Green Mountain College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί το κολέγιο Green Mountain;

Μια φήμη για την αριστεία. Μια πολύ έμπειρη και αφοσιωμένη σχολή. Ένα περιβάλλον μάθησης τοποθετημένο σε μια από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις της χώρας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παρακολουθήσετε το GMC.

Σκόπιμος

Με το πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε ένα πλαίσιο κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, θα μάθετε όχι μόνο τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για τον χώρο εργασίας, αλλά και πώς να ζήσετε μια σκόπιμη ζωή. Το 95 τοις εκατό των αποφοίτων λένε ότι κάνουν εργασία που βρίσκουν νόημα. Είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στους σημερινούς ταχύτερους αναπτυσσόμενους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα των πράσινων θέσεων εργασίας. Οι απόφοιτοι μας κάνουν ό, τι αγαπούν και ακολουθούν οι ανταμοιβές.

πρακτικός

Στο GMC, συνδυάζουμε την καλύτερη θεωρία στην τάξη με πρακτική, πρακτική εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθύτερο μάθημα που σας δίνει ένα πόδι στον κόσμο εργασίας. Οι σπουδαστές και η σχολή δουλεύουν μαζί σε ερευνητικά έργα που έχουν πραγματικά αποτελέσματα, όπως η τάξη σχεδιασμού / κατασκευής, η οποία δημιούργησε ένα ηλιακό γκαράζ που φορτώνει ένα ηλεκτρικό τρακτέρ για χρήση στο αγρόκτημα. Κάθε φοιτητής θα ψηφίσει για τις επόμενες ιδέες αειφορίας που θα εφαρμοστούν στο κολέγιο. Και θα έχετε ευκαιρίες για επιτόπια έρευνα στο αγρόκτημα που διοικείται από φοιτητές, σε μεγάλες τοποθεσίες πρακτικής άσκησης όπως η Greenpeace, το Killington Ski Resort ή το γραφείο του γερουσιαστή Bernie Sanders. Είναι ο κόσμος σας - και είναι "ο πραγματικός κόσμος", πολύ πριν αποφοιτήσετε.

Προσωπικός

Εδώ, η τάξη είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να καθίσετε και να κρατήσετε σημειώσεις. Είναι όπου συνδέετε, συμμετέχετε και συνεργάζεστε με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της αειφορίας - τους καθηγητές σας. Πέρα από την αίθουσα διδασκαλίας, μπορείτε να περιμένετε να εργαστείτε και να μάθετε ένα σε ένα με σχολή. Θα σας γνωρίσουν εδώ, και πολλοί θα γίνουν μέντορες για τη ζωή. Καθώς τελειοποιείτε το μάθημά σας και προετοιμάζεστε για τη μελλοντική καριέρα σας, το Κέντρο Καριέρας, Συμβουλευτικής και Διδασκαλίας (CAT) θα σας υποστηρίξει με πρακτική άσκηση, θα συνεχίσετε την οικοδόμηση και θα εξασκήσετε με συνεντεύξεις.

Το Κολλέγιο έχει μια καλά αποτιθέμενη φήμη ως ηγέτης στην αειφορία. Όταν γίνετε μέλος της GMC, εντάσσεστε σε μια κληρονομιά επιτυχίας σε μελέτες και πρακτικές βιωσιμότητας.

  • Η Ένωση για την Προώθηση της Βιωσιμότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (AASHE) κατατάσσει το πρόγραμμα σπουδών της Ακαδημίας # 1 στο έθνος για την αειφορία.
  • Η AASHE κατατάσσει επίσης την GMC ως το # 1 κολέγιο στο έθνος για βιωσιμότητα.
  • Αντιστοιχισμένη σε σχέση με όλα τα 568 ιδρύματα που συμμετείχαν στην Εθνική Έρευνα Εθελοντικής Συμμετοχής (NSSE) 2013, η GMC ήταν πολύ υψηλότερη από τη μέση τιμή για το 10% των σχολείων στην αντανακλαστική και ολοκληρωμένη μάθηση, στην αλληλεπίδραση σπουδαστών-διδασκόντων και στις εκπαιδευτικές πρακτικές υψηλής επίπτωσης.
  • Το 2017, η GMC έλαβε την κατάταξη # 2 στη λίστα των Cool Schools του περιοδικού Sierra και κατατάχθηκε στην κορυφή 15 από το 2009 (το μοναδικό κολέγιο στο έθνος για να το κάνει).
  • Η GMC έλαβε μια τέλεια "πράσινη βαθμολογία" στις τέσσερις τελευταίες εκδόσεις του Green Honor Roll του Princeton Review. Ο οδηγός ταξινόμησε τα κορυφαία "πράσινα" σχολεία στη χώρα το 2015 για πρώτη φορά και η GMC βαθμολογήθηκε δεύτερη στο έθνος. Το 2016 και το 2017, η GMC κατέλαβε την τρίτη θέση.
  • Το 2015 ο Forbes ονομάστηκε GMC ένα από τα κορυφαία "50 κολέγια πολύτιμων λίθων με μαθήματα ευκαιρίας και SAT προαιρετικές πολιτικές."
  • Το 2011, η GMC έγινε κλιματική ουδέτερη πανεπιστημιούπολη μέσω ενός στρατηγικού συνδυασμού αποτελεσματικότητας, καθαρής ενέργειας και τοπικών αντισταθμίσεων άνθρακα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

πτυχίο τέχνης σε περιβαλλοντικές σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Το πρόγραμμα περιβαλλοντικών σπουδών στο GMC πλέκει ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών μαζί με ευκαιρίες για χτίσιμο δεξιοτήτων και αλλαγή. [+]

Το πρόγραμμα περιβαλλοντικών σπουδών στο GMC πλέκει ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών μαζί με ευκαιρίες για χτίσιμο δεξιοτήτων και αλλαγή.

Οι περιβαλλοντικές σπουδές στο Green Mountain College μπορούν να επικεντρωθούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς - πολιτική, φιλοσοφία, επιστήμη, εκπαίδευση, επικοινωνία και πολλά άλλα - αλλά έχουν ένα κοινό πράγμα: θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Το πρόγραμμα περιβαλλοντικών μελετών παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν σύνθετα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα. Βοηθώντας τους σπουδαστές να γίνουν κριτικοί στοχαστές και αφοσιωμένοι πολίτες, ο σπουδαστής περιβαλλοντικών μελετών εξουσιοδοτεί τους μαθητές με εργαλεία για αποτελεσματικό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μετασχηματισμό.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor of Science στη διαχείριση του θέρετρου από το σχολείο killington της διαχείρισης του θέρετρου (ksrm)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Το Killington School of Resort Management - ένα από τα πιο καινοτόμα και πραγματικά μοναδικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. Το περιβάλλον διαβίωσης, εργασίας και ακαδημαϊκών σπουδών των μαθητών μας στοχεύει στην ανάπτυξη του μαθητή στις δυνατότητές του. [+]

Το Killington School of Resort Management - ένα από τα πιο καινοτόμα και πραγματικά μοναδικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα.

Εφαρμοσμένη μάθηση στα καλύτερά της.

Το περιβάλλον διαβίωσης, εργασίας και ακαδημαϊκών σπουδών των μαθητών μας στοχεύει στην ανάπτυξη του μαθητή στις δυνατότητές του.

Δουλέψτε σκληρά - παίξτε σκληρά.

Οι φοιτητές του KSRM ζουν στο The Lodge, ένα εργαστήριο ζωντανών και εκμάθησης πλήρους υπηρεσίας που βρίσκεται στον δρόμο πρόσβασης Killington ... στην καρδιά των επιχειρήσεων του θέρετρου.... [-]


Bachelor of Science στη διαχείριση των φυσικών πόρων (nr)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Το Green Mountain College προετοιμάζει τους δασκάλους του πάρκου, τους διαχειριστές των δασών και τους ειδικούς της άγριας πανίδας να είναι διαχειριστές της γης και των πόρων μας. [+]

Το Green Mountain College προετοιμάζει τους δασκάλους του πάρκου, τους διαχειριστές των δασών και τους ειδικούς της άγριας πανίδας να είναι διαχειριστές της γης και των πόρων μας.

Το πρόγραμμα διαχείρισης των φυσικών πόρων (NRM) της GMC είναι μοναδικό - συνδυάζει τις φυσικές επιστήμες με τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες και εισάγει πρακτικές μεθόδους. Περιλαμβάνει πεδία διάρκειας δύο εβδομάδων που καλύπτουν μεθόδους απογραφής δασών, παρακολούθηση άγριων ζώων και διαχείριση αναψυχής. Μετά από τέσσερα χρόνια, θα έχετε τα προσόντα να εισάγετε μια σειρά επιλογών απασχόλησης για τη διαχείριση των φυσικών πόρων και να είστε προετοιμασμένοι να παρακολουθήσετε μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς όπως οι φυσικοί πόροι, η δασοκομία, η βιολογία της άγριας ζωής, η διαχείριση αναψυχής ή η δημόσια πολιτική. Οι απόφοιτοι εργάζονται σε δημόσιους οργανισμούς και σε ιδιωτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής δασικής υπηρεσίας, του Οργανισμού Φυσικών Πόρων Vermont και της εταιρείας Landvest.... [-]


πτυχίο της επιστήμης στην εκπαίδευση περιπέτειας (ae)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Η εμπειρία μιας εκπαιδευτικής περιπέτειας απαιτεί έναν καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία ηγέτη. [+]

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της περιπέτειας στο GMC είναι μοναδικό. Το πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται στις αλλαγές και τις τάσεις της βιομηχανίας. Επιπλέον, κάθε μάθημα είναι μέρος μιας στενά διαδεδομένης εξέλιξης που απαιτεί από τους μαθητές να αναπτύξουν μια διεξοδική εργασιακή γνώση για τον εαυτό τους, τις θεωρίες, τις δεξιότητες και τη βιομηχανία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ... [-]

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor of Arts στη βιώσιμη γεωργία και τα συστήματα τροφίμων (safp)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Συμμετοχή στην επόμενη γενιά πρωτοπόρων της γεωργίας που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία σκέφτεται για την αύξηση και τη διανομή τροφίμων. [+]

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι παράγουν τρόφιμα μπορεί να εντείνει προβλήματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η έλλειψη νερού και η έλλειψη ενέργειας. Οι μέθοδοι καλλιέργειας μπορούν επίσης να αποτελέσουν μέρος της λύσης για έναν πιο κατοικήσιμο κόσμο. Το Πρόγραμμα Αειφόρου Γεωργίας και Τροφίμων των Κολλεγίων του Green Mountain δείχνει στους μαθητές πώς μπορούν να συμμετάσχουν στην τρέχουσα επανάσταση των τροφίμων που μετατρέπει τη γεωργία και πώς βλέπουμε τρόφιμα.... [-]


Bachelor of Arts στη διατήρηση και φροντίδα των ζώων (ans)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Η στάση μας απέναντι στα ζώα σχετίζεται με το πώς τρώμε, πώς ζούμε και πώς σεβόμαστε το φυσικό ή το εγχώριο περιβάλλον μας. Ο κόσμος χρειάζεται προσεκτικοί υποστηρικτές για τα ζώα στη γεωργία, την πολιτική, το δίκαιο και τη διατήρηση της άγριας φύσης. [+]

Η στάση μας απέναντι στα ζώα σχετίζεται με το πώς τρώμε, πώς ζούμε και πώς σεβόμαστε το φυσικό ή το εγχώριο περιβάλλον μας. Ο κόσμος χρειάζεται προσεκτικοί υποστηρικτές για τα ζώα στη γεωργία, την πολιτική, το δίκαιο και τη διατήρηση της άγριας φύσης.

Η διατήρηση και φροντίδα των ζώων είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο που αναδύεται ως απάντηση στον ανθρώπινο αντίκτυπο στα άγρια ​​και στα οικόσιτα ζώα. Ο σπουδαιότερος είναι ο σπουδαστής που θέλει να εξασφαλίσει ότι έχουμε θετική επίδραση στους πληθυσμούς των ζώων και στα άτομα. Οι μαθητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι που εστιάζει στους άγριους πληθυσμούς, τα ζώα ή τα κατοικίδια ζώα.... [-]


Bachelor of Arts στην ανανεώσιμη ενέργεια & οικολογικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Ο κύριος τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του οικολογικού σχεδιασμού είναι ένα μοναδικό, καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τη μελέτη της ενέργειας και του σχεδιασμού σε συνδυασμό με την εμπειρία του Οργανισμού Περιβαλλοντικών Φιλελευθέρων. [+]

Ο κύριος τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του οικολογικού σχεδιασμού είναι ένα μοναδικό, καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τη μελέτη της ενέργειας και του σχεδιασμού σε συνδυασμό με την εμπειρία του Οργανισμού Περιβαλλοντικών Φιλελευθέρων.

Μια νέα γενιά ερευνητών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών και οικοδόμων εξετάζει το δομημένο περιβάλλον με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η υπερβολική χρήση ενέργειας και η κατανάλωση πόρων προκαλούν σε αυτούς τους πρωτοπόρους να επανεξετάσουν πώς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας. Αν αναζητάτε ευκαιρίες στην αναδυόμενη πράσινη οικονομία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ο οικολογικός σχεδιασμός παρουσιάζουν συναρπαστικά νέα πεδία δράσης. Η νέα πιστοποίηση για την ανανεώσιμη ενέργεια και το οικολογικό σχεδιασμό της Green Mountain College θα βοηθήσει να ανοίξουν οι πόρτες.... [-]


Επικοινωνία

Διεύθυνση Green Mountain College 1 Brennan Circle Poultney, Vermont
05764 Poultney, Vermont, Ηνωμένες Πολιτείες