Bloomsburg University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε το εσωτερικό σας Husky!

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς. Πρόκειται να ανακαλύψετε μόνο ποιοι είστε, και το Bloomsburg University σας δίνει τις ευκαιρίες να εξερευνήσετε όλα τα ενδιαφέροντα σας. Από το 1839, η BU έχει μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας. Ένα δίκτυο περισσότερων από 70.000 αποφοίτων για πρακτική άσκηση και επαφές σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε από το ανώτερο σχολείο στο εργατικό δυναμικό έτοιμο μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Η φιλική κοινότητά μας στο Bloomsburg University είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί. Θα γνωρίσετε τις προσαρμοσμένες κλάσεις πυρήνων, την έρευνα των σπουδαστών και τη συνεργασία με τους καθηγητές σας καθώς και τον εθελοντισμό στην κοινότητα. Με 56 μεγάλες και 58 ανήλικους, οι φοιτητές επιτυγχάνουν προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μέσω βιωματικών ευκαιριών που συμπληρώνουν την εκπαίδευση στην τάξη. Έχουμε την τεχνολογία και την πρακτική μάθηση που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Με περισσότερα από 250 φοιτητικά σωματεία και οργανισμούς, υπάρχει κάτι για όλους. Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες, θα είστε αρκετά άνετοι για να ανακαλύψετε τις ιδέες που σας συναρπάζουν, να αναλάβετε νέες δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση ή ο χορός και να ξεκινήσετε την καριέρα σας - όλα ταυτόχρονα!

Ένα πράγμα που μας ξεχωρίζει είναι το Επαγγελματικό U. Στο BU, οι πολυάριθμες εμπειρίες σας, που σας συνδέουν με αποφοίτους, εργοδότες και ευκαιρίες, ενσωματώνουν την ακαδημαϊκή εμπειρία με την επαγγελματική εμπειρία σε "πραγματικό κόσμο" ρυθμίσεις. Εστιάζουμε στην προετοιμασία και την ενθάρρυνση των μαθητών να γίνουν αυτοπεποίθηση ηγέτες μέσω μιας επαγγελματικής εμπειρίας ανά έτος ανά φοιτητή.

Γιατί Bloomsburg University ;

Bloomsburg University προσφέρει ένα εξατομικευμένο και φιλικό μαθησιακό περιβάλλον το οποίο διευκολύνει τη μετάβαση για τους διεθνείς σπουδαστές σε ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα και πολιτισμό. Για να βοηθήσουμε τους διεθνείς μαθητές μας να εγκλιματιστούν, προσφέρουμε:

 • Ένα πρόγραμμα καθοδήγησης ομότιμων για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την πανεπιστημιακή ζωή στις ΗΠΑ
 • Υποστήριξη ακαδημαϊκών και ESL
 • Οι εισαγόμενοι σπουδαστές είναι επιλέξιμοι για 50% εκτός κρατικού wavier διδάκτρου με βάση τις οικονομικές ανάγκες
 • Εμπειρίες πρακτικής άσκησης και βιωματικής εμπειρίας
 • Ερευνητικές ευκαιρίες
 • Καριέρα Prep Boot Camp που σας προετοιμάζει για τον κόσμο

Αναγνωρισμοί και Διακρίσεις

Bloomsburg University είναι γνωστό για τις ακόλουθες αναγνωρίσεις και διακρίσεις και ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται!

Εθνικές και Περιφερειακές Αναγνώσεις:

 • Κορυφαία πανεπιστήμια στη βόρεια περιοχή - αμερικανικά νέα
 • # 5 μεταξύ των τετραετών κολέγια στην Πενσυλβάνια - Schools.com. Η κατάταξη επικεντρώνεται στην οικονομική προσιτότητα, την ευελιξία και τις υπηρεσίες των φοιτητών, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα κυβερνητικά δεδομένα για την αξιολόγηση σχολών και πανεπιστημίων σε ολόκληρη την πολιτεία.

Διακρίσεις ακαδημαϊκού προγράμματος:

 • Πρόγραμμα νοσηλευτικής βαθμολογίας # 1 στην Π.Α. και # 60 στις ΗΠΑ - CollegeAtlas.org
 • Το πρόγραμμα Digital Forensics έχει οριστεί ως Εθνικό Κέντρο Ακαδημαϊκής Αριστείας στην Εκπαίδευση στον τομέα της Απεικόνισης στον κυβερνοχώρο.
 • Μέλος - Κοινοπραξία Αξιολόγησης Κινδύνου, Έρευνας και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Άμυνας της NCAA.
 • Κορυφαία σχολεία της Βόρειας Αμερικής - Κατάταξη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πωλήσεων (SEF) από τα καλύτερα πανεπιστήμια που προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση πωλήσεων 2017
 • Βαθμολογήθηκε ως ένα από τα 25 καλύτερα πτυχία Bachelor στην Ειδική Εκπαίδευση για το 2017 - Βαθμοί Βέλτιστης Εκπαίδευσης, ο κορυφαίος οδηγός για τις εκπαιδευτικές σταδιοδρομίες και τα κολέγια.
 • Ένα από τα κορυφαία δέκα σχολεία της PA για τις μεγαλύτερες εταιρείες ποινικής δικαιοσύνης - Zippia.com

Το BU είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι εσύ. Ένα εξαιρετικό μέρος για να γίνεις εσύ.

Τοποθεσίες

Bloomsburg

Bloomsburg University

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη