Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση που ταιριάζει

Ως ένας από τους παλαιότερους και πιο διάσημους εκκλησιαστικούς συλλόγους φιλελεύθερων τεχνών στο Νότο, ο Erskine απονέμει ακαδημαϊκή αυστηρότητα και χριστιανική αυθεντικότητα. Οι απόφοιτοι μας οδηγούν εταιρείες, επηρεάζουν τους επαγγελματικούς τομείς και κάνουν το σημάδι τους στον πολιτισμό μας με πολλούς άλλους τρόπους.

Κάθε ένα από τα 19 πτυχιακά προγράμματα του Erskine μπορεί να προσαρμοστεί με τη συνεργασία με τη σχολή για να δημιουργήσει ένα μάθημα σπουδών που ταιριάζει με τα προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας. Εξάμηνες ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό είναι επίσης διαθέσιμες στη Σκωτία, την Αγγλία, τη Γαλλία ή το Μεξικό. Το Erskine παίρνει επίσης ακαδημαϊκή υποστήριξη από το παραδοσιακό εργαστήριο διδασκαλίας και το τοποθετεί στις τάξεις σας και στους συμμαθητές σας μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί συνεργατικές ομάδες και ομάδες μελέτης για να ενισχύσει το περιεχόμενο των μαθημάτων και να διαμορφώσει καλές συνήθειες μελέτης.

Γιατί Erskine;

Μια ιστορία της μάθησης

Από τότε που ιδρύθηκε από την Εκκλησία των Αναπληρωτών Μεταρρυθμισμένων Πρεσβυτερίων (ARP) το 1839, το Erskine College έχει δεσμευτεί στην αρχή ότι τα γεγονότα και οι αξίες - μάθηση και πίστη - είναι αδιαχώριστες. Με αυτό το ίδρυμα, ο Erskine δεσμεύεται να αναπτύξει ολόκληρο το άτομο ως δια βίου μαθητευόμενο, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να σκεφτούν κριτικά τις ακαδημαϊκές τους σπουδές, με πνεύματα και καρδιές ανοιχτές στην αλήθεια.

Στόχος σπουδαστών

Κάθε ένα από τα 19 πτυχιακά προγράμματα του Erskine μπορεί να προσαρμοστεί με τη συνεργασία με τη σχολή για να δημιουργήσει ένα μάθημα σπουδών που ταιριάζει με τα προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας. Όλες οι τάξεις σας θα διδαχθούν από τους καθηγητές σας, όχι από βοηθούς διδασκαλίας. Και θα έχετε αρκετό χρόνο με τους καθηγητές, αφού ο λόγος σπουδαστών μας είναι 11: 1 και σχεδόν όλες οι τάξεις έχουν λιγότερους από 25 φοιτητές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η σχολή Erskine έχει το χρόνο να σας γνωρίσει πραγματικά και να σας ωθήσει να υπερέχετε τόσο προσωπικά όσο και ακαδημαϊκά προς την ανάπτυξη ως ένα ολόκληρο άτομο.

Προορισμός: Due West

Erskine College βρίσκεται στο ιστορικό Due West, στην κομητεία Abbeville της Νότιας Καρολίνας. Με πληθυσμό 1.200 και μια πανεπιστημιούπολη των 90 στρεμμάτων με φοιτητικό σώμα κάτω των 800 ετών, η Due West είναι μια ήσυχη πόλη κολέγιο, ιδανική για σπουδές. Από τον αθλητισμό έως τις τέχνες, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στην πανεπιστημιούπολη Erskine, αλλά σε απόσταση μόλις 30 λεπτών με το αυτοκίνητο θα βρείτε πολλά καταστήματα, ιστορικές τοποθεσίες και αρκετούς χώρους αναψυχής που προσφέρουν βαρκάδα, ψάρεμα, πεζοπορία, ιππασία ιππασία και ορεινή ποδηλασία.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Δήλωση θεσμικής αποστολής

Erskine College υπάρχει για να δοξάσει τον Θεό ως χριστιανική ακαδημαϊκή κοινότητα όπου οι σπουδαστές είναι έτοιμοι να ευδοκιμήσουν ως ολόκληρα πρόσωπα για τη ζωή της υπηρεσίας μέσω της αναζήτησης προπτυχιακών φιλελεύθερων τεχνών και απόφοιτος της θεολογικής εκπαίδευσης.

Αποστολή αποφοίτων (προπτυχιακά προγράμματα)

Η αποστολή του Erskine College είναι να εξοπλίσει τους μαθητές να ευδοκιμήσουν παρέχοντας μια άριστη εκπαίδευση ελεύθερων τεχνών σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στον Χριστό, όπου η εκμάθηση και η βιβλική αλήθεια ενσωματώνονται για να αναπτύξουν ολόκληρο το άτομο.

Αποστολή αποστολής (Μεταπτυχιακά Προγράμματα)

Το Θεολογικό Σεμινάριο Erskine στηρίζει την αποστολή του Θεού στον κόσμο, εκπαιδεύοντας, από βιβλική μεταρρύθμιση, ανθρώπους για υπηρεσία στη χριστιανική εκκλησία.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Τοποθεσία

Erskine College στεγάζεται στο ακαδημαϊκό χωριό Due West, μια πόλη 1.200 κατοίκων που βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Abbeville της Νότιας Καρολίνας, μια περιοχή πλούσια σε αποικιακό, επαναστατικό πόλεμο και ιστορικό εμφύλιο πόλεμο. Η πόλη και το κολέγιο, με πολλά κτίρια αρχαιότητας, παρατίθενται στον Εθνικό Κατάλογο Ιστορικών Χώρων. Ένα ετήσιο φεστιβάλ άνοιξης φέρνει πολλούς τουρίστες να μοιραστούν την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του νομού.

Το Due West, ενώ βρίσκεται κοντά σε λίγες λίμνες και χώρους αναψυχής και με εύκολη πρόσβαση στις διαδρομές 26 και 85, παρέχει μια ξεκούραστη και ήσυχη ατμόσφαιρα για μελέτη. Η εγγύτητα στα αεροδρόμια και τα πολιτιστικά κέντρα εκπροσωπούνται από τις πόλεις της Ατλάντα, του Σαρλότ, της Κολούμπια και του Γκρέινβιλ, όλοι, από τους οποίους, βρίσκονται σε απόσταση ενός έως δύο ωρών. Μικρότερες πόλεις όπως το Greenwood και το Anderson είναι περίπου 20 μίλια μακριά και παρέχουν πολλές ευκαιρίες για ψώνια και φαγητό.

Διάρκεια ζωής κατοικίας

Η ευρύχωρη πανεπιστημιούπολη των 90 στρεμμάτων του Erskine παρέχει κλασικές και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Οι πύργοι υπογραφής του κτιρίου Erskine συμπληρώνονται από ένα υπερσύγχρονο επιστημονικό ίδρυμα και ένα νέο μουσικό και μαθηματικό εκπαιδευτικό συγκρότημα. Σε κεντρική τοποθεσία στην πανεπιστημιούπολη βρίσκεται το Bowie Arts Centre, ένα σύγχρονο μουσείο και γκαλερί. Το Κέντρο Δραστηριοτήτων Galloway περιλαμβάνει δύο γυμναστήρια, γήπεδα τένις, αίθουσα αερόμπικ / βάρους, τοίχο αναρρίχησης και αθλητικό γυμναστήριο. Οι λογοτεχνικές εταιρείες, τόσο παλιές όσο και το κολέγιο, βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές τρώνε σε μια βραβευμένη καφετέρια και σε καφετέριες της πανεπιστημιούπολης.

113235_pexels-photo-901964.jpeg

Διδακτέα ύλη

Στο Erskine, οι σπουδαστές διδάσκονται από καθηγητές, όχι μεταπτυχιακούς φοιτητές, και το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών. Το Erskine απευθύνεται στην καθοδήγηση και τη σχεσιακή μάθηση, με σκοπό να προωθήσει το μεγαλείο, να ενισχύσει την ακαδημαϊκή σας ανάπτυξη και να προετοιμάσει τους ηγέτες του αύριο. Η Erskine δεσμεύεται να παρέχει μια καλά στρογγυλεμένη εκπαιδευτική εμπειρία με σκοπό την ανάπτυξη του συνόλου του ατόμου.

Τα μέλη της σχολής Erskine μοιράζονται τη ζωή τους και προκαλούν τους μαθητές να υπερέχουν σε όλες τις πτυχές της ζωής. Η Erskine δεσμεύεται να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά μαθητών δια βίου που θα επηρεάσουν τις οικογένειές τους, τις κοινότητές τους, τη χώρα τους και τον κόσμο.

Αθλητισμός

Το κολλέγιο διατηρεί υγιή και ποικίλα ψυχαγωγικά και αθλητικά προγράμματα. Το κολέγιο ενθαρρύνει τις αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ όλων των φοιτητών με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στον αθλητισμό στο διακλαδικό, ενδοεπιχειρησιακό ή ψυχαγωγικό επίπεδο βοηθά στη συνολική προσωπική ανάπτυξη του ατόμου.

Ο Erskine αγωνίζεται στο διακλαδικό επίπεδο ως μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συλλόγων (NCAA) II και ως μέλος του Συνεδρίου Carolinas. Επιπλέον, η ένωση με την Εθνική Χριστιανοδημοκρατική Ακαδημία Αθλητικών Σωματείων (NCCAA) Division I παρήγαγε δύο εθνικές ομάδες πρωταθλήματος το περασμένο έτος, το Men's Golf and Women's Softball.

Το κολλέγιο διαθέτει 15 ομάδες μεταξύ των ομάδων: μπάσκετ ανδρών και γυναικών, cross-country ανδρών και γυναικών, γκολφ ανδρών και γυναικών, ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, τένις ανδρών και γυναικών, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, σόφτμπολ, βόλεϊ και λακρός των γυναικών.

Οικονομική βοήθεια

Μια εκπαίδευση Erskine είναι μια εμπειρία, η αξία της οποίας δεν μπορεί εύκολα να μετρηθεί σε δολάρια. Περισσότερο από το 90% των φοιτητών μας λαμβάνουν οικονομική βοήθεια. Εκτός από τις παραδοσιακές πηγές οικονομικής βοήθειας, όπως η ομοσπονδιακή και η κρατική βοήθεια, η Erskine προσφέρει μια ποικιλία υποτροφιών σε εκείνους τους φοιτητές που αποδεικνύουν ακαδημαϊκές ικανότητες και που θα εμπλουτίσουν την κοινότητα του Erskine. Η Erskine καλεί τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους να γίνουν μέλη της οικογένειάς της και είναι αφιερωμένη στη συνεργασία τους για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση επενδύσεων στην εμπειρία Erskine.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Erskine College

Σε συνδυασμό με ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών για φιλελεύθερες τέχνες, το Τμήμα Μουσικής προσφέρεται για σπουδές στο πιάνο, το όργανο και τη φωνή, καθώς και στα όργανα άνε ... [+]

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τίποτα δεν αγγίζει την ψυχή αρκετά σαν τη μουσική! Είτε θέλετε να διεξαγάγετε, να εκτελέσετε ή απλά να απολαύσετε μουσική συμμετέχοντας σε σύνολα καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο Erskine, το Τμήμα Μουσικής προσφέρει τα εργαλεία και την εμπειρογνωμοσύνη για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Σε συνδυασμό με ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών για φιλελεύθερες τέχνες, το Τμήμα Μουσικής προσφέρεται για σπουδές στο πιάνο, το όργανο και τη φωνή, καθώς και στα όργανα άνεμου, χορδών και κρουστών. Το προπτυχιακό μουσικό πρόγραμμα του Erskine προετοιμάζει τους μαθητές να εισέλθουν στην επαγγελματική μελέτη στην παράσταση, την μουσική εκκλησιών ή την μουσική εκπαίδευση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Due West
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Erskine College

Είναι ελκυστικό να φανταστείτε να γράφετε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, να δημιουργείτε λύσεις σε προβλήματα πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας μαθηματικά ή βοηθώ ... [+]

Μαθηματικά

Είναι ελκυστικό να φανταστείτε να γράφετε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, να δημιουργείτε λύσεις σε προβλήματα πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας μαθηματικά ή βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν και τα μαθηματικά; Εάν απολαμβάνετε την ακρίβεια και την ομορφιά των μαθηματικών, μπορεί να θέλετε να είστε ένας από τους ανθρώπους που ζουν για να βρουν λύσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Due West
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Erskine College

Erskine College διατηρεί πρόγραμμα μηχανολογίας διπλού πτυχίου με το Πανεπιστήμιο Clemson. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ένα ισχυρό χριστιανικό φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης σε ... [+]

Μηχανική

Erskine College διατηρεί πρόγραμμα μηχανολογίας διπλού πτυχίου με το Πανεπιστήμιο Clemson. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ένα ισχυρό χριστιανικό φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης σε συνδυασμό με ένα σημαντικό επίπεδο τεχνικής εξειδίκευσης. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα αυτό συνήθως ολοκληρώνουν τρία χρόνια στο Erskine και δύο έως τρία χρόνια στο Clemson, κερδίζοντας πτυχίο επιστημονικής στο τμήμα μηχανικής από το Clemson και πτυχίο βιολογίας, χημείας, μαθηματικών ή φυσικής από το Erskine.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Due West
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Erskine College

Το πρόγραμμα χημείας στο Erskine έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες σε χημεία και χημεία που σχετίζονται με τους κλάδους. Η χημεία είναι έ ... [+]

Χημεία

Το πρόγραμμα χημείας στο Erskine έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες σε χημεία και χημεία που σχετίζονται με τους κλάδους. Η χημεία είναι ένας πολύ ευρύς τομέας σπουδών που περιλαμβάνει δεξιότητες και προσωπικότητες από το εξαιρετικά αναλυτικό και μαθηματικό έως το ευρύ όραμα, συνθετικό και δημιουργικό. Αυτή η ποικιλομορφία κάνει τη μελέτη της χημείας σε μια χριστιανική φιλελεύθερη κοινότητα τέχνης μια ιδανική επιλογή! Εδώ, στο Erskine, οι μεγάλες εταιρείες χημείας ενθαρρύνονται να οικοδομήσουν το τεχνικό τους εργαστήριο και τις επιστημονικές δεξιότητές τους αναπτύσσοντας ουσιαστική κατανόηση της σχέσης μεταξύ του χημικού, της κοινωνίας και της εκκλησίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Due West
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Erskine College

Εδώ στο Erskine, το Τμήμα Βιολογίας επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε μέσα από την περαιτέρω κατανόηση των βιολογικών ... [+]

Βιολογία

Εδώ στο Erskine, το Τμήμα Βιολογίας επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε μέσα από την περαιτέρω κατανόηση των βιολογικών επιστημών. Ένας σημαντικός τομέας της βιολογίας δίνει έμφαση στην ανακάλυψη, την επιστημονική σκέψη και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα ή μια περαιτέρω μελέτη.

Δύο συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Due West
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Erskine College

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες