Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Το Silberman College of Business είναι ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά σχολεία των ΗΠΑ που προσφέρουν προπτυχιακούς, συνδυασμένους και μεταπτυχιακούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του MBA, MBA για Στελέχη. το Master of Science στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τη Λογιστική, τη Φορολογία και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (online). και πιστοποιητικά απόφοιτων.

Ένα πτυχίο από το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman στο Νιου Τζέρσεϊ θα σας προετοιμάσει να γίνετε ηγέτης στον τομέα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης - κάποιος που θα φέρει ηθικές προοπτικές σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον. Απλώς ρωτήστε εκείνους που έχουν έρθει ενώπιόν σας και γίνονται εξέχοντα στελέχη στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το μάθημα των επιχειρήσεων σας θα σας δώσει από πρώτο χέρι την εμπειρία σας με την επιχειρηματική κοινότητα, παρέχοντας σας αποδεδειγμένες μεθόδους χρηματοοικονομικής και στρατηγικής ανάλυσης, γενικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και υλοποίησης.

Μπορείτε να κερδίσετε έναν βαθμό από το κολλέγιο Silberman Business από την παρακολούθηση ενός από τα τρία πανεπιστήμιά μας, ή με την εγγραφή στο Online Master μας στο πρόγραμμα ψηφιακού βαθμού Marketing.

Στο Νιου Τζέρσεϋ

 • Πανεπιστημιούπολη Florham στο Madison, NJ
 • Μητροπολιτική πανεπιστημιούπολη στο Teaneck, NJ

Στον Καναδά

 • Vancouver Campus, στο Βανκούβερ του Καναδά

Το Πανεπιστήμιο Vancouver της FDU, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Βανκούβερ του Καναδά, προσφέρει προγράμματα Bachelor in Business Management και Πληροφορική.


Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Κολλεγίου Επιχειρήσεων Silberman στο Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson πρόκειται να αποτελέσει κέντρο μάθησης που δεσμεύεται σήμερα για την εκπαίδευση των ηγετών του αύριο, να προετοιμάσει τους μαθητές μας για να επιτύχει σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και να προωθήσει την κατανόηση των επιχειρήσεων.


Οραμα

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman θα αναγνωριστεί παγκοσμίως από τους ενδιαφερόμενους και τους συμμαθητές του για την αριστεία του στη διδασκαλία, τις πνευματικές συνεισφορές και τα προγράμματα που επεκτείνουν τη γνώση για την προώθηση της πρακτικής της διοίκησης επιχειρήσεων. Θα αποτελέσουμε ένα πρόγραμμα αναφοράς για την αριστεία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης στη διδασκαλία και την υποτροφία και για να μπορέσουμε οι μαθητές μας να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα προκλητικό και δυναμικό πολυκουλτιωτικό εργασιακό περιβάλλον.


Κοινές αξίες

Σε συμφωνία με την αποστολή του Πανεπιστημίου Fairleigh Dickinson, το κολλέγιο Silberman βοηθά τους μαθητές να φτάσουν πέρα ​​από τους εαυτούς τους και προς μια αφοσιωμένη ζωή στη δυναμική παγκόσμια αγορά.

 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην άκρως αποτελεσματική διδασκαλία και τη συμμετοχή των μαθητών ως εταίρων στη μάθηση.
 • Δεσμευόμαστε για προσωπική και επαγγελματική ακεραιότητα και υψηλά πρότυπα δεοντολογικής συμπεριφοράς.
 • Δεσμευόμαστε να εμπνεύσουμε κατάλληλες ευθύνες ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών.
 • Είμαστε προσανατολισμένοι προς τα αποτελέσματα και δεσμευόμαστε στην ατομική και οργανωτική επιτυχία των μαθητών μας.
 • Εκτιμούμε την ποικιλομορφία, την ανοικτή νοοτροπία και τον αμοιβαίο σεβασμό και πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμες για την επιτυχία των προγραμμάτων μας.
 • Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό μας να ασχολούνται με τις πολιτικές προσπάθειες, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αντιλήψεις.
 • Εκτιμούμε τη συνεχή βελτίωση και οι πτυχιούχοι μας είναι δια βίου και αφοσιωμένοι μαθητές.
 • Εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες ενός παγκόσμιου, πολυπολιτισμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 • Θεωρούμε τους αποφοίτους μας ως σημαντικούς εταίρους και εκτιμούμε τη συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων στο μάθημα μας.
 • Είμαστε μια αφοσιωμένη κοινότητα δασκάλων-μελετητών και εκτιμούμε το ρόλο της υποτροφίας στην ενίσχυση του ρόλου της διδασκαλίας.
 • Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική εκπαίδευση ενσωματώνει ευαισθητοποίηση, οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες.
 • Εκτιμούμε την εκτίμηση των άλλων πολιτισμών και απόψεων.
 • Πιστεύουμε ότι η ενεργητική και συνεργατική μάθηση είναι σημαντικά εργαλεία για να καταστεί η μαθησιακή εμπειρία πιο σχετική, ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.


Silberman - Ένα από τα κορυφαία 5% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο με διαπίστευση AACSB

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman είναι διαπιστευμένο από την AACSB International - την κυρίαρχη αρχή διαπίστευσης παγκοσμίως για τις συλλογικές σχολές επιχειρήσεων. Λιγότερο από το 5% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει AACSB διαπίστευση.

Η Silberman είναι κορυφαίος πάροχος υψηλής ποιότητας πρωτοποριακής εκπαίδευσης στον τομέα της επιχειρηματικής ηγεσίας μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της σχολής και τώρα με εκτεταμένη εμβέλεια στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσω των ηλεκτρονικών προγραμμάτων σπουδών της.


Εξαιρετική Κατάταξη Σχολών Επιχειρήσεων

Είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι ο Silberman είναι μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων ως ανεξάρτητη βαθμολογία από αυτές τις αξιόπιστες πηγές:

 • Το Princeton Review κατατάσσει το κολέγιο Silberman ως μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στο έθνος.
 • ΗΠΑ News
 • Eduniversal ποσοστά Silberman College ως "Άριστη Σχολή Επιχειρήσεων"
 • Start-Class τιμές Silberman ως δεύτερη μόνο Rutgers Business School στο Νιου Τζέρσεϋ.
 • Το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Rothman του Silberman τιμήθηκε με την Αριστεία στο Βραβείο Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα του Ιδρύματος Deshpande
 • Tax Talent, Inc τα ποσοστά Silberman ένα από τα Top 10 Masters στη λογιστική MAcc Πρόγραμμα από
 • Λογιστική Πτυχίο Αναθεώρηση των τιμών Silberman ένα από τα Top 10 Best Προπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϋ


Πρωτοποριακή εταιρική βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη μέσω της εταιρικής σχέσης των Ηνωμένων Εθνών

Από το 2009, ο Silberman είναι Αναγνωρισμένος Συμμετέχων στην Αρχή των Ηνωμένων Εθνών για την Υπεύθυνη Εκπαίδευση Διαχείρισης (PRME) - ένα παγκόσμιο δίκτυο σχολών επιχειρήσεων που δεσμεύεται να διευθύνει τη μετατροπή της εκπαίδευσης στην επιχειρηματική διαχείριση, της έρευνας και της ηγεσίας της σκέψης μέσω της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης. Κάθε χρόνο αναφέρουμε τις προόδους μας.


Online Μάστερ Πρόγραμμα

Το Online Master της Silberman στο ψηφιακό μάρκετινγκ ανοίγει τώρα ευκαιρίες για τους φοιτητές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για να κερδίσουν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Πτυχίο Οικονομικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Ως χρηματοοικονομικός διευθυντής της FDU, θα αποκτήσετε μια σταθερή κατανόηση της οικονομικής ανάλυσης, της οικονομικής διαχείρισης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε μια συγκέντρωση στο Advisory Management Wealth. [+]

Το κεφάλαιο χρηματοδότησης στο Fairleigh Dickinson σας παρέχει μια κατανόηση της οικονομικής ανάλυσης, της οικονομικής διαχείρισης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Silberman Fairleigh College of Business της Fairleigh Dickinson, τόσο στο Πανεπιστήμιο Florham και στο Metropolitan Campus. Το Κολλέγιο κατέχει κύρους πιστοποίηση από την AACSB International - την Ένωση Προηγμένων Κολλεγίων Σχολείων Επιχειρήσεων - η οποία αναγνωρίζει την ποιότητα των σχολών, των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και των πόρων της. Λιγότερο από το ένα τρίτο όλων των σχολών επιχειρήσεων των ΗΠΑ κατέχουν αναγνώριση AACSB, προσθέτοντας αξία στο προπτυχιακό πτυχίο επιχειρήσεων σας από το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor στη Διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Αν ο στόχος σας είναι να εξασφαλίσετε μια θέση στη Διοίκηση, αυτή η μεγάλη σας παρέχει μια παγκόσμια προοπτική διοίκησης επιχειρήσεων με έμφαση στη δεοντολογία και τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και σας εξοπλίζει με βασικές διαπροσωπικές και διαχειριστικές δεξιότητες. [+]

Ο κύριος τομέας της διοίκησης είναι σχεδιασμένος για φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές και διαχειριστικές δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξεκινώντας από την πρώτη επαγγελματική τους δουλειά και αναπτύσσοντας ένα μακροπρόθεσμο σύστημα προοπτικής και αξίας που θα τους εξυπηρετήσει ολόκληρη τη σταδιοδρομία τους.

Οι προσφορές μαθημάτων διαχειριστικού τμήματος τονίζουν:... [-]


Bachelor στη Λογιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Το προπτυχιακό μας λογιστικό πρόγραμμα βαθμολογείται ως το Top 10 Best Προπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϊ με Ανασκόπηση Λογιστικού Λογιστηρίου και αρκετές από τις σχολές μας έχουν θεωρηθεί Εκπληκτικοί Εκπαιδευτικοί από την New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA). Οι περισσότεροι απόφοιτοι της λογιστικής της SCB έχουν πτυχίο με προσφορά εργασίας στο χέρι. [+]

Το BS στις Λογιστικές Απαιτήσεις περιλαμβάνει επτά απαιτούμενα μαθήματα για τα μεγάλα, εκπλήρωση του πανεπιστημιακού και επιχειρηματικού βασικού προγράμματος σπουδών και τουλάχιστον 121 συνολικών πιστώσεων.

Το έτος Freshman, θα πάρετε εισαγωγικά μαθήματα σε επιχειρήσεις, συστήματα πληροφορικής διαχείρισης και τα μαθηματικά μαζί με το βασικό πρόγραμμα σπουδών και μαθήματα στις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες.... [-]


Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Σημαντικό στην επιχειρηματική διοίκηση για να κερδίσετε μια ευρεία κατανόηση των αρχών της διοίκησης και, αν θέλετε, επιλέξτε μια περιοχή συγκέντρωσης για να εκπληρώσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. [+]

Εξοπλίστε τον εαυτό σας με την προνοητική Διοίκηση Επιχειρήσεων της Silberman για να είναι ένας επιλεγμένος μεταπτυχιακός φοιτητής. Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε την κύρια διοίκηση επιχειρήσεων με ή χωρίς περιοχή συγκέντρωσης. Ο κύριος φορέας διοίκησης επιχειρήσεων σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε μια περιοχή συγκέντρωσης, λαμβάνοντας προχωρημένα μαθήματα επιχειρήσεων που σας βοηθούν να ορίσετε το σύνολο ικανοτήτων σας.... [-]


Bachelor στην Επιχειρηματικότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Rothman στο κολλέγιο Silberman, που είναι ο νικητής του βραβείου Excellence in Curriculum Innovation in Entrepreneurship, συνδυάζει τα μαθήματα και τα προγράμματα προβολής για να σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε και να εξασκήσετε την επιχειρηματικότητα σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Προσφέρει μια λεπτομερή και πρακτική κατανόηση των θεμάτων που αφορούν τόσο την έναρξη μιας επιχείρησης όσο και την προώθηση της καινοτομίας σε ένα εταιρικό περιβάλλον. [+]

Οι επιχειρηματίες είναι σε μεγάλη ζήτηση, καθώς είναι ουσιώδεις για την κοινωνία μας στην οικοδόμηση των οικονομικών κινητήρων που βοηθούν στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Προωθούν τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές και η καινοτομία και η δημιουργικότητά τους σφυρίζουν το μέλλον μας.

Το ινστιτούτο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Roberman του Silberman, ένα εθνικό κέντρο επιχειρηματικότητας, τιμήθηκε πρόσφατα με το Βραβείο Αριστείας στην Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα από το Ίδρυμα Deshpande Foundation.... [-]


Bachelor στο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Madison Teaneck +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα σπουδών Μάρκετινγκ μας έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο, τη διαφήμιση, τη διαχείριση προϊόντων, το άμεσο μάρκετινγκ και την έρευνα. Τα μαθήματα, τα προγράμματα και οι πρακτικές πρακτικές σας δίνουν την δυνατότητα να εκθέσετε τις αρχές και τις πρακτικές στην έρευνα, το διεθνές μάρκετινγκ, τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις επικοινωνίες. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μαθήματα σε τομείς που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία, όπως το μάρκετινγκ σπορ και εκδηλώσεων, οι δημόσιες σχέσεις και το ψηφιακό μάρκετινγκ, για να αναφέρουμε μερικά. [+]

Οι μεγάλες εταιρείες μάρκετινγκ εκτίθενται σε διεπιστημονικά μαθήματα που αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα σπουδών εμπορίας έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία στις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο, τη διαφήμιση, τη διαχείριση προϊόντων, το άμεσο μάρκετινγκ και την έρευνα. Αυτή η προετοιμασία επιτυγχάνεται με προσφορές μαθημάτων σε βασικές έννοιες μάρκετινγκ και συμπληρώνεται από μαθήματα ειδικά για τη σταδιοδρομία. Η διαδικασία μάθησης ενισχύεται με έργα, μελέτες περιπτώσεων και πρακτική άσκηση.... [-]


Βίντεο

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Επικοινωνία

Διεύθυνση Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα https://view2.fdu.edu/academics/silberman-college/

Διεύθυνση Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες