Goodwin College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Goodwin College είναι ένα καινοτόμο κοινότητα μάθησης που ενισχύει τους σπουδαστές που εργάζονται σκληρά για να γίνει περιζήτητο υπαλλήλους.

Προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας για την αντιμετώπιση των αναγκών των εργοδοτών, και εμείς τους το σχήμα για να χωρέσει τις ζωές των μαθητών. Μαθήματα σε βολική προσφέρονται όλο το χρόνο - ημέρες, απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα, και σε απευθείας σύνδεση. Βαθμούς μπορεί να είναι πολυεπίπεδη ευελιξία σε όλη πιστοποιητικό, συνεργάτης, και τα προγράμματα πτυχίο σε μια ποικιλία πεδίων σε ζήτηση.

ακόμα καλύτερα, εμείς περιβάλλουν τους μαθητές μας με την προσωπική υποστήριξη και την επαγγελματική καθοδήγηση που χρειάζονται - όχι μόνο για να κερδίσουν βαθμούς, αλλά για να αλλάξει τη ζωή για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους.

Goodwin College είναι ένας μη κερδοσκοπικός ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και είναι διαπιστευμένο από την Νέα Αγγλία Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (NEASC) μέσω της Επιτροπής σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Goodwin College ιδρύθηκε το 1999, με στόχο την εξυπηρέτηση ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού με προγράμματα καριέρα εστιασμένη βαθμό που οδηγούν σε ισχυρά αποτελέσματα για την απασχόληση.

Αποστολή

Ο Η αποστολή του Goodwin College είναι να εκπαιδεύσει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού σε ένα δυναμικό περιβάλλον που ευθυγραμμίζει την εκπαίδευση, το εμπόριο και την κοινότητα. καινοτόμα προγράμματα μας σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία καθώς και η προώθηση της δια βίου μάθησης και την ευθύνη των πολιτών. Ως κοινότητα παγιοποίηση κολέγιο προκαλούμε φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και τη διοίκηση να συνειδητοποιήσουν πλήρως υψηλότερα ακαδημαϊκά, επαγγελματική και προσωπική δυναμικό τους.

Σκοποί:

 • Για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό περιβάλλον εκπαίδευσης που προετοιμάζει για προκαταβολές και σπουδαστές στην επαγγελματική σταδιοδρομία, ενώ αναπτύσσει μια εκτίμηση για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις τέχνες και τις επιστήμες.
 • Να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε ένα περιβάλλον που γιορτάζει διαφορετικές κουλτούρες, ηλικίες, εμπειρίες και απόψεις.
 • Για να βελτιώσετε τις μεθόδους που υποστηρίζουν και διατηρούν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.
 • Να προσαρμόσουν τα προγράμματά μας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του φοιτητικού σώματος μας, το εργατικό δυναμικό και την κοινωνία.
 • Να εμπλουτίσουν τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας με τη διαμόρφωση και τη διατήρηση των συνεργατικών σχέσεων που δημιουργούν τα εκπαιδευτικά, οικονομικά και πολιτισμικά οφέλη.
 • Για να βοηθήσει τους αποφοίτους μας με τον εντοπισμό και την εξασφάλιση επαγγελματικών ευκαιριών.
 • Να παρέχει στους φοιτητές με πλαίσια για τη λήψη ηθικές αποφάσεις και τη διεξαγωγή τους με την επαγγελματική ακεραιότητα.

θεσμική Αποτελέσματα

Στο Goodwin College, πιστεύουμε ότι κάθε φοιτητής που οι απόφοιτοι θα πρέπει να διαθέτει ορισμένες ικανότητες, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα τους. Καλούμε αυτές τις βασικές ικανότητες Θεσμικών Αποτελέσματα.

Μετά την αποφοίτηση, φοιτητές Goodwin College θα:

 • Αποδείξει την επάρκεια στον τομέα της προτίμησής τους σπουδών.
 • Διαθέτουν αποτελεσματική επικοινωνία και αναλυτικές ικανότητες.
 • Αποκτήσουν την επιθυμία και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συμμετάσχουν στη δια βίου μάθηση.
 • Επίδειξη ευθύνη των πολιτών.

Βασικές αξίες (που εγκρίθηκε το 2012)

Βασικές αξίες Goodwin Ακαδημίας είναι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις της, που αντιπροσωπεύουν τις υψηλότερες προτεραιότητες της Ακαδημίας και των θεμελιωδών κινητήριες δυνάμεις. Καθορίζουν το πάθος μας για το τι κάνουμε και πώς επιλέγουμε να συντονιστεί με και έκκληση προς τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους και την ευρύτερη κοινότητα Goodwin.

Ποιοι Είμαστε

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να πετύχει, δεν έχει σημασία πού θα πάει ή πού σκοπεύετε να πάτε. Ίσως δεν έχετε βρει την επιτυχία σε ένα άλλο κολέγιο, ή απλά δεν πίστευα ότι θα είχε το χρόνο, χρήματα, ή στήριξη για να δείτε το κολέγιο κατευθείαν. Goodwin είναι εδώ για να το γυρίσει για εσάς. Ξεκινήστε το μέλλον σας σήμερα στο Goodwin.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Health Bachelor » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

πτυχίο στη διαχείριση και την ηγεσία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

πτυχίο μας στη Διοίκηση και Ηγεσία θα σας διδάξει τι πρέπει να ξέρετε για να προωθήσει μέσα σημερινή οργάνωση σας ή για να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα της εν λόγω εταιρίας που έχετε πάντα ήθελε να εργαστεί για. [+]

Απολαμβάνω πραγματικά τις επιταχυνόμενη μαθήματα Διοίκηση και Ηγεσία σε Goodwin. Μπορώ να τελειώσω πιο γρήγορα από ό, τι σε άλλα σχολεία και να πάρει το πτυχίο μου σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

- Cher Baten, Διοίκηση και Ηγεσία Φοιτητής

Ο καθένας αναγνωρίζει μεγάλη διαχειριστές και τους ηγέτες, όταν τους βλέπω. Οι πιθανότητες είναι αυτοί που δεν έχουν γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο? έμαθαν και την πάροδο του χρόνου. Μας πτυχίο στη Διοίκηση και Ηγεσία θα σας διδάξει τι πρέπει να ξέρετε για να προωθήσει μέσα σημερινή οργάνωση σας ή για να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα της εν λόγω εταιρίας που έχετε πάντα ήθελε να εργαστεί για.... [-]


πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

πτυχίο μας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σας παρέχει με τις επιχειρηματικές ικανότητες που οι εργοδότες αναζητούν σε εργατικό δυναμικό τους. Το πρόγραμμά μας σπουδών ενσωματώνει την ανάλυση της θεωρίας, μελέτες περιπτώσεων, και η έρευνα που σας επιτρέπει τη δυνατότητα να εφαρμόσει αυτά σε συγκεκριμένες καταστάσεις στον τομέα. [+]

Σκεφτείτε επιχείρηση είναι "απλώς" επιχείρηση; Σκεφτείτε ξανά. Με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις στο σημερινό κόσμο, οι επιχειρήσεις δεν είναι το ίδιο όπως ήταν 20, 15, ή ακόμη και πριν από πέντε χρόνια. Οι πιθανότητές σας για μια επιτυχημένη καριέρα αυξηθεί σημαντικά όταν λάβουν το πτυχίο της επιχείρησής σας σε ένα κολέγιο που είναι προσανατολισμένη στο μέλλον. Σας διδάξουν στους μαθητές πώς να είναι επιτυχής σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς - τις πηγές ευκίνητος καινοτομία στον σημερινό κόσμο. Αυτά ελεύθερης σκέψης, τα γρήγορα κινούμενα οργανώσεις αλλάζει το πρόσωπο των επιχειρήσεων και την προώθηση της καινοτομίας μέσα από τη δημιουργική εφαρμογή των αρχών της επιχείρησης.... [-]


Πτυχίο στην Παιδική Μελέτη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

Μπορείτε να κάνετε μια θετική διαφορά στη ζωή των παιδιών. Από τη γέννηση μέχρι τα οκτώ χρόνια, τα παιδιά χρειάζονται μια ισχυρή βάση υποστήριξης και γνώσης για να επιτύχουν τη δια βίου επιτυχία. Με το να γίνεις παιδαγωγός παιδικής ηλικίας, μπορείς να παίξεις έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και την εκμάθηση. [+]

Σχηματίζοντας τα μυαλά του αύριο

Μπορείτε να κάνετε μια θετική διαφορά στη ζωή των παιδιών. Από τη γέννηση μέχρι τα οκτώ χρόνια, τα παιδιά χρειάζονται μια ισχυρή βάση υποστήριξης και γνώσης για να επιτύχουν τη δια βίου επιτυχία. Με το να γίνεις παιδαγωγός παιδικής ηλικίας, μπορείς να παίξεις έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και την εκμάθηση.

Οι γονείς, οι οικογένειες και οι κοινότητες χρειάζονται αφοσίωση, φροντίδα - και προετοιμασία - φροντιστές που επενδύονται στην ανάπτυξη των παιδιών. Οι εκπαιδευτικοί της πρώτης παιδικής ηλικίας επικεντρώνονται στην καλλιέργεια των κοινωνικών, σωματικών, συναισθηματικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών καθώς και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στη γλώσσα και την παιδεία.... [-]


πτυχίο στις περιβαλλοντικές μελέτες

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

Εξερευνήστε και να εκτιμήσουν το φυσικό κόσμο σε Goodwin College. Στο πρόγραμμα πτυχίο μας στο Περιβαλλοντικών Μελετών θα αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να καταστεί αποτελεσματικός συνήγορος και να συμμετέχουν στην προστασία του περιβάλλοντος. [+]

Γίνετε εισαγγελέα για την Προστασία του Περιβάλλοντος

Εξερευνήστε και να εκτιμήσουν το φυσικό κόσμο σε Goodwin College. Στο πρόγραμμα πτυχίο μας στο Περιβαλλοντικών Μελετών θα αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να καταστεί αποτελεσματικός συνήγορος και να συμμετέχουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο ποταμός Κοννέκτικατ είναι στην τάξη σας

Goodwin College βρίσκεται σε 900 στρέμματα του riverfront ιδιοκτησίας. ρύθμιση πανεπιστημιούπολη μας δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να περνούν το χρόνο τους στο χώρο, τη διεξαγωγή πραγματικής έρευνας και την εκμάθηση των τεχνικών πτυχών του τομέα από πρώτο χέρι. Μας πρόγραμμα Περιβαλλοντικών Μελετών παρέχει τεχνική κατάρτιση για σταδιοδρομίες στον τομέα της ζήτησης, ενώ εστιάζοντας στις επιστημονικές πτυχές της περιβαλλοντικής διαχείρισης.... [-]


πτυχίο στις υπηρεσίες του ανθρώπου

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

Οι άνθρωποι φτάσει σε σας για βοήθεια; Να τους φίλους σας να έρθει να σας κάνει να συζητήσουν τα προβλήματά τους; Αυτό είναι πιθανώς επειδή είστε μια φροντίδα και παρηγορητική πρόσωπο που είναι πρόθυμος να ακούσει και να βοηθήσει, το είδος του ατόμου που θα ευδοκιμούν στον τομέα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. [+]

Human Services: Μια σταδιοδρομία με νόημα

Οι άνθρωποι φτάσει σε σας για βοήθεια; Να τους φίλους σας να έρθει να σας κάνει να συζητήσουν τα προβλήματά τους; Αυτό είναι πιθανώς επειδή είστε μια φροντίδα και παρηγορητική πρόσωπο που είναι πρόθυμος να ακούσει και να βοηθήσει, ο τύπος του ατόμου που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της τομέα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. συμπόνια σας, δέσμευση, και τη φροντίδα που απαιτούνται στη σημερινή ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

στη διαχείριση της κατασκευής πανεπιστημίου

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες East Hartford

Πάρτε τον εαυτό σας παρατηρήσει και να μάθουν τις δεξιότητες που οι εργοδότες της βιομηχανίας αναζητούν - με Bachelor σας of Science πτυχίο στη Διοίκηση Παραγωγής. Θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τον εξοπλισμό σε ένα περιβάλλον παραγωγής. [+]

Πάρτε τον εαυτό σας παρατηρήσει και να μάθουν τις δεξιότητες που οι εργοδότες της βιομηχανίας αναζητούν - με σας Πτυχίο Bachelor of Science στη Διοίκηση Παραγωγής. Θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τον εξοπλισμό σε ένα περιβάλλον παραγωγής.

Το πρόσωπο της βιομηχανίας όπως την ξέρουμε έχει αλλάξει για πάντα. Μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στο σημερινό παραγωγής, μεταξύ των οποίων: η εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής, διαχείριση των ανθρώπινων και μηχανικά μέσα στο πλαίσιο του προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος περιορισμούς, και τη διασφάλιση της άπαχο διαδικασίες παραγωγής, με αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.... [-]


Βίντεο

Goodwin College Welcomes International Students

Επικοινωνία

Goodwin College

Διεύθυνση One Riverside Drive East Hartford
06118 East Hartford, Connecticut, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://goodwin.edu/
Τηλέφωνο +1 860-528-4111