Ferrum College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι Απόφοιτοι και οι Τρέχοντες Παντολόγοι εξηγούν τη δέσμευσή μας για την επιτυχία των σπουδαστών

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ακαδημαϊκή αριστεία και πιστεύουμε ότι οι σπουδαστές μας αξίζουν να επιτύχουν επιτυχή αποτελέσματα προτού ακόμη αποφοιτήσουν. Οι σημερινοί φοιτητές μας συμμετέχουν σε ευκαιρίες που ενισχύουν τα βιογραφικά τους και τους προσφέρουν πραγματική εμπειρία τώρα. Οι απόφοιτοι του Ferrum College αποδεικνύουν ότι η εκπαίδευση Ferrum αποφέρει την επιτυχία που θέλουν οι μαθητές μας!

Η Αποστολή του Ferrum College

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε τους σπουδαστές στους κλάδους της ανώτερης μάθησης και να τους βοηθάμε να είναι προσεκτικοί και αντιληπτοί, να αρθρώνουν και να είναι επαγγελματικά ικανοί και να φροντίζουν και να απασχολούν τους πολίτες της κοινότητας, του έθνους και του κόσμου.

Η εμπειρία του Ferrum College

Στο Ferrum College , παρέχουμε μοναδικές ευκαιρίες και εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τη ζωή των μαθητών μας σε μια φιλόξενη, υποστηρικτική κοινότητα. Θέλουμε οι μαθητές μας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να επιτύχουν τους στόχους τους και να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους. Η εμπειρία του Ferrum είναι πλούσια με ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, πρακτική μάθηση, διεθνή και εγχώρια ταξίδια, προγράμματα μελετητών, προσωπική ανάπτυξη και εξυπηρέτηση στην κοινότητα.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Ferrum College διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων και ανέσεων που περιλαμβάνει μια σειρά από συλλόγους και οργανώσεις σπουδαστών, καθώς και δεκαεννέα αθλητικά αθλήματα NCAA Division III για άνδρες και γυναίκες, καθώς και πάλη γυναικών, ιππικό πρόγραμμα και μαζορέτες. Το πρόγραμμα Ferrum Outdoors σας επιτρέπει να γνωρίσετε περιπέτειες σε κοντινά βουνά και κρατικά πάρκα και σε λίμνες και ποτάμια. Το Hank Norton Centre των 30.000 τετραγωνικών ποδιών φιλοξενεί τα περισσότερα υπαίθρια αθλητικά προγράμματα. Το YMCA στην πανεπιστημιούπολη μας καλωσορίζει τόσο το Κολλέγιο όσο και την κοινότητα, με τη συμμετοχή του YMCA σε όλους τους μαθητές.

Διαπίστευση

Ferrum College είναι διαπιστευμένο από το Southern Association of College και Schools School on Colleges (SACSCOC) για την απονομή πτυχίων απολυτηρίου. Επικοινωνήστε με το SACSCOC στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Ferrum College .

Ferrum College είναι διαπιστευμένο από την Πανεπιστημιακή Γερουσία της Μεγάλης Εκκλησίας Μεθοδιστή και είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Μεγάλης Εκκλησίας του Μεθοδιστή.

Δήλωση μη διάκρισης

Ferrum College δεν εισάγει διακρίσεις ανάλογα με τη φυλή, τη θρησκεία, το χρώμα, την εθνική προέλευση, την ηλικία, το καθεστώς των βετεράνων, το φύλο ή το μειονέκτημα κατά την αποδοχή, πρόσβαση, θεραπεία ή απασχόληση στα προγράμματα και τις δραστηριότητές του. Ferrum College επιβεβαιώνει την αξιοπρέπεια και την αξία κάθε ατόμου ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου και δεν θα ανεχθεί παρενόχληση ή διάκριση έναντι οποιουδήποτε ατόμου.

Αναγνώριση

"Καλύτερα Περιφερειακά Κολλέγια" στο Νότο
- Ειδήσεις των ΗΠΑ

"Καλύτερη έκρηξη για το Buck" - Νοτιοανατολικά
- Ουάσινγκτον μηνιαία, 2015, 2016, 2017

"Κατάσταση εκπαίδευσης: κορυφαία γυμνάσια

"Στρατιωτικό φιλικό"
- Οδηγός στρατιωτικών φιλικών σχολών, 2014, 2015, 2016, 2017

"Τα περισσότερα διαφορετικά κολέγια στη Βιρτζίνια"
- Niche.com, 2017

Σχολή

"2016-17 Επαγγελματίας Προώθησης της Υγείας"
- Το Συμβούλιο Υγείας της Αμερικής, Δρ Lynise Anderson

"2017 Επιστήμονας Πολιτικής Επιστήμης"
- Ενδομολογική κοινωνία της Αμερικής, Δρ Tim Durham

"Βραβείο Eugene P. Odum για την αριστεία στην οικολογική εκπαίδευση"
- Οικολογική Εταιρεία Αμερικής, 2016, Δρ Carolyn Thomas και Δρ. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Τοποθεσίες

Σίδηρος

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Σίδηρος, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη