Chowan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Chowan είναι ένα Christian εκπαιδευτικό ίδρυμα ιδρύθηκε το 1848 από τον Βαπτιστή και ονομάστηκε οικογένειες Chowan - που σημαίνει "άνθρωποι του νότου" - για να τιμήσει τη φυλή ιθαγενών της Αμερικής Algonquin Chowanook. Για πάνω από 165 χρόνια, Chowan έχει απολαύσει μια μακρά και διακεκριμένη παράδοση της πίστης και της εκπαίδευσης στην Northeastern NC. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα φροντίδα του περιβάλλοντος χαρακτηρίζεται από Χριστιανικές αξίες και πνευματική ελευθερία στο οποίο οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τις ηθικές αξίες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο, πολιτισμικά ποικιλόμορφη παγκόσμια κοινωνία.

Πανεπιστήμιο Chowan έχει δεσμευτεί να εξυπηρετούν κατά μέσο όρο φοιτητές. Με το "μέσο όρο", εννοούμε τους μαθητές με ΣΔΣ 2,25 έως 3,25 και το "μέσο όρο" SAT βαθμολογίες (γύρω στο 1300 για την τριμερή SAT). Οι μαθητές κάτω από τα κριτήρια αυτά μπορούν να γίνουν δεκτοί, εφόσον δείχνουν μια δέσμευση για την εμπειρία του Πανεπιστημίου Chowan και ακαδημαϊκό δυναμικό.

Πολλοί από τους μαθητές μας είναι πρώτης γενιάς φοιτητές, πράγμα που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν παρευρεθεί στο κολλέγιο ή να ολοκληρώσει ένα πτυχίο κολεγίου. Λόγω της Chowan's δέσμευση για ατομική προσοχή σε ένα Χριστιανικό περιβάλλον, Οι φοιτητές αυτοί ευδοκιμούν σε Πανεπιστήμιο Chowan. Η Πανεπιστήμιο Chowan κοινότητα προσπαθεί να πιστεύουν και να ζήσει τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω της καθοδήγησης, το υπουργείο, και τη διδασκαλία της χριστιανικής σχολής και του προσωπικού, καθώς και η αποστολή και η εξυπηρέτηση εμπειρίες στην πανεπιστημιούπολη, στην κοινότητα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε όλο τον κόσμο.

Ποιμαντική διακονία πανεπιστημιούπολη ομάδα μας παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να αυξηθούν στην πίστη τους, ενώ, επίσης, την ικανοποίηση των αναγκών των άλλων. Οι τοπικές, εθνικές και διεθνείς ταξίδια αποστολής, μαθητεία, αίθουσα διαμονής Γραφικές μελέτες, mentoring, και πολλά one-on-one προσοχή και προσευχή δώσουν στους μαθητές μια μετασχηματιστική εκπαίδευση.

Όλοι οι φοιτητές που επιδιώκουν να ολοκληρώσει το βαθμό τους στο Πανεπιστήμιο Chowan πρέπει να εγγραφούν σε ένα εισαγωγικό μάθημα για την Αγία Γραφή. Οι μαθητές πρέπει επίσης να παρακολουθήσουν μια χούφτα των προοπτικών γεγονότα που προσφέρονται κάθε εβδομάδα, το οποίο περιλαμβάνει ολιστική παρουσιάσεις και διαλέξεις, θρησκευτικές γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, καθώς και άλλες κοινοτικές εκδηλώσεις σχετικές με Chowan.

Δεν είμαστε εδώ για να διδάξουν κανέναν, αλλά να τους δείξουμε το χριστιανικό τρόπο ζωής, όπως αποκάλυψε στη ζωή και τη διακονία του Ιησού Χριστού. Οι μη-χριστιανικές φοιτητές και σπουδαστές από άλλες θρησκευτικές παραδόσεις σεβαστή και ευπρόσδεκτη εδώ και να ευδοκιμήσουν σε αυτό το περιβάλλον.

Τοποθεσία

Τοποθετημένο στη μικρή ιστορική πόλη της Murfreesboro στην βορειοανατολική Βόρεια Καρολίνα, Πανεπιστήμιο Chowan βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις παραλίες του, τόσο τη Βόρεια Καρολίνα και Βιρτζίνια. Chowan είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο σε πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των καταστήματα, εστιατόρια, πάρκα αναψυχής, και οι μητροπολιτικές περιοχές όπως η Βιρτζίνια Μπιτς.

Η πόλη της Murfreesboro είναι μια μικρή κοινότητα που συσπειρώνεται γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Chowan έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων? Murfreesboro είναι ένα μικρό, ασφαλή κοινότητα, αλλά τα μεγάλα αστικά ανέσεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Πανεπιστήμιο Chowan κατοικεί σε μια πανεπιστημιούπολη 450+ στρεμμάτων που περιβάλλεται από δασώδεις περιοχές και πολλές λίμνες. Βρισκόμαστε στο τμήμα της Βόρειας Καρολίνας χαρακτηρίζονται ως "Inner τράπεζες," και πανεπιστημιούπολη μας αντανακλά την φυσική ομορφιά της Intracoastal πλωτών.

Murfreesboro βιώνει όλες τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αλλά χαρακτηρίζεται από ήπιες καιρικές συνθήκες. Η μέση υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των σχολικών μήνες είναι 65 βαθμούς (18 βαθμούς Κελσίου).

Η αξία των Αξιών στην Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Chowan είναι γνωστή για την "Πίστη στο μέλλον σας." Πολύ περισσότερο από ένα σλόγκαν, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια εκπαίδευση που μετατρέπει συνηθισμένο οι μαθητές σε έκτακτη αποφοίτων. Το κάνουμε αυτό με καλή πίστη, εμπιστοσύνη του Θεού στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, με την αισιοδοξία για την επιτυχία του κάθε μαθητή. Σχολή μας έρχονται να Chowan να διδάξουν, συμβουλεύει, και να συμμετάσχουν οι μαθητές στην τάξη, στους αγρούς και τα δικαστήρια του ανταγωνισμού, και καθ 'όλη εξωσχολικές δραστηριότητες. Πίστη σε ενέργεια υπογραμμίζει όλα όσα κάνουμε. Δεν είναι αρκετό για να διδάξουν στους μαθητές πώς ή τι να σκεφτώ? θα διδάξουν στους μαθητές πώς να ζήσουν με την τιμή και τη συνείδησή τους, χρησιμοποιώντας το κεφάλι, την καρδιά και τα χέρια.

"Ο Ιησούς μεγάλωσε με τη σοφία και την ωριμότητα και υπέρ με τον Θεό και τον άνθρωπο." Λουκάς 2:52

Προϊστάμενος: Σας Διδάξτε Στο Chowan, οι μαθητές θα λάβουν μαθήματα στους κλάδους των Επιστημών, Καλών Τεχνών, Λογοτεχνία, Ιστορία, Υγείας και Θρησκεία. Αλλά το πιο σημαντικό, θα μάθουν πώς κάθε πειθαρχία σχετίζεται με τους άλλους. Ολοκληρωμένη εκπαίδευση μας παράγει εξαιρετικής στοχαστές που μπορεί να κάνει αίσθηση του κόσμου στον οποίο ζούμε.

"Και τα πράγματα που έχετε ακούσει να το λέω με την παρουσία πολλών μαρτύρων σε έμπιστους ανθρώπους που θα είναι επίσης τα προσόντα για να διδάξουν τους άλλους." - 2 Τιμόθεο 2: 2

Καρδιά: Σας συμβουλεύουμε

Οι καθηγητές και το προσωπικό που περιβάλλουν τους μαθητές μας με τα πόδια δίπλα τους και να εμπνεύσει την επαγγελματική και προσωπική τους όνειρα με πάθος. Σύμβουλοι Σχολή μέντορας μαθητές one-on-one και με συνέπεια το μοντέλο και να ενθαρρύνουν την υγιή και λήψης αποφάσεων.

"Δεν είναι σύμφωνες με το πρότυπο αυτού του κόσμου, αλλά να μετατραπεί από την ανανέωση του μυαλού σας. Τότε θα είναι σε θέση να εξετάσει και να εγκρίνει ποιο είναι το θέλημα του Θεού είναι καλό-του, ευάρεστο και τέλειο." - Ρωμαίους 12: 2

Χέρια: Σας Engage

Ευκαιρίες για την υπηρεσία αφθονούν στα μέλη της κοινότητας Chowan. Οι μαθητές ενταχθούν καθηγητές και το προσωπικό να μεταφράσει ό, τι διδάσκεται και τι έμαθε σε ό, τι γίνεται. Από τα ρούχα τους φτωχούς στην κοινότητά μας για την αγάπη ορφανά από τον ιό HIV / AIDS στη Νότιο Αφρική, παίρνουμε στα σοβαρά την αποστολή μας για την παροχή φως και την αλήθεια στο όνομα του Ιησού Χριστού.

«Αληθινά σας λέω, ό, τι έκανε για μια από τις λιγότερο αυτών των αδελφούς και τις αδελφές μου, έκανες για μένα." - Ματθαίος 25:40 Παρέχουμε μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες που αμφισβητεί το σύνολο των φοιτητών. Οι μεταμορφώσει τη ζωή των μαθητών μας δώσει αξία σε ό, τι κάνουμε στο Πανεπιστήμιο Chowan.

Τοποθεσίες

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη