Dallas Baptist University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το DBU

Ιδρύθηκε το 1898, το DBU έχει μια αποστολή - να μεταμορφώσει τις ζωές των μαθητών που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο, όλα για τη δόξα του Θεού.

Προσφέρουμε μια ποικιλία εκπαιδευτικών ευκαιριών για άτομα όλων των ηλικιών και ακαδημαϊκά υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων σπουδών στο προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, καθώς και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Μέσα από όλα αυτά, επιδιώκουμε να ενσωματώσουμε την πίστη και να μάθουμε και να αναπτύσσουμε άτομα που επιθυμούν να υπηρετήσουν τον κόσμο.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το DBU και να συμμετάσχετε στην αποστολή μας.

Γρήγορα γεγονότα

  • Προπτυχιακά Προγράμματα: 85
  • Προγράμματα Μάστερ: 44
  • Διδακτορικά Προγράμματα: 2
  • Μέση Μέγεθος Κλάσης: 13

Καλωσόρισμα του προέδρου

"Το Dallas Baptist University είναι ένα πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με αποστολή να παράγει υπηρέτες ηγέτες μέσω της ενσωμάτωσης της πίστης και της μάθησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι μια εκπαιδευτική επιχείρηση που φιλοξενεί περισσότερους από 4700 φοιτητές, 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας έχει απεγνωσμένη ανάγκη από προσεκτικούς χριστιανούς ηγέτες με την ικανότητα να επιλύει δημιουργικά πολύπλοκα προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα ασκεί μοναδικά την κουλτούρα μέσω της βιβλικής αλήθειας. Οι αποφοίτητές μας υπηρετούν σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό πλαίσιο. Είτε πρόκειται για χριστιανούς γιατρούς, για δικηγόρους, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, πολιτικούς ή πολλούς άλλους τομείς, καταλαβαίνουμε ότι οι μαθητές μας είναι διαφορετικοί στις αποκρίσεις τους, αλλά ενωμένοι με σκοπό.

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να μας γνωρίσετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή μιας επίσκεψης στην πανεπιστημιούπολη. Θα ανακαλύψετε μια κοινότητα ηγετών υπηρέτη, η καρδιά της οποίας είναι να διδάσκει και να φροντίζει για τους άλλους, ενώ παράλληλα παράγει έρευνα σε μυριάδες ακαδημαϊκούς κλάδους. Αγκαλιάζουμε την υπόθεση ότι όλη η αλήθεια είναι η αλήθεια του Θεού και, από κοινού, επιδιώκουμε τη γνώση για να κάνουμε έναν τολμηρό αντίκτυπο στον κόσμο ως μετασχηματιστές του πολιτισμού.

Ελάτε μαζί μας καθώς υπηρετούμε τον κόσμο για τη δόξα του Θεού! "

Δρ Adam C. Wright

Πρόεδρος της DBU

Ιστορικό του DBU

Ο πρόδρομος της DBU, το Decatur Baptist College, ιδρύθηκε το 1898 ως το πρώτο κολέγιο στο Τέξας. Για χρόνια, το σχολείο αποκαλούσε την μικρή πόλη της Decatur στο σπίτι, δημιουργώντας εξαιρετικές νεαρές γυναίκες και άνδρες που πλήρωναν εκκλησίες, αίθουσες διδασκαλίας, νοσοκομεία και επιχειρήσεις γύρω από το έθνος.

Το 1965, το σχολείο μεταφέρθηκε στους γραφικούς λόφους του νοτιοδυτικού Ντάλλας, καθιστώντας ένα τετραετές ίδρυμα και τελικά μετονομάστηκε στο Dallas Baptist University όταν άρχισε να προσφέρει μεταπτυχιακά πτυχία.

Σήμερα, το DBU έχει ποικίλους βαθμούς στα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά επίπεδα. Λοιπόν στον δεύτερο αιώνα μας, η DBU συνεχίζει να πιέζει προς τα εμπρός στην αποστολή μας να παράγει υπηρέτες ηγέτες που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο.

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Dallas Baptist University του Dallas Baptist University είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας Χριστιανική τριτοβάθμια εκπαίδευση στις τέχνες, τις επιστήμες και τις επαγγελματικές σπουδές, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε παραδοσιακούς σπουδαστές ηλικίας και ενηλίκους, προκειμένου να παράγουν ηγέτες υπηρέτες που έχουν την ικανότητα να ενσωματώνουν την πίστη και μάθησης μέσω των αντίστοιχων κλήσεων τους.

Όραμα Δήλωση

Δημιουργώντας ένα μεγάλο χριστιανικό πανεπιστήμιο που είναι ευχάριστο προς τον Θεό, παράγοντας επικεφαλής του Χριστού ηγέτες που μεταμορφώνουν τον κόσμο.

Διαπίστευση

Dallas Baptist University είναι διαπιστευμένο από την Νότια Ένωση Σχολών και Σχολείων στην Κολεγία για την απονομή πτυχίων συνεργατών, πανεπιστημίων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών.

Πανεπιστημιούπολη

Είτε επιλέξετε να ζήσετε στην πανεπιστημιούπολη είτε να μεταβείτε σε μαθήματα, η πανεπιστημιούπολη των 368 στρεμμάτων του Dallas Baptist University είναι ένα όμορφο μέρος για να περάσετε τα πανεπιστημιακά σας χρόνια. Βρίσκεται στους κυρτούς λόφους του νοτιοδυτικού Ντάλας με θέα τη λίμνη Mountain Creek, η κύρια πανεπιστημιούπολη της DBU παρέχει μια ασφαλή και απομονωμένη κοινότητα σε ένα μετρό με περισσότερα από 6 εκατομμύρια άτομα.

- Δείτε στον χάρτη Οικονομικό ξενοδοχείο δύο αστέρων, θα σας προτείνει όλες τις ανέσεις, όπως na. Βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά, 6 λεπτά απόσταση με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες

Ντάλας

Address
3000 Mountain Creek Pkwy,
Ντάλας, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)
Πτυχίο Επιστημών (BSc)

FAQ

Άλλη