Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Chowan είναι ένα Christian εκπαιδευτικό ίδρυμα ιδρύθηκε το 1848 από τον Βαπτιστή και ονομάστηκε οικογένειες Chowan - που σημαίνει "άνθρωποι του νότου" - για να τιμήσει τη φυλή ιθαγενών της Αμερικής Algonquin Chowanook. Για πάνω από 165 χρόνια, Chowan έχει απολαύσει μια μακρά και διακεκριμένη παράδοση της πίστης και της εκπαίδευσης στην Northeastern NC. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα φροντίδα του περιβάλλοντος χαρακτηρίζεται από Χριστιανικές αξίες και πνευματική ελευθερία στο οποίο οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τις ηθικές αξίες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο, πολιτισμικά ποικιλόμορφη παγκόσμια κοινωνία.

Πανεπιστήμιο Chowan έχει δεσμευτεί να εξυπηρετούν κατά μέσο όρο φοιτητές. Με το "μέσο όρο", εννοούμε τους μαθητές με ΣΔΣ 2,25 έως 3,25 και το "μέσο όρο" SAT βαθμολογίες (γύρω στο 1300 για την τριμερή SAT). Οι μαθητές κάτω από τα κριτήρια αυτά μπορούν να γίνουν δεκτοί, εφόσον δείχνουν μια δέσμευση για την εμπειρία του Πανεπιστημίου Chowan και ακαδημαϊκό δυναμικό.

Πολλοί από τους μαθητές μας είναι πρώτης γενιάς φοιτητές, πράγμα που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν παρευρεθεί στο κολλέγιο ή να ολοκληρώσει ένα πτυχίο κολεγίου. Λόγω της Chowan's δέσμευση για ατομική προσοχή σε ένα Χριστιανικό περιβάλλον, Οι φοιτητές αυτοί ευδοκιμούν σε Πανεπιστήμιο Chowan. Η Πανεπιστήμιο Chowan κοινότητα προσπαθεί να πιστεύουν και να ζήσει τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω της καθοδήγησης, το υπουργείο, και τη διδασκαλία της χριστιανικής σχολής και του προσωπικού, καθώς και η αποστολή και η εξυπηρέτηση εμπειρίες στην πανεπιστημιούπολη, στην κοινότητα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε όλο τον κόσμο.

Ποιμαντική διακονία πανεπιστημιούπολη ομάδα μας παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να αυξηθούν στην πίστη τους, ενώ, επίσης, την ικανοποίηση των αναγκών των άλλων. Οι τοπικές, εθνικές και διεθνείς ταξίδια αποστολής, μαθητεία, αίθουσα διαμονής Γραφικές μελέτες, mentoring, και πολλά one-on-one προσοχή και προσευχή δώσουν στους μαθητές μια μετασχηματιστική εκπαίδευση.

Όλοι οι φοιτητές που επιδιώκουν να ολοκληρώσει το βαθμό τους στο Πανεπιστήμιο Chowan πρέπει να εγγραφούν σε ένα εισαγωγικό μάθημα για την Αγία Γραφή. Οι μαθητές πρέπει επίσης να παρακολουθήσουν μια χούφτα των προοπτικών γεγονότα που προσφέρονται κάθε εβδομάδα, το οποίο περιλαμβάνει ολιστική παρουσιάσεις και διαλέξεις, θρησκευτικές γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, καθώς και άλλες κοινοτικές εκδηλώσεις σχετικές με Chowan.

Δεν είμαστε εδώ για να διδάξουν κανέναν, αλλά να τους δείξουμε το χριστιανικό τρόπο ζωής, όπως αποκάλυψε στη ζωή και τη διακονία του Ιησού Χριστού. Οι μη-χριστιανικές φοιτητές και σπουδαστές από άλλες θρησκευτικές παραδόσεις σεβαστή και ευπρόσδεκτη εδώ και να ευδοκιμήσουν σε αυτό το περιβάλλον.

Τοποθεσία

Τοποθετημένο στη μικρή ιστορική πόλη της Murfreesboro στην βορειοανατολική Βόρεια Καρολίνα, Πανεπιστήμιο Chowan βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις παραλίες του, τόσο τη Βόρεια Καρολίνα και Βιρτζίνια. Chowan είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο σε πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των καταστήματα, εστιατόρια, πάρκα αναψυχής, και οι μητροπολιτικές περιοχές όπως η Βιρτζίνια Μπιτς.

Η πόλη της Murfreesboro είναι μια μικρή κοινότητα που συσπειρώνεται γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Chowan έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων? Murfreesboro είναι ένα μικρό, ασφαλή κοινότητα, αλλά τα μεγάλα αστικά ανέσεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Πανεπιστήμιο Chowan κατοικεί σε μια πανεπιστημιούπολη 450+ στρεμμάτων που περιβάλλεται από δασώδεις περιοχές και πολλές λίμνες. Βρισκόμαστε στο τμήμα της Βόρειας Καρολίνας χαρακτηρίζονται ως "Inner τράπεζες," και πανεπιστημιούπολη μας αντανακλά την φυσική ομορφιά της Intracoastal πλωτών.

Murfreesboro βιώνει όλες τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αλλά χαρακτηρίζεται από ήπιες καιρικές συνθήκες. Η μέση υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των σχολικών μήνες είναι 65 βαθμούς (18 βαθμούς Κελσίου).

Η αξία των Αξιών στην Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Chowan είναι γνωστή για την "Πίστη στο μέλλον σας." Πολύ περισσότερο από ένα σλόγκαν, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια εκπαίδευση που μετατρέπει συνηθισμένο οι μαθητές σε έκτακτη αποφοίτων. Το κάνουμε αυτό με καλή πίστη, εμπιστοσύνη του Θεού στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, με την αισιοδοξία για την επιτυχία του κάθε μαθητή. Σχολή μας έρχονται να Chowan να διδάξουν, συμβουλεύει, και να συμμετάσχουν οι μαθητές στην τάξη, στους αγρούς και τα δικαστήρια του ανταγωνισμού, και καθ 'όλη εξωσχολικές δραστηριότητες. Πίστη σε ενέργεια υπογραμμίζει όλα όσα κάνουμε. Δεν είναι αρκετό για να διδάξουν στους μαθητές πώς ή τι να σκεφτώ? θα διδάξουν στους μαθητές πώς να ζήσουν με την τιμή και τη συνείδησή τους, χρησιμοποιώντας το κεφάλι, την καρδιά και τα χέρια.

"Ο Ιησούς μεγάλωσε με τη σοφία και την ωριμότητα και υπέρ με τον Θεό και τον άνθρωπο." Λουκάς 2:52

Προϊστάμενος: Σας Διδάξτε Στο Chowan, οι μαθητές θα λάβουν μαθήματα στους κλάδους των Επιστημών, Καλών Τεχνών, Λογοτεχνία, Ιστορία, Υγείας και Θρησκεία. Αλλά το πιο σημαντικό, θα μάθουν πώς κάθε πειθαρχία σχετίζεται με τους άλλους. Ολοκληρωμένη εκπαίδευση μας παράγει εξαιρετικής στοχαστές που μπορεί να κάνει αίσθηση του κόσμου στον οποίο ζούμε.

"Και τα πράγματα που έχετε ακούσει να το λέω με την παρουσία πολλών μαρτύρων σε έμπιστους ανθρώπους που θα είναι επίσης τα προσόντα για να διδάξουν τους άλλους." - 2 Τιμόθεο 2: 2

Καρδιά: Σας συμβουλεύουμε

Οι καθηγητές και το προσωπικό που περιβάλλουν τους μαθητές μας με τα πόδια δίπλα τους και να εμπνεύσει την επαγγελματική και προσωπική τους όνειρα με πάθος. Σύμβουλοι Σχολή μέντορας μαθητές one-on-one και με συνέπεια το μοντέλο και να ενθαρρύνουν την υγιή και λήψης αποφάσεων.

"Δεν είναι σύμφωνες με το πρότυπο αυτού του κόσμου, αλλά να μετατραπεί από την ανανέωση του μυαλού σας. Τότε θα είναι σε θέση να εξετάσει και να εγκρίνει ποιο είναι το θέλημα του Θεού είναι καλό-του, ευάρεστο και τέλειο." - Ρωμαίους 12: 2

Χέρια: Σας Engage

Ευκαιρίες για την υπηρεσία αφθονούν στα μέλη της κοινότητας Chowan. Οι μαθητές ενταχθούν καθηγητές και το προσωπικό να μεταφράσει ό, τι διδάσκεται και τι έμαθε σε ό, τι γίνεται. Από τα ρούχα τους φτωχούς στην κοινότητά μας για την αγάπη ορφανά από τον ιό HIV / AIDS στη Νότιο Αφρική, παίρνουμε στα σοβαρά την αποστολή μας για την παροχή φως και την αλήθεια στο όνομα του Ιησού Χριστού.

«Αληθινά σας λέω, ό, τι έκανε για μια από τις λιγότερο αυτών των αδελφούς και τις αδελφές μου, έκανες για μένα." - Ματθαίος 25:40 Παρέχουμε μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες που αμφισβητεί το σύνολο των φοιτητών. Οι μεταμορφώσει τη ζωή των μαθητών μας δώσει αξία σε ό, τι κάνουμε στο Πανεπιστήμιο Chowan.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Chowan University

Το School of Business στο Πανεπιστήμιο του Chowan οραματίζεται μια επιχειρηματική κοινότητα ταλαντούχων και ηθικών άτομα με επαγγελματικές ικανότητες που θα τους επιτρέπο ... [+]

Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

"Το School of Business στο Πανεπιστήμιο του Chowan είναι το καλύτερο μέρος για να μούχλα χαρακτήρα σας, το δυναμικό και επαγγελματισμό. Η Σχολή επιτρέπει σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να φτάσει τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από τις προκλήσεις, one-on-one αλληλεπίδραση σχολής, μικρές ομάδες, και την ευκαιρία να βρείτε το δικό σας δυνάμεις. Αιμορραγώ μπλε Chowan εξαιτίας των εμπειριών μας στο School of Business, που πάντα θα επηρεάσουν τη ζωή μου και την ηθική της εργασίας. " - Danielle Coleman, κλάση 2013, BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Διαχείριση Συγκέντρωση, Μικρά Λογιστικής στο Chowan, έχουμε αναπτύξει τις ηθικές επιχειρηματικές ηγέτες του αύριο. Αξιοποιώντας τη δύναμη της χριστιανικής κληρονομιάς μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε μαθητές μας με την καθοδήγηση τους στην κυριαρχία των θεωριών των επιχειρήσεων, οργανωτικές δεξιότητες, τεχνικές επάρκειας, καθώς και κριτικές αναλύσεις που θα τους προετοιμάσουν για σταδιοδρομία στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Chowan University

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, Chowan δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα συγχωνευθούν για να παραγάγει ένα μαθητή που είναι αισθητικ ... [+]

Bachelor of Science στις Γραφικές Επικοινωνίες

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, Chowan δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα συγχωνευθούν για να παραγάγει ένα μαθητή που είναι αισθητικά, θεωρητικά, και τεχνολογικά εκπαιδευμένο στο graphic design, διαδραστικό σχεδιασμό, την τεχνολογία εκτύπωσης, τον σχεδιασμό της συσκευασίας, και / ή στούντιο τέχνης. Με το συνδυασμό των τεχνολογικών πόρων της και την τεχνογνωσία της σχολής, το πανεπιστήμιο θα ανανεώσει τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη δημιουργικών ιδεών των σπουδαστών, καλλιτεχνική ικανότητα, αυτο-έκφραση, καθώς και επαγγελματικές δεξιότητες που μελετούν βίντεο, ψηφιακή σχεδίαση, σχεδιασμός εκτύπωσης, την κατάρτιση, την ψηφιακή απεικόνιση, τη συσκευασία, web design, φωτογραφία, ζωγραφική, κεραμική, μικτή τεχνική, κλπ, στη διασταύρωση της τέχνης και της τεχνολογίας. Είτε χρησιμοποιώντας «αιώνων μεθόδους ή πιέζοντας τα όρια της ψηφιακής δημιουργίας,« το υπουργείο θα παράγει μοναδικά και αυτοπεποίθηση αποφοίτους με τις δεξιότητες που η τεχνολογία σύγχρονα έντυπα, το σχεδιασμό, και η ζήτηση των τεχνών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Η Σχολή του Πανεπιστημίου της Παιδείας Chowan είναι αφιερωμένο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι είναι αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα καταρτισμένοι καθηγητές και οι οποίοι ... [+]

Bachelor of Science στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Η Σχολή του Πανεπιστημίου της Παιδείας Chowan είναι αφιερωμένο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι είναι αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα καταρτισμένοι καθηγητές και οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με διδακτικές στρατηγικές και παιδαγωγική μπορεί να εκπαιδεύσει όλους τους μαθητές σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Το ισχυρό βασικό πρόγραμμα, μαζί με τις σπουδές και την επαγγελματική ειδικότητα περιοχή προσφέρεται να προ-υπηρεσία εκπαιδευτικοί στο Πανεπιστήμιο Chowan, παρέχει στους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς των γνώσεων, των δεξιοτήτων και διατάξεις, τις αναγκαίες για την εργασία με τους διαφορετικούς σπουδαστές και μαθησιακά περιβάλλοντα. Οι ευκαιρίες που παρέχονται για τους υποψηφίους για να μάθουν και να αξιολογήσουν τις θεωρίες και τις αρχές των βέλτιστων πρακτικών όχι μόνο στα Πανεπιστήμια, αλλά και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της τάξης και άλλους επαγγελματίες που τους καθοδηγεί μέσα από την πρακτική εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Οι μαθητές που αποφοιτούν από το πρόγραμμα Αθλητισμός είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της υγείας και της Φυσικής Αγωγής, Άσκηση Επι ... [+]

Bachelor of Science in Sports Science

"Ο Αθλητισμός Τμήμα προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων. Από πολλαπλές συγκεντρώσεις μας και κορυφαία σχολή μας, το αθλητικό τμήμα Σπουδών μπορεί να σας προετοιμάσει για οποιαδήποτε καριέρα στον αθλητισμό! " - Drew Praster, απόφοιτος Αθλητισμού, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων Premium για τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, και αριστούχους φοιτητές Αποφοίτων που αποφοιτούν από το πρόγραμμα Αθλητισμός είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της υγείας και της Φυσικής Αγωγής, Άσκηση Επιστήμη, Διαχείρισης Αθλητισμού και Coaching. Ένας επιπλέον στόχος είναι να παρέχουν σε όλους τους μαθητές ευκαιρίες να αναπτύξουν τη σωματική, κοινωνική, πνευματική, συναισθηματική, το περιβάλλον και την πνευματική υγεία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Αυτός ο βαθμός εξετάζει τους διάφορους παράγοντες και την πολυπλοκότητα της Αφρικής και τη θέση της στην παγκόσμια ιστορία, μαζί με άλλες εθνικές και πολιτιστικές ιστορίε ... [+]

Bachelor of Science στην αφρικανική-αμερικανική Ιστορία και Πολιτισμός

Αυτός ο βαθμός εξετάζει τους διάφορους παράγοντες και την πολυπλοκότητα του όχι μόνο την εμπειρία Αφρο-Αμερικανός, αλλά το πλαίσιό της, στην παγκόσμια ιστορία. Οι μαθητές θα διερευνήσει την αφρικανική-αμερικανική εμπειρία στη Βόρεια Αμερική από την περίοδο Colonial μέχρι σήμερα. Οι ρίζες της μαύρης κοινότητας ζωής και μαύρο αντίσταση κάτω από τη δουλεία μέσα από την αφρικανική-αμερικανική εμπειρία κατά τη διάρκεια της εποχής "Τζιμ Κρόου" και της εξέλιξης του μαύρου ηγεσίας, μέσα από την πάλη των Πολιτικών Δικαιωμάτων μέχρι σήμερα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Στο Πανεπιστήμιο Chowan, έχουμε ενσωματώσει τις στρατηγικές στον τομέα της κοινωνιολογίας και της πιστοποίησης ποινική έρευνα σχετικά με την Ποινική Δικαιοσύνη πρόγραμμα ... [+]

Bachelor of Science στην ποινική δικαιοσύνη

Στο Πανεπιστήμιο Chowan, έχουμε ενσωματώσει τις στρατηγικές στον τομέα της κοινωνιολογίας και της πιστοποίησης ποινική έρευνα σχετικά με την Ποινική Δικαιοσύνη πρόγραμμα σπουδών να προετοιμάσει όλους τους μαθητές μας για να προσελκύσει σταδιοδρομία σε μια ποικιλία επαγγελμάτων ποινικής δικαιοσύνης. Με το συνδυασμό δυναμικής μαθήματα - όπως η Εταιρική και οικονομικό έγκλημα, εμπρησμός, ποινικής αποδεικτικών στοιχείων, την παραβατικότητα των ανηλίκων και της Αστυνομίας της Κοινότητας Σχέσεις - με πραγματικό κόσμο εργασιακή εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης σε όλα τα επίπεδα τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς, οι μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες απαραίτητες για την επιτυχία στον τομέα τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Πρόγραμμα συμβουλευτικής προ-νόμο Chowan ακολουθεί ένα εξειδικευμένο κομμάτι της μελέτης, η οποία θα παρέχει μια επισκόπηση της συνταγματικής ιστορίας, το δικαστικό σύστη ... [+]

Bachelor of Science στην προ-νόμο / Ιστορία

Το American Bar Association τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία προτιμώμενη μεγάλες ή προτεινόμενο αναλυτικό πρόγραμμα για όσους προετοιμάζονται για το σχολείο του νόμου. Τα άτομα που ενδιαφέρονται να πηγαίνουν στο σχολείο του νόμου μπορεί να αισθάνονται άνετα μετά από τα περισσότερα προγράμματα σπουδών, σε συνδυασμό με την παροχή συμβουλών μέσω του προ-νόμο πρόγραμμα συμβουλευτικής Chowan του. Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά ένα μέσο για να βοηθήσουν τους μαθητές στην ικανοποίηση των απαιτήσεων να μπει στο σχολείο του νόμου, ανεξάρτητα από το προπτυχιακό σημαντικές τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Chowan έχει δεσμευτεί για την αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση και υπηρεσιών, καθώς και έργα one-on-one για να επιτευχθεί α ... [+]

Bachelor of Science στη Δημοτική Εκπαίδευση

Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Chowan έχει δεσμευτεί για την αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση και υπηρεσιών, καθώς και έργα one-on-one για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος σε κάθε μαθητή Εκπαίδευση! Chowan είναι αρκετά μικρό για να γίνει αυτό πραγματικότητα, με καθηγητές και σύμβουλοι σε έλεγχο σχετικά με τους μαθητές τους και την πρόοδο που έχουν σημειώσει τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι επιτύχετε τους μεμονωμένους στόχους τους. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να ξεπεράσουν τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν, βεβαιώνει 100% πέρασμα ποσοστό του προηγούμενου έτους Δημοτικής Εκπαίδευσης μεγάλες εταιρείες μας, λαμβάνοντας μέρος στις εξετάσεις Praxis II!... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chowan University

Τμήμα Chowan της Ψυχολογίας έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα προπτυχιακά προγράμματα. Θέλουμε να βρείτε το πάθος σας. Σε αντίθεση ... [+]

Bachelor of Science στην Ψυχολογία

"Το πρόγραμμα ψυχολογίας στο Chowan είναι σχεδιασμένο με την πρόθεση της προετοιμασίας σας για την εργασία μεταπτυχιακό επίπεδο. Ήμουν το μόνο άτομο στην τάξη μου με είχαν την εμπειρία της ομάδας, και ένας από τους λίγους που είχαν ασκηθεί συνεντεύξεις με πελάτες. Έχω συνεχώς βρω τον εαυτό μου σε καταστάσεις κατά τη διάρκεια της κατηγορίας, όπου έχω ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων σπουδαστών, χάρη στην εμπειρία μου στο Chowan. " - Tonya Sinclair, πρόσφατος απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας Chowan της Ψυχολογίας έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα προπτυχιακά προγράμματα. Θέλουμε να βρείτε το πάθος σας. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προπτυχιακά προγράμματα, που προσφέρουν πολλαπλές επιλογές βαθμού, συμπεριλαμβανομένων τριών εξειδικευμένα κομμάτια της μελέτης. Ενώ το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μια γενική θεμέλια για όλους τους μαθητές, τα κομμάτια σπουδών μας επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη αίσθηση του συγκεκριμένου τομέα ενδιαφέροντός τους. Όταν γίνει μέρος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Chowan, θα έχουν μια ξεχωριστή θέση - ένα μέρος για να μάθουν, να διασκεδάσουν, να αναπτυχθούν συναισθηματικά και πνευματικά - ένα μέρος να ανήκει.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Chowan University

Μέσα από την εξαιρετική πρόγραμμα σπουδών του, την αλληλεπίδραση με μεγάλη καθηγητές, και πολλές ευκαιρίες επιδόσεις, Τμήμα Chowan της μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να ... [+]

Bachelor of Arts in Music

Μέσα από την εξαιρετική πρόγραμμα σπουδών του, την αλληλεπίδραση με μεγάλη καθηγητές, και πολλές ευκαιρίες επιδόσεις, Τμήμα Chowan της μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές σας και να επιτύχετε τους στόχους σας ως μουσικός. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μας έχουν πάει για να είναι συνθέτες, τους δασκάλους μουσικής, μεσαία και υψηλή ζώνη σχολείο και χορωδιακά σκηνοθέτες, καλλιτέχνες και μηχανικούς εγγραφής. Ως μουσική μεγάλων, θα σας δοθεί μια σταθερή βάση για τη μουσική μέσα από τη μελέτη της θεωρίας της μουσικής, τραγούδι και θέαμα εκπαίδευση αυτί, ιστορία της μουσικής, τάξη πιάνου, τη διεξαγωγή, σύνολα, και εφαρμόζονται μουσική. Θα μελετήσει σε τουλάχιστον μία από αυτές που εφαρμόζονται μουσικής περιοχές κατά τη διάρκεια της θητείας σας: ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Murfreesboro
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Chowan Video 2014