Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Το Silberman College of Business είναι ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά σχολεία των ΗΠΑ που προσφέρουν προπτυχιακούς, συνδυασμένους και μεταπτυχιακούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του MBA, MBA για Στελέχη. το Master of Science στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τη Λογιστική, τη Φορολογία και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (online). και πιστοποιητικά απόφοιτων.

Ένα πτυχίο από το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman στο Νιου Τζέρσεϊ θα σας προετοιμάσει να γίνετε ηγέτης στον τομέα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης - κάποιος που θα φέρει ηθικές προοπτικές σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον. Απλώς ρωτήστε εκείνους που έχουν έρθει ενώπιόν σας και γίνονται εξέχοντα στελέχη στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το μάθημα των επιχειρήσεων σας θα σας δώσει από πρώτο χέρι την εμπειρία σας με την επιχειρηματική κοινότητα, παρέχοντας σας αποδεδειγμένες μεθόδους χρηματοοικονομικής και στρατηγικής ανάλυσης, γενικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και υλοποίησης.

Μπορείτε να κερδίσετε έναν βαθμό από το κολλέγιο Silberman Business από την παρακολούθηση ενός από τα τρία πανεπιστήμιά μας, ή με την εγγραφή στο Online Master μας στο πρόγραμμα ψηφιακού βαθμού Marketing.

Στο Νιου Τζέρσεϋ

 • Πανεπιστημιούπολη Florham στο Madison, NJ
 • Μητροπολιτική πανεπιστημιούπολη στο Teaneck, NJ

Στον Καναδά

 • Vancouver Campus, στο Βανκούβερ του Καναδά

Το Πανεπιστήμιο Vancouver της FDU, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Βανκούβερ του Καναδά, προσφέρει προγράμματα Bachelor in Business Management και Πληροφορική.


Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Κολλεγίου Επιχειρήσεων Silberman στο Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson πρόκειται να αποτελέσει κέντρο μάθησης που δεσμεύεται σήμερα για την εκπαίδευση των ηγετών του αύριο, να προετοιμάσει τους μαθητές μας για να επιτύχει σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και να προωθήσει την κατανόηση των επιχειρήσεων.


Οραμα

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman θα αναγνωριστεί παγκοσμίως από τους ενδιαφερόμενους και τους συμμαθητές του για την αριστεία του στη διδασκαλία, τις πνευματικές συνεισφορές και τα προγράμματα που επεκτείνουν τη γνώση για την προώθηση της πρακτικής της διοίκησης επιχειρήσεων. Θα αποτελέσουμε ένα πρόγραμμα αναφοράς για την αριστεία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης στη διδασκαλία και την υποτροφία και για να μπορέσουμε οι μαθητές μας να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα προκλητικό και δυναμικό πολυκουλτιωτικό εργασιακό περιβάλλον.


Κοινές αξίες

Σε συμφωνία με την αποστολή του Πανεπιστημίου Fairleigh Dickinson, το κολλέγιο Silberman βοηθά τους μαθητές να φτάσουν πέρα ​​από τους εαυτούς τους και προς μια αφοσιωμένη ζωή στη δυναμική παγκόσμια αγορά.

 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην άκρως αποτελεσματική διδασκαλία και τη συμμετοχή των μαθητών ως εταίρων στη μάθηση.
 • Δεσμευόμαστε για προσωπική και επαγγελματική ακεραιότητα και υψηλά πρότυπα δεοντολογικής συμπεριφοράς.
 • Δεσμευόμαστε να εμπνεύσουμε κατάλληλες ευθύνες ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών.
 • Είμαστε προσανατολισμένοι προς τα αποτελέσματα και δεσμευόμαστε στην ατομική και οργανωτική επιτυχία των μαθητών μας.
 • Εκτιμούμε την ποικιλομορφία, την ανοικτή νοοτροπία και τον αμοιβαίο σεβασμό και πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμες για την επιτυχία των προγραμμάτων μας.
 • Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό μας να ασχολούνται με τις πολιτικές προσπάθειες, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αντιλήψεις.
 • Εκτιμούμε τη συνεχή βελτίωση και οι πτυχιούχοι μας είναι δια βίου και αφοσιωμένοι μαθητές.
 • Εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες ενός παγκόσμιου, πολυπολιτισμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 • Θεωρούμε τους αποφοίτους μας ως σημαντικούς εταίρους και εκτιμούμε τη συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων στο μάθημα μας.
 • Είμαστε μια αφοσιωμένη κοινότητα δασκάλων-μελετητών και εκτιμούμε το ρόλο της υποτροφίας στην ενίσχυση του ρόλου της διδασκαλίας.
 • Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική εκπαίδευση ενσωματώνει ευαισθητοποίηση, οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες.
 • Εκτιμούμε την εκτίμηση των άλλων πολιτισμών και απόψεων.
 • Πιστεύουμε ότι η ενεργητική και συνεργατική μάθηση είναι σημαντικά εργαλεία για να καταστεί η μαθησιακή εμπειρία πιο σχετική, ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.


Silberman - Ένα από τα κορυφαία 5% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο με διαπίστευση AACSB

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman είναι διαπιστευμένο από την AACSB International - την κυρίαρχη αρχή διαπίστευσης παγκοσμίως για τις συλλογικές σχολές επιχειρήσεων. Λιγότερο από το 5% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει AACSB διαπίστευση.

Η Silberman είναι κορυφαίος πάροχος υψηλής ποιότητας πρωτοποριακής εκπαίδευσης στον τομέα της επιχειρηματικής ηγεσίας μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της σχολής και τώρα με εκτεταμένη εμβέλεια στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσω των ηλεκτρονικών προγραμμάτων σπουδών της.


Εξαιρετική Κατάταξη Σχολών Επιχειρήσεων

Είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι ο Silberman είναι μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων ως ανεξάρτητη βαθμολογία από αυτές τις αξιόπιστες πηγές:

 • Το Princeton Review κατατάσσει το κολέγιο Silberman ως μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στο έθνος.
 • ΗΠΑ News
 • Eduniversal ποσοστά Silberman College ως "Άριστη Σχολή Επιχειρήσεων"
 • Start-Class τιμές Silberman ως δεύτερη μόνο Rutgers Business School στο Νιου Τζέρσεϋ.
 • Το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Rothman του Silberman τιμήθηκε με την Αριστεία στο Βραβείο Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα του Ιδρύματος Deshpande
 • Tax Talent, Inc τα ποσοστά Silberman ένα από τα Top 10 Masters στη λογιστική MAcc Πρόγραμμα από
 • Λογιστική Πτυχίο Αναθεώρηση των τιμών Silberman ένα από τα Top 10 Best Προπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϋ


Πρωτοποριακή εταιρική βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη μέσω της εταιρικής σχέσης των Ηνωμένων Εθνών

Από το 2009, ο Silberman είναι Αναγνωρισμένος Συμμετέχων στην Αρχή των Ηνωμένων Εθνών για την Υπεύθυνη Εκπαίδευση Διαχείρισης (PRME) - ένα παγκόσμιο δίκτυο σχολών επιχειρήσεων που δεσμεύεται να διευθύνει τη μετατροπή της εκπαίδευσης στην επιχειρηματική διαχείριση, της έρευνας και της ηγεσίας της σκέψης μέσω της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης. Κάθε χρόνο αναφέρουμε τις προόδους μας.


Online Μάστερ Πρόγραμμα

Το Online Master της Silberman στο ψηφιακό μάρκετινγκ ανοίγει τώρα ευκαιρίες για τους φοιτητές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για να κερδίσουν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Ως χρηματοοικονομικός διευθυντής της FDU, θα αποκτήσετε μια σταθερή κατανόηση της οικονομικής ανάλυσης, της οικονομικής διαχείρισης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. ... [+]

Το κεφάλαιο χρηματοδότησης στο Fairleigh Dickinson σας παρέχει μια κατανόηση της οικονομικής ανάλυσης, της οικονομικής διαχείρισης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Silberman Fairleigh College of Business της Fairleigh Dickinson, τόσο στο Πανεπιστήμιο Florham και στο Metropolitan Campus.

Το Κολλέγιο κατέχει αναγνωρισμένη αναγνώριση από την AACSB International - την Ένωση Προηγμένων Κολλεγίων Σχολείων Επιχειρήσεων - η οποία αναγνωρίζει την ποιότητα των σχολών, των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και των πόρων της. Λιγότερο από το ένα τρίτο όλων των σχολών επιχειρήσεων των ΗΠΑ κατέχουν αναγνώριση AACSB, προσθέτοντας αξία στο προπτυχιακό πτυχίο επιχειρήσεων σας από το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Αν ο στόχος σας είναι να εξασφαλίσετε μια θέση στη Διοίκηση, αυτή η μεγάλη σας παρέχει μια παγκόσμια προοπτική διοίκησης επιχειρήσεων με έμφαση στη δεοντολογία και τις βι ... [+]

Το μεγαλύτερο μέρος της διοίκησης απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές και διαχειριστικές δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξεκινώντας από την πρώτη επαγγελματική τους δουλειά, αλλά και να αναπτύξουν ένα μακροπρόθεσμο σύστημα προοπτικής και αξίας που θα τους εξυπηρετήσει ολόκληρη τη σταδιοδρομία τους.

Οι προσφορές μαθημάτων διαχειριστικού τμήματος τονίζουν:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Το προπτυχιακό μας λογιστικό πρόγραμμα βαθμολογείται ως το Top 10 Best Προπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϊ με Ανασκόπηση Λογιστικού Λογιστηρίου και αρκετές α ... [+]

Γιατί η Μελέτη Μελέτης στο FDU;Το ήξερες...FDU φοιτητές λογιστικής έχουν βαθμολογηθεί # 1, 3 και 5 για την Πιστοποιημένη δημόσια λογιστική εξέταση στο Νιου Τζέρσεϋ.Οι περισσότερες εταιρίες σπουδαστών λαμβάνουν προσφορές εργασίας ένα χρόνο πριν αποφοιτήσουν.Οι φοιτητές στο 4 1 συνδυαζόμενο πρόγραμμα μπορούν να αποφοιτήσουν με πτυχίο BS και MS σε πέντε χρόνια.Η New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA) , η Επιτροπή Λογιστικής Εποπτείας της Δημόσιας Εταιρείας (PCAOB), το Σολμπέρμαν Κολέγιο Επιχειρήσεων και άλλοι υπογράφουν τακτικά υποτροφίες σε φοιτητές της FDU. Διαβάστε σχετικά με τις διαθέσιμες υποτροφίες για τους υποψήφιους φοιτητές .Το λογιστικό πρόγραμμα έχει κερδίσει την έγκριση από το IMA (Ινστιτούτο Διαχειριστών Λογιστών) για την εκπλήρωση υψηλών εκπαιδευτικών προτύπων, επιτρέποντας στους φοιτητές να ακολουθήσουν το Πιστοποιημένο Λογιστήριο Λογιστικής (CMA) .Το λογιστικό μας πρόγραμμα έλαβε εθνικό βραβείο καινοτομίας.Τρία FDU faculty έχουν τιμηθεί με βραβεία NJSCPA Outstanding Educator.Οι δημόσιες εταιρίες λογιστικής περιορίζουν την πρόσληψη μόνο σε κολέγια όπως η FDU που πληρούν τις προϋποθέσεις για τους φοιτητές για τις εξετάσεις του Certified Public Accountant.Απαιτήσεις για το πτυχίο... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Σημαντικό στην επιχειρηματική διοίκηση για να κερδίσετε μια ευρεία κατανόηση των αρχών της διοίκησης και, αν θέλετε, επιλέξτε μια περιοχή συγκέντρωσης για να εκπληρώσετε ... [+]

Εξοπλίστε τον εαυτό σας με την προνοητική Διοίκηση Επιχειρήσεων της Silberman για να είναι ένας απόφοιτος μεταπτυχιακός. Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε την κύρια διοίκηση επιχειρήσεων με ή χωρίς περιοχή συγκέντρωσης.

Ο κύριος φορέας διοίκησης επιχειρήσεων σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε μια περιοχή συγκέντρωσης λαμβάνοντας προχωρημένα μαθήματα επιχειρήσεων που βοηθούν να ορίσετε το σύνολο δεξιοτήτων σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Rothman στο κολλέγιο Silberman, που είναι ο νικητής του βραβείου Excellence in Curriculum Innovation in Entrepreneur ... [+]

Οι επιχειρηματίες είναι σε μεγάλη ζήτηση, καθώς είναι ουσιώδεις για την κοινωνία μας στην οικοδόμηση των οικονομικών κινητήρων που βοηθούν στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Προωθούν τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές και η καινοτομία και η δημιουργικότητά τους σφυρίζουν το μέλλον μας.

Το ινστιτούτο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Roberman του Silberman, ένα εθνικό κέντρο επιχειρηματικότητας, τιμήθηκε πρόσφατα με το Βραβείο Αριστείας στην Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα από το Ίδρυμα Deshpande Foundation.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Το πρόγραμμα σπουδών Μάρκετινγκ μας έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο, τη διαφήμιση, τη διαχείριση προϊόντων, το ά ... [+]

Οι μεγάλες εταιρείες εμπορίας εκτίθενται σε διεπιστημονικά μαθήματα που αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα σπουδών για το μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία στις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο, τη διαφήμιση, τη διαχείριση προϊόντων, το άμεσο μάρκετινγκ και την έρευνα.

Αυτή η προετοιμασία επιτυγχάνεται με προσφορές μαθημάτων σε βασικές έννοιες μάρκετινγκ και συμπληρώνεται από μαθήματα ειδικά για τη σταδιοδρομία . Η διαδικασία εκμάθησης ενισχύεται με έργα, περιπτωσιολογικές μελέτες και πρακτική άσκηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Μάντισον, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες