Bluffton University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σε Bluffton, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την εξαιρετική προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και τη συνέχιση και επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης.

Ενσωματωμένο σε τέσσερις σταθερές αξίες μας, την ανακάλυψη, την κοινότητα, το σεβασμό και την εξυπηρέτηση, θα βρείτε έναν χαρακτήρα οικοδόμησης εκπαίδευσης που σας βοηθά να επιτύχετε την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας για χρήση σε μια παγκόσμια αγορά. Που θεμελιώνεται στις αξίες Μεννονιτών της αποκατάστασης της ειρήνης και της παροχής υπηρεσιών, Bluffton του πίστη παράδοση χρησιμεύει ως ένα χρήσιμο πλαίσιο για την προσωπική εξερεύνηση και την πίστη σας εξέλιξη. Με άλλα λόγια, σε Bluffton θα αναπτύξουν τις χριστιανικές αξίες για μια παγκόσμια κοινότητα.

Αρχική σελίδα σε ένα πολύπλευρο φοιτητικού σώματος πάνω από 1.100, Bluffton βρίσκεται σε 65 στρέμματα καταπράσινων, δασικές εκτάσεις που ευθυγραμμίζουν τις τράπεζες της Μικρής Riley Creek στο χωριό Bluffton, Οχάιο. Θα αισθανθείτε γρήγορα ένα μέρος της πανεπιστημιούπολης της κοινότητάς μας όπως μπορείτε να αναπτύξουν σχέσεις με τους συμμαθητές και ειδική σχολή.

Ως προπτυχιακός φοιτητής, ενεργό φοιτητική ζωή μας καθιστά εύκολο να κάνουν νέους φίλους στο κοντινό δεμένη, φιλόξενη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας μακριά από το σπίτι σας.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Προσέγγιση Bluffton στη μάθηση μέσα σε ακαδημαϊκά του προγράμματα συγχωνεύει νόημα, προσωπικές αλληλεπιδράσεις με βιβλίο μελέτη, διαλέξεις, δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη, ευκαιρίες υπηρεσία και διαπολιτισμική επιλογές που θα σας μεταφέρει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Μεταπτυχιακά προγράμματα και συνεχιζόμενη εκπαίδευση μας επιτρέψει να ολοκληρώσει το βαθμό σας ενώ εξισορρόπηση επαγγελματικής, οικογενειακής, εκκλησία και άλλες δεσμεύσεις. Πτυχιούχος και συνεχιζόμενη εκπαίδευση μαθήματα σε βολική προσφέρονται σε Bluffton, Archbold και Piqua, Οχάιο.

Η διαφορά Bluffton

Bluffton συνδέεται με την Μεννονιτών Εκκλησίας-ΗΠΑ, ωστόσο η πλειοψηφία των Bluffton μαθητές δεν Mennonite. Αυτό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα, όπου όλοι οι μαθητές καλούνται να διερευνήσουν και να έρθουν σε δικό τους πεποιθήσεις.

Η Ιστορία μας

Βρίσκεται στις όχθες της Μικρής Riley Creek σε Bluffton, μια μικρή πόλη στη βορειοδυτική Οχάιο, Πανεπιστήμιο Bluffton ιδρύθηκε το 1899 ως Κεντρική Μεννονιτών College. Όπως τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για το πρώτο κτίριο του σχολείου, ο Νώε Γ Hirschy, πρώτος πρόεδρος Bluffton του, ολοκλήρωσε την παρέμβασή του με μια ιδέα που έχει αποδειχθεί τόσο ανθεκτικό όσο η ίδια η δομή του: ". Ας περιμένουμε μεγάλα πράγματα" Έχουμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Ενώ Bluffton συνδέεται με Μεννονιτών Εκκλησία των ΗΠΑ, φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και αποφοίτους του, δεν είναι κατ 'ανάγκη Mennonite. Elmer Neufeld, έβδομος πρόεδρος του πανεπιστημίου παρατήρησε "Bluffton δεν πρέπει να θεωρηθεί ως κάτι λιγότερο από Μεννονιτών για την ποικιλία, αλλά μάλλον περισσότερο από Μεννονιτών, με ισχυρότερη τη χριστιανική μαρτυρία ειρήνη εκκλησία που ξεπήδησε μέσα από αυτή την εμπειρία." Σήμερα, Bluffton εξακολουθεί να δεσμεύεται να περνούν κατά μήκος βασικές αξίες μας - ανακάλυψη, την κοινότητα, το σεβασμό και την εξυπηρέτηση - σε κάθε νέα γενιά των φοιτητών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΑΣ

"Η επίδραση της ιστορικής ειρήνης εκκλησιαστική παράδοση και τρέφονται από την επιθυμία για την τελειότητα σε όλες τις φάσεις των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Bluffton επιδιώκει να προετοιμάσει τους μαθητές όλων των υποβάθρων για τη ζωή, καθώς και την κλίση, την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη, για την υπηρεσία σε όλους τους λαούς και, τελικά, , για τους σκοπούς της καθολικής βασιλεία του Θεού. "

Μεννονιτών ΠΙΣΤΗ

Μεννονίτες πιστεύουν, με τους Χριστιανούς αδελφούς και τις αδελφές τους, τα μεγάλα λόγια της πίστης: Ο Θεός γίνεται άνθρωπος, η κυριότητα του Χριστού, τη δύναμη του Ευαγγελίου, το έργο του Αγίου Πνεύματος και την εποπτεία των γραφών.

Στο Μεννονιτών κληρονομιά, αυτές οι πεποιθήσεις οδήγησαν σε διακριτικό έμφαση? πίστη είναι εθελοντική? Οι Χριστιανοί έχουν κληθεί σε μια ζωή της αγάπης, συμφιλίωσης και ειρήνευσης? αδικία είναι που πρέπει να ξεπεραστούν με καλή? ευτυχία είναι κάτι παραπάνω από την υλική ευημερία? ηθικό κύρος είναι κάτι περισσότερο από την πολιτική εξουσία? η ζωή είναι για να ζήσει απλά? όλη η φύση είναι ένα δώρο του Θεού για να τιμηθεί με μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και διαχείριση? και αγάπης, θυσίας υπηρεσία είναι η υψηλότερη έκφραση της πίστης στο Χριστό.

Τοποθεσίες

Μπίλφτον

Address
1 University Drive,
45817-2104 Μπίλφτον, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη