Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Στο Husson University , είναι όλα σχετικά με εσάς. Δεν θα χαθείτε σε ένα πλήθος. Θα μάθετε από καθηγητές που σας ενδιαφέρουν. Θα μάθετε πρακτικά, κερδίζοντας πτυχίο και δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για μια ανταμείβοντας, επιτυχημένη καριέρα. Το καλύτερο από όλα, η φήμη του Husson για μια πρώτης τάξης εκπαίδευση και οικονομική προσιτότητα σημαίνει ότι θα κάνετε μια έξυπνη επένδυση. Husson University ... η αποστολή μας είναι η επιτυχία σας.

Ιστορία

Από το 1898, ο Husson εκπαιδεύει τους ηγέτες του Maine. Αρχικά προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για το εμπόριο, τη διδασκαλία και την τηλεγραφία, ο Husson μεγάλωσε το 1953, όταν το κράτος θέσπισε νομοθεσία που εξουσιοδότησε τον Husson να χορηγήσει πτυχίο Bachelor of Science. Τη δεκαετία του εξήντα, ο Husson αγόρασε ένα αγρόκτημα γαλακτοκομικών προϊόντων, το καθαρίστηκε και δημιούργησε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη. Το 1981, το Κολλέγιο ίδρυσε το Husson College / Eastern Maine Medical Centre Baccalaureate School of Nursing. Σήμερα, ο Husson προσφέρει πολλά προπτυχιακά πτυχία και πολλά καινοτόμα προχωρημένα προγράμματα σπουδών, καθώς και μια ποικιλία επιλογών σε μαθήματα βασικών επιστημών και ανθρωπιστικών σπουδών. Στις 11 Οκτωβρίου 2008, ο Husson έγινε Πανεπιστήμιο, αλλά συνεχίζει να διατηρεί το μικρό του αίσθημα κολλεγίων.

Σήμερα, οι απόφοιτοι Husson κατέχουν ηγετικές θέσεις σε όλη τη χώρα και τον κόσμο.

Οραμα

Husson είναι ένα πανεπιστήμιο επιλογής για τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα όπου οι φοιτητές πετυχαίνουν, η βιωματική μάθηση υποστηρίζεται και τονίζεται η παγκόσμια δέσμευση.

Δήλωση αποστολής

Husson University εμπνέει και προετοιμάζει τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία σε σύγχρονους και αναδυόμενους τομείς στο πλαίσιο μιας εκπαίδευσης ενημερωμένης από τις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Επιτυγχάνουμε αυτή την προετοιμασία σταδιοδρομίας υποστηρίζοντας και τονίζοντας

 • Εξαιρετική διδασκαλία.
 • Επιστημονική συνεισφορά στον κλάδο ή στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης.
 • Ένα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που είναι προκλητικό, σχετικό και προάγει δεξιότητες κριτικής σκέψης, αυτοπεποίθηση και ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Δέσμευση για ηθική συμπεριφορά και κοινωνική ευθύνη μέσω συμμετοχής στον κόσμο από τους καθηγητές και τους σπουδαστές, τους διοικητικούς υπαλλήλους και το προσωπικό, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και την εμπλοκή της ιδιότητας του πολίτη ως πανεπιστημίου.
 • Δια βίου μάθηση για την επαγγελματική και προσωπική προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου.
 • Μια ποικιλόμορφη πολιτιστική και παγκόσμια προοπτική που επιτυγχάνεται μέσω της ανάπτυξης των μαθητών και των ευκαιριών βιωματικής μάθησης που ενισχύουν τη δέσμευσή μας σε μια ισχυρή ακαδημαϊκή κοινότητα.
 • Προσεκτική διαχείριση και διαχείριση των πανεπιστημιακών πόρων.

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Husson University 2 Οκτωβρίου 2011.

Τοποθεσία

Η πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη του Husson University (208 στρέμματα) βρίσκεται στο Μπανγκόρ, Maine, μια πόλη περίπου 30.000 ατόμων, σε μικρή απόσταση από τις ακτές του Maine, τα δάση και τα βουνά. Περίπου 250 μίλια βόρεια της Βοστώνης και 250 μίλια ανατολικά της πόλης του Κεμπέκ , το Μπανγκόρ έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αστικής εγκληματικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Husson διαθέτει επίσης κέντρα εκπαίδευσης στο Westbrook και στο Presque Isle .

Εγγραφή

Εγγράφουμε περίπου 2.800 προπτυχιακούς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Bangor, με περίπου 700 περισσότερους εγγεγραμμένους στα μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι σπουδαστές μας προέρχονται από όλο τον Μαίην, τη χώρα και τον κόσμο.

Μέγεθος της τάξης

Το μέσο μέγεθος της τάξης είναι 21 μαθητές.

Σχολή

Husson University απασχολεί 144 διδάσκοντες και αρκετές βοηθητικές σχολές με εξειδίκευση στο επάγγελμα που διδάσκουν.

Αθλητισμός

Ένα μέλος της NCAA Division III, Husson προσφέρει πάνω από 18 αθλητικά κέντρα και intramurals με τη χρήση state-of-the-art εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Swan Center

Ο Husson υποστηρίζει επίσης μια ομάδα ευθυμίας και μια ομάδα χορού.

Εισαγωγές

Το προσωπικό του Γραφείου Εισδοχής παρέχει καθοδήγηση στη διαδικασία υποβολής αίτησης στους υποψήφιους για εισαγωγή στο Husson University . Οι υπεύθυνοι εισαγωγής παρέχουν υλικό και εφαρμογές για να βοηθήσουν τους υποψηφίους να μάθουν περισσότερα για τον Husson και επίσης να προσκαλέσουν υποψηφίους για προσωπικές συνεντεύξεις και περιηγήσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Αποφοίτων

Το Γραφείο Υποθέσεων Αποφοίτων, που βρίσκεται στο Κέντρο Alumni Cyr στο Συνεδριακό Μέγαρο Beardsley, εξυπηρετεί τις ανάγκες των 18.000 αποφοίτων του Husson. Μαζί με τις δραστηριότητες Homecoming , το γραφείο αποφοίτων χορηγεί εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και δημοσιεύει το περιοδικό αποφοίτων The Ledger , για να ενημερώνει τους Huson Alumni για τις δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη.

Διαπίστευση

Husson University είναι διαπιστευμένο από:

 • Η Ένωση Νέων Αγγλικών Σχολείων και Κολλεγίων, Inc. (NEASC).
 • Η Διεθνής Συνέλευση για τη συλλογική επιχειρηματική εκπαίδευση (IACBE).
 • Η Νοσηλευτική Νοσηλευτική του Ιατρικού Κέντρου Husson / Eastern Maine και όλα τα προγράμματα MSN στο Husson University είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή για την Κολλεγιακή Νοσηλευτική Εκπαίδευση , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Ουάσιγκτον, DC 20036, (202) 887-6791 και το BSN πρόγραμμα εγκρίθηκε από το κρατικό συμβούλιο της Νοσηλευτικής του Maine .
 • Η Επιτροπή για τη διαπίστευση στην εκπαίδευση φυσικής θεραπείας (CAPTE).
 • Το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επαγγελματική Θεραπεία (ACOTE);
 • Εγκρίνεται από το κρατικό συμβούλιο της εκπαίδευσης του Maine .
 • Το ΚΜ στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας εγκρίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Πιστοποιημένων Συμβούλων (NBCC).
 • Το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση Συμβουλευτικής και Σχετικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα (CACREP) έχει χορηγήσει διαπίστευση στο Master of Science (MS) του Husson στην κλινική συμβουλευτική ψυχικής υγείας και Master of Science στη σχολική συμβουλευτική.
 • Η Φαρμακευτική Σχολή έχει λάβει πλήρη διαπίστευση μέσω του Συμβουλίου Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση Φαρμακευτικής .
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Husson University

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Husson University School of Hospitality, Sport, ... [+]

Σχετικά με

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Husson University School of Hospitality, Sport,

Είτε ενδιαφέρεστε για πεδία υπηρεσιών που προσανατολίζονται προς τη φιλοξενία και τη διαχείριση του τουρισμού ή του αθλητισμού, τα προγράμματα μας έχουν κάτι για σας. Οι παρακάτω σύνδεσμοι στα δεξιά σας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ευκαιρίες σε σημαντικές, δευτερεύουσες ή συγκεντρωμένες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Husson Area
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Husson University

Οι επαγγελματίες επικοινωνίας μάρκετινγκ διαχειρίζονται τη φήμη και την εικόνα της εταιρείας και τη φήμη, την εικόνα και τις πωλήσεις των προϊόντων της μέσω δημοσίων σχέσ ... [+]

Σχετικά με

Οι επαγγελματίες επικοινωνίας μάρκετινγκ διαχειρίζονται τη φήμη και την εικόνα της εταιρείας και τη φήμη, την εικόνα και τις πωλήσεις των προϊόντων της μέσω δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης και στρατηγικής διαχείρισης. Το μάρκετινγκ είναι ένα από τα κύρια μέσα για τη δημιουργία και τη διατήρηση της μάρκας και της εικόνας. Το πρόγραμμα Επικοινωνίας Μάρκετινγκ στη Σχολή Επικοινωνιών της Νέας Αγγλίας εκπαιδεύει τους μαθητές όχι μόνο στη δημιουργία και τη διαχείριση μιας εταιρικής εικόνας και των εμπορικών της σημάτων αλλά και στην παροχή των πραγματικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη δημιουργία υλικών. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μαθήματα όπως το μάρκετινγκ, το γραφικό σχέδιο, τη φωτογραφία, τις δημόσιες σχέσεις, τα κοινωνικά μέσα και την έρευνα αγοράς. Έχετε επίσης την ευκαιρία να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας μέσω επιλογών όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, σχεδιασμός ιστοσελίδων και παραγωγή βίντεο. Οι επικοινωνίες μάρκετινγκ είναι τεράστιες και θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι σας παρέχουμε την εκπαίδευση που θα είναι καταρτισμένη και επιτυχημένη καθώς μπαίνετε στο πεδίο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Husson Area
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Husson University

Στο Husson University , η Σχολή Επικοινωνιών της Νέας Αγγλίας (NESCom) φιλοξενεί περίπου 500 φοιτητές που εργάζονται για πτυχία Bachelor of Science στην Τεχνολογία Επικοι ... [+]

Σχετικά με

Στο Husson University , η Σχολή Επικοινωνιών της Νέας Αγγλίας (NESCom) φιλοξενεί περίπου 500 φοιτητές που εργάζονται για πτυχία Bachelor of Science στην Τεχνολογία Επικοινωνιών, Mass Communications και Entertainment Entertainment. Οι σπουδαστές στο βαθμό της τεχνολογίας των επικοινωνιών μπορούν να επιλέξουν μια συγκέντρωση στην τεχνολογία ήχου, την τεχνολογία ζωντανών ήχων, την παραγωγή βίντεο ή το WebMedia. Οι σπουδαστές στο βαθμό μαζικής επικοινωνίας μπορούν να επιλέξουν μια συγκέντρωση στη δημοσιογραφία, τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, τη ραδιοφωνική μετάδοση ή την αθλητική δημοσιογραφία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Husson Area
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Husson University

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε, να διευκολύνουμε και να ενδυναμώνουμε τους μαθητές να είναι κριτικοί στοχαστές που μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους και να υπε ... [+]

Σχετικά με

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε, να διευκολύνουμε και να ενδυναμώνουμε τους μαθητές να είναι κριτικοί στοχαστές που μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους και να υπερέχουν όταν αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των επαγγελμάτων νομικών σπουδών. Αυτό επιτυγχάνεται από την ανώτατη σχολή και πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει τόσο παραδοσιακούς όσο και βιωματικούς τρόπους μάθησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Husson Area
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

A Tour of Bangor, Maine