Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόκληση το μυαλό σας - Παρακολουθήστε τα πάθη σας - Βρείτε το μέρος σας - Κατασκευάστε την επιτυχία σας


Ψάχνετε για περισσότερα από την εμπειρία του κολλεγίου σας - και από τον εαυτό σας; Ελάτε να ευδοκιμήσετε στην CMU. Ενδυναμωμένη από μια κοινότητα φροντίδας, που περιβάλλεται από κάθε φανταστική ευκαιρία, θα ανακαλύψετε τα δυνατά σας. Θα βρείτε τη φωνή σας. Θα επιτύχετε το καλύτερο δυνατό - ως μελετητής, ως ηγέτης, ως παραγωγός διαφορών στον κόσμο./>


Ακαδημαϊκοί
Η CMU προσφέρει περισσότερα από 40 προγράμματα σπουδών, που διδάσκονται από ειδικευμένους καθηγητές σε ιδιαίτερα εξατομικευμένες τάξεις.Ιδρύθηκε το 1854, το Central Methodist University είναι ένα τετραετές πανεπιστήμιο ιδιωτικών και φιλελεύθερων τεχνών. Η κεντρική πανεπιστημιούπολη της CMU, η οποία φιλοξενεί το Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών (CLAS), βρίσκεται στο Fayette του Μισσούρι, όπου εγγράφονται 1.100 φοιτητές. Περισσότεροι από 4.000 φοιτητές παρακολουθούν το κολλέγιο μεταπτυχιακών και εκτεταμένων σπουδών (CGES) της CMU, το οποίο προσφέρει μαθήματα σε απευθείας σύνδεση και σε ιστοσελίδες σε ολόκληρο το Μιζούρι και την περιοχή. Η CMU είναι συνδεδεμένη με την Εκκλησία των Ηνωμένων Μεθοδιστών και καλωσορίζει τους μαθητές όλων των θρησκειών.


Αποστολή/>

Central Methodist University προετοιμάζει τους μαθητές να κάνουν μια διαφορά στον κόσμο, δίνοντας έμφαση στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική αριστεία, την ηθική ηγεσία και την κοινωνική ευθύνη.


Θρήσκευμα/>

Η κοινότητα του Central Methodist University , σύμφωνα με την κληρονομιά της Μεγάλης Μεθοδιστικής, επιδιώκει την ακαδημαϊκή αριστεία, την προσωπική επιτυχία και την κοινωνική ευθύνη. Ως μέλη αυτής της κοινότητας πιστεύουμε:

 • Αναζητώντας γνώση, αλήθεια και σοφία.
 • Αξιολογώντας την ελευθερία, την ειλικρίνεια, την ευγένεια και την ποικιλομορφία.
 • Ζώντας τη ζωή της υπηρεσίας και της ηγεσίας? και
 • Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον εαυτό μας και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε.


Δήλωση για την Πολιτικότητα/>

Η ατομικότητα υποστηρίζει τις αξίες του σεβασμού, της καλοσύνης και της διπλωματίας στις άμεσες και έμμεσες αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους. Η ποικιλομορφία αναγνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και αντιλαμβάνεται αυτές τις διαφορές ως πλεονέκτημα για την κοινότητα.


Δήλωση κατευθυντήριων όρων/>

Central Methodist University θα αναγνωριστεί και θα εκτιμηθεί ως ένα θεσμικό όργανο που θα παράσχει διακεκριμένα ακαδημαϊκά προγράμματα άριστης ποιότητας, εντοιχισμένα μέσα σε ένα ισχυρό και υποστηρικτικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης, προετοιμάζοντας τους μαθητές για να ζουν και να ζήσουν μια ζωή.

Για να διασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευτικές εμπειρίες στην CMU δημιουργούν τα ιδανικά που ενσωματώνονται στις δηλώσεις αποστολής και οράματος, η σχολή, η διοίκηση και οι διαχειριστές υιοθέτησαν νέες αρχές μάθησης σε επίπεδο πανεπιστημίου και συναφή αποτελέσματα την άνοιξη του 2016. Έξι από τα εννέα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση το γενικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το υπόλοιπο αποτέλεσμα υψηλότερης τάξης θα αξιολογηθεί στο ανώτερο επίπεδο φοιτητών. Αυτά είναι:


Επικοινωνία (άρθρωση, πολυτροπική, επαγγελματική)/>

 • Οι μαθητές αρθρώνονται, μπορούν να μιλούν και να γράφουν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.
 • Οι φοιτητές είναι πολυτροπικοί, ικανοί να ερμηνεύουν και να εκφράζουν ιδέες μέσω πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας.
 • Οι φοιτητές είναι επαγγελματίες, ικανοί να προσαρμόζονται και να αλληλεπιδρούν με τους άλλους με αυτοπεποίθηση, υπευθυνότητα και εμπλοκή.


Περιέργεια (ανακαλύψτε, αναλύστε, δημιουργήστε)/>

 • Οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν, να εξερευνήσουν και να αναζητήσουν λύσεις βασισμένες στη συσσωρευμένη γνώση και την τρέχουσα έρευνα.
 • Οι μαθητές μπορούν να αναλύσουν, να αξιολογήσουν, να ερμηνεύσουν και να συνοψίσουν τα δεδομένα.
 • Οι σπουδαστές μπορούν να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν με τη χρήση κριτικής σκέψης και συνεργατικών δεξιοτήτων.


Κοινότητα (σερβίρετε, σεβαστείτε, οδηγήστε)/>

 • Οι σπουδαστές θα υπηρετήσουν άλλους και θα είναι ηθικοί και ενημερωμένοι πολίτες.
 • Οι μαθητές θα κατανοήσουν και θα σεβαστούν τη διαφορετικότητα, συμπεριλαμβανομένων των απόψεων, των θέσεων και των πεποιθήσεων των άλλων.
 • Οι μαθητές θα οδηγήσουν δημιουργικά και συνεργατικά για να επιφέρουν θετικές αλλαγές στον ευρύτερο κόσμο.

Αξίες


Ποιοι είμαστε/>

Central Methodist University είναι γνωστό για τα υψηλού επιπέδου προπτυχιακά και αποφοίτησή του εκπαιδευτικά προγράμματα, τις μαθησιακές του εμπειρίες με βάση τις αξίες και την μακρόχρονη εκκλησιαστική σχέση, την ισχυρή παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών, την έμφαση στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και της ηγεσίας και την επιτυχία των αποφοίτων τους εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιδιώξεις. Χαρακτηρίζονται από την ακαδημαϊκή αριστεία και τις προδραστικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες φοιτητών, προσφέρονται προγράμματα στο Fayette και στο κράτος μέσω τεχνολογιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης καθώς και μέσω συνεργασιών με σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Αξίες/>

Central Methodist University επιβεβαιώνει την κληρονομιά του Wesleyan και τη μοναδική του θέση ως το μοναδικό Πανεπιστήμιο του Μεθορίου που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι. Η θέση της κύριας πανεπιστημιούπολης σε μια μικρή, ιστορική, αγροτική κοινότητα παρέχει μια ευκαιρία στους μαθητές να ζήσουν και να μάθουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο εκτιμά τις ισχυρές φιλελεύθερες τέχνες του, παρέχοντας τη βάση για άριστα επαγγελματικά προγράμματα. Η CMU και οι δραστηριότητές της από μακριά προωθούν ένα περιβάλλον στο οποίο ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα μπορεί να αναπτυχθεί διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά. Η πανεπιστημιακή ζωή δίνει έμφαση στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα, την ευγένεια και την έντονη αίσθηση της προσωπικής ευθύνης ως αναπόσπαστα στοιχεία χαρακτήρα και ηγεσίας. Central Methodist University καλλιεργεί ένα πνεύμα κοινότητας και φροντίδας, μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού.


Εκπαιδευτικοί στόχοι/>

Η εμπειρία του Central Methodist University δημιουργεί, μέσα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και τις ευκαιρίες για πρακτικές εμπειρίες, την ανάπτυξη των γνώσεων, την προσωπική ακεραιότητα, την πνευματικότητα και την επαγγελματική ικανότητα. Επιπλέον, οι μαθητές καλούνται να αναπτύξουν μια αίσθηση παγκόσμιας ιθαγένειας και μια δέσμευση για την βελτίωση του κόσμου. Οι σπουδαστές με εκπαίδευση CMU είναι έτοιμοι να:


Ακαδημαϊκούς Στόχους/>

 • να επιδεικνύουν γνώσεις σχετικά με τις φιλελεύθερες τέχνες και τις ακαδημαϊκές ειδικότητες, καθώς και τεχνικές δεξιότητες και επαγγελματικές ικανότητες.
 • να σκέφτονται κριτικά και εννοιολογικά και να εφαρμόζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην επίλυση των προβλημάτων.
 • επικοινωνούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα μέσω της ακρόασης, της ομιλίας και της γραφής.


Στόχοι χαρακτήρων/>

 • να συνεχίσει να αναπτύσσει την αυτογνωσία, την εμπιστοσύνη και την αίσθηση τιμής και δέσμευσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και την ηγεσία στην υπηρεσία των άλλων.
 • να κατανοήσουν τις ιδέες, τα θέματα και τα γεγονότα μέσα και έξω από την άμεση κοινότητα και να εκτιμήσουν τα δώρα της διαφορετικότητας.
 • αξιολογούν τα προσωπικά τους πλεονεκτήματα και ικανότητες και διερευνούν τις κατάλληλες επιλογές σταδιοδρομίας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.
 • έχουν το θάρρος να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει εκτιμήσεων ηθικών, αισθητικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών συνεπειών.
 • δεσμεύονται για μια ζωή που υποδηλώνει αξίες στις σχέσεις με τον εαυτό, την οικογένεια, την εκκλησία, το πανεπιστήμιο και την κοινότητα.


Αλλάξτε μια ζωή - Ανατρέξτε σε έναν φοιτητή στην CMU/>

Από το 1854, οι μαθητές της CMU έχουν μάθει, έζησαν και μεγάλωσαν ως άτομα που προορίζονται να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Είτε σπουδάζουν σε Fayette, σε απευθείας σύνδεση, είτε σε ένα από τα πολλά κέντρα της CMU στο Μισσούρι, βιώνουν μια μεταβαλλόμενη ζωή μετασχηματισμό που οδηγεί στην επιτυχία. Γνωρίζετε κάποιον που θα αγαπούσε το Πανεπιστήμιο μας; Βοηθήστε τους να βρουν από πού ανήκουν - ως Αετός στην CMU!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Central Methodist University

Σας αρέσει να εργάζεστε με τύπους, να αναγνωρίζετε μοτίβα, να χειρίζεστε σύμβολα και να αντιμετωπίζετε τα teasers του εγκεφάλου; Οι φοιτητές μαθηματικών στην CMU προετοιμ ... [+]

Σας αρέσει να εργάζεστε με τύπους, να αναγνωρίζετε μοτίβα, να χειρίζεστε σύμβολα και να αντιμετωπίζετε τα teasers του εγκεφάλου; Οι φοιτητές μαθηματικών στην CMU προετοιμάζονται για επιτυχή σταδιοδρομία ενώ μελετούν τη γλώσσα των μαθηματικών σε προφορική, γραπτή και συμβολική μορφή.

Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα

Το μάθημα των Μαθηματικών είναι ποικίλο και καλύπτει τομείς όπως η άλγεβρα, ο λογισμός, η γεωμετρία, η μηχανική, η ανάλυση και οι στατιστικές. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να έχετε τα προσόντα για μια ποικιλία σταδιοδρομιών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Αν έχετε ένα πάθος για τη μουσική και θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα που προβάλλει τα ταλέντα σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, η μουσική της CMU είναι ένα τεράσ ... [+]

Αν έχετε ένα πάθος για τη μουσική και θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα που προβάλλει τα ταλέντα σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, η μουσική της CMU είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, όχι μόνο θα αποκτήσετε εμπειρία και γνώση στα πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά θα δημιουργήσετε δεξιότητες απόδοσης και εμπιστοσύνη που θα σας κάνουν να λάμψετε.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Η αμφισβήτηση αποφάσεων και ενεργειών από το παρελθόν, η περιέργεια για τα ιστορικά γεγονότα και οι απόψεις για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα είναι μερικά μόνο από τα π ... [+]

Η αμφισβήτηση αποφάσεων και ενεργειών από το παρελθόν, η περιέργεια για τα ιστορικά γεγονότα και οι απόψεις για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα είναι μόνο μερικά από τα πολλά σημάδια που ενδιαφέρεστε για την ιστορία. Θα μάθετε για τις αποφάσεις του παρελθόντος και του παρόντος που διαμορφώνουν την ανθρώπινη ιστορία και προετοιμάζετε για μια καριέρα σε έναν τομέα που είστε παθιασμένοι ως Ιστορία της CMU.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Η ανθρώπινη συμπεριφορά σας συναρπάζει; Ανακαλύπτετε τον εαυτό σας αναλύοντας τα όνειρα, προσπαθώντας να κατανοήσετε την ανθρώπινη ανάπτυξη ή τον περίεργο τρόπο με τον οπ ... [+]

Η ανθρώπινη συμπεριφορά σας συναρπάζει; Ανακαλύπτετε τον εαυτό σας αναλύοντας τα όνειρα, προσπαθώντας να κατανοήσετε την ανθρώπινη ανάπτυξη ή τον περίεργο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό; Αν αυτά τα θέματα σας ενδιαφέρουν, είστε εξαιρετικά κατάλληλοι για την κύρια ψυχολογία της CMU. Θα μάθετε σχετικά με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές, ενώ παράλληλα δημιουργείτε ένα σετ δεξιοτήτων σε ζήτηση που σας δημιουργεί την επιτυχία σε μια καρποφόρα καριέρα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette USA Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Ανήκετε στο προσκήνιο; Θα θέλατε να πάρετε τις δεξιότητες δράσης σας στο επόμενο επίπεδο; Αγκαλιάστε το πάθος σας για την απόδοση, την παραγωγή πίσω από τα σκηνικά ή τη σ ... [+]

Ανήκετε στο προσκήνιο; Θα θέλατε να πάρετε τις δεξιότητες δράσης σας στο επόμενο επίπεδο; Αγκαλιάστε το πάθος σας για την απόδοση, την παραγωγή πίσω από τα σκηνικά ή τη σκηνοθεσία και μετατρέψτε την σε μια συναρπαστική σταδιοδρομία με την κύρια θεατρική τέχνη της CMU. Θα λάβετε εξαιρετική πρακτική εμπειρία αναπτύσσοντας το σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτείται για να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να πάτε.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Η βιολογία είναι η μελέτη της ζωής. Από τις βιοσφαίρες, τα οικοσυστήματα και τις βιολογικές κοινότητες έως τους οργανισμούς, τα κύτταρα και τα οργανίδια, η βιολογία προσφ ... [+]

Η βιολογία είναι η μελέτη της ζωής. Από τις βιοσφαίρες, τα οικοσυστήματα και τις βιολογικές κοινότητες έως τους οργανισμούς, τα κύτταρα και τα οργανίδια, η βιολογία προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να εμβαθύνουν ευρέως και βαθιά στην επιστήμη των ζωντανών συστημάτων. Οι μεγάλες ειδικότητες της CMU Biology λαμβάνουν εξαιρετική προετοιμασία για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών, συνδυάζοντας έννοιες βασισμένες στην τάξη με πρακτική εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και ισχυρές αναλύσεις, συλλογιστικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Εάν ενδιαφέρεστε για τα κοινωνικά φαινόμενα, τα πολιτικά συστήματα, τις διεθνείς σχέσεις και το δημόσιο δίκαιο, θα επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από τη σημαντική πολιτική ... [+]

Εάν ενδιαφέρεστε για τα κοινωνικά φαινόμενα, τα πολιτικά συστήματα, τις διεθνείς σχέσεις και το δημόσιο δίκαιο, θα επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από τη σημαντική πολιτική της CMU. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μετατρέψετε το πάθος και τα ενδιαφέροντά σας σε επαγγέλματα κατά ζήτηση.

Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα/>

Οι σπουδαστές των πολιτικών επιστημών εξοικειώνονται με μεγάλους συγγραφείς, έργα και θεωρίες της πολιτικής επιστήμης, της πολιτικής θεωρίας και των διαφόρων πολιτικών συστημάτων. Μάθουν να εφαρμόζουν δεξιότητες ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης δεδομένων σε δεδομένα κοινωνικής επιστήμης πραγματικού κόσμου και να παρουσιάζουν, να συζητούν και να υπερασπίζονται την έρευνα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Θέλετε να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να συνεισφέρουμε σε μια ήδη καθιερωμένη επιχείρηση και να την βοηθήσουμε να πετύχει; Οι ιδέες σας θα βελτιώσουν την ι ... [+]

Θέλετε να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να συνεισφέρουμε σε μια ήδη καθιερωμένη επιχείρηση και να την βοηθήσουμε να πετύχει; Οι ιδέες σας θα βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών και το κέρδος; Κάθε οργανισμός, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, εξαρτάται από τα άτομα που νοιώθουν επιχειρηματίες. Συμμετάσχετε τους φοιτητές της επιχείρησής μας στην CMU, και εσείς, επίσης, θα είστε στο δρόμο σας προς μια ανταμείβοντας και επιτυχημένη καριέρα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette USA Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Methodist University

Η επιστήμη της Πληροφορικής είναι σημαντική για εσάς αν σας αρέσει να εργάζεστε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να ενδιαφέρεστε για τον προγραμματισμό. Μέσω αυτού του με ... [+]

Η επιστήμη της Πληροφορικής είναι σημαντική για εσάς αν σας αρέσει να εργάζεστε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να ενδιαφέρεστε για τον προγραμματισμό. Μέσω αυτού του μεγάλου, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να μετατρέψετε το πάθος σας για την τεχνολογία σε ένα επάγγελμα κατά ζήτηση.

Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα/>

Ο κύριος φοιτητής πληροφορικής θα αναπτύξει τις αναλυτικές δεξιότητές σας, τις ικανότητες επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων καθώς θα μάθετε να διερευνάτε πώς λειτουργούν τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα αναπτύξουν δεξιότητες για να σας προετοιμάσουν για αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο, λαμβάνοντας μαθήματα που επικεντρώνονται σε τεχνολογίες βάσεων δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού και υλικό και λογισμικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette USA Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Central Methodist University

Πιστεύετε ότι η εκπαίδευση και η σωματική δραστηριότητα είναι σημαντικές; Μετατρέψτε το πάθος σας για ευεξία και την επιθυμία σας να διδάξετε σε μια σταδιοδρομία μέσω της ... [+]

Πιστεύετε ότι η εκπαίδευση και η σωματική δραστηριότητα είναι σημαντικές; Μετατρέψτε το πάθος σας για ευεξία και την επιθυμία σας να διδάξετε σε μια σταδιοδρομία μέσω της μεγάλης φυσικής αγωγής της CMU. Αυτό το πρόγραμμα θα συνδυάσει τις επιστήμες της υγείας και τις πρακτικές διδακτικές δεξιότητες για να σας προσφέρει την επαγγελματική εμπειρία που απαιτείται για την επιτυχία. Δεν θα κάνετε μόνο τη διαφορά στις ζωές εκείνων που εκπαιδεύετε αλλά αισθάνεστε την ικανοποίηση και την ολοκλήρωση κάνοντας έτσι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά