Earlham College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Earlham είναι ένα πανεπιστήμιο εθνικών φιλελεύθερων τεχνών με φήμη για την άριστη διδασκαλία και την προετοιμασία των μαθητών να κάνουν μια βαθιά θετική διαφορά στον κόσμο.

Intellectual Challenge

Οι μαθητές του Earlham αναλαμβάνουν τη δική τους εκμάθηση και είναι προετοιμασμένοι για επαγγελματική επιτυχία και εισαγωγή σε κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα. Επιλέγουν από περισσότερα από 40 πεδία σπουδών και διδάσκονται από ειδικούς καθηγητές. Οι τάξεις είναι μικρές, με πλούσιες ευκαιρίες για συζήτηση, έρευνα και ανακάλυψη.

Παγκόσμια δέσμευση

Ο Earlham δεσμεύεται να φιλοξενήσει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές μας προέρχονται από όλες τις ΗΠΑ και από άλλες 80 χώρες. Στην πραγματικότητα, ο Earlham κατέχει την 6η θέση μεταξύ των εθνικών κολεγίων φιλελεύθερων τεχνών στο μεγαλύτερο ποσοστό των διεθνών φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη, σύμφωνα με την US News and World Report.

Κοινωνικά ανησυχούν

Οι φοιτητές του Earlham έχουν την αίσθηση της υπευθυνότητας για τη ζωή τους και πιστεύουν στη δύναμή τους και την ευθύνη τους να αλλάξουν τον κόσμο σύμφωνα με τα κολέγια που αλλάζουν τις ζωές: 40 σχολεία που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για τα κολέγια. Περίπου το 30% των αποφοίτων που ερωτήθηκαν ανέφεραν ότι το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο της εργασίας τους ήταν προσανατολισμένο στην κοινωνική αλλαγή.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Μελλοντική Σκηνοθεσία

Ο Earlham κατατάσσεται 29ος μεταξύ των 1.306 αμερικανικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ποσοστό των αποφοίτων που πηγαίνουν για να κερδίσουν ένα Ph.D. Στις βιοεπιστήμες, κατατάσσουμε την 9η θέση μεταξύ των 1.341 ιδρυμάτων. Πενήντα τοις εκατό των αποφοίτων Earlham αρχίζουν μεταπτυχιακό σχολείο μέσα σε 10 χρόνια από την αποφοίτηση.

Μερικά μεταπτυχιακά επιτεύγματα τα τελευταία πέντε χρόνια

Είσοδος σε:

 • Πανεπιστήμιο Κολούμπια
 • Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν
 • πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
 • Πανεπιστήμιο του Σικάγο
 • Πανεπιστήμιο του Μισιγκαν
 • Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Πανεπιστήμιο Ουψάλα (Σουηδία)

Υπηρεσία σε προγράμματα όπως:

 • Americorps
 • Πόλη του έτους
 • Ειρηνικό Σώμα
 • Quaker Εθελοντική Υπηρεσία
 • Διδάξτε για την Αμερική
 • Ο κόσμος διδάσκει

Καριέρα ως:

 • Ιδιωτικός Ιατρός, Νευρολογικό Ινστιτούτο Barrow
 • Ιδιοκτήτης / Διευθύνων Σύμβουλος, NetStuffers LLC
 • Διευθυντής Προγραμμάτων, Junior Achievement
 • Γεωλόγος, Πολιτεία του Μίτσιγκαν
 • Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων, Πόλη της Οζάκα
 • Biochemist, ΒΡ Biofuels
 • Βοηθός Γκαλερί, Σχολή Καλών Τεχνών στην Παλιά Εκκλησία

Υποστήριξη έρευνας ή ανθρωπιστικής εργασίας από:

 • Carnegie Endowment
 • Σχέδια Davis για την Ειρήνη
 • Fulbright Grant
 • Βραβείο Δημόσιας Υπηρεσίας του Χάντινγκτον
 • Εθνικό Ίδρυμα Επιστήμης Προ-Διδακτορική Υποτροφία
 • Ροταριανή Διεθνής Ειρήνη
 • Watson Fellowship

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Earlham College , ενός ανεξάρτητου, οικιακού κολλεγίου, είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας προπτυχιακές σπουδές στις φιλελεύθερες τέχνες, συμπεριλαμβανομένων των επιστημών, διαμορφωμένες από τις ξεχωριστές προοπτικές της θρησκευτικής κοινωνίας των φίλων (Quakers).

Βασική πίστη των Φίλων είναι ότι όλη η αλήθεια είναι η αλήθεια του Θεού. έτσι ο Έρλαμ δίνει έμφαση στην αναζήτηση της αλήθειας, οπουδήποτε οδηγεί η επιδίωξη. έλλειψη εξαναγκασμού, αφήνοντας τα στοιχεία να οδηγήσουν την αναζήτηση. σεβασμό για τη συνείδηση των άλλων. το άνοιγμα προς τη νέα αλήθεια και ως εκ τούτου την προθυμία αναζήτησης. ειλικρίνεια, αυστηρή ακεραιότητα στην αντιμετώπιση των γεγονότων. εφαρμογή του γνωστού για τη βελτίωση του κόσμου μας.

Για να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με αυτές τις έμφαση, η αποστολή του Earlham απαιτεί την επιλογή μιας εξαιρετικής και φροντίδας ικανότητας που δεσμεύεται στη δημιουργία ενός ανοιχτού, συνεργατικού, μαθησιακού περιβάλλοντος. Το Κολλέγιο παρέχει τη συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη αυτής της σχολής.

Η διαδικασία διδασκαλίας-εκμάθησης στο Earlham διαμορφώνεται από την άποψη της εκπαίδευσης ως μια διαδικασία αφύπνισης του «δασκάλου μέσα», έτσι ώστε οι μαθητές μας να γίνουν μαθητές δια βίου. Οι μαθητές στο Earlham ενθαρρύνονται να είναι ενεργοί, συμμετέχοντες μαθητές.

Το Κολλέγιο παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες για τους μαθητές και τη σχολή να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ως άτομα, να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον σε μια συνεταιριστική κοινότητα, μια σημαντική πτυχή της οποίας είναι η συνεργατική έρευνα φοιτητών / διδασκόντων.

Στο Earlham College , αυτή η εκπαίδευση συνεχίζεται με ανησυχία για τον κόσμο στον οποίο ζούμε και για τη βελτίωση της ανθρώπινης κοινωνίας. Το Κολλέγιο προσπαθεί να εκπαιδεύσει ηθικά ευαίσθητους ηγέτες για τις μελλοντικές γενιές.

Ως εκ τούτου, ο Earlham τονίζει την παγκόσμια εκπαίδευση, την ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων, την ισότητα των προσώπων και τα υψηλά ηθικά πρότυπα της προσωπικής συμπεριφοράς.

Ηγεσία και διακυβέρνηση

Ο Earlham ενθαρρύνει την ανοιχτή συμμετοχή της σχολής, της διοίκησης, των φοιτητών και του προσωπικού στις διαδικασίες διακυβέρνησης. Σύμφωνα με την κληρονομιά Quaker, επιδιώκουμε ανοιχτά αυτιά και ανοιχτό μυαλό κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων και των επιτροπών και ομάδων εμπειρογνωμόνων να λειτουργούν με συναίνεση κατά τη λήψη αποφάσεων.

Η Anne M. Houtman, διακεκριμένος εκπαιδευτικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ηγέτης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έγινε ο 20ος πρόεδρος του Earlham College και της θρησκευτικής σχολής του Earlham στις 1 Ιουλίου 2019.

Houtman ήρθε στο Earlham από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Rose-Hulman, όπου υπηρέτησε ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος για τις Ακαδημαϊκές Υποθέσεις. Έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στη Ζωολογία και μεταπτυχιακό στην Ανθρωπολογία από την UCLA. Έλαβε το πτυχίο του πτυχίου τεχνών από το Pomona College. Houtman είναι Quaker και είναι η πρώτη γυναίκα που υπηρετεί ως πρόεδρος του Earlham.

Προηγουμένως, ο Houtman υπηρέτησε ως κοσμήτορας της Σχολής Φυσικών Επιστημών, Μαθηματικών και Μηχανικών στο Καλιφόρνια State University Bakersfield και ως Επικεφαλής και Καθηγητής στη Σχολή Επιστημών Ζωής του Thomas H. Gosnell στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester. Νωρίτερα στην καριέρα της, κατείχε θέσεις καθηγητών στο California State University Fullerton, στο Πανεπιστήμιο Soka της Αμερικής και στο Knox College. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία και άρθρα για επιστημονικά και παιδαγωγικά θέματα. Ο Houtman είναι επί του παρόντος σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας.

Πανεπιστημιούπολη και ιστορία

Η πανεπιστημιούπολη Earlham των 800 στρεμμάτων περιλαμβάνει το Earlham College και την Earlham School of Religion. Περίπου 1.200 προπτυχιακοί φοιτητές αποκαλούν αυτό το δέντρο-σκιασμένη πανεπιστημιούπολη στο σπίτι τους.

Στην πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές και οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια έκταση 600 στρεμμάτων δάσους, ρυάκια, λίμνες, παλιά χωράφια και λιβάδια που χρησιμοποιούνται για επιστημονική έρευνα και αναψυχή. Πρόσθετες φυσικές περιοχές προορίζονται για επιστημονική έρευνα, συμπεριλαμβανομένου ενός δάσους παλιάς ανάπτυξης και ενός διατηρημένου βράχου.

Επί του παρόντος, το 94 τοις εκατό των φοιτητών κατοικούν στην πανεπιστημιούπολη σε μία από τις οκτώ αίθουσες παραμονής ή σε περισσότερα από 20 σπίτια θεμάτων και φιλίας.

Από το 1998 έως το 2014, το Earlham επέκτεινε, ανακαινίστηκε και κατασκευάστηκε μεγάλα κτίρια πανεπιστημιουπόλεων - συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών χώρων, των χώρων διαμονής και των αθλητικών εγκαταστάσεων - που αντιπροσωπεύουν επένδυση άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Ιστορικό campus

Η ιστορική αρχή του Earlham στο Ρίτσμοντ, Ιντιάνα, έχει τις ρίζες της στην Μεγάλη Μετανάστευση Κουκουκίων από τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο μισό του δέκατου ένατου αιώνα. Αρχικά ένα σχολείο επιλεκτικής επιμόρφωσης, το οποίο ήταν ανοιχτό μόνο στους Φίλους, το 1865 το σχολείο δέχτηκε φοιτητές μη Quaker και προσέλαβε τον πρώτο καθηγητή μη Quaker το 1886. Σήμερα, περίπου το 11% της σχολής του Earlham και το 12% ως Quakers.

Τοποθεσίες

Richmond

Address
National Road West,801
47374 Richmond, Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη