Bay State College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Bay State

Για περισσότερα από 70 χρόνια, το Bay State College έχει αποκτήσει φήμη για να προσφέρει ένα μοναδικό, υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών για το σοβαρό σπουδαστή. Χάρη στις μικρές μας τάξεις, την εξατομικευμένη προσοχή και την ικανότητα των επαγγελματιών του κλάδου που φέρνουν την εμπειρία τους στην τάξη, οι σπουδαστές μας είναι σε θέση να επιδιώξουν επιτυχώς σπουδές επικεντρωμένες στη σταδιοδρομία στις σημερινές ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες.

Στη δέσμευσή μας για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους, δίνεται η ευκαιρία στους σπουδαστές μας να συμμετέχουν σε μερικές από τις καλύτερες εταιρείες στο έθνος, ενώ συνεργάζονται με εργοδότες και αποφοίτους οι οποίοι μπορούν να ανοίξουν πόρτες σε ορισμένες από τις καλύτερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο βορειοανατολικό τμήμα.

Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές μας εργάζονται και ζουν στην πανεπιστημιούπολη μας στον ιστορικό Back Bay, μία από τις πιο επιθυμητές γειτονιές της Βοστώνης στην πόλη, κοντά στο κέντρο της ζωντανής πόλης του Boston και σε όλα όσα προσφέρει.

Bay State College Γρήγορα γεγονότα

Τοποθεσία

 • Βοστώνη, ΜΑ (σπίτι σε περισσότερους από 250.000 φοιτητές)
 • 1 τετράγωνο από τη μοντέρνα Newbury Street
 • 2,3 χλμ. Από το πάρκο Fenway

Ακαδημαϊκοί

 • 15 προγράμματα, πτυχία Associate και Bachelor
 • Ο λόγος σπουδαστών προς εκπαιδευτικό είναι 15: 1
 • Μέσο μέγεθος τάξης: 18 μαθητές

Φοιτητές:

 • Περίπου 800 μαθητές
 • Διαθέσιμη κατοικία στην πανεπιστημιούπολη

Bay State College είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο με αποστολή να παρέχει στους φοιτητές μια ποιοτική εκπαίδευση που τους προετοιμάζει για επαγγελματική σταδιοδρομία και αυξανόμενα επίπεδα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Bay State College εκπληρώνει αυτή την αποστολή παρέχοντας ένα μαθησιακό περιβάλλον όπου η διδασκαλία της αριστείας και των φοιτητικών υπηρεσιών αναμειγνύονται για να υποστηρίξουν τη μοναδικότητα των μεμονωμένων μαθητών, προετοιμάζοντάς τους να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους ως ηθικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Ιστορία του Bay State College

Bay State College άνοιξε το 1946 για να εξυπηρετήσει μια ενιαία βιομηχανία, τις αεροπορικές εταιρείες, παρέχοντας στους φοιτητές hands-on δεξιότητες και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ισχυρό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τότε, όπως τώρα, το Κολλέγιο ήταν γνωστό για τις μικρές τάξεις του, την ατομική προσοχή και επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένες σταδιοδρομίες.

Το 1961, το Bay State μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση στον Back Bay - στην καρδιά της πόλης, αλλά κοντά σε νοσοκομεία, επιχειρήσεις, ψώνια, μόδα και διασκέδαση.

Το 1975, η Bay State εξουσιοδοτήθηκε αρχικά να χορηγήσει Associate degrees από την Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης. Το 1989, η Bay State έγινε διαπιστευμένη από την Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας (NEASC) *. Το 2004, η Bay State εξουσιοδοτήθηκε από το κράτος και την NEASC * να χορηγήσει πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μόδας και ψυχαγωγίας.

Εβδομήντα χρόνια μετά την ίδρυσή της, το Bay State εξακολουθεί να λειτουργεί υπό το όραμα των ιδρυτών του. Το Κολλέγιο παρέχει στους κορυφαίους εργοδότες της Αμερικής ειδικευμένους πτυχιούχους που είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι και μορφωμένοι για το επάγγελμα που επιθυμούν.

* Το Bay State College είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας (NECHE, πρώην NEASC).

Δήλωση αποστολής

Bay State College προετοιμάζει τους σπουδαστές για επιτυχή σταδιοδρομία και παγκόσμια ιθαγένεια μέσω ακαδημαϊκής αυστηρότητας και εξατομικευμένης υποστήριξης.

Κατευθυντήριες Αρχές

Bay State College επιτελεί αυτό μέσω της δέσμευσής του στην παροχή

 • μια προσιτή, ιδιωτική εκπαίδευση
 • ένα υποστηρικτικό, φροντίζοντας προσωπικό και σχολή
 • ένα πρακτικό περιβάλλον μάθησης
 • μια κοινότητα που αγκαλιάζει την ποικιλομορφία
 • μια σχολή με πραγματική εμπειρία
 • μια εκπαίδευση πέρα από την τάξη
 • μια κουλτούρα κοινωνικής και ηθικής ευθύνης
 • μια προσέγγιση με γνώμονα τα αποτελέσματα για την επιτυχία των σπουδαστών

Βασικές αξίες

Ποιότητα, Σεβασμός και Υποστήριξη.

Όραμα Δήλωση

Bay State College θα είναι το επιλεγμένο κολλέγιο στην περιοχή μας για σπουδαστές και εργοδότες που αναζητούν καριέρα και αναζητούν πολύ καλά εκπαιδευμένους απόφοιτους στους κλάδους μας.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Τοποθεσίες

Βοστώνη

Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη