Elizabethtown College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η δέσμευσή μας είναι να Εκπαιδεύστε για Υπηρεσία. Πιστεύουμε ότι η μάθηση είναι πιο ευγενής, όταν χρησιμοποιείται για να ωφελήσει τους άλλους, ανεξάρτητα από την πορεία που επέλεξε τη σταδιοδρομία. Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας για να οδηγήσει την πλούσια ζωή του σκοπό και νόημα, προωθώντας παράλληλα ανεξάρτητη σκέψη, την προσωπική ακεραιότητα και κοινωνική ευθύνη. Αυτά είναι τα θεμέλια για μια ζωή μάθησης. Το Κολέγιο προωθεί τις αξίες της ειρήνης, της μη βίας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Με μια ματιά

Elizabethtown College είναι ένας εκλεκτικός, ανεξάρτητη, αστική μικτής εκπαίδευσης κολλέγιο βρίσκεται σε μια ελκυστική πανεπιστημιούπολη 203 στρεμμάτων στη νότια κεντρική Πενσυλβάνια. περίπου 1.800 προπτυχιακούς φοιτητές του προέρχονται από σχεδόν 30 χώρες και 40 ξένες χώρες.

ιστορία

Elizabethtown College ναυλώθηκε το 1899 από τα μέλη της Εκκλησίας των αδελφών που ενδιαφέρονται για τη θέσπιση ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την ονομασία τους στην ανατολική Πενσυλβάνια.

Τοποθεσία

Elizabethtown, Πενσυλβάνια βρίσκεται στη δυτική Lancaster County. Το Κολλέγιο είναι επίσης σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα του κράτους, Harrisburg, και δημοφιλής προορισμός ψυχαγωγίας, Hershey.

Πανεπιστημιούπολη

campus 203 στρεμμάτων ακαδημαϊκό Κτίρια Κατοικίες Αίθουσες Επιδόσεις Χώροι και Γκαλερί

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

17 ακαδημαϊκά τμήματα προσφέρουν 45 προπτυχιακούς ταγματάρχες, 100+ ανηλίκων / συγκεντρώσεις, και 25 προγράμματα συνεργασίας με άλλα ιδρύματα Βασικό πρόγραμμα με έμφαση στις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις επιστήμες να αναπτύξουν διαπροσωπική επικοινωνία, τη γραφή, τη δημιουργική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων 12: 1 μαθητής αναλογία / ΔΕΠ 18 μαθητές κατά μέσο όρο προπτυχιακών τάξη Προσφορές Πρόγραμμα Honors και αρκετές κοινωνίες τιμήν Περισσότερα από 264.000 τόμους σε κυκλοφορία σε High Βιβλιοθήκη Τέσσερα προγράμματα μάστερ

Σχολή

129 πλήρους απασχόλησης σχολή 92 τοις εκατό του πλήρους απασχόλησης σχολή αναμονή διδακτορικό ή τερματικό βαθμό στον τομέα

φοιτητική ζωή

Περίπου 1.800 προπτυχιακούς φοιτητές 85 τοις εκατό των μαθητών ζουν στην πανεπιστημιούπολη 80+ λέσχες και οργανώσεις

Αθλητισμός

22 NCAA Division III αθλητικές ομάδες Εντός των τειχών και κλαμπ σπορ

αναγνώριση

Named έως Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης Κοινότητα Πρωτιές Κατατάχθηκε στο US News & World Report "s" καλύτερα κολλέγια "στα βορειοανατολικά Πρώτη στην δέσμευση για τη διδασκαλία Η «καλύτερη τιμή» στην περιοχή Τέταρτο συνολικά μεταξύ κολεγίων απολυτηρίου Μέλος της ηγεσίας Κοινοπραξία για την Ένωση Αμερικανικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων "εθνική πρωτοβουλία" Πυρήνας Δεσμεύσεις: την εκπαίδευση των φοιτητών για την προσωπική και κοινωνική ευθύνη " Πρόσφατες απόφοιτοι απονεμήθηκαν Fulbright, τη Ρόδο και την Goldwater υποτροφίες

Διαπίστευση

Μέση μέλη της Επιτροπής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, (MSCHE) American Chemical Society for Clinical Services Lab, (ACS) Εθνική Ένωση των Σχολών Μουσικής, (NASM) Εθνικό Συμβούλιο για την Κοινωνική Εκπαίδευση Εργασία, (CSWE) Συμβούλιο Διαπίστευσης για Εργοθεραπεία Εκπαίδευση, (ACOTE) Σύνδεσμος Collegiate Business Schools και Προγράμματα, (ACBSP) Μηχανικών Η διαπίστευση της Επιτροπής της ABET Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Η αποστολή μας

Μορφοποιημένα από μια δέσμευση για την εκπαίδευση για την υπηρεσία, Elizabethtown College είναι μια κοινότητα εκπαιδευομένων αφιερωμένο στην εκπαίδευση των φοιτητών διανοητικά, κοινωνικά, αισθητικά και ηθικά για τη ζωή των υπηρεσιών και της ηγεσίας ως πολίτες του κόσμου. Ως ένα ολοκληρωμένο θεσμικό όργανο, το Κολέγιο προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα στη φιλελεύθερη τέχνες, τις επιστήμες και επαγγελματικές σπουδές. Συνδυάζοντας διδασκαλίας στην τάξη με τη βιωματική μάθηση, τα προγράμματα αυτά εκ των προτέρων ανεξάρτητης σκέψης, προσωπική ακεραιότητα και κοινωνική ευθύνη ως τα θεμέλια για μια ζωή μάθησης. Ιδρύθηκε από τα μέλη της Εκκλησίας της Αδελφοί, το Σώμα πιστεύει ότι η μάθηση είναι πιο ευγενής, όταν χρησιμοποιείται για να ωφελήσει τους άλλους και να επιβεβαιώνει τις αξίες της ειρήνης, της μη βίας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μια μεταμορφωτική Εκπαιδευτική Εμπειρία

Ο αντίκτυπος της εκπαίδευσης Elizabethtown College είναι μακράς διαρκείας και εκτεταμένες, διότι είναι βαθιά μεταμορφωτική. Οι μαθητές αποκτούν νέες συνήθειες του μυαλού και της καρδιάς κάποιου κατά τη διάρκεια του προπτυχιακού εμπειρία, άλλοι ως φοιτητές αναπτυχθούν πέρα ​​από το κολέγιο.

Οι ιδιότητες της Παιδείας μας

εκπαιδευτική εμπειρία μας συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο της υποτροφίας με τέσσερα υπογραφή χαρακτηριστικά, τα οποία περιλαμβάνουν δεσμεύσεις για την εκπαίδευση των μαθητών μας σε μια σχέση επικεντρωμένη κοινότητα μάθησης, να προωθήσει στους μαθητές μας τις διεθνείς και διαπολιτισμικές προοπτικές, για να συμπληρώσει διδασκαλίας στην τάξη με τις ευκαιρίες βιωματική μάθηση και να προετοιμάσει τους μαθητές μας για σκόπιμη ζωές και ουσιαστική δουλειά.

Σχέση επικεντρωμένες Μάθησης

εκπαιδευτικά προγράμματα μας εμπλέξει τους μαθητές με τρόπους που συλλαμβάνει πιο βαθιά την προσοχή τους, να αντιμετωπίσουν τις μαθησιακές εμπειρίες που θα είναι συναρπαστικό, και καλέστε έξω από αυτές τις απαντήσεις που φτάνουν πέρα ​​από αυτό, ακόμη και νόμιζαν δυνατόν. Σε αυτή την κοινότητα μάθησης, μέλη ΔΕΠ μας και άλλοι εργαζόμενοι αποδεικνύουν το πάθος τους για τα θέματά τους και για τη συνέχιση της μάθησης, ώστε οι μαθητές μας να δούμε πώς συναρπαστικό βαθιά δέσμευση είναι. Οι μαθητές λαμβάνουν την προσωπική φροντίδα, όπως όλοι οι εργαζόμενοι δεσμεύονται να εκφράζουν ειλικρινή και γνήσιο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική επιτυχία των μαθητών μας. τάξεις College μας σκόπιμα παραμένουν μικρές για να υποστηρίξει τις ατομικές ανάγκες των μαθητών μας και την πρόκληση τους για να αναπτυχθούν.

Διεθνή και Διαπολιτισμικής Προοπτικές

Elizabethtown προσφέρει μια παγκοσμιοποιημένη πρόγραμμα σπουδών και συν-διδακτέα ύλη. Προγράμματα σπουδών και την ανάπτυξη βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν και αποτελεσματικά οι επαφές με άλλους πολιτισμούς και την παγκοσμιοποίηση της ζωής και της εργασίας. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει τα μέλη ΔΕΠ και άλλους εργαζόμενους που είναι πολίτες των χωρών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι μιλούν πολλές γλώσσες, και οι οποίοι είχαν μυριάδες μελέτη και οικιστικών εμπειρίες σε άλλες ηπείρους. Οι μαθητές μελετούν μαζί με μαθητές από άλλους πολιτισμούς. Επιπλέον, αντιμετωπίζουν τις διεθνείς μας κόσμο όταν επισκέπτονται, μελέτη ή ζουν σε πόλεις τόσο διαφορετικές όσο Harrisburg, Φιλαδέλφεια, το Λονδίνο, το Πεκίνο και Κίτο.

Βιωματική Μάθηση

Elizabethtown επιδιώκει να διευρύνει τα πλαίσια για τη μάθηση των σπουδαστών με την προώθηση εκπαιδευτικών εμπειριών μέσω των οποίων οι μαθητές μαθαίνουν μέσα από την πράξη. Μέσω αυτής της βιωματικής μάθησης, οι μαθητές αναπτύσσουν την ικανότητα να συνδέσει τη θεωρία και την εμπειρία, και είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να συνεχίσουν την εκμάθηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτές οι ευκαιρίες είναι διαθέσιμες μέσω της πρακτικής άσκησης και externships, αναθέσεις τοποθέτηση τομέα, ανεξάρτητη και συνεργατικών ερευνητικών έργων, υπηρεσιών μάθηση και τη συμμετοχή των πολιτών, την ανάπτυξη ηγεσίας και πανεπιστημιούπολη απόλαυση.

Σκόπιμη ζωής εργασίας

Τόσο στο πρόγραμμα σπουδών και cocurriculum, εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας προάγει την κατανόηση της εκπαίδευσης για μια ζωή του σκοπού βασίζεται σε ένα ολιστικό μοντέλο της ανάπτυξης των φοιτητών που ενσωματώνει την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας? προβληματισμό σχετικά με την κλίση, το νόημα και η ζωή? και μια δέσμευση για τη συμμετοχή στα κοινά. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι των Elizabethtown είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Κάνουν έτσι, εν μέρει, από το που ζουν με τρόπους που αντικατοπτρίζουν τις ατομικές δεσμεύσεις τους, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των άλλων, και την αξία προσωπική και ηθική ακεραιότητα.

Η φιλοσοφία μας

Elizabethtown College εμπλέκει τους μαθητές σε μια δυναμική, ολοκληρωμένη διαδικασία μάθησης που συνδυάζει τις ελεύθερες τέχνες και επαγγελματικές σπουδές. Καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την εκπαίδευσή τους, οι μαθητές σε Elizabethtown ξεκινήσει ένα ταξίδι της αυτο-μετασχηματισμού που περιλαμβάνει την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

Το Κολλέγιο έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση του ατόμου στο σύνολο μέσα σε μια κοινότητα μάθησης σχέση με επίκεντρο όπου οι κοινοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσω της συμμετοχής σε ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών και προσεγμένες συνεργασία εξωσχολικές εμπειρίες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν και να αμφισβητήσουν τις δικές τους αξίες, επιδιώκοντας παράλληλα να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν εναλλακτικές προοπτικές. Ενσωματωμένα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο πλαίσιο, το Κολέγιο προωθεί την αναπτυξιακή, συνεργατική και πολύπλοκη φύση της μάθησης.

Στην προσπάθειά του να «εκπαιδεύσει για την υπηρεσία," Elizabethtown College πιστεύει ότι οι μαθητές μπορούν να εκτελούν όχι μεγαλύτερη υπηρεσία από ό, τι όταν μοιράζονται τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους με τους άλλους. Ευκαιρίες για την ενίσχυση υποτροφία και την ηγεσία εκτείνονται πέρα ​​από την τάξη, και οι μαθητές μαθαίνουν ενεργά μέσα από τις πρακτικές εμπειρίες και δέσμευσης των πολιτών.

Ο αντίκτυπος της εκπαίδευσης Elizabethtown College είναι μακράς διαρκείας και εκτεταμένες, διότι είναι βαθιά μεταμορφωτική. Οι μαθητές αποκτούν νέες συνήθειες του μυαλού και της καρδιάς κάποιου κατά τη διάρκεια του προπτυχιακού εμπειρία, άλλοι ως φοιτητές αναπτυχθούν πέρα ​​από το κολέγιο.

Στο Elizabethtown College, οι μαθητές έμπνευση και την πρόκληση να:

Αναλαμβάνει την ευθύνη για την πνευματική τους ανάπτυξη, την προσωπική ανάπτυξη και την ευημερία. Οι μαθητές θα μάθουν να οξύνει την περιέργεια τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες, τις στρατηγικές και τους πόρους που απαιτούνται για να μάθουν. Λόγο, να αναλύσει και να συμμετάσχουν στην κριτική σκέψη. Οι μαθητές θα κάνουν συστηματικά αξιολογεί, και, εάν είναι απαραίτητο, να αντικρούσει τα επιχειρήματα και οι ισχυρισμοί-τόσο τη δική τους και των άλλων. Επίδειξη στοχαστικό και ευκρινής επικοινωνία με την εφαρμογή της γνώσης σε διάφορα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων γραφή, ομιλία, κατανόηση και ερμηνεία. Κατανοήστε τη δημιουργική διαδικασία και το ρόλο του στην ανθρώπινη έκφραση, και να καλλιεργήσει την ικανότητα να κάνουν συνειδητές αισθητικές κρίσεις. Πλοηγηθείτε ποικίλες πολιτιστικές κοσμοθεωρίες και προοπτικές, με τη συνειδητοποίηση ότι διαφορετικά πλαίσια ανάλυσης επιρροής αναφοράς, την επικοινωνία και τη συμπεριφορά. Κάντε αντανακλαστική ηθικές αποφάσεις και να ενεργούν με ακεραιότητα για να αναζητήσουν μόνο αποτελέσματα με τις σχέσεις, τις κοινότητες και την κοινωνία. Εφαρμογή και ενσωμάτωση διαφόρων πτυχών της μάθησης και να κατανοήσουν τις διασυνδέσεις στη διαδικασία της απόκτησης γνώσεων και εμπειριών. Προσδιορίστε και να καλλιεργήσει μια αίσθηση του σκοπού που εμπνέει μια δέσμευση για ουσιαστική δουλειά στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

BSc στη βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Elizabethtown

Το Τμήμα Βιολογίας στο Elizabethtown College προσφέρει ένα ερευνητικό θεμελιωμένη πρόγραμμα σπουδών με ευκαιρίες για να συνεχίσει τις σπουδές σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της βιολογίας που σχετίζονται με. [+]

Ο Τμήμα Βιολογίας σε Elizabethtown College προσφέρει ένα ερευνητικό θεμελιωμένη πρόγραμμα σπουδών με ευκαιρίες για να συνεχίσει τις σπουδές σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της βιολογίας που σχετίζονται με.

Μικρό μέγεθος της τάξης, ακόμη και κατά το πρώτο εξάμηνο, hands-on lab εμπειρίες, εργασίες πεδίου και ερευνητικές ευκαιρίες να προετοιμαστούν για τον κόσμο πέρα ​​από το κολέγιο, αν είστε ενδιαφέρονται για την επιδίωξη μεταπτυχιακό σχολείο, ιατρική σχολή ή να βρουν μια ικανοποιητική δουλειά!... [-]


Πτυχίο Μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Elizabethtown

Πρόγραμμα Μηχανικών μας έχει σχεδιαστεί γύρω από την προσοχή στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών και το εύρος της μηχανικής γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι στόχοι του προγράμματος Εκπαίδευση ενσωματώσουν τις αξίες και τους στόχους της Elizabethtown College εντός της τρέχουσας και τις αναδυόμενες ανάγκες της βιομηχανίας και της κοινωνίας: [+]

Ο Μηχανική μεγάλες είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε μια τεχνική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της μηχανικής. Ο βαθμός Μηχανικών με Οι συγκεντρώσεις σε μηχανικές, ηλεκτρικές και Αειφόρος Σχεδιασμός είναι διαπιστευμένο από την Μηχανική Επιτροπή ABET, 111 Market Place, Suite 1050, Βαλτιμόρη, MD 21202 έως 4.012, τηλέφωνο: (410) 347 έως 7.700. Δικός μας πρόγραμμα Μηχανικών έχει σχεδιαστεί γύρω από την προσοχή στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών και το εύρος της μηχανικής γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι στόχοι του προγράμματος Εκπαίδευση ενσωματώσουν τις αξίες και τους στόχους της Elizabethtown College εντός της τρέχουσας και τις αναδυόμενες ανάγκες της βιομηχανίας και της κοινωνίας: 1) Elizabethtown Μηχανικών αποφοίτων αναπτύξει διακεκριμένη σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και μη τεχνικούς τομείς, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που αναπτύσσονται μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών μηχανικού συμπληρώνεται από ισχυρή δέσμευση με τις φιλελεύθερες τέχνες. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές είναι εξοπλισμένα για να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα στους τομείς ενσωμάτωση ηλεκτρικά και μηχανικά συστήματα στο πλαίσιο της αειφόρου σχεδιασμού? 2) Οι απόφοιτοί μας γίνονται βιομηχανία και πολιτικοί ηγέτες σε διάφορους τομείς, όπως εξειδικευμένο πρόβλημα λύτες. Οι απόφοιτοι έχουν τη διεπιστημονική παρασκήνιο για να βοηθήσουν σχήμα λύσεις και να καθορίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο μας και την παγκόσμια αγορά? 3) τελειόφοιτους αγκαλιάσει και να προσαρμοστούν στις αναδυόμενες τεχνολογίες, που υποστηρίζεται από το συνδυασμό της ένα ισχυρό θεμέλιο στην υποκείμενη θεωρία και επάρκειας με σύγχρονα εργαλεία μηχανικής. Οι απόφοιτοι έχουν τις... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Elizabethtown

Μελέτη σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πενσυλβάνια. Ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Κολλέγιο E-πόλη σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τη σταθερή βάση θα πρέπει να εισάγετε μια ποικιλία των επιχειρήσεων και της ηγεσίας σταδιοδρομία. [+]

Μελέτη σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πενσυλβάνια. Ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Κολλέγιο E-πόλη σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τη σταθερή βάση θα πρέπει να εισάγετε μια ποικιλία των επιχειρήσεων και της ηγεσίας σταδιοδρομία. Είτε ψάχνετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστούν μέχρι τη διαχείριση ενός, ευέλικτο πρόγραμμα μας θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και επιχειρηματικό δαιμόνιο.... [-]