Assumption University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καθολική Παράδοση Φιλελεύθερες Τέχνες

Κατά την Κοίμηση της Θεοτόκου, δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε με μεγάλη γεύση τη σχέση μεταξύ πίστης και λογικής. Συμμετέχοντας σε αυτή την 2000χρονη παράδοση, οι σημερινοί φοιτητές εντάσσονται σε γενιές επιστημόνων, καλλιτεχνών, συγγραφέων και φιλοσόφων που έχουν ασχοληθεί με την αναζήτηση της αλήθειας σε διάφορους κλάδους.

Πιστεύουμε ότι η καθολική πνευματική παράδοση είναι ιδιαίτερα σχετική και χρήσιμη για την εποχή μας και ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη του νου, του σώματος και του πνεύματος σε ένα ανοιχτό, ανοιχτό κλίμα όπου όλες οι παραδόσεις πίστης έχουν φωνή.

Παράδοση επιτυχίας

  • Το 98% των φοιτητών ολοκληρώνουν το πτυχίο τους σε τέσσερα χρόνια
  • Το 94% της κλάσης του 2017 απασχολούνται, επιδιώκουν πρόσθετη εκπαίδευση ή ασκούν κοινωνική υπηρεσία εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση
  • Το 85% της τάξης του 2017 ολοκλήρωσε τουλάχιστον μία πρακτική άσκηση, έρευνα ή βιωματική μάθηση

Ο τρόπος να οικοδομήσουμε αυτό που χρειάζεται ο κόσμος

Συζητήστε με έναν από τους καταπληκτικούς πτυχιούχους μας μια δεκαετία στην καριέρα τους ως κριτής βιοχημικής ή οικογενειακού δικαστηρίου ή οποιουδήποτε αριθμού άλλων επαγγελμάτων και θα ανακαλύψετε γιατί επιμένουμε σε μια εκπαίδευση βασισμένη σε αξίες - που δίνει στους αποφοίτους τη δύναμη και τη δύναμη της πνευματικής ικανότητας του χαρακτήρα που απαιτείται για να εμπλέξει τις μεγαλύτερες ερωτήσεις της ζωής και να εργαστεί προς ένα καλύτερο αγαθό.

Πιστεύουμε τη σημερινή αφιερωμένη σχολή και μια μακρά σειρά από τους προκατόχους τους, με το αίτημα του ιδρυτή μας, του Emmanuel d'Alzon, που μας προκάλεσε να υπερβούμε τους ακαδημαϊκούς και να εκπαιδεύσουμε ολόκληρο τον άνθρωπο. Θα δούμε αυτή την εστίαση στους σπουδαστές και την έμφαση που δίνουμε σε μια ζωή που ζει καλά, σε κάθε πτυχή του τι κάνουμε, από το σχεδιασμό των νέων Αίθων Διαμονής στα δυναμικά μας προγράμματα Honours έως τη δημιουργία μιας πανεπιστημιούπολης στη Ρώμη.

Χορηγούμε επίσης ένα μεγάλο χρέος ευγνωμοσύνης στους αποφοίτους, τους γονείς, τα ιδρύματα και τους εταιρικούς εταίρους που βοηθούν να καταστεί δυνατή μια ξεκάθαρα δυνατή εκπαίδευση για τη Θεοτοκότητα. Μόνο δουλεύοντας μαζί, προς τους κοινούς στόχους και διαμέσου των διαφορών της ηλικίας, του πολιτισμού, της πειθαρχίας και της πίστης, μπορούμε πραγματικά να φώσουμε τον δρόμο.

Καθολικές αξίες και ισχυροί ακαδημαϊκοί

Assumption University , ένα καθολικό ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τους Αυγουστίνους της Κοιμήσεως και βασίζεται στην καθολική πνευματική παράδοση, προσπαθεί να σχηματίσει πτυχιούχους που είναι γνωστοί για κριτική νοημοσύνη, προσεκτική υπηκοότητα και συμπονετική υπηρεσία. Επιδιώκουμε αυτούς τους φιλόδοξους στόχους μέσω ενός προγράμματος σπουδών που βασίζεται στις φιλελεύθερες τέχνες και επεκτείνοντας στον τομέα των επαγγελματικών σπουδών. Αναζωογονημένος από την καθολική επιβεβαίωση της αρμονίας της πίστης και του λόγου, στοχεύουμε, με την επιδίωξη της αλήθειας, να μεταμορφώσουμε τα μυαλά και τις καρδιές των μαθητών. Η υπόθεση ευνοεί την ποικιλομορφία και καλωσορίζει οικουμενικά όλους όσοι μοιράζονται τους στόχους της.

Μήνυμα του Προέδρου

Η επιλογή ενός πανεπιστημίου μπορεί να είναι η πιο σημαντική απόφαση που είχατε ποτέ να σκεφτείτε. Ίσως έχετε ήδη λάβει υλικό από διάφορα άλλα ιδρύματα, καθώς και ιδέες και προτάσεις από την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι σπουδαστές επιλέγουν να φοιτήσουν στη Θεοτόκο. Καθώς εξερευνάτε τον ιστότοπό μας, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εξαίρετα προγράμματα μας και τη στενή μας κοινότητα. Προς το παρόν, θα ήθελα να μοιραστώ τρεις από τους λόγους που αναφέρω πιο συχνά όταν περιγράφουν την Κοίμηση της Θεοτόκου σε υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Κορυφαίο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών με ισχυρά επιχειρηματικά και επαγγελματικά προγράμματα.

Οι σπουδαστές μας εκτίθενται σε μια σειρά από κλάδους που διευρύνουν το μυαλό τους και ενισχύουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης τους, καθώς εξετάζουν νέες ιδέες, νέους τρόπους θέασης στον κόσμο και νέους τρόπους διερεύνησης. Τα μέλη του Τμήματος δημιουργούν ένα ακαδημαϊκά διεγερτικό περιβάλλον που προτρέπει τους μαθητές να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους καθώς σκέφτονται μέσα από τις αξίες και τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές δεξιοτήτων που μαθαίνουν στην Κοίμηση της Θεοτόκου προετοιμάζονται επίσης για επιτυχή και ανταμείβοντας σταδιοδρομίες.

Καθολική πνευματική παράδοση, μοναδική στα πανεπιστήμια.

Στην Ασουμπιονιστική παράδοση, ενθαρρύνουμε την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη. Λαμβάνουμε τη θρησκεία και την πίστη στα σοβαρά ως αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Εξετάζουμε ερωτήματα που φτάνουν στις βαθύτερες επιθυμίες της ανθρώπινης καρδιάς και αναγνωρίζουμε τον ρόλο της πίστης και του λόγου στην αναζήτηση της αλήθειας. Οι μαθητές μας συναντούν ιδέες που έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση μιας χριστιανικής προοπτικής στον κόσμο που αντικατοπτρίζει το είδος της εκπαίδευσης που οραματίστηκε ο π. Ο Emmanuel d'Alzon, ο ιδρυτής των Κοσμικών. Όποια και αν είναι η πίστη ενός μαθητή, πιστεύουμε ότι η εμπειρία της Κοίμησης παρέχει ευκαιρίες για προσωπική πνευματική ανάπτυξη και ανάπτυξη ενός συνόλου αξιών που θα ενθαρρύνουν τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στην υπηρεσία προς τους άλλους. Είναι μια ατμόσφαιρα που είναι διανοητικά προκλητική, προσωπική ανταμοιβή και πνευματική ικανοποίηση.

Ένα μέρος όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν το ένα το άλλο.

Όταν επιλέγετε Κοίμηση, μπορείτε να βασιστείτε στη λήψη προσωπικής προσοχής από ευγενικούς, φιλικούς ανθρώπους σε όλη την κοινότητα. Η σχολή, οι διαχειριστές, το προσωπικό, οι θρησκευτικοί και οι μαθητές συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλοι εδώ εκτιμούνται και υποστηρίζονται. Η υπόθεση είναι αρκετά μικρή ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τους μαθητές ως άτομα και αρκετά μεγάλο ώστε οι μαθητές να βρουν διαφορετικές ευκαιρίες. Οι εμπειρίες μέσα και έξω από την τάξη βοηθούν στη διαμόρφωση της «προσωπικής πυξίδας» ενός μαθητή και ενθαρρύνουν την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά αντανακλούν αυτό που ψάχνετε, σας ενθαρρύνω να εξερευνήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό μας και να μάθετε περισσότερα για εμάς. Ελπίζω επίσης ότι θα εξετάσετε την όμορφη πανεπιστημιούπολη της Κοίμησης της Θεοτόκου και θα συναντήσετε μερικούς από τους ανθρώπους που κάνουν την κοινότητά μας τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Με θερμό κλίμα,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Πρόεδρος

Τοποθεσίες

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη