Heidelberg University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Χαϊδελβέργη Είναι ένας τόπος με μεγάλη παράδοση. Από την ίδρυσή μας το 1850, έχουμε παραμείνει προσηλωμένη στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε φιλελεύθερες τέχνες παράδοση. Εμείς υφαίνουν ότι εκπαιδευτική φιλοσοφία μέσω όλων των προ-επαγγελματικά προγράμματα μας.

Ακαδημαϊκής αριστείας και η συνολική εμπειρία των φοιτητών είναι στον πυρήνα μας. Αυτά παραμένουν κορυφαίες προτεραιότητές μας για όλους τους μαθητές μας. Οδηγούν επίσης τη μεγαλύτερη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων σε Χαϊδελβέργη'S ιστορία - το $ 75 εκατομμύρια μετασχηματιστική Ακαδημαϊκό ολοκληρωμένη εκστρατεία για την αριστεία.

σχολή της Χαϊδελβέργης έχει μεγάλο πάθος και τη διάκριση. μέλη ΔΕΠ μας διαπρέπουν στην τάξη, αλλά χρησιμεύουν ως κάτι περισσότερο από τους καθηγητές. Είναι ερευνητές, συχνά συνεργάζεται με τους μαθητές. Είναι μέντορες, συχνά υπηρετούν ως σύμβουλοι σε ομάδες φοιτητών και ιδιώτες. Χτίζουν ισχυρές προσωπικές σχέσεις με τους μαθητές, επειδή τους φροντίζουν. Απλά, πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​σε καθημερινή βάση.

είναι γεμάτη με διακριτικό ευκαιρίες μάθησης. Από τη μουσική και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων που ξεκίνησε εδώ στη δεκαετία του 1880, μέσα από τις διεθνείς ευκαιρίες μάθησης σε Γερμανία και κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών, με ειδικά προγράμματα σε δική μας πτωμάτων Lab και η ζωή του Διακρίσεις Πρόγραμμα Νου, προσφέρουμε ένα πολύ πολύ διακριτικό ευκαιρίες μάθησης για τους μαθητές.

πανεπιστημιούπολη μας τοπίο συνεχίζει να βελτιώνεται. Από το 2010, το πανεπιστήμιο έχει κατασκευαστεί ή ανακαινισμένα εννέα εγκαταστάσεις. Κάθε ένα από αυτά τα έργα μιλάει για μια βελτιωμένη εμπειρία για τους μαθητές μας, καθώς προετοιμάζονται για μια καλή ζωή και καλή δουλειά.

Το σχολείο αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστούν. Ο καθένας έχει σημασία, ό, τι κάνει μια διαφορά, ο καθένας νοιάζεται για τους μαθητές μας, παντού στην πανεπιστημιούπολη πράγματα μετασχηματισμό και τη βελτίωση. Γινόμαστε ένα καλύτερο, μεγαλύτερο, ισχυρότερο και πιο έξυπνη ίδρυμα. Σας αρέσει να δουλεύω εδώ.

Εάν είστε υποψήφιος σπουδαστής για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές, ελπίζω ότι θα διερευνήσει την ιστοσελίδα μας για τους πόρους για την εξαιρετική ακαδημαϊκή μας προσφορές καθώς και τις πολλές συνεργασία εξωσχολικές ευκαιρίες που θα σας οδηγήσει σε μια ζωή του σκοπού με διάκριση. Για χιλιάδες μας των αποφοίτων, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι, συμμετέχουν και συνδέονται με τη Χαϊδελβέργη. Είστε ψυχή μας, και εκτιμούμε την αφοσίωση και την υποστήριξή σας.

Ναι, ο καθένας θέματα ... Χαϊδελβέργη Αυξάνεται! Σας καλώ να επισκεφτείτε την πανεπιστημιούπολη, βιώνουν την ενέργειά μας και να ανακαλύψετε μόνοι σας την αξία της εκπαίδευσης Χαϊδελβέργης. Είμαστε αυξάνεται μαζί επειδή αγαπάμε Χαϊδελβέργη!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor Of Arts στην εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Tiffin

Σχολή Επιστημών Αγωγής της Χαϊδελβέργης επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μεγάλων δασκάλων μέσω ενός μαθητοκεντρική, hands-on προσέγγιση στη μάθηση. Ετοιμαστείτε να επηρεάσουν τις ζωές των μαθητών σας με το να εξουσιοδοτηθεί μέσα από τη δική σας εμπειρία της εκπαίδευσης. [+]

ακαδημαϊκή Διεύθυνση: Σχολή Επιστημών ΑγωγήςΤύπος Πτυχίου: ΣημαντικέςΤμήμα: Σχολή Παιδαγωγικής Σχολής Εκπαίδευσης της Χαϊδελβέργης επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μεγάλων δασκάλων μέσω ενός μαθητοκεντρική, hands-on προσέγγιση στη μάθηση. Ετοιμαστείτε να επηρεάσουν τις ζωές των μαθητών σας με το να εξουσιοδοτηθεί μέσα από τη δική σας εμπειρία της εκπαίδευσης.

Θα ξεκινήσει νωρίτερα και να περάσουν περισσότερο χρόνο (επτά από τις οκτώ εξάμηνα) παρατήρηση και τη διδασκαλία σε πραγματικό τάξεις από τους φοιτητές σε άλλα προγράμματα κολλεγίων. Χαϊδελβέργη μεγάλες εταιρείες εκπαίδευσης να έχουν πάνω από 160 ώρες σε μια τάξη πριν αρχίσουν φοιτητή-διδακτικό. Οι εμπειρίες στον τομέα που έχει συσταθεί για να σας εκθέσει σε μια ποικιλία των πληθυσμών, τα επίπεδα ποιότητας και στυλ διδασκαλίας. Να πάρει σε μια πραγματική τάξη νωρίς όχι μόνο κάνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τη διδασκαλία, αλλά σας επιτρέπει να αισθάνονται σίγουροι και έτοιμοι για τα ανώτερα εμπειρία έτος φοιτητής-διδακτικό σας.... [-]