Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Elizabethtown College

Η δέσμευσή μας είναι η Εκπαίδευση για την Υπηρεσία . Πιστεύουμε ότι η μάθηση είναι πιο ευγενής όταν χρησιμοποιείται για να ωφεληθούν οι άλλοι, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη καριέρα. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας να οδηγούν πλούσιες ζωές με σκοπό και νόημα, προωθώντας την ανεξάρτητη σκέψη, την προσωπική ακεραιότητα και την κοινωνική ευθύνη. Αυτά είναι τα θεμέλια μιας ζωής μάθησης. Καλλιεργούμε τις αξίες της ειρήνης, της μη βίας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

107102_rsz_adobestock_83038067.jpg

Η αποστολή του Elizabethtown College είναι:

Elizabethtown College προσφέρει μια μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία που καλλιεργεί προσωπικά δυνατά και αναπτύσσει ένα πάθος για δια βίου μάθηση και σκόπιμη δουλειά.

Μια Μεταμορφωτική Εκπαιδευτική Εμπειρία

Ο αντίκτυπος της εκπαίδευσης του Elizabethtown College είναι μακροχρόνιος και εκτεταμένος διότι είναι βαθιά μεταμορφωτικός. Οι σπουδαστές αποκτούν νέες συνήθειες του νου και της καρδιάς - μερικοί κατά τη διάρκεια της προπτυχιακής τους εμπειρίας, άλλοι καθώς οι σπουδαστές μεγαλώνουν πέρα από το κολλέγιο.

Οι ιδιότητες της Εκπαίδευσης μας

Η εκπαιδευτική μας εμπειρία συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο υποτροφιών με τέσσερα χαρακτηριστικά υπογραφής, τα οποία περιλαμβάνουν δεσμεύσεις για την εκπαίδευση των μαθητών μας σε μια μαθησιακή κοινότητα που επικεντρώνεται στις σχέσεις, για να προωθήσουν στους μαθητές μας διεθνείς και διαπολιτισμικές προοπτικές, να συμπληρώσουν την διδασκαλία στην τάξη με ευκαιρίες βιωματικής μάθησης, και να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για σκόπιμη ζωή και νόημα.

107786_IMG_0500.JPG

Σχέση με επίκεντρο τη μάθηση

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εμπλέκουν τους μαθητές με τρόπους που καταγράφουν τη βαθύτερη προσοχή τους, τους αντιμετωπίζουν με τις εμπειρίες μάθησης που είναι επιτακτικές και φωνάζουν από τις απαντήσεις που φτάνουν πέρα από ό, τι ακόμη και πιστεύουν ότι είναι εφικτές. Σε αυτήν την εκπαιδευτική κοινότητα, τα μέλη των διδασκόντων μας και άλλοι υπάλληλοι αποδεικνύουν το πάθος τους για τα μαθήματά τους και για τη συνέχιση της μάθησης ώστε οι μαθητές μας να δουν πόσο συναρπαστική είναι η βαθιά αφοσίωση. Οι σπουδαστές λαμβάνουν προσωπική προσοχή, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι δεσμεύονται να εκφράσουν ειλικρινή και γνήσιο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική επιτυχία των μαθητών μας. Οι τάξεις του Κολλεγίου μας κρατούνται εσκεμμένα μικρές για να υποστηρίξουν τις ατομικές ανάγκες των μαθητών μας και να τους προκαλέσουν να αναπτυχθούν.

107103_rsz_adobestock_128130222.jpg

Διεθνείς και διαπολιτισμικές προοπτικές

Το Elizabethtown προσφέρει ένα παγκοσμιοποιημένο πρόγραμμα σπουδών και ένα πρόγραμμα σπουδών. Τα προγράμματα σπουδών και ανάπτυξης βοηθούν τους μαθητές να κατανοούν και να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άλλους πολιτισμούς και την παγκοσμιοποίηση της ζωής και της εργασίας. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει μέλη ΔΕΠ και άλλους εργαζόμενους που είναι πολίτες χωρών από όλο τον κόσμο, που μιλάνε πολλές γλώσσες και που είχαν πολυάριθμες σπουδές και οικιστικές εμπειρίες σε άλλες ηπείρους. Οι σπουδαστές σπουδάζουν μαζί με τους μαθητές άλλων πολιτισμών. Επιπλέον, συναντούν τον διεθνή μας κόσμο όταν επισκέπτονται, σπουδάζουν ή ζουν σε πόλεις τόσο διαφορετικές όπως το Harrisburg, η Φιλαδέλφεια, το Λονδίνο, το Πεκίνο και το Quito.

Βιωματική μάθηση

Η Elizabethtown επιδιώκει να διευρύνει τα πλαίσια για την εκμάθηση των μαθητών, προωθώντας τις εκπαιδευτικές εμπειρίες μέσω των οποίων οι μαθητές μαθαίνουν μέσω της πράξης. Μέσω αυτής της βιωματικής μάθησης, οι μαθητές αναπτύσσουν την ικανότητα να συνδέουν τη θεωρία και την εμπειρία και είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να συνεχίσουν τη μάθηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτές οι ευκαιρίες είναι διαθέσιμες μέσω πρακτικής εξάσκησης και εξωτερίκευσης, ανάθεσης τοποθετήσεων στο πεδίο, ανεξάρτητων και συνεργατικών ερευνητικών προγραμμάτων, μάθησης υπηρεσιών και συμμετοχής των πολιτών, ανάπτυξης ηγεσίας και απόλαυσης της πανεπιστημιούπολης.

Σκοπός ζωής

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στο πρόγραμμα σπουδών, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας ενισχύει την κατανόηση της εκπαίδευσης για μια ζωή με βάση ένα ολιστικό μοντέλο ανάπτυξης των σπουδαστών που ενσωματώνει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. προβληματισμό σχετικά με την προσφορά, το νόημα και τη ζωή. και μια δέσμευση για την εμπλοκή των πολιτών. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι του Elizabethtown είναι έτοιμοι να κάνουν τον κόσμο μια καλύτερη θέση. Το κάνουν εν μέρει ζώντας με τρόπους που αντικατοπτρίζουν τις ατομικές τους δεσμεύσεις, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των άλλων και εκτιμούν την προσωπική και ηθική ακεραιότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Elizabethtown College

Το International Business (IB) στο Elizabethtown College προσφέρει ένα πρακτικό, καινοτόμο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τις επιχειρηματικές δεξιότητες ... [+]

Η παγκόσμια εμπειρία είναι όλο και πιο σημαντική στον επιχειρηματικό κόσμο σήμερα και οι εταιρείες αναζητούν εργαζόμενους που έχουν μια παγκόσμια προοπτική, κατανοούν τη διασύνδεσή μας με άλλες χώρες και θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς.

Το International Business (IB) στο Elizabethtown College προσφέρει ένα πρακτικό, καινοτόμο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τις επιχειρηματικές δεξιότητες με την κατανόηση άλλων πολιτισμών, την επάρκεια σε μια ξένη γλώσσα και την αποτελεσματική επικοινωνία από μια παγκόσμια προοπτική. Λόγω του επιλεκτικού χαρακτήρα του προγράμματος μας, φέρουμε μια εξαιρετική τάξη κάθε χρόνο για να μάθουμε για τη διαχείριση της παγκόσμιας επιχείρησης μέσω καθοδήγησης από τα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου και της σχολής του IB. Με πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων από το E-town, θα είστε προετοιμασμένοι για θέσεις σε παγκόσμιες εταιρείες σε ρόλους όπως ένας ειδικός για την εισαγωγή / εξαγωγή συμμόρφωσης, ένας σύμβουλος για παγκόσμιες εταιρείες, ένας διεθνής οικονομολόγος, ένας παγκόσμιος οικονομικός διευθυντής ή ένας διεθνής λογιστής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Elizabethtown
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά