Humboldt International University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές Πανεπιστήμιο Humboldt έχει δεσμευτεί να εξυπηρετήσει διά βίου μάθηση διά μέσου εκπαίδευση εξ αποστάσεως, Την προετοιμασία τους για την κοινή παγκόσμια γνώση. Υπάρχουν πέντε βασικές αρχές που ακολουθούν:

 1. Επαγγελματική επάρκεια, τις αξίες και την ηθική που επιτρέπουν στους πτυχιούχους να κυριαρχήσει μια σειρά από πειθαρχικές γνώσεις και τις ικανότητες για να τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στις ρυθμίσεις του πραγματικού κόσμου και να αναπτύξουν μια διά βίου μάθησης για τη βελτίωση επάγγελμά τους.
 2. Κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων τεχνικές για να βοηθήσει τους αποφοίτους να αποκτήσουν την ικανότητα να εντοπίσει και να αξιολογήσει τα ζητήματα, να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, προτείνουμε λύσεις για την εφαρμογή των αλλαγών, και στη συνέχεια να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα.
 3. μάθηση ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να οδηγήσουν τις ομάδες μέσα από ένα συνδυασμό ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων δραστηριότητας με στόχο την προώθηση της πνευματικής και τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και την παροχή επικύρωση και τη διερεύνηση νέων ιδεών.
 4. Συμμετάσχουν σε μια διαδικασία μάθησης με στόχο το σεβασμό της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και να συμπεριφέρονται σε ένα ανεκτικό τρόπο προς τους συναδέλφους και εκείνων που υπηρετούν με έναν τρόπο που μπορεί να επικοινωνεί τις ιδέες σε ένα περιβάλλον πνευματικής ειλικρίνειας.
 5. αξιοποίηση πληροφοριών σε μια ευρεία ποικιλία των ερευνητικών ικανοτήτων μέσω της συλλογής, αναλύοντας την αξιοπιστία και την ακρίβεια των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν, ανεξάρτητα από την πηγή, ενώ χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές για την αντιμετώπιση θεμάτων ή να αναλάβει δράση.

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Περιβάλλον

Ο Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Περιβάλλον αποτελείται από το Μάθησης Εκπαιδευτική Ενότητα, Το Σύστημα Διαχείρισης της Πίζας (Σύγχρονη και Ασύγχρονη πλατφόρμες) και η διοικητικού συστήματος. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στα συστήματα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση οι εξ αποστάσεως μάθησης φοιτητές και καθηγητές πανεπιστημίου απαιτούν υπολογιστές με πρόσβαση στο internet. Οι μαθητές θα καθένα να αποκτήσετε το δικό τους όνομα χρήστη και κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Το περιβάλλον εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει συσταθεί για τη μέγιστη αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών και των εκπαιδευτών τους.

Ελάχιστες απαιτήσεις για την πρόσβαση στην online μαθήματα

Λογισμικό

 • Υπολογιστή με κάθε είδους λειτουργικό σύστημα, όπως το MAC OS X Windows XP ή αργότερα, Linux ή Android
 • πρόγραμμα περιήγησης στο Internet: Safari, Internet Explorer 8x ή αργότερα, η Microsoft Edge, Mozilla Firefox ή Google Chrome (οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να λειτουργήσει, αλλά ορισμένοι πόροι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά)
 • Πρόσβαση στο Internet, σύνδεση υψηλής ταχύτητας Συνιστάται
 • Ένα πρόγραμμα λογισμικού επεξεργασίας κειμένου, όπως το Microsoft Word ή το Write από Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader για να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε αρχεία PDF ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα προβολής PDF
 • λογισμικό εντοπισμού ιών που πρέπει να εγκατασταθεί και να ενημερώνονται

Σκεύη, εξαρτήματα

 • desktop PC, tablet ή φορητού υπολογιστή
 • CPU Επεξεργαστής Dual Core ή ταχύτερος
 • Μνήμη (RAM) 4 GB ή περισσότερο
 • σύνδεση στο Internet Wi-Fi ή ενσύρματο (πρόσβαση στο Internet)
 • Web Camera (1.3 megapixel ή περισσότερο)
 • Εκτυπωτή (Προαιρετικό)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά

Όψη BBA » Όψη Online DBA » Όψη Health Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) » Όψη Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Διδακτορικό Εκπαιδεύσεων » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Bachelor of Science στη διοίκηση επιχειρήσεων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 43 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Ο σκοπός του Bachelor of Sciences στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι να συμβάλλει στην εκπαίδευση των μαθητών με μια γενική γνώση των επιχειρήσεων και σε συγκεκριμένους τομείς του μάρκετινγκ και τις διεθνείς επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες, ώστε να είναι αποτελεσματικές οι ηγέτες στον κόσμο των επιχειρήσεων σήμερα. Υπάρχουν τρεις κύριες συγκεντρώσεις στο πρόγραμμα BSB. [+]

Ο σκοπός του Bachelor of Sciences στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι να συμβάλλει στην εκπαίδευση των μαθητών με μια γενική γνώση των επιχειρήσεων και σε συγκεκριμένους τομείς του μάρκετινγκ και τις διεθνείς επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες, ώστε να είναι αποτελεσματικές οι ηγέτες στον κόσμο των επιχειρήσεων σήμερα. Υπάρχουν τρεις κύριες συγκεντρώσεις στο πρόγραμμα BSB.... [-]


Βίντεο

Por qué estudiar en Humboldt International University

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
4000 W Flagler ST
USA Online, 33134 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)