Husson University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Στο Husson University , είναι όλα σχετικά με εσάς. Δεν θα χαθείτε σε ένα πλήθος. Θα μάθετε από καθηγητές που σας ενδιαφέρουν. Θα μάθετε πρακτικά, κερδίζοντας πτυχίο και δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για μια ανταμείβοντας, επιτυχημένη καριέρα. Το καλύτερο από όλα, η φήμη του Husson για μια πρώτης τάξης εκπαίδευση και οικονομική προσιτότητα σημαίνει ότι θα κάνετε μια έξυπνη επένδυση. Husson University ... η αποστολή μας είναι η επιτυχία σας.

Ιστορία

Από το 1898, ο Husson εκπαιδεύει τους ηγέτες του Maine. Αρχικά προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για το εμπόριο, τη διδασκαλία και την τηλεγραφία, ο Husson μεγάλωσε το 1953, όταν το κράτος θέσπισε νομοθεσία που εξουσιοδότησε τον Husson να χορηγήσει πτυχίο Bachelor of Science. Τη δεκαετία του εξήντα, ο Husson αγόρασε ένα αγρόκτημα γαλακτοκομικών προϊόντων, το καθαρίστηκε και δημιούργησε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη. Το 1981, το Κολλέγιο ίδρυσε το Husson College / Eastern Maine Medical Centre Baccalaureate School of Nursing. Σήμερα, ο Husson προσφέρει πολλά προπτυχιακά πτυχία και πολλά καινοτόμα προχωρημένα προγράμματα σπουδών, καθώς και μια ποικιλία επιλογών σε μαθήματα βασικών επιστημών και ανθρωπιστικών σπουδών. Στις 11 Οκτωβρίου 2008, ο Husson έγινε Πανεπιστήμιο, αλλά συνεχίζει να διατηρεί το μικρό του αίσθημα κολλεγίων.

Σήμερα, οι απόφοιτοι Husson κατέχουν ηγετικές θέσεις σε όλη τη χώρα και τον κόσμο.

Οραμα

Husson είναι ένα πανεπιστήμιο επιλογής για τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα όπου οι φοιτητές πετυχαίνουν, η βιωματική μάθηση υποστηρίζεται και τονίζεται η παγκόσμια δέσμευση.

Δήλωση αποστολής

Husson University εμπνέει και προετοιμάζει τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία σε σύγχρονους και αναδυόμενους τομείς στο πλαίσιο μιας εκπαίδευσης ενημερωμένης από τις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Επιτυγχάνουμε αυτή την προετοιμασία σταδιοδρομίας υποστηρίζοντας και τονίζοντας

 • Εξαιρετική διδασκαλία.
 • Επιστημονική συνεισφορά στον κλάδο ή στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης.
 • Ένα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που είναι προκλητικό, σχετικό και προάγει δεξιότητες κριτικής σκέψης, αυτοπεποίθηση και ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Δέσμευση για ηθική συμπεριφορά και κοινωνική ευθύνη μέσω συμμετοχής στον κόσμο από τους καθηγητές και τους σπουδαστές, τους διοικητικούς υπαλλήλους και το προσωπικό, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και την εμπλοκή της ιδιότητας του πολίτη ως πανεπιστημίου.
 • Δια βίου μάθηση για την επαγγελματική και προσωπική προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου.
 • Μια ποικιλόμορφη πολιτιστική και παγκόσμια προοπτική που επιτυγχάνεται μέσω της ανάπτυξης των μαθητών και των ευκαιριών βιωματικής μάθησης που ενισχύουν τη δέσμευσή μας σε μια ισχυρή ακαδημαϊκή κοινότητα.
 • Προσεκτική διαχείριση και διαχείριση των πανεπιστημιακών πόρων.

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Husson University 2 Οκτωβρίου 2011.

Τοποθεσία

Η πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη του Husson University (208 στρέμματα) βρίσκεται στο Μπανγκόρ, Maine, μια πόλη περίπου 30.000 ατόμων, σε μικρή απόσταση από τις ακτές του Maine, τα δάση και τα βουνά. Περίπου 250 μίλια βόρεια της Βοστώνης και 250 μίλια ανατολικά της πόλης του Κεμπέκ , το Μπανγκόρ έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αστικής εγκληματικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Husson διαθέτει επίσης κέντρα εκπαίδευσης στο Westbrook και στο Presque Isle .

Εγγραφή

Εγγράφουμε περίπου 2.800 προπτυχιακούς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Bangor, με περίπου 700 περισσότερους εγγεγραμμένους στα μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι σπουδαστές μας προέρχονται από όλο τον Μαίην, τη χώρα και τον κόσμο.

Μέγεθος της τάξης

Το μέσο μέγεθος της τάξης είναι 21 μαθητές.

Σχολή

Husson University απασχολεί 144 διδάσκοντες και αρκετές βοηθητικές σχολές με εξειδίκευση στο επάγγελμα που διδάσκουν.

Αθλητισμός

Ένα μέλος της NCAA Division III, Husson προσφέρει πάνω από 18 αθλητικά κέντρα και intramurals με τη χρήση state-of-the-art εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Swan Center

Ο Husson υποστηρίζει επίσης μια ομάδα ευθυμίας και μια ομάδα χορού.

Εισαγωγές

Το προσωπικό του Γραφείου Εισδοχής παρέχει καθοδήγηση στη διαδικασία υποβολής αίτησης στους υποψήφιους για εισαγωγή στο Husson University . Οι υπεύθυνοι εισαγωγής παρέχουν υλικό και εφαρμογές για να βοηθήσουν τους υποψηφίους να μάθουν περισσότερα για τον Husson και επίσης να προσκαλέσουν υποψηφίους για προσωπικές συνεντεύξεις και περιηγήσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Αποφοίτων

Το Γραφείο Υποθέσεων Αποφοίτων, που βρίσκεται στο Κέντρο Alumni Cyr στο Συνεδριακό Μέγαρο Beardsley, εξυπηρετεί τις ανάγκες των 18.000 αποφοίτων του Husson. Μαζί με τις δραστηριότητες Homecoming , το γραφείο αποφοίτων χορηγεί εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και δημοσιεύει το περιοδικό αποφοίτων The Ledger , για να ενημερώνει τους Huson Alumni για τις δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη.

Διαπίστευση

Husson University είναι διαπιστευμένο από:

 • Η Ένωση Νέων Αγγλικών Σχολείων και Κολλεγίων, Inc. (NEASC).
 • Η Διεθνής Συνέλευση για τη συλλογική επιχειρηματική εκπαίδευση (IACBE).
 • Η Νοσηλευτική Νοσηλευτική του Ιατρικού Κέντρου Husson / Eastern Maine και όλα τα προγράμματα MSN στο Husson University είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή για την Κολλεγιακή Νοσηλευτική Εκπαίδευση , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Ουάσιγκτον, DC 20036, (202) 887-6791 και το BSN πρόγραμμα εγκρίθηκε από το κρατικό συμβούλιο της Νοσηλευτικής του Maine .
 • Η Επιτροπή για τη διαπίστευση στην εκπαίδευση φυσικής θεραπείας (CAPTE).
 • Το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επαγγελματική Θεραπεία (ACOTE);
 • Εγκρίνεται από το κρατικό συμβούλιο της εκπαίδευσης του Maine .
 • Το ΚΜ στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας εγκρίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Πιστοποιημένων Συμβούλων (NBCC).
 • Το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση Συμβουλευτικής και Σχετικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα (CACREP) έχει χορηγήσει διαπίστευση στο Master of Science (MS) του Husson στην κλινική συμβουλευτική ψυχικής υγείας και Master of Science στη σχολική συμβουλευτική.
 • Η Φαρμακευτική Σχολή έχει λάβει πλήρη διαπίστευση μέσω του Συμβουλίου Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση Φαρμακευτικής .

Τοποθεσίες

Husson Area

Husson University

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
207.941.7000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη