Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με την ΟΝΕ

Μια εκπαίδευση ΟΝΕ βοηθά τους μαθητές να ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή και να προετοιμαστούν για να κάνουν τη διαφορά για το κοινό καλό, τόσο στο εσωτερικό όσο και σε όλο τον κόσμο. αυστηρή ακαδημαϊκούς ΟΝΕ δίνουν έμφαση one-on-one σχέσεις με τους καθηγητές, διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, τη φροντίδα για τη δημιουργία και παροχή υπηρεσιών σε τρίτους.

ΟΝΕ προσφέρει προγράμματα προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ιεροδιδασκαλείο από τη σκοπιά Mennonite Αναβαπτιστών, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στην όμορφη κοιλάδα Shenandoah.

Οι φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κύρια πανεπιστημιούπολη μας σε Harrisonburg, Βιρτζίνια? στο Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια ιστοσελίδα μας? σε απευθείας σύνδεση? και σε όλο τον κόσμο μέσω γνωστών διαπολιτισμική το πρόγραμμά μας.

Ακριβώς το σωστό μέγεθος

Η ΟΝΕ είναι αρκετά μικρή ώστε να μπορείτε εύκολα να γνωρίσετε τους συμμαθητές και τους καθηγητές σε διάφορα προγράμματα. Καθηγητές είναι μέντορες που σας γνωρίζω προσωπικά και να σας συμβουλεύσει 1: 1. Μπορείτε να εμπλακούν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως το θέατρο, η κυβέρνηση Συλλόγου Φοιτητών, το υπουργείο πανεπιστημιούπολη, εντός των τειχών ή ενδοκολλεγιακός σπορ, μουσική και χορωδία. Όλα αυτά παρέχουν ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να αναπτύξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον το βιογραφικό σας.

Φιλελεύθερες τέχνες

Ως προπτυχιακός φοιτητής, ανεξάρτητα από μεγάλες σας, θα επωφεληθούν από την αξία μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών. Οι εργοδότες και οι σχολές εκτιμούν οι αιτούντες με ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τεχνών εκπαίδευση επειδή είναι καλά-στρογγυλευμένο κρίσιμη στοχαστές και λύτες πρόβλημα που είχαν μεγάλη έκθεση σε θέματα και ιδέες από διάφορους κλάδους και την κοινωνία.

Η ζωή μετά την αποφοίτηση

αποφοίτους ΟΝΕ κερδίζουν περισσότερα από ένα βαθμό - ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή και να οδηγήσει τους οργανισμούς που εξυπηρετούν το κοινό καλό. αποφοίτους ΟΝΕ είναι επιτυχημένοι άνθρωποι των επιχειρήσεων, αντανακλαστική επαγγελματίες, και τους επαγγελματίες. Χιλιάδες είχαν σημαντική επίπτωση με διεθνείς φορείς παροχής υπηρεσιών, όπως Μεννονιτών Κεντρικής Επιτροπής και Mennonite Καταστροφών Υπηρεσία πέραν των άλλων προγραμμάτων υπηρεσίας denominationally-based και κοσμική.

ΟΝΕ απόφοιτος κολλεγίου Leymah Gbowee είναι μία από τις τρεις γυναίκες απονεμήθηκε το 2011 το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Leymah ξεκίνησε το ταξίδι της στην ΟΝΕ με την παγκοσμίου φήμης Καλοκαίρι Οικοδόμησης της Ειρήνης Ινστιτούτο μας και πήγε για να κερδίσει ένα μάστερ στο μετασχηματισμό των συγκρούσεων.

Σχεδόν το 90% των grads ΟΝΕ που ανταποκρίθηκαν στην αποφοίτους έρευνες βρήκε δουλειά στον τομέα των σπουδών τους εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους. Οι εργοδότες προσλαμβάνουν αποφοίτους της ΟΝΕ σε όλα τα επίπεδα, λόγω των ισχυρών ήθος και τις αξίες τους, το σεβασμό για τους άλλους, η επιθυμία να κάνει τη διαφορά, την επικοινωνία και δεξιότητες κριτικής σκέψης, και την αυτοπεποίθηση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προπτυχιακές επιτυχία μετά την αποφοίτησή τους.

Τι είναι ένα Μεννονιτών;

Δεν είναι εξοικειωμένοι με Μεννονίτες; Μεννονίτες ανήκουν στα ιστορικά ειρήνη εκκλησίες. Πολλοί φοιτητές ΟΝΕ προέρχονται από Mennonite πίστη παράδοση, αλλά η πλειοψηφία των φοιτητών ΟΝΕ προέρχονται από άλλες παραδόσεις πίστης. Δεκάδες θρησκευτικές ομάδες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη από όλο τον κόσμο. Ότι η ποικιλομορφία επιτρέπει τη διαπολιτισμική συναντήσεις στην πανεπιστημιούπολη και στις αίθουσες διδασκαλίας.

Βιρτζίνια και την Πενσυλβάνια

Η ΟΝΕ έχει μια κύρια πανεπιστημιούπολη και μια τοποθεσία στο Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια, προσφέρει μαθήματα σε θέσεις εκτός του χώρου τόσο Πενσυλβάνια και τη Βιρτζίνια, και προσφέρει πολλά μαθήματα (και δύο μοίρες) σε απευθείας σύνδεση. Είτε είστε σε όμορφη πανεπιστημιούπολη μας στην Κοιλάδα Shenandoah (Harrisonburg, Βιρτζίνια) - κοντά σε δύο εθνικούς δρυμούς και το εθνικό πάρκο Shenandoah - στην ακμάζουσα τάξεις μας στο Λάνκαστερ, PA, ή σε μια εκκλησία στη Φιλαδέλφεια, θα παρατηρήσετε τη φιλοξενία και της κοινότητας που είναι τόσο σημαντικό για την ΟΝΕ.

ΟΝΕ πιστεύει ...

κοινές βασικές αξίες της ΟΝΕ βρίσκονται στο επίκεντρο μιας χριστιανικής πανεπιστήμιο μοιάζει με καμία άλλη. προπτυχιακό μας, μεταπτυχιακά, ιεροδιδασκαλείο και άλλα προγράμματα προετοιμάσει τους μαθητές για να εξυπηρετήσει και να οδηγήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παγκόσμια Κοινότητα και διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση

Ζούμε σε μια όλο και πιο συνδεδεμένο κόσμο. Εδώ, μπορούμε να αναρωτηθούμε πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν τους άλλους σε όλο τον κόσμο.

γνωστό διαπολιτισμική πρόγραμμά μας - πάνω από τρεις δεκαετίες - είναι ένα από τα ισχυρότερα διαπολιτισμικών προγραμμάτων σπουδών στη χώρα. Είναι μέρος αυτού που κάνει την ΟΝΕ Χριστιανός πανεπιστήμιο μοιάζει με καμία άλλη.

Διαπολιτισμική μελέτη - πάντα με τον παλαίμαχο καθηγητές και το προσωπικό - είναι μια απαίτηση για τους μαθητές της ΟΝΕ. Μερικά συμμετέχουν σε προγράμματα τριών εβδομάδων στην τοπική κοινότητα ή μεγαλύτερο της Βόρειας Αμερικής. Κάποιοι περνούν ένα εξάμηνο σε αστικές Washington, DC, συμμετέχοντας σε συναρπαστικές περιόδους πρακτικής άσκησης. Άλλοι περνούν ένα εξάμηνο σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, συχνά η Μέση Ανατολή, την Κεντρική και την Ανατολική Ασία, τη Λατινική Αμερική ή την Αφρική.

Όταν έχετε ταξιδέψει στην Κεντρική Αμερική, επισκέφθηκε τα χωράφια του καφέ, και έμεινε με τους αγωνίζονται αγρότες, θα αρχίσετε να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα. Ή όταν διαπολιτισμικές σπουδές σας μεταφέρει στο Νότιας Αφρικής δήμος του Σοβέτο για να μάθουν για την ιστορία και παρατεταμένη επίδραση του απαρτχάιντ από πρώτο χέρι, την αίσθηση της ενσυναίσθησης σας βάθυνε, μαζί με την κατανόηση σας διασυνδεδεμένων κόσμο μας.

Βιωσιμότητα και Διαχείρισης

ΟΝΕ εξάσκηση βιωσιμότητα πολύ πριν "πράσινο" έγινε trendy. ενεργειακά αποδοτικά κτίρια μας είναι μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις κολέγιο επιδόσεις της χώρας.

ηλιακή σειρά μας στην οροφή Hartzler Βιβλιοθήκη ήταν η μεγαλύτερη ηλιακή εγκατάσταση στην πολιτεία της Βιρτζίνια, όταν εγκαταστάθηκε το 2010. πανεπιστημιούπολη κήπο μας παρέχει παράγει για την τραπεζαρία? λιπασματοποιήσιμων αποβλήτων από την τραπεζαρία τροφοδοτεί τον κήπο. Βιωσιμότητα είναι υφασμένα στο πρόγραμμα σπουδών σε πολλά επίπεδα.

Πίστη και Fellowship

Η πίστη είναι σημαντικό σε ΟΝΕ. Είμαστε όλοι ταξιδεύοντας μαζί - αν και μπορεί να πάρει διαφορετικούς δρόμους - προς την εμβάθυνση της πίστης μας, να μάθουμε πώς μπορούμε να ζούμε από εκείνη την ημέρα η πίστη με τη μέρα, και την επίτευξη ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων.

Περίπου το ένα τρίτο του προπτυχιακού φοιτητικού σώματος είναι Mennonite. Δεκάδες ονομαστικές αξίες και τις παραδόσεις της πίστης, και πάνω από 30 εθνικότητες, είναι όλα μέρος της οικογένειας ΟΝΕ.

Μερικοί από τους τρόπους προπτυχιακούς φοιτητές να συνδεθείτε με τον Χριστό στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει: παρεκκλήσια σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, την Κυριακή το βράδυ γιορτές, λατρεία μέσω της μουσικής, οι μελέτες της Βίβλου στις αίθουσες διαμονής, και οι συνεργάτες προσευχή πρόθυμοι να σας στηρίξουν σε όλη χρόνο σας. Άλλοι φοιτητές απολαμβάνουν να είναι μέρος ενός δικτύου των ενήλικων εκπαιδευομένων οι οποίοι μοιράζονται παρόμοιες αξίες και στόχους.

Υπηρεσία σε άλλους

Φτάνοντας έξω σε άλλους είναι σημαντική. Στην ΟΝΕ, θα συμμετάσχουν στην κοινωνική υπηρεσία και ίσως ακόμη και να βρείτε την αλλαγή της ζωής. Πολλοί απόφοιτοι κάνουν εθελοντική υπηρεσία για ένα χρόνο ή περισσότερο μετά την αποφοίτησή τους, ή ακόμα και για μια ζωή μέσα από τη διακονία της εκκλησίας και σε άλλα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Eastern Mennonite University

Στην ΟΝΕ θα σας προετοιμάσει για να είναι επιτυχής, να προωθήσει το κοινό καλό και να είναι ενεργός ηγέτης στη σημερινή αγορά. οι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να αυξήσε ... [+]

Επιχειρήσεις και Οικονομικά Business Administration Σημαντικές

Στην ΟΝΕ θα σας προετοιμάσει για να είναι επιτυχής, να προωθήσει το κοινό καλό και να είναι ενεργός ηγέτης στη σημερινή αγορά. οι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις γνώσεις της επιχείρησής σας, μάθετε σημαντικά τα χέρια-για τις δεξιότητες, και να αναπτύξει μια βασισμένη στις αξίες προσέγγιση για τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

Η ψηφιακή μεγάλα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνεται στη διασταύρωση του διαδικτύου, ψηφιακό βίντεο, ήχο και τη φωτογραφία μέσα σε μια αυξανόμενη ποικιλία των συστημάτων διανο ... [+]

Το Τμήμα Εικαστικών και Επικοινωνίας Τεχνών (VACA) προσφέρει μεγάλες εταιρείες στην τέχνη στούντιο, καλλιτεχνική εκπαίδευση, την επικοινωνία, ψηφιακών μέσων και φωτογραφίας. Αυτές οι μεγάλες εταιρείες προετοιμάζουν τους μαθητές να ασκούν τις επαγγελματικές θέσεις εργασίας σε μια ποικιλία της σταδιοδρομίας και να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε μια σειρά από προγράμματα.

... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
50 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα της βιολογίας, σας ενδιαφέρει στη ζωή. Ανθρώπους, τα ζώα, τα δάση, ρέματα και το έδαφος ... αυτά είναι θέματα που προκαλούν ανησυχία και γοητ ... [+]

Σπουδές στη Βιολογία στο ΟΝΕ

Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα της βιολογίας, σας ενδιαφέρει στη ζωή. Ανθρώπους, τα ζώα, τα δάση, ρέματα και το έδαφος ... αυτά είναι θέματα που προκαλούν ανησυχία και γοητεία.

Στην ΟΝΕ θα εργαστεί δίπλα-δίπλα με άλλους που μοιράζονται το ενδιαφέρον σας όπως εσείς διεξάγουν πειράματα, αναλύουν τα δεδομένα, διαγράμματα της μελέτης, τα θέματα συζήτησης και να λάβει εκδρομές. φοιτητές βιολογίας έχουν το προνόμιο να εργάζονται με τη σχολή για ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της βιολογίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

σχολή των εμπειρογνωμόνων μας να λάβει την πρακτική μελέτη της μηχανικής και παρέχουν ένα top-ποσοστό τεχνικής εκπαίδευσης μέσα σε ένα χριστιανικό πλαίσιο φιλελεύθερες τέ ... [+]

Μηχανικών Σπουδές: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικών

σχολή των εμπειρογνωμόνων μας να λάβει την πρακτική μελέτη της μηχανικής και παρέχουν ένα top-ποσοστό τεχνικής εκπαίδευσης μέσα σε ένα χριστιανικό πλαίσιο φιλελεύθερες τέχνες.

Σε αυτό το πρόγραμμα, αυστηρή ακαδημαϊκούς και η προηγμένη επίλυση προβλημάτων συγκλίνουν με τις αξίες όπως η βιωσιμότητα και διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση. πτυχιούχους STEM ΟΝΕ συχνά αισθάνονται περισσότερο προετοιμασμένοι για μεταπτυχιακή φοιτήτρια ή θέσεις εργασίας από τους ομολόγους τους από τα μεγαλύτερα ιδρύματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

Η ΟΝΕ είναι ένα χριστιανικό φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών αφιερωμένο στην Μεννονιτών αξίες της οικοδόμησης της ειρήνης και της παροχής υπηρεσιών. Μελετάμε την ιστορία από μ ... [+]

Ιστορία ... η ιστορία της ανθρωπότητας

Η ΟΝΕ είναι ένα χριστιανικό φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών αφιερωμένο στην Μεννονιτών αξίες της οικοδόμησης της ειρήνης και της παροχής υπηρεσιών. Μελετάμε την ιστορία από μια παγκόσμια άποψη, αυτή που αναδεικνύει την ανάγκη μας για έναν άλλο. Μελέτη ιστορία μαζί μας, και εμείς θα αναλύσουμε την ανθρώπινη εμπειρία μέσα από ένα φακό της ειρήνης και της δικαιοσύνης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

Ενταχθούν σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου η ειρήνη και η δικαιοσύνη είναι ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης μεταξύ επιστημονικών κλάδων. Επιλέξτε σε σημαντικές στην οικοδόμησ ... [+]

Οικοδόμηση της Ειρήνης και Ανάπτυξης Major

Ενταχθούν σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου η ειρήνη και η δικαιοσύνη είναι ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης μεταξύ επιστημονικών κλάδων. Επιλέξτε σε σημαντικές στην οικοδόμηση της ειρήνης και της ανάπτυξης και θα σκάψει βαθιά μέσα την πολυπλοκότητα της εργασίας για την κοινωνική αλλαγή. καθηγητές του προγράμματος έχουν ζήσει σε διεθνές επίπεδο και έχουν δεσμευτεί να εργαστεί για τη δικαιοσύνη στο σπίτι και σε όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

Στην ΟΝΕ, θα λάβετε μια κορυφαία επιστημονική εκπαίδευση χάρη σε καθηγητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους και καλά στρογγυλεμένες, διεπιστημονική προσέγγιση της μάθη ... [+]

Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα Major

Στην ΟΝΕ, θα λάβετε μια κορυφαία επιστημονική εκπαίδευση χάρη σε καθηγητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους και καλά στρογγυλεμένες, διεπιστημονική προσέγγιση της μάθησης μας. Είναι μέρος του τι κάνει ΟΝΕ Χριστιανός πανεπιστήμιο μοιάζει με καμία άλλη.

ταγματάρχες περιβαλλοντική βιωσιμότητα μάθουν να κατανοήσουν πραγματικά τη φύση της περιβαλλοντικής έρευνας και τα θέματα με τη λήψη μαθήματα σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους. Βιολογίας, της κοινωνιολογίας και καθηγητές οικοδόμηση της ειρήνης συνεργάζονται στενά για μαθήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας που υφαίνουν προνοητικούς πρακτικές αειφορίας με θέματα της διεθνούς και κοινοτικής ανάπτυξης και διατήρησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

ΟΝΕ Αγία Γραφή και τους μαθητές της θρησκείας σκάβω βαθιά μέσα Γραφή, κάνουν τη δική τους πνευματική εργασία του σχηματισμού, και να βρουν τον σκοπό τους στη ζωή ως οπαδο ... [+]

Αγία Γραφή και Θρησκεία στην ΟΝΕ

ΟΝΕ Αγία Γραφή και τους μαθητές της θρησκείας σκάβω βαθιά μέσα Γραφή, κάνουν τη δική τους πνευματική εργασία του σχηματισμού, και να βρουν τον σκοπό τους στη ζωή ως οπαδοί του Ιησού? γίνονται εξοπλισμένο για να υπηρετήσουν το κοινό καλό κοντά στο σπίτι και σε όλο τον κόσμο.

Ως απόφοιτος, θα είστε έτοιμοι να παρακολουθήσουν σπουδές σχολή ή μεταπτυχιακό, ή να αρχίσουν αμέσως να υπηρετήσουν στις εκκλησίες, οργανισμούς παροχής υπηρεσιών, σχολείων, νοσοκομείων και κοινοτικές οργανώσεις. Θα αναπτύξουν αυτογνωσία και τις δεξιότητες για να κάνει τη διαφορά μέσα από μια δέσμευση στις αξίες των Αναβαπτιστών Μεννονιτών της διαπολιτισμικής κατανόησης, τη φροντίδα για τη δημιουργία, τη μη βίαιη οικοδόμηση της ειρήνης και την υπηρεσία σε άλλους ως πρότυπο τον Ιησού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

προγράμματα χημείας και βιοχημείας της ΟΝΕ παρέχει μια σταθερή βάση σε τέσσερις σημαντικούς τομείς της χημείας: οργανική, αναλυτική, φυσικές και βιολογικές χημεία. ... [+]

Πρόγραμμα Χημείας στο ΟΝΕ

προγράμματα χημείας και βιοχημείας της ΟΝΕ παρέχει μια σταθερή βάση σε τέσσερις σημαντικούς τομείς της χημείας: οργανική, αναλυτική, φυσικές και βιολογικές χημεία.

Παραδείγματα ερευνητικών έργων των σπουδαστών της χημείας και των διδασκόντων στην ΟΝΕ είναι ποικίλα, αλλά έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: τη φροντίδα της δημιουργίας και της χημείας για το κοινό καλό. Οι σπουδαστές που εργάζονται σε ένα έργο για περισσότερο από ένα καλοκαίρι το δείτε συνήθως μέχρι την ολοκλήρωσή της και να μοιραστούν τα ευρήματά τους σε επιστημονικά περιοδικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Mennonite University

πρόγραμμα επιστήμη των υπολογιστών ΟΝΕ επιδιώκει να παράγει εξειδικευμένους επαγγελματίες υπολογιστών με σεβασμό για την πολιτιστική και κοινωνική επίπτωση των υπολογιστι ... [+]

Πληροφορική

πρόγραμμα επιστήμη των υπολογιστών ΟΝΕ επιδιώκει να παράγει εξειδικευμένους επαγγελματίες υπολογιστών με σεβασμό για την πολιτιστική και κοινωνική επίπτωση των υπολογιστικών τεχνολογιών στη σύγχρονη μας παγκόσμια κοινότητα.

Ολόκληρη η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις κατευθυντήριες γραμμές Βιογραφικό ACM 2013. Το τμήμα συνεργάζεται με το Ινστιτούτο για την πιστοποίηση των Computing επαγγελματίες να προσφέρουν μία από τις δύο πιθανές πιστοποιήσεις μετά την ολοκλήρωση του κάθε βαθμού και την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων CS2013. Οι φοιτητές που σκοράρει 50% ή μεγαλύτερη και στα δύο μέρη της εξέτασης πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση ICCP Certified Computer Science Associate. Οι φοιτητές που σκοράρει το 70% ή υψηλότερο πληρούν τις προϋποθέσεις για την ICCP Certified Computer Επιστήμονας - μαεστρία επίπεδο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg Λάνκαστερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life