Assumption College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καθολική Παράδοση Φιλελεύθερες Τέχνες

Κατά την Κοίμηση της Θεοτόκου, δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε με μεγάλη γεύση τη σχέση μεταξύ πίστης και λογικής. Συμμετέχοντας σε αυτή την 2000χρονη παράδοση, οι σημερινοί φοιτητές εντάσσονται σε γενιές επιστημόνων, καλλιτεχνών, συγγραφέων και φιλοσόφων που έχουν ασχοληθεί με την αναζήτηση της αλήθειας σε διάφορους κλάδους.
Πιστεύουμε ότι η καθολική πνευματική παράδοση είναι ιδιαίτερα σχετική και χρήσιμη για την εποχή μας και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του πνεύματος, του σώματος και του πνεύματος σε ένα ανοιχτό κλίμα χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλες οι παραδόσεις πίστης έχουν φωνή.

Παράδοση επιτυχίας

  • Το 98% των φοιτητών ολοκληρώνουν το πτυχίο τους σε τέσσερα χρόνια
  • Το 94% της κλάσης του 2017 απασχολούνται, επιδιώκουν πρόσθετη εκπαίδευση ή ασκούν κοινωνική υπηρεσία εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση
  • Το 85% της τάξης του 2017 ολοκλήρωσε τουλάχιστον μία πρακτική άσκηση, έρευνα ή βιωματική μάθηση

Ο τρόπος να οικοδομήσουμε αυτό που χρειάζεται ο κόσμος

Συζητήστε με έναν από τους καταπληκτικούς πτυχιούχους μας μια δεκαετία στην καριέρα τους ως κριτής βιοχημικής ή οικογενειακού δικαστηρίου ή οποιουδήποτε αριθμού άλλων επαγγελμάτων και θα ανακαλύψετε γιατί επιμένουμε σε μια εκπαίδευση βασισμένη σε αξίες - που δίνει στους αποφοίτους τη δύναμη και τη δύναμη της πνευματικής ικανότητας του χαρακτήρα που απαιτείται για να εμπλέξει τις μεγαλύτερες ερωτήσεις της ζωής και να εργαστεί προς ένα καλύτερο αγαθό.

Πιστεύουμε τη σημερινή αφιερωμένη σχολή και μια μακρά σειρά από τους προκατόχους τους, με το αίτημα του ιδρυτή μας, του Emmanuel d'Alzon, που μας προκάλεσε να υπερβούμε τους ακαδημαϊκούς και να εκπαιδεύσουμε ολόκληρο τον άνθρωπο. Θα δούμε αυτή την εστίαση στους σπουδαστές και την έμφαση που δίνουμε σε μια ζωή που ζει καλά, σε κάθε πτυχή του τι κάνουμε, από το σχεδιασμό των νέων Αίθων Διαμονής στα δυναμικά μας προγράμματα Honours έως τη δημιουργία μιας πανεπιστημιούπολης στη Ρώμη.

Χορηγούμε επίσης ένα μεγάλο χρέος ευγνωμοσύνης στους αποφοίτους, τους γονείς, τα ιδρύματα και τους εταιρικούς εταίρους που βοηθούν να καταστεί δυνατή μια ξεκάθαρα δυνατή εκπαίδευση για τη Θεοτοκότητα. Μόνο δουλεύοντας μαζί, προς τους κοινούς στόχους και διαμέσου των διαφορών της ηλικίας, του πολιτισμού, της πειθαρχίας και της πίστης, μπορούμε πραγματικά να φώσουμε τον δρόμο.

Καθολικές αξίες και ισχυροί ακαδημαϊκοί

Assumption College , ένα καθολικό ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τους Αυγουστίους της Κοίμησης της Θεοτόκου και έχει ρίζες στην Καθολική πνευματική παράδοση, αγωνίζεται να δημιουργήσει πτυχιούχους γνωστούς για κρίσιμη νοημοσύνη, προσεγμένη υπηκοότητα και συμπονετική υπηρεσία. Επιδιώκουμε αυτούς τους φιλόδοξους στόχους μέσω ενός προγράμματος σπουδών που βασίζεται στις φιλελεύθερες τέχνες και επεκτείνεται στον τομέα των επαγγελματικών σπουδών. Αναζωπυρωμένο από την καθολική επιβεβαίωση της αρμονίας της πίστης και της λογικής, στοχεύουμε, με την αναζήτηση της αλήθειας, να μεταμορφώσουμε τα μυαλά και τις καρδιές των μαθητών. Η σωτηρία ευνοεί την ποικιλομορφία και οικουμενικά χαιρετίζει όλους όσους μοιράζονται τους στόχους της.

Μήνυμα του Προέδρου

Η επιλογή ενός κολλεγίου μπορεί να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα έπρεπε ποτέ να εξετάσετε. Μπορεί να έχετε ήδη λάβει υλικό από πολλά άλλα ιδρύματα, καθώς και ιδέες και συστάσεις από την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι σπουδαστές επιλέγουν να φοιτήσουν στη Θεοτόκο. Καθώς εξερευνάτε τον ιστότοπό μας, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εξαίρετα προγράμματα μας και τη στενή μας κοινότητα. Προς το παρόν, θα ήθελα να μοιραστώ τρεις από τους λόγους που αναφέρω πιο συχνά όταν περιγράφουν την Κοίμηση της Θεοτόκου σε υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Κορυφαίο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών με ισχυρά επαγγελματικά και επαγγελματικά προγράμματα.

Οι σπουδαστές μας εκτίθενται σε μια σειρά από κλάδους που διευρύνουν το μυαλό τους και ενισχύουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης τους, καθώς εξετάζουν νέες ιδέες, νέους τρόπους θέασης στον κόσμο και νέους τρόπους διερεύνησης. Τα μέλη του Τμήματος δημιουργούν ένα ακαδημαϊκά διεγερτικό περιβάλλον που προτρέπει τους μαθητές να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους καθώς σκέφτονται μέσα από τις αξίες και τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές δεξιοτήτων που μαθαίνουν στην Κοίμηση της Θεοτόκου προετοιμάζονται επίσης για επιτυχή και ανταμείβοντας σταδιοδρομίες.

Καθολική πνευματική παράδοση, μοναδική ανάμεσα στα κολέγια.

Στην υποταγιαστική παράδοση ενθαρρύνουμε την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη θρησκεία και την πίστη ως αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Εξερευνούμε ερωτήματα που φτάνουν στις βαθύτερες επιθυμίες της ανθρώπινης καρδιάς και αναγνωρίζουν το ρόλο της πίστης και του λόγου στην αναζήτηση της αλήθειας. Οι μαθητές μας συναντούν ιδέες που συνέβαλαν στο σχηματισμό μιας χριστιανικής προοπτικής στον κόσμο που αντικατοπτρίζει τον τύπο εκπαίδευσης που οραματίστηκε από τον Fr. Ο Εμμανουήλ ντ 'Άλζον, ο ιδρυτής των σωτηριακών. Όποια και αν είναι η πίστη ενός μαθητή, πιστεύουμε ότι η εμπειρία της Κοίμησης της Θεοτόκου παρέχει ευκαιρίες για προσωπική πνευματική ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός συνόλου αξιών που θα ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους στην υπηρεσία προς τους άλλους. Πρόκειται για μια ατμόσφαιρα που προκαλεί πνευματική πρόκληση, ανταμείβει προσωπικά και εκπληρώνει πνευματικά.

Ένα μέρος όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν το ένα το άλλο.

Όταν επιλέγετε την Κοίμηση της Θεοτόκου, μπορείτε να υπολογίζετε στη λήψη προσωπικής προσοχής από το είδος, τους φιλικούς ανθρώπους σε όλη την κοινότητα. Η σχολή, οι διοικητικοί υπάλληλοι, το προσωπικό, οι θρησκευόμενοι και οι σπουδαστές συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι όλοι εδώ εκτιμούνται και υποστηρίζονται. Η σωτηρία είναι αρκετά μικρή ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τους μαθητές ως ιδιώτες και αρκετά μεγάλο ώστε οι σπουδαστές να βρουν ποικίλες ευκαιρίες. Οι εμπειρίες μέσα και έξω από την τάξη συμβάλλουν στη διαμόρφωση της «προσωπικής πυξίδας» ενός φοιτητή και ενθαρρύνουν την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά αντανακλούν αυτό που ψάχνετε, σας ενθαρρύνω να εξερευνήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό μας και να μάθετε περισσότερα για εμάς. Ελπίζω επίσης ότι θα εξετάσετε την όμορφη πανεπιστημιούπολη της Κοίμησης της Θεοτόκου και θα συναντήσετε μερικούς από τους ανθρώπους που κάνουν την κοινότητά μας τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Με θερμό κλίμα,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Πρόεδρος

Τοποθεσίες

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη