Greenville University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Greenville College ιδρύθηκε το 1892 από το Δωρεάν Methodist Church με την πρόθεση του να παράσχει ένα διακριτικό, ο Χριστός με επίκεντρο την εκπαίδευση κολλεγίων για τους άνδρες και τις γυναίκες. Πρώτος πρόεδρος του κολλεγίου, Wilson Τ Χογκ, χρησιμοποίησε το σύνθημα «εκπαίδευση για τον χαρακτήρα" για να περιγράψει τον σκοπό του κολεγίου. Ενδυνάμωση φοιτητές για τις ζωές των χαρακτήρων και των υπηρεσιών - - Η αποστολή 120 χρόνια αργότερα, απηχεί το σκοπό αυτό.

Η αποστολή μας:

Greenville College εξουσιοδοτεί τους μαθητές για τη ζωή του χαρακτήρα και των υπηρεσιών μέσω ενός μετασχηματισμού του Χριστού με επίκεντρο την εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες, και επαγγελματικές σπουδές.

Το όραμά μας:

Greenville Κολλέγιο πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε τον κάθε ένα από τους μαθητές μας να διαμορφώσουμε μοναδικά στον κόσμο! Ως εκ τούτου,

Προσφέρετε μια μετασχηματιστική Χριστού με επίκεντρο εκπαιδευτική εμπειρία που ενδυναμώνει, εμπλουτίζει και υπομένει Έμφαση στην ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολό του, έτσι ώστε κάθε μαθητής ευδοκιμεί πνευματικά, διανοητικά, συναισθηματικά, relationally, και σωματικά Εμπνεύσει τους μαθητές μας να αγκαλιάσουν την κλήση του Θεού Δώστε το έργο μας ως λατρεία και χαιρετίζω την παρουσία του αναστάντος Χριστού να μας γεμίζει, μας εξοπλίσει και να μας στείλετε

Βασικές αξίες:

Μια Χριστός-κεντρική εκπαίδευση

Ρίζες Γκρίνβιλ Ακαδημίας βρίσκονται στο χριστιανικό κίνημα κολέγιο του δέκατου ένατου αιώνα Αμερική που ανησυχούσε για την παροχή εκπαίδευσης στο κέντρο με τις επιπτώσεις από τη ζωή, το θάνατο και την ανάσταση του Χριστού. Αυτό σημαίνει ότι το σκηνικό του έργου του Θεού στον Χριστό - με τις πράξεις της δημιουργίας, εξαγοράς και αποκατάστασης - πλαισιώνει την εκπαιδευτική διαδικασία τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη. Προτείνει, επίσης, ότι η εκπαίδευση δεν είναι ποτέ για τους δικούς του λόγους, αλλά θεωρείται ως τμήμα του ευρύτερου κάμψη της τάξης που δημιουργήθηκε πίσω στο Θεό και τους σκοπούς του Θεού μέσα και μέσω του Ιησού Χριστού.

Μια ανοιχτή και φιλόξενη Κοινότητα

Greenville College αναγνωρίζει και χαιρετίζει κάθε άτομο ως βασικό μέρος της μεγαλύτερης ομάδας - μια ομάδα που αγαπάει, σέβεται και υποστηρίζει τα μέλη της. Ενώ η κοινότητα υποστηρίζει ορισμένους κανόνες για τα μέλη της, τις αξίες και την ταυτότητα του κάθε ατόμου και αγωνίζεται για διαφάνεια όσον αφορά τα προϋπάρχοντα και τις εμπειρίες του καθενός. Στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος που καλωσορίζει την ποικιλομορφία της γνώμης και της παράδοσης, Greenville College προωθεί το ανοικτό πνεύμα και την αυθεντική φιλοξενία των δράσεων μεταξύ των μαθητών, καθηγητές και το προσωπικό της.

Ολιστική Διδασκαλία

Greenville College έχει ως στόχο να διευκολύνουν τη μετατροπή των φοιτητών μέσα από τη διδασκαλία. Ακολουθώντας την βιβλική νουθεσία να αγαπούν τον Κύριο με όλη μας την καρδιά, το μυαλό, την ψυχή και τη δύναμη, σχολή εκμεταλλευτώ αυτή την εντολή μέσα στην τάξη, όπως διδάσκουν από την καρδιά για να ενσταλάξει μια Χριστός-όπως χαρακτήρα τους μαθητές τους. Προσπαθούν να μεταδώσει έγκυρη και σύγχρονη γνώση στην επιστήμη του νου, καθώς και να εμπνεύσει το πάθος των φοιτητών τους για ένα επιλεγμένο επάγγελμα.

Παγκόσμια Ευαισθητοποίηση

Greenville College προκαλεί τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να έχουν πολύ καλή γνώση, ευαισθησία και ανταπόκριση στις διαφορές μεταξύ των πολιτισμών, κοινωνικών πρακτικών και των θρησκειών. Αυτό σημαίνει επίσης έντονα αναγνωρίζουν τη διασύνδεση του λαού του Θεού. Επιπλέον, Greenville College τονίζει στην κοινότητά του την ανάγκη για την επαφή με άλλους πολιτισμούς και λαούς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κόσμου.

Δημιουργική και κριτικά σκεπτόμενα άτομα

Χτίζοντας πάνω στα θεμέλια των φιλελεύθερων τεχνών, τα μοντέλα Greenville College και προωθεί μια δημιουργική και κριτική προσέγγιση προς τις ιδέες και τις προκλήσεις. Μέσα από μια ακαδημαϊκή αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, διδάσκοντες ενθαρρύνουν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο σκέψης, ενώ αποτίμηση πειθαρχημένη και τεκμηριωμένη ανάλυση.

Χαρακτήρας και Υπηρεσιών

Greenville College προκαλεί τους μαθητές να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αναγνωρίσουν την ταυτότητά τους μέσω της αυτο-ανακάλυψης, και η ανάπτυξη των ειδικών ταλέντα που έχουν δοθεί από τον Θεό. Προσπαθούμε να ενσταλάξει τους φοιτητές με τις δεξιότητες της ενδοσκόπησης που τους επιτρέπουν να αξιολογούν συνεχώς το χαρακτήρα τους και να αναπτύξουν μια βαθιά επίγνωση του πώς μπορεί να κοιτάξει έξω από τον εαυτό τους και να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων. Οι μαθητές αντιλαμβάνονται καλύτερα το δυναμικό τους μέσω της διά βίου πρακτική του να υπηρετεί τους άλλους.

Φοιτητική Ζωή Μία από τις πιο αξέχαστες πτυχές της εμπειρίας κολλεγίων σας θα ζουν στην όμορφη έκταση 50 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη μας. πανεπιστημιούπολη Greenville βρίσκεται στην καρδιά του Γκρίνβιλ, Ιλινόις, μια όμορφη πόλη των 7.000 ανθρώπων που βρίσκονται 45 μίλια / 72 χιλιόμετρα έξω από το Σαιντ Λούις και είναι εύκολα προσβάσιμο από το I-70, Ι-55, Ι-64 και Ι-57 . Η μοναδική τοποθεσία μας δίνει πολύτιμες ευκαιρίες για την ευαισθητοποίηση, τη διασκέδαση, τα χέρια-για-μάθηση και τη συμμετοχή στα κοινά.

Το πρόγραμμά μας Residence ζωή στηρίζεται σε κοινές πίστη στον Χριστό, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την ομαδική εργασία. Κάθε άνετη αίθουσα διαμονής στελεχώνεται από Residence Hall ομάδας, η οποία περιλαμβάνει ένα συντονιστή της διαμονής Εκπαίδευση (CRE) και Φοιτητικής Κάτοικος ιερείς (RCS). Θα πρέπει να περιβάλλεται από σοφούς, συμπονετικοί άνθρωποι που είναι εδώ για να παρέχει κατεύθυνση, καθοδήγηση και υποστήριξη. Μια ποικιλία των κοινωνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχουν προγραμματιστεί σε κάθε αίθουσα, από κόμματα πάτωμα και "roomies Night Out" σε δραστηριότητες όροφο του αδελφού-αδελφής και μελέτες Αγία Γραφή. Μπορείτε να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης μας, να εμπλουτίζεται από τα προγράμματα των θρησκευτικών μας, και να εξετάσει τους μακροπρόθεσμους στόχους σας στο πρόγραμμα τοποθέτηση της σταδιοδρομίας μας.

Προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και Online Προγράμματα Greenville College παρέχει ένα ποιοτικό φιλελεύθερη παιδεία τέχνες για πάνω από 1.600 φοιτητές. Προσφέρουμε πάνω από 50 μεγάλες εταιρείες προπτυχιακών όσο και των ενηλίκων και μεταπτυχιακά προγράμματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή σε τοποθεσίες της εταιρικής σχέσης. Διακρίνονται ακαδημαϊκά προγράμματα μας, τη φροντίδα της σχολής, και γνήσια χριστιανική κοινότητα μεταμορφώνουν τη ζωή των φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Εμπλέκομαι! Προσφέρουμε περισσότερα από 50 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών και των κοινωνικών συλλόγων, μουσικές ομάδες, κυβέρνηση σπουδαστών, αποστολές συλλόγους, ομάδες απόδοση, και τις δημοσιεύσεις των φοιτητών. Γκρίνβιλ έχει ακόμη και το δικό σπουδαστών-run ραδιοφωνικό σταθμό, WGRN 89,5 FM.

Τοποθεσίες

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 618-664-2800

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη