Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ferris State University προετοιμάζει τους μαθητές για επιτυχή σταδιοδρομία, υπευθυνότητα των πολιτών και τη δια βίου μάθηση. Μέσα από πολλές συνεργασίες της και την καριέρα προσανατολισμένη, με ευρεία βάση εκπαίδευσης της, Ferris χρησιμεύει μας αλλάζει ραγδαία παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία.

Εκτιμούμε την εκπαίδευση που είναι προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία, εξισορροπεί τη θεωρία και την πρακτική, αναπτύσσει την κριτική σκέψη, τονίζει την ενεργητική μάθηση και ενισχύει την ευθύνη και την επιθυμία για δια βίου επιδίωξη της γνώσης.

A13528cb-8fbe-4d58-b871-b1170f70e7ea

Ποια τοποθεσία είναι πιο βολική από το δικό σας σπίτι;

Το Ferris προσφέρει επιλεγμένα προγράμματα σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς να μετακομίσετε σε όλη την πόλη. Προσφέρουμε πολλά πιστοποιητικά καθώς και προγράμματα πτυχίων και προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών.

Εκτός από τα πολλά μας προγράμματα που μπορούν να ολοκληρωθούν πλήρως στο διαδίκτυο, έχουμε και κάποια προγράμματα που έχουν το πρόσθετο χαρακτηριστικό κάποιων εντολών πρόσωπο με πρόσωπο. Ο κλιματισμός μας και ο βαθμός ψύξης, η τεχνική εκπαίδευση (Pro-Mo-Ted) και το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρουν την ευκαιρία να έχουν το καλύτερο και των δύο κόσμων ... μια πλειοψηφία των μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση, -προς το παραδοσιακό χρόνο στην τάξη, για να σας δώσω την ευκαιρία να συναντήσετε άλλους στο πρόγραμμα σας και να γνωρίσετε τους εκπαιδευτές των σχολών σας!

B8370fbe-cbe1-4b87-b5c1-671bb6330564

Να είστε έτοιμοι για online

Η ηλεκτρονική μάθηση παρέχει μεγάλη ευελιξία για τους πολυάσχολους εκπαιδευόμενους. Ωστόσο, η ηλεκτρονική μάθηση απαιτεί επίσης μια πειθαρχημένη προσέγγιση. Όλοι δεν αισθάνονται άνετα να μαθαίνουν στο διαδικτυακό περιβάλλον. Έχουμε δώσει ορισμένα στοιχεία για την αναθεώρησή σας καθώς και τα ακόλουθα κουίζ για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε στην ερώτηση "Είναι το Online Learning Right for Me;"

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: