Central Methodist University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόκληση το μυαλό σας - Παρακολουθήστε τα πάθη σας - Βρείτε το μέρος σας - Κατασκευάστε την επιτυχία σας


Ψάχνετε για περισσότερα από την εμπειρία του κολλεγίου σας - και από τον εαυτό σας; Ελάτε να ευδοκιμήσετε στην CMU. Ενδυναμωμένη από μια κοινότητα φροντίδας, που περιβάλλεται από κάθε φανταστική ευκαιρία, θα ανακαλύψετε τα δυνατά σας. Θα βρείτε τη φωνή σας. Θα επιτύχετε το καλύτερο δυνατό - ως μελετητής, ως ηγέτης, ως παραγωγός διαφορών στον κόσμο./>


Ακαδημαϊκοί
Η CMU προσφέρει περισσότερα από 40 προγράμματα σπουδών, που διδάσκονται από ειδικευμένους καθηγητές σε ιδιαίτερα εξατομικευμένες τάξεις.Ιδρύθηκε το 1854, το Central Methodist University είναι ένα τετραετές πανεπιστήμιο ιδιωτικών και φιλελεύθερων τεχνών. Η κεντρική πανεπιστημιούπολη της CMU, η οποία φιλοξενεί το Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών (CLAS), βρίσκεται στο Fayette του Μισσούρι, όπου εγγράφονται 1.100 φοιτητές. Περισσότεροι από 4.000 φοιτητές παρακολουθούν το κολλέγιο μεταπτυχιακών και εκτεταμένων σπουδών (CGES) της CMU, το οποίο προσφέρει μαθήματα σε απευθείας σύνδεση και σε ιστοσελίδες σε ολόκληρο το Μιζούρι και την περιοχή. Η CMU είναι συνδεδεμένη με την Εκκλησία των Ηνωμένων Μεθοδιστών και καλωσορίζει τους μαθητές όλων των θρησκειών.


Αποστολή/>

Central Methodist University προετοιμάζει τους μαθητές να κάνουν μια διαφορά στον κόσμο, δίνοντας έμφαση στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική αριστεία, την ηθική ηγεσία και την κοινωνική ευθύνη.


Θρήσκευμα/>

Η κοινότητα του Central Methodist University , σύμφωνα με την κληρονομιά της Μεγάλης Μεθοδιστικής, επιδιώκει την ακαδημαϊκή αριστεία, την προσωπική επιτυχία και την κοινωνική ευθύνη. Ως μέλη αυτής της κοινότητας πιστεύουμε:

 • Αναζητώντας γνώση, αλήθεια και σοφία.
 • Αξιολογώντας την ελευθερία, την ειλικρίνεια, την ευγένεια και την ποικιλομορφία.
 • Ζώντας τη ζωή της υπηρεσίας και της ηγεσίας? και
 • Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον εαυτό μας και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε.


Δήλωση για την Πολιτικότητα/>

Η ατομικότητα υποστηρίζει τις αξίες του σεβασμού, της καλοσύνης και της διπλωματίας στις άμεσες και έμμεσες αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους. Η ποικιλομορφία αναγνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και αντιλαμβάνεται αυτές τις διαφορές ως πλεονέκτημα για την κοινότητα.


Δήλωση κατευθυντήριων όρων/>

Central Methodist University θα αναγνωριστεί και θα εκτιμηθεί ως ένα θεσμικό όργανο που θα παράσχει διακεκριμένα ακαδημαϊκά προγράμματα άριστης ποιότητας, εντοιχισμένα μέσα σε ένα ισχυρό και υποστηρικτικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης, προετοιμάζοντας τους μαθητές για να ζουν και να ζήσουν μια ζωή.

Για να διασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευτικές εμπειρίες στην CMU δημιουργούν τα ιδανικά που ενσωματώνονται στις δηλώσεις αποστολής και οράματος, η σχολή, η διοίκηση και οι διαχειριστές υιοθέτησαν νέες αρχές μάθησης σε επίπεδο πανεπιστημίου και συναφή αποτελέσματα την άνοιξη του 2016. Έξι από τα εννέα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση το γενικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το υπόλοιπο αποτέλεσμα υψηλότερης τάξης θα αξιολογηθεί στο ανώτερο επίπεδο φοιτητών. Αυτά είναι:


Επικοινωνία (άρθρωση, πολυτροπική, επαγγελματική)/>

 • Οι μαθητές αρθρώνονται, μπορούν να μιλούν και να γράφουν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.
 • Οι φοιτητές είναι πολυτροπικοί, ικανοί να ερμηνεύουν και να εκφράζουν ιδέες μέσω πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας.
 • Οι φοιτητές είναι επαγγελματίες, ικανοί να προσαρμόζονται και να αλληλεπιδρούν με τους άλλους με αυτοπεποίθηση, υπευθυνότητα και εμπλοκή.


Περιέργεια (ανακαλύψτε, αναλύστε, δημιουργήστε)/>

 • Οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν, να εξερευνήσουν και να αναζητήσουν λύσεις βασισμένες στη συσσωρευμένη γνώση και την τρέχουσα έρευνα.
 • Οι μαθητές μπορούν να αναλύσουν, να αξιολογήσουν, να ερμηνεύσουν και να συνοψίσουν τα δεδομένα.
 • Οι σπουδαστές μπορούν να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν με τη χρήση κριτικής σκέψης και συνεργατικών δεξιοτήτων.


Κοινότητα (σερβίρετε, σεβαστείτε, οδηγήστε)/>

 • Οι σπουδαστές θα υπηρετήσουν άλλους και θα είναι ηθικοί και ενημερωμένοι πολίτες.
 • Οι μαθητές θα κατανοήσουν και θα σεβαστούν τη διαφορετικότητα, συμπεριλαμβανομένων των απόψεων, των θέσεων και των πεποιθήσεων των άλλων.
 • Οι μαθητές θα οδηγήσουν δημιουργικά και συνεργατικά για να επιφέρουν θετικές αλλαγές στον ευρύτερο κόσμο.

Αξίες


Ποιοι είμαστε/>

Central Methodist University είναι γνωστό για τα υψηλού επιπέδου προπτυχιακά και αποφοίτησή του εκπαιδευτικά προγράμματα, τις μαθησιακές του εμπειρίες με βάση τις αξίες και την μακρόχρονη εκκλησιαστική σχέση, την ισχυρή παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών, την έμφαση στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και της ηγεσίας και την επιτυχία των αποφοίτων τους εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιδιώξεις. Χαρακτηρίζονται από την ακαδημαϊκή αριστεία και τις προδραστικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες φοιτητών, προσφέρονται προγράμματα στο Fayette και στο κράτος μέσω τεχνολογιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης καθώς και μέσω συνεργασιών με σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Αξίες/>

Central Methodist University επιβεβαιώνει την κληρονομιά του Wesleyan και τη μοναδική του θέση ως το μοναδικό Πανεπιστήμιο του Μεθορίου που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι. Η θέση της κύριας πανεπιστημιούπολης σε μια μικρή, ιστορική, αγροτική κοινότητα παρέχει μια ευκαιρία στους μαθητές να ζήσουν και να μάθουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο εκτιμά τις ισχυρές φιλελεύθερες τέχνες του, παρέχοντας τη βάση για άριστα επαγγελματικά προγράμματα. Η CMU και οι δραστηριότητές της από μακριά προωθούν ένα περιβάλλον στο οποίο ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα μπορεί να αναπτυχθεί διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά. Η πανεπιστημιακή ζωή δίνει έμφαση στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα, την ευγένεια και την έντονη αίσθηση της προσωπικής ευθύνης ως αναπόσπαστα στοιχεία χαρακτήρα και ηγεσίας. Central Methodist University καλλιεργεί ένα πνεύμα κοινότητας και φροντίδας, μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού.


Εκπαιδευτικοί στόχοι/>

Η εμπειρία του Central Methodist University δημιουργεί, μέσα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και τις ευκαιρίες για πρακτικές εμπειρίες, την ανάπτυξη των γνώσεων, την προσωπική ακεραιότητα, την πνευματικότητα και την επαγγελματική ικανότητα. Επιπλέον, οι μαθητές καλούνται να αναπτύξουν μια αίσθηση παγκόσμιας ιθαγένειας και μια δέσμευση για την βελτίωση του κόσμου. Οι σπουδαστές με εκπαίδευση CMU είναι έτοιμοι να:


Ακαδημαϊκούς Στόχους/>

 • να επιδεικνύουν γνώσεις σχετικά με τις φιλελεύθερες τέχνες και τις ακαδημαϊκές ειδικότητες, καθώς και τεχνικές δεξιότητες και επαγγελματικές ικανότητες.
 • να σκέφτονται κριτικά και εννοιολογικά και να εφαρμόζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην επίλυση των προβλημάτων.
 • επικοινωνούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα μέσω της ακρόασης, της ομιλίας και της γραφής.


Στόχοι χαρακτήρων/>

 • να συνεχίσει να αναπτύσσει την αυτογνωσία, την εμπιστοσύνη και την αίσθηση τιμής και δέσμευσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και την ηγεσία στην υπηρεσία των άλλων.
 • να κατανοήσουν τις ιδέες, τα θέματα και τα γεγονότα μέσα και έξω από την άμεση κοινότητα και να εκτιμήσουν τα δώρα της διαφορετικότητας.
 • αξιολογούν τα προσωπικά τους πλεονεκτήματα και ικανότητες και διερευνούν τις κατάλληλες επιλογές σταδιοδρομίας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.
 • έχουν το θάρρος να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει εκτιμήσεων ηθικών, αισθητικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών συνεπειών.
 • δεσμεύονται για μια ζωή που υποδηλώνει αξίες στις σχέσεις με τον εαυτό, την οικογένεια, την εκκλησία, το πανεπιστήμιο και την κοινότητα.


Αλλάξτε μια ζωή - Ανατρέξτε σε έναν φοιτητή στην CMU/>

Από το 1854, οι μαθητές της CMU έχουν μάθει, έζησαν και μεγάλωσαν ως άτομα που προορίζονται να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Είτε σπουδάζουν σε Fayette, σε απευθείας σύνδεση, είτε σε ένα από τα πολλά κέντρα της CMU στο Μισσούρι, βιώνουν μια μεταβαλλόμενη ζωή μετασχηματισμό που οδηγεί στην επιτυχία. Γνωρίζετε κάποιον που θα αγαπούσε το Πανεπιστήμιο μας; Βοηθήστε τους να βρουν από πού ανήκουν - ως Αετός στην CMU!

Τοποθεσίες

Φαγιέτ

Address
411 Central Methodist Square
65248 Φαγιέτ, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη