Florida Christian University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε στις 29 Αυγούστου 1985. Η FCU είχε πάντοτε την αποστολή να παρέχει την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με πρακτικό και προσιτό τρόπο σε επαγγελματίες και υπουργούς, προετοιμάζοντάς τους να εκπληρώσουν τις επαφές τους με χριστιανικά θεμέλια. Το Πανεπιστήμιο προωθεί προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας εξ αποστάσεως μάθησης μέσω βίντεο, ανεξάρτητης μελέτης και διαδικτυακών μαθημάτων με εξειδικευμένη σχολή και χρήση τεχνολογίας αιχμής.

Αποστολή

Παρέχετε πρακτική και προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση σε επαγγελματίες, λαϊκούς και υπουργούς, για να τις προετοιμάσετε για να εκπληρώσουν τα επαγγέλματά τους, με χριστιανικά θεμέλια.

Οραμα

Να είναι ένας θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας ο οποίος εξοπλίζει και συνδέει επαγγελματίες και μελετητές για να προχωρήσουν στη ζωή με σκοπό και σημαντικά επιτεύγματα, μέσα από μια μετασχηματιστική επίδραση που βασίζεται στις χριστιανικές αρχές.

Γιατί FCU;

  • Ιδρύθηκε το 1985, έχοντας μεγαλώσει από Θεολογικό Σεμινάριο σε παγκόσμιο πανεπιστήμιο.
  • Τα μαθήματα παραδίδονται σε διάφορες μορφές που επιτρέπουν τον ευέλικτο προγραμματισμό: σε απευθείας σύνδεση, ζωντανή μετάδοση και στις ρυθμίσεις των τάξεων.
  • Τα προγράμματα διατίθενται στην αγγλική, ισπανική και πορτογαλική γλώσσα.
  • Διεθνείς εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τακτικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου, για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.
  • Μάθημα συμπεριφοράς προσωπικής επικοινωνίας που περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα, με μια αναφορά προφίλ που παρέχεται σε κάθε φοιτητή.
  • Ένα δίκτυο καθηγητών από διάφορες εθνικότητες και επαγγελματικά πλαίσια.
  • Προσιτές τιμές και προσιτές επιλογές πληρωμής.
  • Δυνατότητα επικύρωσης των ειδικευμένων εμπειριών ζωής να μετρηθούν ως ένα περιορισμένο ποσό πιστώσεων μαθημάτων (μόνο πτυχίο και πτυχίο Bachelor).
  • Δεσμευμένη στις χριστιανικές αρχές της ζωής και των επιχειρήσεων.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητός υποψήφιος φοιτητής,

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στη ζωή που μας εμποδίζουν να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε να είμαστε. Φανταστείτε ότι έχετε ένα ποτάμι μπροστά σας. Από την άλλη πλευρά είναι ένα φυλλώδες δέντρο με υπέροχα φρούτα που σας περιμένει. Θέλετε να διασχίσετε τον ποταμό για να πάρετε αυτό το νόστιμο φρούτο. Ωστόσο, η δύναμη του ρέοντος νερού καθιστά αδύνατη τη διέλευση. Αυτό συμβαίνει στη ζωή μας: ξέρουμε πού θα θέλαμε να πάμε, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν εμπόδια που μας εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους μας. Τώρα φανταστείτε ότι έχετε ένα σχοινί που πηγαίνει πέρα από το νερό και είναι δεμένο με το δέντρο. Χρησιμοποιώντας το σχοινί θα έχετε τη δυνατότητα να διασχίσετε τον ποταμό. Όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Όλες οι προσπάθειές σας τώρα θα σας δώσουν τη νίκη κατά τη διέλευση του ποταμού που ονειρεύεστε τους στόχους σας.

Ο Θεός τοποθετεί τόσες πολλές προκλήσεις στο πλαίσιο των ευκαιριών για τη ζωή μας. Δίνει τις προκλήσεις. Αλλά δίνει επίσης χάρη μαζί με τις ευκαιρίες. Του δίνει επίσης το όραμα που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας. Αυτός μας δίνει το σχοινί. Αν δεχθούμε με πίστη το όραμα θα μας βοηθήσει να αναλάβουμε τις ευκαιρίες που μας έχει δώσει ο Θεός. Αυτό το όραμα είναι το σχοινί δεμένο με το δέντρο που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία. Μέσα από την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο μας, ξεκινάτε ένα νέο στάδιο στη ζωή σας. Για να αποκτήσετε το πτυχίο θα είναι μια πρόκληση για σας, αλλά ο Θεός θα είναι μαζί σας, δίνοντάς σας το όραμα και την ικανότητα να επιτύχετε. Πριν φανταστείτε, θα είστε ένας από τους νικητές των αποφοίτων μας. Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο μας Ελπίζουμε ότι θα βρείτε όλες τις τάξεις και τους καθηγητές σας προκλητικό και εμπλουτισμό στη ζωή σας καλώντας καθώς μελετάτε επιμελώς.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Τοποθεσίες

Ορλάντο

Address
5950 Lakehurst Dr #101
FL 32819 Ορλάντο, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη