Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βρίσκεται στις ακτές του Ατλαντικού νοτιοανατολικά στο Brunswick, στο μέσο μεταξύ Σαβάνα και Τζάκσονβιλ, Φλόριντα, η College of Coastal Georgia είναι ένα προπτυχιακό κολέγιο στο Πανεπιστήμιο του συστήματος της Γεωργίας. Το Κολέγιο παρέχει ένα προσιτό και διαδραστικό εκπαίδευση στη φυσική ομορφιά και την άφθονη ηλιοφάνεια της Χρυσής νησιά της Γεωργίας, μια περιοχή γνωστή για τα γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης και θέρετρα, καθώς και καταπληκτική ποικιλομορφία των θαλάσσιων ενδιαιτημάτων, της άγριας πανίδας και πλάσματα της θάλασσας.

Οι μαθητές ανακαλύπτουν ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα: σε ηγετικούς ρόλους σε όλες τις πτυχές της ζωής πανεπιστημιούπολη? στην εμπλοκή της κοινότητας μέσω της υπηρεσίας μάθησης, τα χέρια-για την εφαρμογή του υλικού στην τάξη, το πνεύμα του εθελοντισμού και της δέσμευσης για θετικές αλλαγές? σε τιμά τα προγράμματα, πρακτική άσκηση, υποτροφίες και υποτροφίες που ενισχύουν τη φυσική περιέργεια? και στις πανεπιστημιουπόλεις ευκαιρίες απασχόλησης και τις υποτροφίες που όχι μόνο προωθούν την οικονομική προσιτότητα κολέγιο, αλλά και να ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή, αθλητική, και τη συμμετοχή πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Γραφείο Αναψυχής και ευεξίας του Κολλεγίου υποστηρίζει τις δραστηριότητες των φοιτητών που επωφεληθούμε από την εγγύτητα της Ακαδημίας σε δύο μεγάλες παραλίες με γρήγορες βόλτες πάνω από το υπερυψωμένο μονοπάτι είτε του Αγίου Simons Island ή Jekyll Island. Τα περάσματα σε Jekyll Island εκδοθεί σε πλήρους απασχόλησης σπουδαστές, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της παραθαλάσσια παιδική χαρά του κράτους. Off-campus περιπέτεια εκδρομές στο νησί του Αγίου Simons περιλαμβάνουν stand-up κουπί επιβίβασης και καγιάκ. Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρουν στο νερό, καθώς και πεζοπορία στις παραλίες και τα μονοπάτια των περιφερειακών οικοσυστημάτων μας για το πεδίο-κατευθυνόμενη μάθηση σε ένα παράκτιο περιβάλλον που είναι ένα ζωντανό εργαστήριο και ένας από τους πρώτους που ορίζονται, προστατεύονται υγρότοποι στο έθνος.

Το Κολέγιο προσφέρει απολυτηρίου βαθμούς στο American Studies, Βιολογικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση, Υγεία Πληροφορική, Μαθηματικά, Νοσηλευτικής (BSN), Ψυχολογία, Δημοσίων Σχέσεων και πρόσθεσε πρόσφατα ένα πτυχίο στη Διεπιστημονική Σπουδών. Μέσα από ένα ενεργό πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης και της παροχής υπηρεσιών-μάθηση, η ομάδα των φοιτητών με τους κοινοτικούς εταίρους, όπως το Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων, το Jekyll Island Αρχής και της Χελώνας Κέντρο Γεωργίας Θάλασσα, το Σύστημα Υγείας της Νοτιοανατολικής τη Γεωργία, και το Κέντρο Εκπαίδευσης επιβολή ομοσπονδιακός νόμος για την συναρπαστικές εμπειρίες σε πραγματικό κόσμο εφαρμογή των μαθημάτων στην κοινότητα. Οι μαθητές σε όλους τους κλάδους έχουν ουσιαστικές ευκαιρίες για συνεργασία με τη σχολή, συν-δημιουργίας και συν-παρουσιάζοντας ουσιαστική έρευνα και εκθέσεις.

Σχολή νοστιμιά και την υποστήριξη της αλληλεπίδρασης των φοιτητών, που χρησιμεύει ως μέντορες, συμβούλους, ακόμη και παρεμβαινόντων για λογαριασμό των μαθητών πέρα ​​από τις ώρες της προετοιμασίας στην τάξη και τη διδασκαλία. Οι μαθητές είναι γνωστοί με το όνομα, όχι μόνο από τους συμμαθητές, αλλά από την σχολή και το προσωπικό. Το όραμα της Ακαδημίας είναι να είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους μαθητές στα πλαίσια της Γεωργίας και πέρα, παρέχοντας μια προσβάσιμη και προσιτή εκπαίδευση. Υποστηρίζοντας την αριστεία στην υποτροφία και εμπλοκή της κοινότητας, το Κολέγιο προωθεί την ηγεσία των φοιτητών, ακαδημαϊκών πρόοδο και την έγκαιρη βαθμολόγηση μέσω προγραμμάτων με επίκεντρο το μαθητή που προσφέρουν μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία των φοιτητών.

Σημειώνεται για μια όμορφη πανεπιστημιούπολη, όλα εκτός από ένα κτίριο της Ακαδημίας είτε έχει κατασκευαστεί ή πλήρως ανακαινισμένο μέσα στα τελευταία έξι χρόνια και η κατασκευή έχει αρχίσει σε μια δεύτερη αίθουσα κατοικία σουίτα που βασίζεται. Από την ένταξή της αθλητική διάσκεψη Νότιες Πολιτείες το 2011, οι ναυτικοί έχουν κάνει το σημάδι τους στην αθλητική σκηνή, κερδίζοντας το εθνικό πρωτάθλημα γκολφ των ανδρών ΝΑΙΑ το 2014. πρόγραμμα στίβου παράκτια Γεωργίας υποστηρίζει προς το παρόν οκτώ ανταγωνιστικές αθλητικές ομάδες: τρεις άνδρες ομάδες (μπάσκετ, γκολφ και τένις) και πέντε γυναικείες ομάδες (μπάσκετ, γκολφ, τένις, softball, και βόλεϊ). Οι γκολφ, τένις, και τις ομάδες βόλεϊ εθνικό κατετάγη.

Αυτή είναι μια πανεπιστημιούπολη που μπορεί να περιγραφεί με ακρίβεια ως φροντίδα της κοινότητας των εμπλεκομένων, διαδραστικό φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό. Οι φοιτητές μπορούν να έρθουν σε Coastal Georgia για ένα λόγο, αλλά μένουν για πολλούς.

Δήλωση αποστολής

Ως State College του Πανεπιστημίου του συστήματος της Γεωργίας, το Σώμα των παράκτιων Γεωργία θα είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους κατοίκους της Γεωργίας και πέρα ​​από την παροχή ενός προσβάσιμου και προσιτή ποιοτική εκπαίδευση. Υποστηρίζοντας την αριστεία στην υποτροφία και εμπλοκή της κοινότητας, το Κολέγιο προωθεί την πρόοδο των φοιτητών και έγκαιρης αποφοίτησης μέσω προγραμμάτων με επίκεντρο το μαθητή που προσφέρουν μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία των φοιτητών. Οι μαθητές είναι έτοιμοι για την ουσιαστική επαγγελματική σταδιοδρομία, προηγμένη μελέτη, δια βίου μάθηση, καθώς και η συμμετοχή σε μια παγκόσμια και την τεχνολογική κοινωνία. Το ίδρυμα θα παρέχει συνεργάτης και απολυτηρίου βαθμούς που υποστηρίζουν τις διανοητικές, οικονομικές και πολιτιστικές ανάγκες της κοινότητας και της περιοχής.

Όραση

Το Σώμα των παράκτιων Γεωργία θα είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους μαθητές στα πλαίσια της Γεωργίας και πέρα, παρέχοντας μια εξαιρετική εκπαίδευση για τους ηγέτες και τους πολίτες του αύριο μέσω της μάθησης υπηρεσίας, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και ασχολούνται επιχειρηματικότητας.

Αξίες

Το Σώμα των βασικών αξιών των παράκτιων Γεωργίας πλαισιώνουν την αποστολή και το όραμα, και να καθοδηγήσει το ίδρυμα μέσω του μεταβαλλόμενες φορές και τον καθορισμό προτεραιοτήτων:

Ποιότητα Εκπαίδευση:

Δέσμευση για την παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και ευέλικτη εκπαιδευτικές ευκαιρίες και υπηρεσίες σε προσιτές μαθητοκεντρική περιβάλλον, δημιουργώντας ένα κλίμα ανακάλυψη ότι οι αξίες και αγκαλιάζει τόσο έρευνα και τη δημιουργικότητα? Αναμένουμε από τους μαθητές να αναλάβουν ενεργό ευθύνη για την εκπαίδευσή τους? προωθήσει στενούς δεσμούς μαθητή-δασκάλου? προσφέρουν συνεχή αξιολόγηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων? ενσωματώνουν όλα τα προγράμματα που προωθούν την πρόσβαση των φοιτητών και την επιτυχία.

Βιωματική Μάθηση:

Ενσωμάτωση ουσιαστική βιωματική και ολιστική υπηρεσία της κοινότητας στην πανεπιστημιούπολη και στην ευρύτερη κοινότητα με τις οδηγίες και τον προβληματισμό για να εμπλουτίσουν την εμπειρία μάθησης, προωθώντας μια στάση γενναιοδωρίας στην υπηρεσία, διδασκαλία αστικής ευθύνης και ενίσχυση των κοινοτήτων.

Παγκόσμια Ευαισθητοποίηση:

Δέσμευση για την παροχή εκπαίδευσης προστιθέμενης αξίας, προωθώντας τη διαπολιτισμική κατανόηση, την καλλιέργεια του σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των και μεταξύ των φοιτητών, καθηγητών και του προσωπικού, και καλλιεργώντας σχέσεις συνεργασίας με διεθνή προγράμματα και παγκόσμιες κοινότητες.

Ηγεσία:

ηγετικούς ρόλους εισαγγελέα που υποστηρίζουν τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και το κίνητρο μέσω της ενισχυμένης δεξιότητες στην οργάνωση, τον προγραμματισμό, την επίλυση προβλημάτων, και την επικοινωνία για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αντιμετώπιση του εργατικού δυναμικού του αύριο και εξελισσόμενες ανάγκες ανάπτυξης της περιοχής.

Επιχειρηματικότητα:

Εμποτίσουν την εξερεύνηση και την καινοτομία σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ αγκύρωσης αυτών των επιχειρηματικών στρατηγικών κοινωνικών και κοινοτικών σκοπούς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

College of Coastal Georgia

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο στην επιχείρηση ικανότητες τονίζοντας παράλληλα την εφαρμο ... [+]

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο στην επιχείρηση ικανότητες τονίζοντας παράλληλα την εφαρμογή σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Ο βαθμός BBA συνδυάζει θεμελιακά μαθήματα γενικής παιδείας, μια ισχυρή έμφαση στα θεμελιώδη οικονομικά στοιχεία και στη συνέχεια την εξέταση ενός χώρου συγκέντρωσης. Επιπλέον, οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν ένα οικοτροφείο κατά τη διάρκεια του ανώτερου έτους τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

College of Coastal Georgia

Το Τμήμα Φυσικών Επιστημών (DNS) προσφέρει ένα βαθμό απολυτηρίου στη βιολογική επιστήμη που προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες βιολόγους σε ένα ε ... [+]

Bachelor of Science στη Βιολογία

Το Τμήμα Φυσικών Επιστημών (DNS) προσφέρει ένα βαθμό απολυτηρίου στη βιολογική επιστήμη που προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες βιολόγους σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Το πρόγραμμά μας προσφέρει τρία κομμάτια της μελέτης: Παράκτια Οικολογία, κατάρτισης των εκπαιδευτικών σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή προ-επαγγελματική πορεία, για τους σπουδαστές που προγραμματίζουν να πάνε στην ιατρική, κτηνιατρική, βιο-ιατρική επιστήμη, οδοντιατρική, φαρμακευτική ή φυσική θεραπεία. Οι μαθητές θα πρέπει να βυθίζεται σε διαδραστική τάξη και εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και εμπειρίες στον τομέα που σχετίζονται με επιλέξει κομμάτι τους. Το καινοτόμο και αυστηρό πρόγραμμα σπουδών θα προετοιμάσει τους μαθητές για μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα επιλεγμένο βιο-ιατρικό επάγγελμα επιστήμη, ή ευκαιρίες σταδιοδρομίας, όπως δευτεροβάθμιας επιστήμη σχολική εκπαίδευση, τη διαχείριση των φυσικών πόρων, και οικολογική έρευνα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
College of Coastal Georgia

Το Bachelor of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη επικεντρώνεται στη μελέτη του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και των στοιχείων του, καθώς και τις αιτίες και τις συ ... [+]

Το Bachelor of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη επικεντρώνεται στη μελέτη του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και των στοιχείων του, καθώς και τις αιτίες και τις συνέπειες του εγκλήματος. Το πρόγραμμα σπουδών τονίζει μια ολοκληρωμένη εικόνα του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, τονίζοντας τις σχέσεις μεταξύ των στοιχείων του συστήματος. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με έναν πυρήνα θεμέλιο της γνώσης του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης που θα προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της επιβολής του νόμου της αστυνομίας και της ποινικής έρευνας, καθώς και την ασφάλεια, διορθώσεις, δοκιμασίας και parole.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
College of Coastal Georgia

Το Bachelor of Science στην Ψυχολογία είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων ή να προετοιμαστούν για σταδιοδρομία τονίζοντας β ... [+]

Bachelor of Science στην Ψυχολογία

ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ θα προσφερθούν στο Camden CENTER!

Γενική Συγκέντρωση μας έμφαση στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα και την προετοιμασία για τη συνεχή εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι τώρα πιο βολικό για τους κατοίκους Camden County από ποτέ! Οι πρόοδοι στην τεχνολογία εξ αποστάσεως μάθηση είναι δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πρώτη φορά να προσφέρει το πλήρες συμπλήρωμα των μαθημάτων στη Γενική Συγκέντρωση στο Camden Κέντρο. Μαθήματα θα είναι διαθέσιμη εντελώς on-site, εντελώς on-line, live-σε συνεχή ροή σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της πανεπιστημιούπολης Brunswick και Camden Κέντρο, και στο «υβριδικό» (συνδυασμός των on-site και on-line) μορφή. Αυτό το φθινόπωρο Dr. Drew θα διδάξει Ψυχολογία της προσαρμογής στο Camden Κέντρο, Dr. Culley θα είναι live-ροής Κοινότητα Ψυχολογία μεταξύ της πανεπιστημιούπολης Brunswick και Camden Κέντρο, και ο Δρ Ο Πάπας είναι ενθουσιασμένος που θα διδάσκει Θεωρίες Προσωπικότητας πορεία του (επίσης μεταδόθηκε σε ροή μεταξύ Brunswick και Camden Κέντρο). ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
College of Coastal Georgia

Το Bachelor of Science στην Εκπαίδευση με μια διπλή σημαντική στην πρώιμη παιδική ηλικία και την ειδική εκπαίδευση πληροί πρότυπα που έχουν θεσπιστεί από το Πανεπιστήμιο ... [+]

Bachelor of Science στην Εκπαίδευση

Συνδυάζοντας παραδοσιακές και μη παραδοσιακές προσεγγίσεις στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών με έμφαση στο περιεχόμενο ειδικών γνώσεων, αποτελεσματικές στρατηγικές διδασκαλίας και διαχείρισης της τάξης, οι απόφοιτοι θα εισέλθουν στο επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των σημερινών και των μελλοντικών αίθουσες διδασκαλίας. υποψηφίων εκπαιδευτικών πλήρη επαγγελματική μαθημάτων εκπαίδευσης, μαθημάτων περιεχόμενο στα μαθηματικά, την επιστήμη και την ανάγνωση, καθώς και δομημένη, εποπτευόμενη εμπειρία στον τομέα στα σχολεία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

College of Coastal Georgia

Το Bachelor of Arts με ειδίκευση στην Αμερικανικών Σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες όπου οι ισχυρές αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες εκτιμώ ... [+]

Bachelor of Arts στην Αμερικανικών Σπουδών

Το Bachelor of Arts με ειδίκευση στην Αμερικανικών Σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες όπου οι ισχυρές αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες εκτιμώνται, παράλληλα με τη δημιουργικότητα και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. American Studies μεγάλες εταιρείες εξετάζουν κριτικά αμερικανική ζωή σε ένα πρόγραμμα σπουδών που δίνει έμφαση πρωτοποριακή υπηρεσία-μάθησης, ιστορική γνώση και σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις να συμμετάσχουν ενεργά με την κοινότητα και την περιοχή. Καθώς ο κόσμος μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο αλληλεξαρτώμενες, προγράμματα Αμερικανικών Σπουδών προωθήσει μια βαθιά ιστορική, πολιτισμική και κοινωνιολογική κατανόηση της θέσης των Ηνωμένων Πολιτειών στην παγκόσμια κουλτούρα και την οικονομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brunswick
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά