Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καθολική Παράδοση Φιλελεύθερες Τέχνες

Κατά την Κοίμηση της Θεοτόκου, δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε με μεγάλη γεύση τη σχέση μεταξύ πίστης και λογικής. Συμμετέχοντας σε αυτή την 2000χρονη παράδοση, οι σημερινοί φοιτητές εντάσσονται σε γενιές επιστημόνων, καλλιτεχνών, συγγραφέων και φιλοσόφων που έχουν ασχοληθεί με την αναζήτηση της αλήθειας σε διάφορους κλάδους.
Πιστεύουμε ότι η καθολική πνευματική παράδοση είναι ιδιαίτερα σχετική και χρήσιμη για την εποχή μας και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του πνεύματος, του σώματος και του πνεύματος σε ένα ανοιχτό κλίμα χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλες οι παραδόσεις πίστης έχουν φωνή.

Παράδοση επιτυχίας

  • Το 98% των φοιτητών ολοκληρώνουν το πτυχίο τους σε τέσσερα χρόνια
  • Το 94% της κλάσης του 2017 απασχολούνται, επιδιώκουν πρόσθετη εκπαίδευση ή ασκούν κοινωνική υπηρεσία εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση
  • Το 85% της τάξης του 2017 ολοκλήρωσε τουλάχιστον μία πρακτική άσκηση, έρευνα ή βιωματική μάθηση

Ο τρόπος να οικοδομήσουμε αυτό που χρειάζεται ο κόσμος

Συζητήστε με έναν από τους καταπληκτικούς πτυχιούχους μας μια δεκαετία στην καριέρα τους ως κριτής βιοχημικής ή οικογενειακού δικαστηρίου ή οποιουδήποτε αριθμού άλλων επαγγελμάτων και θα ανακαλύψετε γιατί επιμένουμε σε μια εκπαίδευση βασισμένη σε αξίες - που δίνει στους αποφοίτους τη δύναμη και τη δύναμη της πνευματικής ικανότητας του χαρακτήρα που απαιτείται για να εμπλέξει τις μεγαλύτερες ερωτήσεις της ζωής και να εργαστεί προς ένα καλύτερο αγαθό.

Πιστεύουμε τη σημερινή αφιερωμένη σχολή και μια μακρά σειρά από τους προκατόχους τους, με το αίτημα του ιδρυτή μας, του Emmanuel d'Alzon, που μας προκάλεσε να υπερβούμε τους ακαδημαϊκούς και να εκπαιδεύσουμε ολόκληρο τον άνθρωπο. Θα δούμε αυτή την εστίαση στους σπουδαστές και την έμφαση που δίνουμε σε μια ζωή που ζει καλά, σε κάθε πτυχή του τι κάνουμε, από το σχεδιασμό των νέων Αίθων Διαμονής στα δυναμικά μας προγράμματα Honours έως τη δημιουργία μιας πανεπιστημιούπολης στη Ρώμη.

Χορηγούμε επίσης ένα μεγάλο χρέος ευγνωμοσύνης στους αποφοίτους, τους γονείς, τα ιδρύματα και τους εταιρικούς εταίρους που βοηθούν να καταστεί δυνατή μια ξεκάθαρα δυνατή εκπαίδευση για τη Θεοτοκότητα. Μόνο δουλεύοντας μαζί, προς τους κοινούς στόχους και διαμέσου των διαφορών της ηλικίας, του πολιτισμού, της πειθαρχίας και της πίστης, μπορούμε πραγματικά να φώσουμε τον δρόμο.

Καθολικές αξίες και ισχυροί ακαδημαϊκοί

Assumption College , ένα καθολικό ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τους Αυγουστίους της Κοίμησης της Θεοτόκου και έχει ρίζες στην Καθολική πνευματική παράδοση, αγωνίζεται να δημιουργήσει πτυχιούχους γνωστούς για κρίσιμη νοημοσύνη, προσεγμένη υπηκοότητα και συμπονετική υπηρεσία. Επιδιώκουμε αυτούς τους φιλόδοξους στόχους μέσω ενός προγράμματος σπουδών που βασίζεται στις φιλελεύθερες τέχνες και επεκτείνεται στον τομέα των επαγγελματικών σπουδών. Αναζωπυρωμένο από την καθολική επιβεβαίωση της αρμονίας της πίστης και της λογικής, στοχεύουμε, με την αναζήτηση της αλήθειας, να μεταμορφώσουμε τα μυαλά και τις καρδιές των μαθητών. Η σωτηρία ευνοεί την ποικιλομορφία και οικουμενικά χαιρετίζει όλους όσους μοιράζονται τους στόχους της.

Μήνυμα του Προέδρου

Η επιλογή ενός κολλεγίου μπορεί να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα έπρεπε ποτέ να εξετάσετε. Μπορεί να έχετε ήδη λάβει υλικό από πολλά άλλα ιδρύματα, καθώς και ιδέες και συστάσεις από την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι σπουδαστές επιλέγουν να φοιτήσουν στη Θεοτόκο. Καθώς εξερευνάτε τον ιστότοπό μας, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εξαίρετα προγράμματα μας και τη στενή μας κοινότητα. Προς το παρόν, θα ήθελα να μοιραστώ τρεις από τους λόγους που αναφέρω πιο συχνά όταν περιγράφουν την Κοίμηση της Θεοτόκου σε υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Κορυφαίο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών με ισχυρά επαγγελματικά και επαγγελματικά προγράμματα.

Οι σπουδαστές μας εκτίθενται σε μια σειρά από κλάδους που διευρύνουν το μυαλό τους και ενισχύουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης τους, καθώς εξετάζουν νέες ιδέες, νέους τρόπους θέασης στον κόσμο και νέους τρόπους διερεύνησης. Τα μέλη του Τμήματος δημιουργούν ένα ακαδημαϊκά διεγερτικό περιβάλλον που προτρέπει τους μαθητές να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους καθώς σκέφτονται μέσα από τις αξίες και τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές δεξιοτήτων που μαθαίνουν στην Κοίμηση της Θεοτόκου προετοιμάζονται επίσης για επιτυχή και ανταμείβοντας σταδιοδρομίες.

Καθολική πνευματική παράδοση, μοναδική ανάμεσα στα κολέγια.

Στην υποταγιαστική παράδοση ενθαρρύνουμε την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη θρησκεία και την πίστη ως αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Εξερευνούμε ερωτήματα που φτάνουν στις βαθύτερες επιθυμίες της ανθρώπινης καρδιάς και αναγνωρίζουν το ρόλο της πίστης και του λόγου στην αναζήτηση της αλήθειας. Οι μαθητές μας συναντούν ιδέες που συνέβαλαν στο σχηματισμό μιας χριστιανικής προοπτικής στον κόσμο που αντικατοπτρίζει τον τύπο εκπαίδευσης που οραματίστηκε από τον Fr. Ο Εμμανουήλ ντ 'Άλζον, ο ιδρυτής των σωτηριακών. Όποια και αν είναι η πίστη ενός μαθητή, πιστεύουμε ότι η εμπειρία της Κοίμησης της Θεοτόκου παρέχει ευκαιρίες για προσωπική πνευματική ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός συνόλου αξιών που θα ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους στην υπηρεσία προς τους άλλους. Πρόκειται για μια ατμόσφαιρα που προκαλεί πνευματική πρόκληση, ανταμείβει προσωπικά και εκπληρώνει πνευματικά.

Ένα μέρος όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν το ένα το άλλο.

Όταν επιλέγετε την Κοίμηση της Θεοτόκου, μπορείτε να υπολογίζετε στη λήψη προσωπικής προσοχής από το είδος, τους φιλικούς ανθρώπους σε όλη την κοινότητα. Η σχολή, οι διοικητικοί υπάλληλοι, το προσωπικό, οι θρησκευόμενοι και οι σπουδαστές συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι όλοι εδώ εκτιμούνται και υποστηρίζονται. Η σωτηρία είναι αρκετά μικρή ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τους μαθητές ως ιδιώτες και αρκετά μεγάλο ώστε οι σπουδαστές να βρουν ποικίλες ευκαιρίες. Οι εμπειρίες μέσα και έξω από την τάξη συμβάλλουν στη διαμόρφωση της «προσωπικής πυξίδας» ενός φοιτητή και ενθαρρύνουν την πνευματική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά αντανακλούν αυτό που ψάχνετε, σας ενθαρρύνω να εξερευνήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό μας και να μάθετε περισσότερα για εμάς. Ελπίζω επίσης ότι θα εξετάσετε την όμορφη πανεπιστημιούπολη της Κοίμησης της Θεοτόκου και θα συναντήσετε μερικούς από τους ανθρώπους που κάνουν την κοινότητά μας τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Με θερμό κλίμα,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Πρόεδρος

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Assumption College

Τα δεδομένα είναι η βασική πρώτη ύλη του 21ου αιώνα. Η βιομηχανία, η κυβέρνηση και οι ΜΚΟ μπορούν τώρα να μάθουν περισσότερα για εμάς από ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορ ... [+]

Τα δεδομένα είναι η βασική πρώτη ύλη του 21ου αιώνα. Η βιομηχανία, η κυβέρνηση και οι ΜΚΟ μπορούν τώρα να μάθουν περισσότερα για εμάς από ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία: τι αγοράζουμε, τι διαβάζουμε, τι κάνουμε. Όμως, όλα αυτά τα δεδομένα πρέπει πρώτα να επεξεργαστούν σε πληροφορίες για να απαντήσουν στο μεγάλο ερώτημα: Τι σημαίνει αυτό ;

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία των υπολογιστών δημιούργησαν έκρηξη στην απόκτηση και αποθήκευση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων από κάθε χώρο ζωής. Αυτή η ξαφνική αλλαγή έχει δημιουργήσει την ανάγκη για μαθηματικά και υπολογιστικά εκπαιδευμένους αποφοίτους που μπορούν να αναλύσουν αυτά τα δεδομένα και να διατυπώσουν συστάσεις με βάση αυτές τις έρευνες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Μήπως ξοδεύετε χρόνο προσεκτικά την αξιολόγηση των κινδύνων; Είναι μια απόφαση ή μια επένδυση που αξίζει τα πιθανά αποτελέσματα; Αν αυτό ακούγεται σαν την προσωπικότητά σ ... [+]

Μήπως ξοδεύετε χρόνο προσεκτικά την αξιολόγηση των κινδύνων; Είναι μια απόφαση ή μια επένδυση που αξίζει τα πιθανά αποτελέσματα; Αν αυτό ακούγεται σαν την προσωπικότητά σας, το πτυχίο της αναλογιστικής επιστήμης από Assumption College μπορεί να είναι το τέλειο ταίρι.

Οι αναλογιστές χρησιμοποιούν την κατάρτιση στα μαθηματικά και την οικονομία για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων που ενέχουν κινδύνους και είναι ιδιαίτερα περιζήτητα λόγω του διεπιστημονικού τους περιβάλλοντος και ισχυρών ποσοτικών δεξιοτήτων. Το Τμήμα Μαθηματικών, Επιστήμης Υπολογιστών και Αναλογιστικών Επιστημών είναι ενθουσιασμένος να ανακοινώσει ένα νέο κύριο στην αναλογιστική επιστήμη. Αυτή η αυστηρή μεγάλη απαιτεί από τους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα στα μαθηματικά, οικονομικά και επιχειρηματικές σπουδές. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για τις δύο πρώτες αναλογιστικές εξετάσεις που χρηματοδοτούνται από την Εταιρεία Αναλογιστών (SOA) και την Αναλογιστική Κοινωνική Ασφάλιση (Casualty Actuarial Society, CAS).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Το Bachelor of Science της Cyber-Sustainability στη Cybersecurity προσφέρει μια τεχνολογική εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας μεθόδους πληροφορικής, επιστήμης της πληροφορικής, ... [+]

Ο κυβερνοχώρος είναι ένα δυναμικό και εξελισσόμενο οικοσύστημα, με πολύπλοκα πολύπλοκα δίκτυα που συνδέουν άτομα, οργανισμούς και εθνικούς και διεθνείς φορείς. Ωστόσο, η επέκταση του κυβερνοχώρου παρουσιάζει νέες αδυναμίες για εκμετάλλευση, καθιστώντας την ευάλωτη σε εισβολή και εκμετάλλευση. Οι απειλές και τα τρωτά σημεία του κυβερνοχώρου έχουν αυξηθεί εκθετικά με την έκρηξη της τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας, επηρεάζοντας τα άτομα, τις οργανώσεις και τα έθνη. Μέσα από μια σημαντική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το Assumption College θα εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ατόμων που θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν και να ανταποκριθούν σε απειλές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Όταν σπουδάζετε στο Assumption College η εκπαίδευσή σας θα ξεπεράσει το βιβλίο - θα αποκτήσετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την πραγματική εμπειρία που χρειάζεστε γ ... [+]

Όταν σπουδάζετε στο Assumption College η εκπαίδευσή σας θα ξεπεράσει το βιβλίο - θα αποκτήσετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την πραγματική εμπειρία που χρειάζεστε για να πετύχετε και μια ισχυρή γειτονιά στις φιλελεύθερες τέχνες, τοποθετώντας σας μοναδικά ως έναν στρογγυλό υποψήφιο σε μια ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

Ένα δίπλωμα από το Assumption College θα σας προσφέρει ένα πλαίσιο για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας στον ιδιωτικό, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικό τομέα. Θα αναπτύξετε την επάρκεια σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες και θα μελετήσετε δεοντολογικά και κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές που θα σας προετοιμάσουν για ένα πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό πτυχίο σας για να μελετήσετε τους ιούς ή τα οικοσυστήματα, μπορείτε να αποκτήσετε εκτεταμένη εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και ... [+]

Πτυχίο βιολογίας στο Assumption College

Η βιολογία είναι η μελέτη της ζωής. Οι βιολόγοι διερευνούν τα μυστήρια της ζωής στο κυτταρικό, οργανικό και πληθυσμιακό επίπεδο.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό πτυχίο σας για να μελετήσετε τους ιούς ή τα οικοσυστήματα, μπορείτε να αποκτήσετε εκτεταμένη εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και ισχυρή υποστήριξη και εύκολη πρόσβαση στην σχολή της Θεολογίας Κοίμησης της Θεολογίας, οι οποίοι κάνουν τις έννοιες που βασίζονται στην τάξη ουσιαστικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της τεχνικής σας έρευνας δεξιότητες. Το state-of-the-art Testa Science Center που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη στο Worcester, MA παρέχει εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις σε φοιτητές που επιδιώκουν μια σημαντική βιολογία για να δοκιμάσουν τις σύνθετες και εξελιγμένες επιστημονικές θεωρίες που μαθαίνετε στην τάξη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Οι μεγαλύτερες μηχανικές στην Κοίμηση της Θεοτόκου (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασκούν το ανήλικο) λαμβάνουν ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που θέτει τα θεμέλια για ... [+]

Οι μεγαλύτερες μηχανικές στην Κοίμηση της Θεοτόκου (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασκούν το ανήλικο) λαμβάνουν ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που θέτει τα θεμέλια για μελλοντική επιτυχία. Οι σπουδαστές που επιλέγουν να είναι σημαντικοί μηχανικοί μπορούν να επιδιώξουν διπλό πτυχίο μέσω συμφωνιών εταιρικής σχέσης τόσο με το Πανεπιστήμιο Notre Dame όσο και με τη Σχολή Μηχανικών... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Το Πρόγραμμα Νευροεπιστημών μας συγκεντρώνει μια διεπιστημονική ομάδα καθηγητών που είναι παθιασμένοι με την καθοδήγηση προπτυχιακών φοιτητών σε αυτό το συναρπαστικό πεδί ... [+]

Νευροεπιστήμες στο Assumption College

Ο εγκέφαλος αναφέρεται συχνά ως το τελευταίο σύνορο επειδή, όπως δήλωσε ο Δρ. Neil deGrasse Tyson, «... ακριβώς πώς λειτουργεί ο [εγκέφαλος] παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια και φαίνεται ότι όσο περισσότερο ερευνάμε τα μυστικά του, εκπλήξεις που βρήκαμε ». Η νευροεπιστήμη προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια του νου, του εγκεφάλου και της λειτουργίας του νευρικού συστήματος χρησιμοποιώντας πολυεπιστημονικές προσεγγίσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών μπορεί να σας προετοιμάσει για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών. Η Κοίμηση της Θεοτόκου σας προσφέρει ευκαιρίες να σπουδάσετε μα ... [+]

Ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών μπορεί να σας προετοιμάσει για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών. Η Κοίμηση της Θεοτόκου σας προσφέρει ευκαιρίες να σπουδάσετε μαθηματικά ή την επιστήμη των υπολογιστών σε ένα διεγερτικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Θα σκεφτείτε λογικά και θα επιλύσετε προβλήματα, καθώς θα επικοινωνήσετε με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα - δεξιότητες που είναι σε μεγάλη ζήτηση στον σημερινό όλο και πιο τεχνολογικό κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
English (USA)
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Assumption College

Η χημεία μελετά τη δομή και τις θεμελιώδεις αρχές της ύλης. Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, οι σπουδαστές που δηλώνουν έναν κύριο Χημείας μαθαίνουν για την οργανική, ανόργανη, ... [+]

Πτυχίο Χημείας στο Assumption College

Η χημεία μελετά τη δομή και τις θεμελιώδεις αρχές της ύλης. Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, οι σπουδαστές που δηλώνουν έναν κύριο Χημείας μαθαίνουν για την οργανική, ανόργανη, φυσική, αναλυτική χημεία και βιοχημεία και κατανοούν τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Το Testa Science Center παρέχει εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις για να δοκιμάσουν τις σύνθετες και εξελιγμένες επιστημονικές θεωρίες που συζητάτε στην τάξη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες