Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εδώ και 50 χρόνια, Πανεπιστήμιο Coleman Έχει διατελέσει ΜΟΝΟ αποκλειστικό Computer Training Ίδρυμα του Σαν Ντιέγκο. Ιδρύθηκε το 1963, Coleman έχει αναγνωριστεί ως μια ακμάζουσα δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Φημίζεται για τις καινοτόμες, ανεστραμμένη πρόγραμμα σπουδών, το Πανεπιστήμιο έχει αποδειχθεί για να είναι επιτυχής στη διδασκαλία χιλιάδες σπουδαστές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να υπερέχουν μέσα τομέα της προτίμησής τους.

Σύνθημα "τα όνειρα σε πραγματικότητα» του Πανεπιστημίου είναι μια απόδειξη για την αφοσίωσή Coleman να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής είναι εξοπλισμένο με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να οικοδομήσουμε το μέλλον των ονείρων τους. Ειδικεύεται σε προγράμματα όπως: Ανάπτυξη Εφαρμογών, Ασφάλεια Δικτύων, και το παιχνίδι Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Σχεδιασμού, Coleman προσπαθεί να παρέχει στους φοιτητές μια εκπαιδευτική εμπειρία ανώτατος συντελεστής, ενώ προσφέρει ένα υποστηρικτικό, φιλικό, και την ενθάρρυνση περιβάλλον μάθησης. Γνώστες και υποστηρικτική διοικητικό προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό του Coleman, ενισχύει περαιτέρω τη διαδικασία μάθησης ενός ατόμου και να παρακολουθούν Coleman μια θαυμάσια εμπειρία και την εκπλήρωση. Δεσμευθεί να ενισχύσει τη ζωή των φοιτητών του Πανεπιστημίου Coleman φιλοδοξεί να συνεχίσει την ακαδημαϊκή αριστεία και την επαγγελματική μεγαλείο.

Αποστολή και Όραμα

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Coleman είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για την ουσιαστική επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα περιβάλλον όπου όσοι γίνει μέρος της σχολικής κοινότητας μπορούν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους ως ανθρώπινα όντα. Πανεπιστήμιο Coleman δίνει την ευκαιρία για τα άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και τις ηλικίες για να μοιραστούν τις ιδέες και τις αξίες και να μάθουν να εργάζονται από κοινού προς την κατεύθυνση κοινών στόχων:

Για να μάθουν να σκέφτονται αναλυτικά και δημιουργικά? να κατανοήσουν τα γεγονότα και τις ιδέες? στο λόγο από αυτούς και να εκφράσουν ξεκάθαρα συμπεράσματα. Να αναγνωρίσουν ότι εκείνοι που είναι οι κύριοι των μηχανημάτων σε αυτή την ηλικία της διεισδυτική τεχνολογία έχουν την τελική ευθύνη της διασφάλισης ότι οι προσπάθειές τους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής της ανθρωπότητας. Για να προωθήσει το πνεύμα της πνευματικής έρευνας, η οποία ενισχύει την πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της κοινότητας.

Οι στόχοι των ακαδημαϊκών προγραμμάτων είναι:

Για να αναπτυχθεί η κατανόηση του θέματος σε μια περιοχή της εξειδίκευσης. Για να κατανοήσουμε τη σχέση του ειδικού χώρου σε όλη την σφαίρα της γνώσης. Να αναπτύξει τις ικανότητες που απαιτούνται για ανεξάρτητη μελέτη και την έρευνα στον σχετικό τομέα. Για να ενσωματώσει τη γνώση και τις αρχές του τομέα της ειδικότητάς τους σε ένα συνεκτικό θεωρητικό και πρακτικό πλαίσιο. Για την ενίσχυση και βελτίωση τόσο γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας. Για να τεθούν τα θεμέλια για μια ζωή διαρκούς μάθησης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Coleman University

Από Software Developer για Σχεδίαση βάσης δεδομένων στο Web Programmer, αυτές οι γνώσεις, οι επαγγελματίες υψηλού προφίλ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της βιομηχανίας πληροφορ ... [+]

Πτυχίο στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα ανάπτυξης λογισμικού μάθουν τα βασικά της ανάλυσης συστημάτων, εφαρμογών (λύση) σχεδιασμός, ανάπτυξη ιστοσελίδας, και τις έννοιες του ηλεκτρονικού εμπορίου που απαιτούνται για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ).

Σχετικά επαγγέλματα περιλαμβάνουν: Προγραμματιστής Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων Προγραμματιστής Διασφάλιση Ποιότητας Τεχνικός Προγραμματιστής Εφαρμογών Web Αναλυτής ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Coleman University

Μπορείτε να είστε στην πρώτη γραμμή της άμυνας του δικτύου και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, στρέφοντας τις ικανότητές σας σε μια σταδιοδρομία στο πρόγραμμα για την Ασφά ... [+]

Πτυχίο στην Ασφάλεια Δικτύων

Μπορείτε να είστε στην πρώτη γραμμή της άμυνας του δικτύου και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, στρέφοντας τις ικανότητές σας σε μια καριέρα στο πρόγραμμα για την Ασφάλεια Δικτύων του Πανεπιστημίου Coleman. Ασφαλή δίκτυα και αξιόπιστη μεταφορά των δεδομένων έχουν γίνει ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρήσεων. Οι επαγγελματίες Ασφάλεια Δικτύων απαιτούνται για την κατασκευή, διαχείριση, συντήρηση μια ισχυρότερη και ασφαλέστερη ψηφιακό κόσμο. ΗΠΑ News & World Report έχει Υπολογιστικών Συστημάτων Αναλυτής ως # 2 συνολικά "Best Jobs το 2014". Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας προβλέπει τη προοπτικές απασχόλησης (2010-2020) για Δικτύων και Συστημάτων Υπολογιστών Administrators, για να αυξηθεί κατά 28% (γρηγορότερα από το μέσο όρο). Στο πλαίσιο του προγράμματος για την Ασφάλεια Δικτύων στο Πανεπιστήμιο Coleman, θα μάθετε πώς να σχεδιάσει και την κατασκευή ασφαλών δικτύων, την ανάκτηση των δεδομένων μετά από μια καταστροφή, και να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό από τα συστήματα. Χρησιμοποιώντας Ασφάλεια by Design μεθόδους (SBD), θα δημιουργήσουν ισχυρά συστήματα και να μειώσει την ευπάθεια. Εμείς θα σας διδάξει ακόμα και πώς να χαράξει έτσι θα ξέρετε πώς εχθρό σας σκέφτεται και ενεργεί.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Coleman University

Coleman University