Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπορείτε να φανταστείτε που είστε εδώ, παρά να μας επισκεφθείτε.

Όντας σε Carson-Newman είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς μπορείτε να ταιριάζει σε αυτό το top-κατετάγη φιλελεύθερες τέχνες πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1851.

Δείτε τι η ζωή σας μπορεί να μοιάζουν εδώ. Περπατήστε πανεπιστημιούπολη μας και να πάρετε μια αίσθηση ότι θα είναι ένα σημαντικό μέρος του ενεργού πανεπιστημιούπολη που είναι 2.000 μαθητές ισχυρή.

Όραμα, δηλώσεις αποστολής, Πίστη

Όραση

Θα είναι η χριστιανική ελεύθερων τεχνών που βασίζεται σε πανεπιστήμιο της επιλογής στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας για την εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση.

Αποστολή

Η αποστολή μας ως χριστιανική εκπαιδευτικούς είναι να βοηθήσει τους μαθητές μας να φτάσει το πλήρες δυναμικό τους ως μορφωμένους πολίτες και σε όλο τον κόσμο υπηρέτη-ηγέτες.

Επιβεβαίωση της Πίστης

Θεός - "Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη."(Γένεση 1: 1)
Υπάρχει ένας αληθινός Θεός, ο οποίος είναι ο Δημιουργός, Λυτρωτής, και συντηρητής του σύμπαντος. Ο Θεός είναι αιώνια? Ο Θεός είναι άγιος? Ο Θεός είναι αγάπη; Ο Θεός είναι τρισυπόστατος, όπως αποκάλυψε ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, το καθένα με ξεχωριστή προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς διαίρεση της φύσης, την ουσία, ή να είναι, και οι οποίοι είναι η μόνη άξια λατρείας.

Χριστός - "Στο Χριστό όλο το πλήρωμα της θεότητας σωματικά μορφή."(Κολοσσαείς 2: 9)
Ο Χριστός είναι ο αιώνιος Υιός του Θεού, το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος, στην ενσάρκωση του, συνελήφθη από το Άγιο Πνεύμα και γεννήθηκε από την Παρθένο Μαρία, πλήρως Θεός και πλήρως ανθρώπινα. Ο Ιησούς τέλεια έζησε και αποκάλυψε το θέλημα του Θεού, σταυρώθηκε, θάφτηκε, και αναστήθηκε από τους νεκρούς την τρίτη ημέρα. Έχοντας γίνει εξιλέωση για τις αμαρτίες της ανθρωπότητας στο σταυρό, ανέβηκε στον ουρανό, εξυψώνεται στο δεξί χέρι του Θεού, και θα επιστρέψει στην εξουσία και δόξα για να κρίνει τον κόσμο. Ο Χριστός κατοικεί σε όλους τους πιστούς ως το καθιστικό, πάντα παρούσα Κυρίου.

Άγιο πνεύμα - "Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώσει μια άλλη εισαγγελέα, να είναι μαζί σας για πάντα. Αυτό είναι το Πνεύμα της Αληθείας, τον οποίο ο κόσμος δεν μπορεί να λάβει, επειδή δεν τον βλέπει ούτε τον ξέρει. Μπορείτε να τον γνωρίζετε, γιατί μένει μαζί σας, και θα είναι σε σας."(Ιωάννης 14: 16-17)
Το Άγιο Πνεύμα είναι το Πνεύμα του Θεού. Το Πνεύμα εξυψώνει τον Ιησού Χριστό και κατάδικοι άνθρωπο της αμαρτίας, αδικίας και της κρίσης. Το Πνεύμα επιτρέπει την ανθρωπότητα να κατανοήσει την αλήθεια, καλεί όλους να Σωτήρα, αποτελέσματα αναγέννησης σε όσους δέχονται το Χριστό ως Σωτήρα και εμποτίζει τους πιστούς με τον καρπό του Πνεύματος.

σωτηρία - "Είναι από την επιείκεια μέσω της πίστης που σώζονται. Αυτό δεν είναι από τον εαυτό σας? είναι το δώρο του Θεού, δεν είναι αποτέλεσμα των έργων, μήπως και κάποιος πρέπει να καυχηθεί."(Εφεσίους 2: 8)"Όποιος καλεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί."(Ρωμαίους 10:13)
Η σωτηρία των αμαρτωλών είναι εξ ολοκλήρου έργο του Θεού της χάριτος, που προσφέρονται ελεύθερα σε όλους όσοι αποδέχονται τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα, ο οποίος από τη ζωή του, το θάνατο και την ανάσταση που λαμβάνονται αιώνια λύτρωση για τον πιστό. Αυτή η σωτηρία από την επιείκεια μέσω της πίστης ασφαλίζεται με τη μετάνοια και την αποδοχή του Ιησού Χριστού ως Κυρίου.

Γραφή - "ΈΝΑll Γραφή είναι θεόπνευστη και ωφέλιμη για διδασκαλία, rebuking, διόρθωση, και την κατάρτιση στην δικαιοσύνη. . . ."(2 Τιμόθεο 3: 16)"Ο νόμος του Κυρίου είναι τέλειος, αναβιώνοντας την ψυχή. Το καταστατικό του Κυρίου είναι αξιόπιστο, καθιστώντας σοφός το απλό. Οι εντολές του Κυρίου είναι σωστό, δίνοντας χαρά στην καρδιά. . . . Τα διατάγματα του Κυρίου είναι σίγουροι, και εντελώς δίκαιοι."(Ψαλμός 19: 7-9)
Η Αγία Γραφή είναι ένα θεόπνευστο βιβλίο της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, έγκυρες για την πίστη και την πρακτική, όπου ο δρόμος της σωτηρίας και άγια ζωή φωτίζεται. Το κριτήριο με το οποίο η Αγία Γραφή πρέπει να ερμηνευθεί είναι ο Ιησούς Χριστός.

Ανθρώπινο γένος - "Έτσι ο Θεός δημιούργησε την ανθρωπότητα κατ 'εικόνα του? στην εικόνα του Θεού, που τους δημιούργησε? αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε."(Γένεση 1:27)
Δημιουργήθηκε κατ 'εικόνα Θεού, η ανθρωπότητα είναι το επιστέγασμα έργο της δημιουργίας. Με ελεύθερη επιλογή, οι άνθρωποι επαναστατούν ενάντια στην αγάπη του Θεού, τη ρήξη της σχέσης με παραβαίνοντας τις εντολές του Θεού και εμπίπτουν καταδίκη. Μόνο η χάρη του Θεού μπορεί να επαναφέρει τον άνθρωπο σε σωστή σχέση με το Θεό και να τους επιτρέψει να εκπληρώσουν το δημιουργικό σκοπό του Θεού.

Η Εκκλησία - "Και ο ίδιος έχει βάλει όλα τα πράγματα κάτω από τα πόδια του και τον έχει κάνει το κεφάλι πάνω από όλα τα πράγματα για την εκκλησία, η οποία είναι το σώμα του, το πλήρωμα εκείνου που γεμίζει όλα σε όλους."(Εφεσίους 1: 20-23)
Η εκκλησία αποτελείται από όλους τους αληθινούς μαθητές του Χριστού. Ο Ιησούς Χριστός είναι η κεφαλή της Εκκλησίας. Χριστιανοί είναι να συνδεθούν με τις τοπικές εκκλησίες. Η εκκλησία είναι ένας αυτόνομος οργανισμός, που λειτουργεί κάτω από την εξοχότητα του Χριστού. Κάθε εκκλησία έχει δοθεί η εξουσία να προσκυνήσουν, να διενεργούν υπουργείο, και να ασκεί τα δώρα και τα προνόμια που τους παραχωρεί ο Χριστός.

τελευταία πράγματα - Στο Θεό δική του χρόνου και το δικό του τρόπο, ο Θεός θα φέρει τον κόσμο στο κατάλληλο άκρο του. Ο Θεός έχει ορίσει την ημέρα, όταν θα κρίνει τον κόσμο από τον Ιησού Χριστό, όταν όλοι οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν μόνο την ανταμοιβή τους? η αλύτρωτων θα υπεισέλθω σε αιώνια τιμωρία? οι δίκαιοι, στην αιώνια ζωή.

Μας Christian World View

Ο Christian University είναι ένα εκπαιδευτικό βραχίονα της εκκλησίας, το σώμα του Χριστού. Ο Χριστός είναι ο Κύριος του Christian University, όπως Εκείνος είναι η εκκλησία. Στον Χριστό, ". . . είναι κρυμμένα όλα τα θησαυροί της σοφίας και της γνώσης."(Κολοσσαείς 2: 3) Ο Χριστός είναι"η εικόνα του αόρατου Θεού. . . . Για από αυτόν όλα τα πράγματα δημιουργήθηκαν, τόσο στον ουρανό και στη γη, τα ορατά και τα αόρατα. . . έχουν όλα τα πράγματα δημιουργήθηκαν από Αυτόν και για Εκείνον. Και Αυτός είναι πριν από όλα τα πράγματα, και σ 'Αυτόν όλα τα πράγματα που συγκρατούνται μεταξύ τους."(Κολοσσαείς 1: 15-17) Ο Χριστός είναι ο δημιουργός και το κέντρο του σύμπαντος.

Ο Ιησούς διακήρυξε, «Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή.» (Ιωάννης 14: 6) Είναι αυτό τον τρόπο, αυτή η αλήθεια, αυτή η ζωή η χριστιανική Πανεπιστήμιο προωθεί. Ο Κύριος μας μας καλεί να "Αγαπούν τον Κύριο, τον Θεό σου, με όλη την καρδιά σου, με όλη την ψυχή σου, με όλη τη δύναμή σας, και με όλο το νου σου.»(Κατά Ματθαίον 22:37) Αυτή η πρόσκληση δεχόμαστε. Όλα αλήθεια είναι η αλήθεια του Θεού. Όλα ήχο μάθηση είναι ένα μέρος της χριστιανικής κληρονομιάς και καλώντας μας, και επικεντρώνεται σε μια χριστιανική κοσμοθεωρία, όπου ο Ιησούς είναι ο Κύριος, και είμαστε μαθητές Του.

βίβλος

Ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman του Πανεπιστημίου στην προγραμματισμένη συνεδρίασή της στις 19 Οκτωβρίου του 2007 έλαβε σύσταση από έναν διαχειριστή για να εξετάσει μια δήλωση σχετικά με τις πεποιθήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την Αγία Γραφή. Είτε πρόκειται για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman Πανεπιστήμιο έχει εγκρίνει ομόφωνα την ακόλουθη δήλωση: «Εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman του Πανεπιστημίου, δεν επιβεβαιώνουν την Αγία Γραφή, όπως δίνεται από τον Θεό μέσω των ανθρώπων, για τους ανθρώπους. Η πλήρης και τελική Λόγο του Θεού αποκαλύπτεται στον Ιησού Χριστό. "

Επιβεβαίωση της Χριστιανικής Κοινότητας και Δεοντολογίας

Ως εκ προθέσεως χριστιανική ακαδημαϊκή κοινότητα Carson-Newman Πανεπιστήμιο προσπαθεί να ακολουθήσει χριστιανικές αρχές σε όλες τις πτυχές της κοινοτικής ζωής του. Εμείς οι ίδιοι να υποβάλουν τις διδασκαλίες και το παράδειγμα του Ιησού Χριστού σε όλες τις σχέσεις και τη δουλειά μας. Τα πρόσωπα που επιλέγουν να γίνει μέρος της οικογένειας Carson-Newman αναμένεται να αγκαλιάσει την ηθική, ηθική, και βιβλικές αξίες εντός και εκτός πανεπιστημίου. Στον τομέα της σεξουαλικότητας, είναι τρόπος ζωής συνάδουν με βιβλική διδασκαλία αναμενόμενο. Συγκεκριμένα ανέφερε, η σεξουαλική οικειότητα είναι να εκφράζεται αποκλειστικά μέσα στην διαθήκη του γάμου η οποία πρέπει να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Χριστιανικές αξίες μας εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων μέσα στην οικογένεια Carson-Newman.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Carson-Newman University

Αν σας ενδιαφέρει σε μια βιομηχανική καριέρα ή μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της βιοτεχνολογίας, μπορείτε να επιλέξετε να «διπλό μεγάλες» τόσο Βιολογίας και Χημείας ή ... [+]

Bachelor of Science στη Βιοτεχνολογία

Η μελέτη της βιολογίας σε Carson-Newman προετοιμάζει το μαθητή για μια ευρεία ποικιλία των επιλογών σταδιοδρομίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Μια διαφορετική ομάδα της σχολής προσφέρουν πάνω από 37 διαφορετικά μαθήματα σε όλους τους τομείς της βιολογίας. Εκτός από την παραδοσιακή μαθήματα, το Τμήμα Βιολογίας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για μεμονωμένες μελέτες μέσω externships, ανεξάρτητα έργα, και βοηθών διδασκαλίας. Μετά την αποφοίτηση, απόφοιτοι εισάγετε μια ποικιλία επαγγελματικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελμάτων υγείας, της παιδείας, της έρευνας και της βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Επιλέξτε αυτό το βαθμό για να εισέλθουν στις ταχέως μεταβαλλόμενες και αυξανόμενες τομείς της βιοχημείας και της βιοτεχνολογίας, είτε αμέσως μετά από το κολλέγιο ή πριν α ... [+]

Bachelor of Science στη Βιοχημεία

Χημεία και Βιοχημεία

Χημεία είναι μερικές φορές ονομάζεται «κεντρική επιστήμη». Χημεία επικεντρώνεται στη σύνθεση, τα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές της ύλης και ως εκ τούτου έχει φυσική σύνδεση με ποικίλους τομείς, όπως η βιοχημεία και τη μετεωρολογία, την ιατρική και τη μηχανική, την αρχαιολογία και τη νευρολογία, ή ηλεκτρονικά και την ψυχολογία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Η Λογιστική σημαντική σε Carson-Newman προετοιμάζει τους μαθητές για μια ποικιλία των ευκαιριών σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας λογιστικής, τη βιομηχανία, ... [+]

Bachelor of Science στη Λογιστική

Επιχειρήσεις, Προπτυχιακά

Το Τμήμα Carson-Newman of Business παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία για μια μοναδική εμπειρία μάθησης σε ένα χριστιανικό περιβάλλον φιλελεύθερες τέχνες. Το Τμήμα Επιχειρήσεων υιοθετεί τη Δήλωση Carson-Newman του Πανεπιστημίου Σκοπός καθώς προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους μαθητές της σε μεγάλο βαθμό σε τομείς σχετικούς με το μέλλον τους ρόλους ως χριστιανική επιχειρήσεις και κοινοτικούς ηγέτες σε μια παγκόσμια κοινωνία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Οι μαθητές με τη χρηματοδότηση μεγάλων είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τις επενδύσεις, τη διαχείριση του κινδύνου, τον προϋπολογισμό, και να λάβει κεφάλαια, και να αναλύσε ... [+]

Bachelor of Science στην Οικονομίας και Οικονομικών

Επιχειρήσεις, Προπτυχιακά

Το Τμήμα Carson-Newman of Business παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία για μια μοναδική εμπειρία μάθησης σε ένα χριστιανικό περιβάλλον φιλελεύθερες τέχνες. Το Τμήμα Επιχειρήσεων υιοθετεί τη Δήλωση Carson-Newman του Πανεπιστημίου Σκοπός καθώς προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους μαθητές της σε μεγάλο βαθμό σε τομείς σχετικούς με το μέλλον τους ρόλους ως χριστιανική επιχειρήσεις και κοινοτικούς ηγέτες σε μια παγκόσμια κοινωνία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Carson-Newman επιδιώκει να παρέχει μια εξαιρετική προπτυχιακό εμπειρία μάθησης μέσα σε ένα υποστηρικτικό χριστιανικό περιβάλλον. Το ... [+]

Bachelor of Science στην Ψυχολογία

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Carson-Newman επιδιώκει να παρέχει μια εξαιρετική προπτυχιακό εμπειρία μάθησης μέσα σε ένα υποστηρικτικό χριστιανικό περιβάλλον. Το τμήμα βρίσκεται στο Chambliss κτίριο. Εκτός από την παραδοσιακή ακαδημαϊκή μαθημάτων, το Τμήμα Ψυχολογίας προσφέρει πολλές πρακτικές ευκαιρίες μέσα από το έργο της κοινότητας τομέα, πρακτική άσκηση, ανεξάρτητα ερευνητικά έργα και βοηθών διδασκαλίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Τμήματος Ψυχολογίας είναι η έμφαση στην κοινοτική συμμετοχή και των υπηρεσιών. Μετά την αποφοίτηση, απόφοιτοι έχουν εισέλθει σε μια ποικιλία επαγγελματικών τομέων, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας, το υπουργείο, την εκπαίδευση, το δίκαιο, την έρευνα, τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Carson-Newman University

Πανεπιστήμιο Carson-Newman είναι θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής. Το Τμήμα Μουσικών μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσει το πάθος σας, αν ψάχνετε γι ... [+]

Bachelor of Arts in Music

Πανεπιστήμιο Carson-Newman είναι θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής. Το Τμήμα Μουσικών μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσει το πάθος σας, αν ψάχνετε για να εκτελέσει, να διδάξουν ή να οδηγήσει λατρεία. Έχουμε μια περήφανη παράδοση της προετοιμασία των μαθητών μας να είναι ικανό και πεπειραμένο επαγγελματίες διαποτισμένη από τις μουσικές τέχνες. Αφιερωμένο να βλέπουμε τους μαθητές να πετύχει, έμπειρο και προσιτό σχολή μας έχει κερδίσει τη φήμη για την αμφισβήτηση φοιτητές ωθώντας τους να πετύχουν. Με μια μουσική σχολή για να αναλογία φοιτητών μικρότερη από 10: 1, οι μαθητές να καρπωθούν τα οφέλη από μικρότερες τάξεις με περισσότερη εξατομικευμένη προσοχή. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Για πάνω από τριάντα χρόνια, Carson-Newman έχει διδάξει τους μαθητές για τις ταινίες και τον κινηματογράφο. Μια διεπιστημονική σημαντική ταινία συνδυάζει τώρα μαθημάτων ... [+]

Bachelor of Arts στην Σπουδών Κινηματογράφου

"Σχολή Κινηματογράφου" σε Carson-Newman

Για πάνω από τριάντα χρόνια, Carson-Newman έχει διδάξει τους μαθητές για τις ταινίες και τον κινηματογράφο. Μια διεπιστημονική σημαντική ταινία συνδυάζει τώρα μαθημάτων στην παραγωγή ταινιών και γράφοντας με την ακαδημαϊκή μελέτη των κινηματογραφικών ταινιών σε ένα χριστιανικό πλαίσιο. σπουδαστές κινηματογράφου ακονίσετε σκάφος τους ως σκηνοθέτες, ενώ σπούδαζε την αισθητική του κινηματογράφου και την επιχειρηματική δραστηριότητα του κλάδου κινηματογραφικών ταινιών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Carson-Newman University

Καλώς ήρθατε στο Carson-Newman School of Religion ιστοσελίδας. Το σχολείο μας προσφέρει μια πλούσια και ποικίλη επιλογή των εμφάσεις βαθμό που κυμαίνονται από τη βασική μ ... [+]

Bachelor of Arts στην Θρησκεία: Ηγεσία και Ηθική

Καλώς ήρθατε στο Carson-Newman School of Religion ιστοσελίδας. Το σχολείο μας προσφέρει μια πλούσια και ποικίλη επιλογή των εμφάσεις βαθμό που κυμαίνονται από τη βασική μεγάλες θρησκεία σε μια μεγάλη με ένα από τα ακόλουθα έμφαση: βιβλική γλώσσα, βιβλικές μελέτες, εκκλησία αναψυχής και διακονία της νεολαίας, το υπουργείο, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, την ηγεσία και την ηθική, ποιμαντική διακονία, και την πνευματικότητα και τις τέχνες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jefferson City ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Carson Newman Campus Tour