Brookline College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Brookline College, Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας. Για περισσότερα από 30 χρόνια, δεν έχουμε μόνο την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας, αλλά έχουμε ήδη βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους. Και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση.

Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει τα προγράμματα που προσφέρουν σε ζωτικούς τομείς της σταδιοδρομίας? παρέχοντας την ευελιξία να ανταποκριθεί το σημερινό πολυάσχολο τρόπο ζωής? διατηρώντας έναν έμπειρο σχολή αφιερωμένη στην παροχή περισσότερο από απλά μια ποιοτική εκπαίδευση? και την καλλιέργεια εξειδικευμένο προσωπικό που είναι αφιερωμένο στην παροχή υπηρεσιών και την υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αποστολή Brookline College είναι ένα ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ίδρυμα αφιερωμένο στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των αναπτυσσόμενων πολυπολιτισμική κοινωνία. Το ίδρυμα έχει δεσμευτεί για την προετοιμασία ακαδημαϊκά και επαγγελματικά τους μαθητές να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της απασχόλησης των των επιχειρήσεων, Βιομηχανία, δημόσιων οργανισμών παροχής υπηρεσιώνΚαι υπηρεσίες ιατρικής υποστήριξης λειτουργούν σε ένα εξαιρετικά προηγμένο και επέκταση της τεχνολογικής κοινότητας.

Στόχοι

Να παρέχει ολοκληρωμένη, συμπυκνωμένο, ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα καθοδηγήσει το μαθητή μέσα από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να πληρούν τις απαιτήσεις της απασχόλησης σε υψηλό τεχνολογικό περιβάλλον. Για την παροχή υπηρεσιών που θα υποστηρίξουν ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών στην προσπάθειά τους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μια ποικιλία από τα επίπεδα και να εξαλειφθούν τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής τους στόχους. Για την παροχή καινοτόμων προσεγγίσεων και μεθοδολογιών σε ένα μη παραδοσιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση σε μια πολλαπλότητα των δεξιοτήτων. Να αναγνωρίσουν και να ενσωματώσουν τη δια βίου μάθηση και την ακαδημαϊκή εμπειρία που θα ισχύουν για το πρόγραμμα του κάθε μαθητή της μελέτης. Να παρέχει στους φοιτητές με την πρόσβαση στα μέλη ΔΕΠ των οποίων τα ακαδημαϊκά προσόντα και την πρακτική εμπειρία που θα προσφέρει την πολύτιμη ηγεσία απαραίτητη για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχή ένταξη στον εργασιακό χώρο. Να εφοδιάσει τους διδασκόμενους με τις ακαδημαϊκές, γνωστικές, και επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Για να παρέχουν σε όλους τους μαθητές με τα χέρια στην πρακτική γνώση των διαδικασιών της τεχνολογίας των πληροφοριών και των εφαρμογών.

Brookline College Τοποθεσίες Brookline College έχει πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στο Phoenix, Tucson, και Albuquerque για την εξυπηρέτησή σας. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια προγράμματα σε απευθείας σύνδεση. Όλες οι πανεπιστημιουπόλεις είναι εύκολο να πάρει και να βρίσκονται κοντά στέγαση, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις περιοχές διασκέδασης. Η σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημιούπολη είναι ιδιαίτερα εύκολο να φτάσετε - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με πρόσβαση στο internet. Όλα τα πανεπιστήμια προσφέρουν μια εμπειρία του πραγματικού κόσμου με τα χέρια-για τη μάθηση σε συνεργασία με την παρακολούθηση μαθημάτων που θα μπορούσε να πάρει από την εκμάθηση να κερδίζουν σε λιγότερο χρόνο από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Επιλέξτε μια πανεπιστημιούπολη κάτω από ότι είναι βολικό για εσάς.

Φοίνιξ, Αριζόνα Campus Tempe, AZ Campus Τούσον, Αριζόνα Campus Αλμπουκέρκη Campus Online Πανεπιστημιούπολη

Όλα τα προγράμματα είναι online και πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BScs - Bachelor » Όψη BScs - OnlineStudies » Όψη Bachelor » Όψη BScs - HealthcareStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) - HealthcareStudies » Όψη Διπλώματα » Όψη Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) - AcademicCourses »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor Of Science - βαθμός ποινικής δικαιοσύνης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 120  September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Tucson Albuquerque +3 περισσότερα

Το πτυχίο Bachelor στο πρόγραμμα ποινικής δικαιοσύνης παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία κατανόηση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, η οποία θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο της απονομής της δικαιοσύνης. [+]

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε Albuquerque, NM? Τούσον, Αριζόνα? και σε απευθείας σύνδεση.

Καλώς ήρθατε στο Brookline College Bachelor of Science - Πρόγραμμα Ποινικής Δικαιοσύνης. Συγχαρητήρια για την απόφασή σας να δώσουν πίσω στην κοινότητά σας, εισάγοντας αυτό το συναρπαστικό χώρο! Στο Brookline, καταλαβαίνουμε ότι μια σταθερή βάση των πρακτικών και των διαδικασιών της ποινικής δικαιοσύνης μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια δουλειά και την καριέρα σας. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε τη σημασία της εκπαίδευσης των γενικών μελετών. Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει το πρόγραμμά μας ώστε να ενσωματώνει τα βασικά στοιχεία ενός φιλελεύθερη παιδεία τεχνών με τα κρίσιμα στοιχεία ενός βαθμού στην επιβολή του νόμου.... [-]