Benedictine College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Ο κληρονόμος της 1500 χρόνων της αφοσίωσης της Βενεδικτίνης στη μάθηση, η αποστολή της Benedictine College ως Καθολικής, Βενεδικτίνικης, φιλελεύθερης τέχνης και οικιακού κολλεγίου είναι η εκπαίδευση ανδρών και γυναικών σε μια κοινότητα πίστης και υποτροφίας.

Σημεία αριστείας

Το σχέδιο Benedictine 2020: Ένα όραμα για το μεγαλείο κερδίζει την αναγνώριση για τον Benedictine Col ,,,.,

Τόπος αγώνων

 • Κορυφαία 15 καλύτερα κολλέγια - αμερικανικά νέα
 • Newman Guide - Ένα από τα καλύτερα Καθολικά κολέγια της Αμερικής.
 • Καλύτερο στο Κάνσας - CollegeSimply.com
 • Καλύτερο ιδιωτικό - TheBestSchools.org
 • Κρυφό Gem - CollegeRaptor.com
 • Ένα Top 50 Νοσηλευτικό Πρόγραμμα και ένα Top 25 Great Books Program.

Από το 2000, οι επιτυχίες των αποφοίτων περιλαμβάνουν:

 • 13 πρόεδροι των τραπεζών, συμπεριλαμβανομένου του Tom Hoenig '68, πρώην προέδρου της Federal Reserve Bank of Kansas City, και σημερινού αντιπροέδρου της FDIC.
 • 8 πανεπιστημιακοί πρόεδροι, μεταξύ των οποίων το Boise State, το κράτος του San Jose και το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh.
 • 7 επίσκοποι και 200 έζησαν θρησκευτικά επαγγέλματα.
 • 2 γραμματείς του Κανσά.
 • 1 βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης, τον αείμνηστο Wangari Maathai '64.

Sponsored by Google Chromebooks

Brooke Cagle / Unsplash

Αποστολή

Ο κληρονόμος της 1500 χρόνων της αφοσίωσης της Βενεδικτίνης στη μάθηση, η αποστολή της Benedictine College ως Καθολικής, Βενεδικτίνικης, φιλελεύθερης τέχνης και οικιακού κολλεγίου είναι η εκπαίδευση ανδρών και γυναικών σε μια κοινότητα πίστης και υποτροφίας.

Η αποστολή μας

Benedictine College είναι μια ακαδημαϊκή κοινότητα που χρηματοδοτείται από τους μοναχούς του Abbey του Αγίου Βενέδικτου και τις αδελφές της Μονής Αγίου Σολαστικού. Κληρονόμος στα 1,500 χρόνια της αφοσίωσης της Βενεδικτίνης στην εκμάθηση, ο Benedictine College στον δικό του χρόνο διατάσσεται στο στόχο της σοφίας που ζούσε στην υπεύθυνη συνειδητοποίηση του εαυτού του, του Θεού και της φύσης, της οικογένειας και της κοινωνίας. Η αποστολή της ως Καθολικής, Βενεδικτίνικης, φιλελεύθερης, οικιακής σχολής είναι η εκπαίδευση ανδρών και γυναικών σε μια κοινότητα πίστης και υποτροφίας.

Ως Καθολικό κολέγιο, το Benedictine College έχει δεσμευτεί σε αυτές τις πεποιθήσεις και τις φυσικές αρχές που αποτελούν το πλαίσιο της Ιουδαϊκής-χριστιανικής παράδοσης και είναι αφοσιωμένο στα συγκεκριμένα θέματα της πίστης της Ρωμαιοκαθολικής παράδοσης, όπως αποκαλύπτεται στο πρόσωπο του Ιησού Τον Χριστό και παρέδωσε στις διδασκαλίες της Εκκλησίας. Το κολέγιο αγκαλιάζει τους μαθητές και τη σχολή από όλες τις θρησκείες που αποδέχονται τους στόχους του, επιδιώκοντας στα μέλη του μια προσωπική δέσμευση για τα ιδανικά και τις αρχές της πνευματικής ζωής και την έκφρασή τους στη λατρεία και τη δράση. Benedictine College προωθεί την αυξανόμενη συμμετοχή θρησκευτικών και λαϊκών στα υπουργεία της Εκκλησίας.

Ως κολέγιο που ιδρύθηκε με την Benedictine παράδοση, το Benedictine College κληρονομεί τα θέματα που μας παραδόθηκαν από την οικογένεια των Βενεδικτίνων: την ειρήνη, την ισορροπία της δραστηριότητας και την περισυλλογή, και την δοξασία του Θεού σε όλες τις επιχειρήσεις. Με το ιδεώδες μιας κοινής ζωής ζωγραφισμένης από το πνεύμα του Αγίου Βενέδικτου, τα μέλη της κοινότητας του Benedictine College μπορούν να μοιράζονται την εργασία και την προσευχή σε κοινή, πιστή συμμετοχή στη ζωή της κοινότητας, προσεκτική ανοιχτότητα στο Λόγο του Θεού, βαθιά ανησυχία για θέματα δικαιοσύνης και ειρήνης, καθώς και για επιδίωξη μετριοπάθειας, φιλοξενίας και φροντίδας για τα δώρα της δημιουργίας.

Ως φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης, το Benedictine College είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει μια φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες μέσω ακαδημαϊκών προγραμμάτων βασισμένων σε έναν πυρήνα σπουδών στις τέχνες και τις επιστήμες. Μέσα από αυτά τα προγράμματα, ο φοιτητής καθοδηγεί τους μαθητές να βελτιώσουν την ικανότητά τους για αναζήτηση και απόκτηση της αλήθειας, να εκτιμήσουν τα μεγάλα επιτεύγματα της σκέψης και του πολιτισμού και να κατανοήσουν τις αρχές που απαιτούν ορθή θεωρητική και πρακτική κρίση. Επιπλέον, το κολλέγιο παρέχει εκπαίδευση για επαγγελματική σταδιοδρομία τόσο στα επαγγελματικά μαθήματα σπουδών όσο και στα μεγάλα προγράμματα στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες. Ως βασικό στοιχείο της εκπαιδευτικής αποστολής του, το Benedictine College προωθεί την υποτροφία, την ανεξάρτητη έρευνα και τις επιδόσεις στους φοιτητές και τη σχολή του ως μέσο συμμετοχής και συμβολή στον ευρύτερο κόσμο της μάθησης.

Ως κολεγιακό κολλέγιο, το Benedictine College υποστηρίζει και ενθαρρύνει την πλήρη ανάπτυξη των μαθητών του μέσα από μια κοινωνική ζωή που εκφράζει και διακηρύσσει την αξία και την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου. Σε μια φροντίδα και υποστηρικτική ατμόσφαιρα, οι μαθητές βοηθούν να αναπτύξουν μια αίσθηση νόημα σκοπό στη ζωή και ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε προγράμματα που προάγουν υγιή όργανα, συναισθηματική ισορροπία, και αφοσίωση στην ευημερία των άλλων.

Το όραμά μας

Η οικοδόμηση ενός από τα μεγάλα καθολικά κολέγια στην Αμερική

Η οικοδόμηση ενός μεγάλου καθολικού κολλεγίου απαιτεί μια δέσμευση σε επίπεδο Κοινότητας για την αριστεία. Αφιερώνουμε στον εαυτό μας να εκπαιδεύουμε τους μαθητές να γίνουν ηγέτες στην παράδοση των Βενεδικτίνων, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τον κόσμο μέσω της δέσμευσής τους στην πνευματική, προσωπική και πνευματική μεγαλοσύνη.

Διανοητικά, το επιτυγχάνουμε με ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον στο οποίο όλοι οι μαθητές καλούνται να επιτύχουν το μέγιστο δυναμικό τους μέσα από τη στενή συνεργασία με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους. Μέσα από μια ευρεία βάση της ελευθεριακής εκπαίδευσης των καλλιτεχνών, οι μαθητές εκπαιδεύονται να βλέπουν τον κόσμο από μια ποικιλία ακαδημαϊκών προοπτικών και να χρησιμοποιούν τα εργαλεία πολλών κλάδων για να κατανοούν, να αναλύουν και να επιλύουν προβλήματα. Στη Benedictine, το Discovery College της Αμερικής, οι μαθητές βιώνουν τη δύναμη της συνεργασίας και τη χαρά της ανακάλυψης και μαθαίνουν να επικοινωνούν με σαφήνεια, αποτελεσματικότητα και πειθώ. Τους ενθαρρύνουμε να διαμορφώσουν τη συνήθεια της δια βίου μάθησης και αναμένουν από αυτούς να εφαρμόσουν καλά αναπτυγμένα ηθικά πρότυπα σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Προσωπικά, μέσω της εμβάπτισης σε μια δυναμική οικιστική κοινότητα, οι μαθητές καλούνται να αναπτυχθούν στον χαρακτήρα, στις σχέσεις τους και ως ηγέτες. Γίνονται εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες για να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν τους δεσμούς της κοινότητας. Ως επαγγελματίες ηγέτες, επαγγελματίες, καθηγητές, πολίτες, γείτονες και γονείς, οι απόφοιτοι μας θα έχουν μάθει να βλέπουν άλλους, όπως τους βλέπει ο Θεός, να εκτιμούν τη μοναδική αξία και την άπειρη αξία κάθε ανθρώπινου όντος. Θα έχουν διαμορφωθεί για να αγαπούν την ευημερία των άλλων, την πίστη στις κοινότητές τους και τις οικογένειές τους και την απόλυτη αφοσίωση στην προσωπική ακεραιότητα.

Πνευματικά, οι μαθητές μεγαλώνουν σε μια ατμόσφαιρα που εκτιμά την πίστη στον Ιησού Χριστό Ως καθολικός θεσμός, είμαστε αφιερωμένοι στην "ένθερμη αναζήτηση της αλήθειας και της ανιδιοτελούς διαβίβασής της ... έτσι ώστε να ενεργούμε σωστά και να υπηρετούμε καλύτερα την ανθρωπότητα." [Ex Corde Ecclessiae] Εξαιτίας αυτής της αφοσίωσης, καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε τους μαθητές όλων των θρησκειών και να τους ενθαρρύνουν στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο κοντά στον Θεό. Μοιραζόμαστε την ομορφιά και το μυστήριο της καθολικής πίστης με όλα τα μέλη της κοινότητάς μας, ενώ σεβόμαστε την βασική ελευθερία που είναι το κλειδί για μια ώριμη πίστη. Όλοι οι μαθητές αμφισβητούνται να ενεργοποιήσουν την πίστη τους.

Αυτές οι δεσμεύσεις προωθούνται μέσα στο πλαίσιο του χάρη των Βενεδικτίνων. Η κολεγιακή κοινότητα επιδιώκει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αγίου Βενέδικτου και του Αγίου Σολαστικού, με λέξη και πράξη, βρίσκοντας καθοδήγηση για την καθημερινή ζωή στην Αγία Γραφή και την κυριαρχία του Αγίου Βενέδικτου. Αυτό μας καλεί όλους να ζήσουμε ενωμένοι με την αναζήτηση της αλήθειας, ζήλια για την ενθάρρυνση και την αναγνώριση της αξιοπρέπειας κάθε ατόμου και την αφοσίωση σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Μέσα από αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές είναι διατεθειμένοι να ζήσουν μια ζωή υπηρεσίας, με αληθινή ταπεινοφροσύνη. Η ξεχωριστή μας προσέγγιση της Βενεδικτίνης στην εκπαίδευση κορυφώνεται με αποφοίτους που έχουν δεσμευτεί να ζουν τη ζωή τους "έτσι ώστε σε όλα τα πράγματα ο Θεός να δοξαστεί" [Κανόνας του Αγίου Βενέδικτου]

Τοποθεσίες

Atchison

Address
66002 Atchison, Κάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη