Florida College of Integrative Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την FCIM

Είτε ενδιαφέρεστε για την ολοκληρωμένη ιατρική ως σταδιοδρομία είτε ως επέκταση της υπάρχουσας ιατρικής πρακτικής, το Florida College of Integrative Medicine της Florida College of Integrative Medicine (FCIM) προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τις διδασκαλίες και τις τεχνικές της Ανατολικής Ιατρικής με το θεμέλιο των δυτικών ιατρικών επιστημών. Το FCIM είναι μοναδικό δεδομένου ότι αυτή η ενσωμάτωση της γνώσης αποδεικνύεται σταθερά σε όλο το πρόγραμμα σπουδών μας, το οποίο προετοιμάζει καλύτερα τους αποφοίτους μας για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αμερικανικής ταχέως εξελισσόμενης υγειονομικής περίθαλψης.

Ως όργανο αφιερωμένο στην αποτελεσματική ενσωμάτωση της διδασκαλίας της Ανατολικής Ιατρικής και των Δυτικών Ιατρικών Επιστημών, η FCIM προσπαθεί να δώσει στους επιτυχόντες μας πτυχιούχους - καθένας από τους οποίους θα έχει πτυχίο Bachelor in Healthcare Studies και μεταπτυχιακό στην Ανατολική Ιατρική - τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του αμερικανικού συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ιστορία

Το Florida College of Integrative Medicine (FCIM) είναι ένα από τα παλαιότερα σχολεία βελονισμού στην Αμερική. Ιδρύθηκε το 1990, το FCIM ήταν το πρώτο σχολείο στη Φλόριντα που είχε διαπιστευθεί από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Βελονισμό και Ανατολική Ιατρική (ACAOM) και είχε λάβει άδεια από την Επιτροπή Ανεξάρτητης Εκπαίδευσης της Φλόριντα.

Από το 1990, η FCIM έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη ως ένας από τους κορυφαίους θεσμούς της Αμερικής για την Ανατολική Ιατρική, ιδιαίτερα στην πολιτεία της Φλώριδας και τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1997 η FCIM άρχισε να εισάγει διεθνείς φοιτητές και έχει ήδη δημιουργήσει επιτυχημένους πτυχιούχους από χώρες όπως η Αυστραλία, η Αγγλία, η Ρωσία, η Κορέα, το Βιετνάμ, οι Φιλιππίνες, η Τουρκία, το Ιράν, η Ινδία, η Κίνα και η Ταϊβάν.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Η αποστολή του Προγράμματος Ανατολικής Ιατρικής

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή της FCIM είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις αρχές, τις έννοιες και τις πρακτικές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής που σχεδιάζεται για να εκπαιδεύσει τον ατομικό φοιτητή ώστε να γίνει ειδικευμένος επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης που παρέχει διάγνωση και θεραπεία βελονισμού, φυτικά φάρμακα, τεχνικές για την προώθηση, τη συντήρηση και την αποκατάσταση της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών.

Αποστολή και Φιλοσοφία του Προγράμματος Ανατολικής Ιατρικής

Η αποστολή του Προγράμματος Ανατολικής Ιατρικής είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις θεμελιώδεις θεωρίες και πρακτικές της Ανατολικής Ιατρικής, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι απόφοιτοι γνωρίζουν τις σχετικές έννοιες και τεχνολογίες της δυτικής ιατρικής επιστήμης.

Η ενσωμάτωση των δυτικών ιατρικών επιστημών στο πρόγραμμα Oriental Medical ενισχύει την ποιότητα της θεραπείας της Ανατολικής Ιατρικής που παρέχεται από τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών είναι ευρύ και σε βάθος και έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών, βοηθώντας τους να αναπτύξουν υπεύθυνη ανεξάρτητη κρίση και να παράσχουν αποτελεσματική φροντίδα των ασθενών.

Η δήλωση αποστολής μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των διδακτικών μας δραστηριοτήτων και προγραμμάτων και εκδηλώνεται ξεκάθαρα στις εκδόσεις μας, στις διαδικασίες εισδοχής, στις εμπειρίες της τάξης, στις κλινικές διαδικασίες, στις επιλογές των διδασκόντων και στα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Βασιζόμενοι σε μια παγκόσμια άποψη που αγκαλιάζει τη σημασία της διατήρησης της αρμονίας και της ισορροπίας στο σώμα κάθε ατόμου, ξεκινήσαμε να καλλιεργούμε επαγγελματίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης που είναι έμπειροι στη διάγνωση του βελονισμού και στη θεραπεία της Ανατολικής Ιατρικής, καθώς και συμπληρωματικές θεραπείες και διαγνωστικές τεχνικές, την προώθηση, τη συντήρηση και την αποκατάσταση της υγείας και την πρόληψη ασθενειών.116953_116878_image.png

Τοποθεσίες

Ορλάντο

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Ορλάντο, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη