίας, ή η διαχείριση Αποκτήστε εμπειρία του πραγματικού κόσμου μάρκετινγκ μέσω εγγυημένων, ετήσια πρακτική άσκηση και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με εξωσχολικές δραστηριότητες

Οι φοιτητές που επιλέγουν το πρόγραμμα μάρκετινγκ θα πάρετε την εμπειρία σε μια σειρά από τομείς που θα τους προετοιμάσει για σταδιοδρομία σε δημόσιες σχέσεις, έρευνα μάρκετινγκ, το retail marketing, πωλήσεις στους επαγγελματίες, ή γενικά τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Εκτός από τις κατηγορίες που εξερευνούν πολλές διαδρομές μάρκετινγκ που σχετίζονται, οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 140 ώρες πρακτικής άσκησης κάθε χρόνο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Το πρόγραμμα της κοινωνιολογίας τονίζει τόσο παραδοσιακά φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση σταδιοδρομίας μέσω μιας γενικής κοινωνιολογίας μείζονα, σημαντική κοινωνιο ... [+]

Το πρόγραμμα της κοινωνιολογίας τονίζει τόσο παραδοσιακά φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση σταδιοδρομίας μέσω μιας γενικής κοινωνιολογίας μείζονα, σημαντική κοινωνιολογία με συγκέντρωση στην εγκληματολογία, και ένα μικρό κοινωνιολογίας. Το πρόγραμμα σας παρέχει μια κατανόηση των κοινωνικών σχέσεων μέσω της σταθερότητας και της αλλαγής, καθώς και των συγκρούσεων και τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων, των ομάδων, των οργανώσεων και των κοινοτήτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Φοιτητές με ειδίκευση στην οργανωτική επικοινωνία θα βυθιστεί στον πολιτισμό, την ιστορία και τα οπτικά στοιχεία της αγγλικής γλώσσας. Keuka College προσφέρει επίσης μια ... [+]

Φοιτητές με ειδίκευση στην οργανωτική επικοινωνία θα βυθιστεί στον πολιτισμό, την ιστορία και τα οπτικά στοιχεία της αγγλικής γλώσσας.

Η προσθήκη μιας επιχείρησης υπόβαθρο στην επιχείρηση δίνει στους φοιτητές την άκρη που χρειάζονται, όταν εισέρχεται σε μια αγορά εργασίας όπου η επικοινωνία είναι το κλειδί.

Μαθήματα σε δημόσια ομιλία, τη γραφή μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημόσιες σχέσεις, διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, καθώς και επιτραπέζιο εκδοτικό σύστημα είναι μόνο ένα δείγμα από την ευελιξία που έρχεται με αυτό το βαθμό, την προετοιμασία των μαθητών για μια σειρά από επιλογές σταδιοδρομίας σε τομείς όπως οι δημόσιες σχέσεις, δημοσιογραφία και κοινωνική δουλειά. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν πάει για να γίνει λομπίστες, οι αναλυτές της έρευνας και οπτικοακουστικό τεχνικούς. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στην ιστορία και το υπόβαθρο της λογοτεχνίας και αγγλικά, ενώ δίνεται ένα ίδρυμα στο μάρκετινγκ και τη διαχείριση. Σύμφωνα με Keuka Ακαδημίας χέρια-για την εκμάθηση της αποστολής, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ηγηθεί και να παρουσιάσεις την κατηγορία του σχεδιασμού σε μια μοναδική, διαδραστική εμπειρία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Το πρόγραμμα σας παρέχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην φυσική ή βιολογική επιστήμη του περιβάλλοντος μέσω της κατάρτισης στις βασικές αρχές των μαθηματικών, της φυσι ... [+]

Περιτριγυρισμένο από έναν πλούτο του φυλλώματος και που σε γλυκά νερά της λίμνης Keuka, Keuka College κάνει ένα ιδανικό σκηνικό για θετικών επιστημών του περιβάλλοντος να παρατηρούν και να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον γύρω τους.

Τι θα κάνω σαν μια περιβαλλοντική επιστήμη σπουδαστών;

Το πρόγραμμα σας παρέχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην φυσική ή βιολογική επιστήμη του περιβάλλοντος μέσω της κατάρτισης στις βασικές αρχές των μαθηματικών, της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας, της επιστήμης και της γης. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για τους σπουδαστές να εξερευνήσουν, διεξαγωγή έρευνας, ή να ασχοληθείτε με κοντινή κοινωνικές ομάδες, όπως η λίμνη Keuka σύνδεσης και του Cornell Επέκταση Συνεταιρισμός, το οποίο προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να συνομιλήσουν στον τομέα της προτίμησής τους από την πανεπιστημιούπολη. Στην πανεπιστημιούπολη, το Κέντρο Υγρού Στίβου Ερευνών σας δίνει τη δυνατότητα να διενεργήσει ανεξάρτητη μελέτη σχετικά με την ποιότητα του νερού γύρω από τη λίμνη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Το πρόγραμμα στην πολιτική επιστήμη και την ιστορία εξερευνά την κληρονομιά του δυτικού πολιτισμού, όπως αναφέρεται στην σύγχρονη διακυβέρνηση, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ ... [+]

Το πρόγραμμα στην πολιτική επιστήμη και την ιστορία εξερευνά την κληρονομιά του δυτικού πολιτισμού, όπως αναφέρεται στην σύγχρονη διακυβέρνηση, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δυτικών και των μη-δυτικών αξιών, και την πολιτική σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και αλληλεξαρτώμενο παγκόσμιο περιβάλλον. Ένα πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες και την ιστορία θα σας προετοιμάσει για μεταπτυχιακές σπουδές ή το σχολείο του νόμου, καθώς και της απασχόλησης στους τομείς εξειδίκευσής κοινωνική επιστήμη - όπως είναι η πολιτική και ιστορική έρευνα, τις δημόσιες σχέσεις, το ενδιαφέρον του ομίλου και τη δραστηριότητα των πολιτικών κομμάτων - ή άλλα συναφή απασχόληση ευκαιρίες. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Πρόγραμμα διαχείρισης Keuka College προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν για να αναλάβουν τους βασικούς ρόλους σε ένα ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών σχ ... [+]

Πρόγραμμα διαχείρισης Keuka College προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν για να αναλάβουν τους βασικούς ρόλους σε ένα ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών σχεδίων.

Πρόγραμμα Highlights:

Διατίθεται ως μείζονος ή ελάσσονος Προσφέρει στους σπουδαστές έξι διαφορετικές συγκεντρώσεις από την οποία να επιλέξει Εγγυημένη πρακτική κάθε έτος σπουδών Απρόσκοπτη μετάβαση σε μία από τις μεταπτυχιακών προγραμμάτων των επιχειρήσεων μας Πολυάριθμες 4 + 1 συμπράξεις MBA ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Keuka Ακαδημίας τέχνη και το σχεδιασμό μεγάλων είναι προσανατολισμένη προς τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την εικαστική έκφραση, και την ψηφιακή επικοι ... [+]

Keuka Ακαδημίας τέχνη και το σχεδιασμό μεγάλων είναι προσανατολισμένη προς τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την εικαστική έκφραση, και την ψηφιακή επικοινωνία. Και, σύμφωνα με την Wall Street Journal, ένας βαθμός καλών τεχνών μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή από ό, τι πολλοί πιστεύουν.

Ενώ η προώθηση της δημιουργικής ανάπτυξης και της προσωπικής έκφρασης, το μεγαλύτερο παρέχει τις δεξιότητες και τις εμπειρίες απαραίτητη για την επιτυχία στον τομέα του σχεδιασμού και της οπτικής επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, η ενισχυμένη έμφαση του προγράμματος σε ψηφιακά μέσα και γραφιστική θα ανοίξει ευκαιρίες αιχμής για τους μαθητές της μετάβασης προς το εργατικό δυναμικό και για μεταπτυχιακές σπουδές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Keuka College

Μέσα από τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία, το πρόγραμμα ψυχολογίας στο Κολέγιο Keuka που προετοιμάζεται για μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας που περιλαμβάνουν την ... [+]

Μέσα από τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία, το πρόγραμμα ψυχολογίας στο Κολέγιο Keuka που προετοιμάζεται για μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας που περιλαμβάνουν την οικογενειακή εξυπηρέτηση, την ψυχιατρική, την ψυχολογία, την προστασία των παιδιών, ή σύμβουλος καθοδήγησης σχολείο. Ως φοιτητής, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών επιλέγοντας μία από τις τέσσερις συγκεντρώσεις στο παιδί και την οικογένεια μελέτες, αναπτυξιακές διαταραχές, εγκληματολογική ψυχολογία, ή ψυχική υγεία. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Πάρκο Keuka
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day