Glenville State College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Glenville State College, που συχνά αναφέρεται ως το Φάρο on the Hill, είναι μόνο κεντρικό δημόσιο κολέγιο Δυτική Βιρτζίνια.

Ιδρύθηκε το 1872 για να παρέχει εκπαίδευση και πρακτική για τους εκπαιδευτικούς κοινό σχολείο στην επιστήμη της εκπαίδευσης, Glenville State College έχει ξεπεράσει την αρχική αποστολή του, και προετοιμάζει επί του παρόντος τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της διδασκαλίας, των επιχειρήσεων, των πόρων της γης, η μουσική, οι φιλελεύθερες τέχνες, οι επιστήμες, ποινικής δικαιοσύνης, και ανθρώπινες υπηρεσίες.

Με την εγγραφή των περίπου 1.800 φοιτητές, το κολλέγιο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μέσο μέγεθος της τάξης των 15. Εγγραφή της Ακαδημίας αποτελείται από μαθητές από 24 κράτη και τις 3 χώρες, και περήφανα περιλαμβάνει πολλούς μαθητές πρώτης γενιάς και της μειοψηφίας.

Η αποστολή μας

Glenville State College παρέχει μια παράδοση της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης μέσω της καινοτομίας στο σχεδιασμό, την παράδοση, και την αξιολόγηση των προγραμμάτων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες φοιτητής? μια κοινότητα με ενεργούς εκπαιδευόμενους αφιερωμένο στη δια βίου μάθηση, η αποτελεσματική διδασκαλία, εφαρμόστηκε υποτροφία, δημιουργικές δραστηριότητες, και η υπηρεσία? ηγεσίας, η οποία προωθεί την αριστεία στην εκπαίδευση, τη διδασκαλία, την πολιτιστική ζωτικότητα και την οικονομική ανάπτυξη σε μια παγκόσμια κοινότητα.

Φιλοσοφία και Αξίες

Glenville State College ιδρύθηκε το 1872 με σκοπό την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών ευκαιριών για τους πολίτες της Δυτικής Βιρτζίνια. Αρχικά ιδρύθηκε ως κολλέγιο ενός δασκάλου, Glenville State College παραμένει ηγέτης στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών. Μαζί με έμφαση στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών, το κολέγιο έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες της Δυτικής Βιρτζίνια και έχει αναπτύξει επιπλέον προγράμματα σε διάφορους τομείς. Το κολέγιο έχει δεσμευτεί για έξι βασικές αξίες: μαθητοκεντρική, την κοινότητα, την ακεραιότητα, την παράδοση, την ηγεσία και την οικογένεια.

Μαθητοκεντρική

Ο μαθητής έρχεται πρώτο σε Glenville μέλος, και οι οργανωτικές διαδικασίες και τις αποφάσεις μας καθοδηγούνται από ό, τι είναι καλύτερο για το μαθητή. Προσπαθούμε να αρθούν τα εμπόδια και να ενισχύσει τη μαθησιακή εμπειρία, και κάθε μέλος ΔΕΠ και του προσωπικού και διαχειριστής δεσμεύεται προσωπικά να εξυπηρετεί τους φοιτητές σε αποτελεσματικές και ευέλικτες τρόπους, ανεξάρτητα από ποιον, πότε και πού.

Κοινότητα

Είμαστε μια κοινότητα των εκπαιδευομένων οι οποίοι εκτιμούν συνεκτική σχέσεις μας με το ένα το άλλο. Επιδιώκουμε την ένταξη μέσω της ακρόασης και της συνεργασίας. Είμαστε συλλογικά υποστηρικτική ανά πάσα στιγμή μέσα από την ανοιχτή επικοινωνία και δουλεύουμε μαζί σαν ομάδα στην πανεπιστημιούπολη, όπου το έργο μας, μας παίρνει, και στις κοινότητες όπου ζούμε ή υπηρετούν.

Ακεραιότητα

Είμαστε πάντα ειλικρινείς, ηθικούς και υπεύθυνη για να κάνει ό, τι λέμε εμείς θα κάνουμε. Έχουμε αποδείξει ανοικτή την εμπιστοσύνη, το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την αμεροληψία μας σε ό, τι κάνουμε. Είμαστε ανταπόκριση, συνέπεια και προσήλωση στην συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Παράδοση

Είμαστε υπερήφανοι για την πλούσια παράδοση μας για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές ευκαιρίες και την αξία της εκπαίδευσης για τη δημιουργία συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Κρατάμε τις παραδόσεις μας ζωή ως ένας τρόπος για να εορτάσουμε τα επιτεύγματα μας και ως θεμέλιο για την ανταπόκριση σε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

ηγεσία

Αναγνωρίζουμε την ιερή υποχρέωση να ηγηθεί. Έχουμε προετοιμάσει για τους ηγέτες μας κοινωνίας που είναι στοχαστικοί, παραγωγική, που ασχολούνται, και να ανταποκρίνεται στους πολίτες. Είμαστε συνεχώς την προώθηση της καινοτομίας, η οποία εμπλουτίζει μαθησιακά περιβάλλοντα, και εμείς να αποδείξει την αριστεία μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Οικογένεια

Είμαστε μια ισχυρή οικογένεια, όπως αντικατοπτρίζεται στην φροντίδα μας, καλλιεργώντας και σημειώνονται φιλικότητα, η οποία μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Υποστηρίζουμε μια κουλτούρα που να σέβεται ο ένας τον άλλον και την ποικιλομορφία μας, ενώ είναι υποστηρικτική ατομικά και ως ομάδα. Είμαστε ενεργά επικοινωνούν και να συνεργάζονται εκτεταμένη οικογένειά μας, είτε είναι γονείς, απόφοιτοι ή άλλους φίλους του ιδρύματός μας.

Τοποθεσίες

Τσάρλεστον

Address
200 High Street
26351 Τσάρλεστον, Δυτική Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη