Greenville University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Greenville College ιδρύθηκε το 1892 από το Δωρεάν Methodist Church με την πρόθεση του να παράσχει ένα διακριτικό, ο Χριστός με επίκεντρο την εκπαίδευση κολλεγίων για τους άνδρες και τις γυναίκες. Πρώτος πρόεδρος του κολλεγίου, Wilson Τ Χογκ, χρησιμοποίησε το σύνθημα «εκπαίδευση για τον χαρακτήρα" για να περιγράψει τον σκοπό του κολεγίου. Ενδυνάμωση φοιτητές για τις ζωές των χαρακτήρων και των υπηρεσιών - - Η αποστολή 120 χρόνια αργότερα, απηχεί το σκοπό αυτό.

Η αποστολή μας:

Greenville College εξουσιοδοτεί τους μαθητές για τη ζωή του χαρακτήρα και των υπηρεσιών μέσω ενός μετασχηματισμού του Χριστού με επίκεντρο την εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες, και επαγγελματικές σπουδές.

Το όραμά μας:

Greenville Κολλέγιο πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε τον κάθε ένα από τους μαθητές μας να διαμορφώσουμε μοναδικά στον κόσμο! Ως εκ τούτου,

Προσφέρετε μια μετασχηματιστική Χριστού με επίκεντρο εκπαιδευτική εμπειρία που ενδυναμώνει, εμπλουτίζει και υπομένει Έμφαση στην ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολό του, έτσι ώστε κάθε μαθητής ευδοκιμεί πνευματικά, διανοητικά, συναισθηματικά, relationally, και σωματικά Εμπνεύσει τους μαθητές μας να αγκαλιάσουν την κλήση του Θεού Δώστε το έργο μας ως λατρεία και χαιρετίζω την παρουσία του αναστάντος Χριστού να μας γεμίζει, μας εξοπλίσει και να μας στείλετε

Βασικές αξίες:

Μια Χριστός-κεντρική εκπαίδευση

Ρίζες Γκρίνβιλ Ακαδημίας βρίσκονται στο χριστιανικό κίνημα κολέγιο του δέκατου ένατου αιώνα Αμερική που ανησυχούσε για την παροχή εκπαίδευσης στο κέντρο με τις επιπτώσεις από τη ζωή, το θάνατο και την ανάσταση του Χριστού. Αυτό σημαίνει ότι το σκηνικό του έργου του Θεού στον Χριστό - με τις πράξεις της δημιουργίας, εξαγοράς και αποκατάστασης - πλαισιώνει την εκπαιδευτική διαδικασία τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη. Προτείνει, επίσης, ότι η εκπαίδευση δεν είναι ποτέ για τους δικούς του λόγους, αλλά θεωρείται ως τμήμα του ευρύτερου κάμψη της τάξης που δημιουργήθηκε πίσω στο Θεό και τους σκοπούς του Θεού μέσα και μέσω του Ιησού Χριστού.

Μια ανοιχτή και φιλόξενη Κοινότητα

Greenville College αναγνωρίζει και χαιρετίζει κάθε άτομο ως βασικό μέρος της μεγαλύτερης ομάδας - μια ομάδα που αγαπάει, σέβεται και υποστηρίζει τα μέλη της. Ενώ η κοινότητα υποστηρίζει ορισμένους κανόνες για τα μέλη της, τις αξίες και την ταυτότητα του κάθε ατόμου και αγωνίζεται για διαφάνεια όσον αφορά τα προϋπάρχοντα και τις εμπειρίες του καθενός. Στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος που καλωσορίζει την ποικιλομορφία της γνώμης και της παράδοσης, Greenville College προωθεί το ανοικτό πνεύμα και την αυθεντική φιλοξενία των δράσεων μεταξύ των μαθητών, καθηγητές και το προσωπικό της.

Ολιστική Διδασκαλία

Greenville College έχει ως στόχο να διευκολύνουν τη μετατροπή των φοιτητών μέσα από τη διδασκαλία. Ακολουθώντας την βιβλική νουθεσία να αγαπούν τον Κύριο με όλη μας την καρδιά, το μυαλό, την ψυχή και τη δύναμη, σχολή εκμεταλλευτώ αυτή την εντολή μέσα στην τάξη, όπως διδάσκουν από την καρδιά για να ενσταλάξει μια Χριστός-όπως χαρακτήρα τους μαθητές τους. Προσπαθούν να μεταδώσει έγκυρη και σύγχρονη γνώση στην επιστήμη του νου, καθώς και να εμπνεύσει το πάθος των φοιτητών τους για ένα επιλεγμένο επάγγελμα.

Παγκόσμια Ευαισθητοποίηση

Greenville College προκαλεί τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να έχουν πολύ καλή γνώση, ευαισθησία και ανταπόκριση στις διαφορές μεταξύ των πολιτισμών, κοινωνικών πρακτικών και των θρησκειών. Αυτό σημαίνει επίσης έντονα αναγνωρίζουν τη διασύνδεση του λαού του Θεού. Επιπλέον, Greenville College τονίζει στην κοινότητά του την ανάγκη για την επαφή με άλλους πολιτισμούς και λαούς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κόσμου.

Δημιουργική και κριτικά σκεπτόμενα άτομα

Χτίζοντας πάνω στα θεμέλια των φιλελεύθερων τεχνών, τα μοντέλα Greenville College και προωθεί μια δημιουργική και κριτική προσέγγιση προς τις ιδέες και τις προκλήσεις. Μέσα από μια ακαδημαϊκή αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, διδάσκοντες ενθαρρύνουν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο σκέψης, ενώ αποτίμηση πειθαρχημένη και τεκμηριωμένη ανάλυση.

Χαρακτήρας και Υπηρεσιών

Greenville College προκαλεί τους μαθητές να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αναγνωρίσουν την ταυτότητά τους μέσω της αυτο-ανακάλυψης, και η ανάπτυξη των ειδικών ταλέντα που έχουν δοθεί από τον Θεό. Προσπαθούμε να ενσταλάξει τους φοιτητές με τις δεξιότητες της ενδοσκόπησης που τους επιτρέπουν να αξιολογούν συνεχώς το χαρακτήρα τους και να αναπτύξουν μια βαθιά επίγνωση του πώς μπορεί να κοιτάξει έξω από τον εαυτό τους και να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων. Οι μαθητές αντιλαμβάνονται καλύτερα το δυναμικό τους μέσω της διά βίου πρακτική του να υπηρετεί τους άλλους.

Φοιτητική Ζωή Μία από τις πιο αξέχαστες πτυχές της εμπειρίας κολλεγίων σας θα ζουν στην όμορφη έκταση 50 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη μας. πανεπιστημιούπολη Greenville βρίσκεται στην καρδιά του Γκρίνβιλ, Ιλινόις, μια όμορφη πόλη των 7.000 ανθρώπων που βρίσκονται 45 μίλια / 72 χιλιόμετρα έξω από το Σαιντ Λούις και είναι εύκολα προσβάσιμο από το I-70, Ι-55, Ι-64 και Ι-57 . Η μοναδική τοποθεσία μας δίνει πολύτιμες ευκαιρίες για την ευαισθητοποίηση, τη διασκέδαση, τα χέρια-για-μάθηση και τη συμμετοχή στα κοινά.

Το πρόγραμμά μας Residence ζωή στηρίζεται σε κοινές πίστη στον Χριστό, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την ομαδική εργασία. Κάθε άνετη αίθουσα διαμονής στελεχώνεται από Residence Hall ομάδας, η οποία περιλαμβάνει ένα συντονιστή της διαμονής Εκπαίδευση (CRE) και Φοιτητικής Κάτοικος ιερείς (RCS). Θα πρέπει να περιβάλλεται από σοφούς, συμπονετικοί άνθρωποι που είναι εδώ για να παρέχει κατεύθυνση, καθοδήγηση και υποστήριξη. Μια ποικιλία των κοινωνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχουν προγραμματιστεί σε κάθε αίθουσα, από κόμματα πάτωμα και "roomies Night Out" σε δραστηριότητες όροφο του αδελφού-αδελφής και μελέτες Αγία Γραφή. Μπορείτε να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης μας, να εμπλουτίζεται από τα προγράμματα των θρησκευτικών μας, και να εξετάσει τους μακροπρόθεσμους στόχους σας στο πρόγραμμα τοποθέτηση της σταδιοδρομίας μας.

Προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και Online Προγράμματα Greenville College παρέχει ένα ποιοτικό φιλελεύθερη παιδεία τέχνες για πάνω από 1.600 φοιτητές. Προσφέρουμε πάνω από 50 μεγάλες εταιρείες προπτυχιακών όσο και των ενηλίκων και μεταπτυχιακά προγράμματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή σε τοποθεσίες της εταιρικής σχέσης. Διακρίνονται ακαδημαϊκά προγράμματα μας, τη φροντίδα της σχολής, και γνήσια χριστιανική κοινότητα μεταμορφώνουν τη ζωή των φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Εμπλέκομαι! Προσφέρουμε περισσότερα από 50 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών και των κοινωνικών συλλόγων, μουσικές ομάδες, κυβέρνηση σπουδαστών, αποστολές συλλόγους, ομάδες απόδοση, και τις δημοσιεύσεις των φοιτητών. Γκρίνβιλ έχει ακόμη και το δικό σπουδαστών-run ραδιοφωνικό σταθμό, WGRN 89,5 FM.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Προπτυχιακά Προγράμματα Pathway » Όψη Health Bachelor » Όψη Μονοετή MBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor σε διπλή μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greenville

Η Μηχανική Διπλό Πτυχίο εταιρικής σχέσης οδηγεί σε 2 βαθμούς: ένα Bachelor of Arts στη φυσική ή χημεία από GC και ένα Bachelor of Science στη μηχανική από ένα σχολείο της εταιρικής σχέσης. Μηχανική φοιτητές διπλό πτυχίο μας έχουν δει μεγάλη επιτυχία σε δύο από τις καλύτερες σχολές μηχανικών της χώρας, με το 98% των μαθητών επιτυχή ολοκλήρωση πτυχίο μηχανικού τους με τις πανεπιστημιακές τους εταίρους μας. [+]

BA Φυσικής ή Χημείας + BS Μηχανικών Μηχανική διπλό πτυχίο Επισκόπηση

Για σχεδόν μισό αιώνα, Greenville College έχει προσφέρει ένα πρόγραμμα του διπλού πτυχίου Μηχανικού μέσα από συνεργασίες με δύο από τις καλύτερες σχολές μηχανικών στο έθνος: το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Champaign-Urbana και το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις.

Ο Μηχανική διπλό πτυχίο εταιρικής σχέσης αποτελέσματα σε 2 βαθμούς: ένα Bachelor of Arts στη φυσική ή χημεία από GC και ένα Bachelor of Science στη μηχανική από ένα σχολείο της εταιρικής σχέσης. Μηχανική φοιτητές διπλό πτυχίο μας έχουν δει μεγάλη επιτυχία σε δύο από τις καλύτερες σχολές μηχανικών της χώρας, με το 98% των μαθητών επιτυχή ολοκλήρωση πτυχίο μηχανικού τους με τις πανεπιστημιακές τους εταίρους μας. ... [-]


Bachelor στα ψηφιακά μέσα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greenville

Η Digital Media μεγάλων προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου σε έναν κόσμο που συνεχώς διαμορφώνεται από την τεχνολογία. Προετοιμασία περιλαμβάνει την καλλιέργεια της αναλυτικής και δεξιότητες κριτικής σκέψης καθώς και την ικανότητα να εργάζονται και να επικοινωνούν με άλλους στο συγκρότημα διεπιστημονικά έργα ολοκλήρωσης ψηφιακή μουσική και γραφιστική? web-based ψηφιακές επικοινωνίες? και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στο διαδίκτυο. [+]

Η Digital Media μεγάλων προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου σε έναν κόσμο που συνεχώς διαμορφώνεται από την τεχνολογία. Προετοιμασία περιλαμβάνει την καλλιέργεια της αναλυτικής και δεξιότητες κριτικής σκέψης καθώς και την ικανότητα να εργάζονται και να επικοινωνούν με άλλους στο συγκρότημα διεπιστημονικά έργα ολοκλήρωσης ψηφιακή μουσική και γραφιστική? web-based ψηφιακές επικοινωνίες? και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στο διαδίκτυο.... [-]


Bachelor στη μουσική βιομηχανία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greenville

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα της μουσικής βιομηχανίας χρησιμεύει ως φόντο για την μουσική επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων. Οι μαθητές μαθαίνουν μελετώντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, Συμβάσεις Record, Music Publishing, Καλλιτέχνες Διοίκηση, Δισκογραφική Εταιρεία Λειτουργίας, Internet Marketing και Διανομής και Διεθνές Μουσικό Επιχειρήσεων. [+]

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα της μουσικής βιομηχανίας χρησιμεύει ως φόντο για το Μουσική επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων. Οι μαθητές μαθαίνουν μελετώντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, Συμβάσεις Record, Music Publishing, Καλλιτέχνες Διοίκηση, Δισκογραφική Εταιρεία Λειτουργίας, Internet Marketing και Διανομής και Διεθνές Μουσικό Επιχειρήσεων.... [-]


πτυχίο στα συστήματα υπολογιστών και πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greenville

Οι ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων πληροφοριών μεγάλες, θα βοηθήσει στην προετοιμασία τους μαθητές να λειτουργήσει ως επαγγελματίες της πληροφόρησης σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται συνεχώς από την τεχνολογία. Η προετοιμασία αυτή περιλαμβάνει την καλλιέργεια της αναλυτικής και δεξιότητες κριτικής σκέψης καθώς και την ικανότητα να εργάζονται και να επικοινωνούν με άλλους σε σύνθετα έργα. [+]

Ο συστήματα υπολογιστών και πληροφοριών μεγάλων θα βοηθήσει στην προετοιμασία τους μαθητές να λειτουργήσει ως επαγγελματίες της πληροφόρησης σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται συνεχώς από την τεχνολογία. Η προετοιμασία αυτή περιλαμβάνει την καλλιέργεια της αναλυτικής και δεξιότητες κριτικής σκέψης καθώς και την ικανότητα να εργάζονται και να επικοινωνούν με άλλους σε σύνθετα έργα. Οι μαθητές θα μάθουν να ενσωματωθούν γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία του Θεού που προέρχονται από τα συστήματα της επιστήμης των υπολογιστών και των πληροφοριών με την χριστιανική αντίληψη τους για τον κόσμο και να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως ηθική και υπεύθυνη χριστιανική επαγγελματίες και ηγέτες υπηρέτης. ... [-]


πτυχίο στη φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greenville

Η φυσική μεγάλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν 33-37 πιστώσεις στη φυσική και 26 πιστώσεις στη χημεία, επιστήμη των υπολογιστών, και τα μαθηματικά. Η κύρια φυσική μπορεί να οδηγήσει είτε σε Bachelor of Arts ή πτυχίο Bachelor of Science. [+]

Φυσική επιχειρεί να αναπτύξει μια βασική κατανόηση όλων των μορφών της ύλης και της ενέργειας. Η σημερινή κοινωνία χρειάζεται άτομα εκπαιδευμένα στη φυσική προκειμένου να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας στην κοινωνία μας. Φυσική χρησιμοποιεί μαθηματικές τεχνικές για να περιγράψει τις διαδικασίες και αναπτύσσει νέες ιδέες που δίνονται στους μηχανικούς για την εφαρμογή. Το Τμήμα Φυσικής προσπαθεί να δώσει στον μαθητή μια κατανόηση των βασικών φυσικών αρχών και να δείξει πώς αυτές οι αρχές προσαρμοστεί σε πολλούς τύπους ευκαιρίες απασχόλησης στην κοινωνία μας.... [-]


Βίντεο

Greenville University

Επικοινωνία

Greenville College

Διεύθυνση 315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.greenville.edu/
Τηλέφωνο +1 618-664-2800