Alfred University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Φωτίζοντας το δρόμο για τους μαθητές από το 1836

Είμαστε πάντα πρωτοπόροι. Η αδιάκοπη δέσμευσή μας στην ανεξάρτητη σκέψη, την ακαδημαϊκή ακαμψία, τη δημιουργικότητα και την κοινότητα μας έχει καταστήσει εκπαιδευτικό ηγέτη από το 1836.

Η Alfred University Μαγεία Alfred University

  • 97% ΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Σχεδόν ολόκληρο το φοιτητικό μας σώμα λαμβάνει κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας - κυρίως επιχορηγήσεις και υποτροφίες.

  • 98% Ποσοστό επιτυχίας

Μέσα σε ένα έτος από την αποφοίτησή τους, το 98% των σπουδαστών μας προσγειώνεται ή είναι εγγεγραμμένοι στο μεταπτυχιακό σχολείο.

  • 13: 1 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ / ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τα μικρά μεγέθη τάξεων σημαίνουν ατομική προσοχή - και περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Το Alfred Advantage

Στο Alfred University , δεν θα περάσετε όλο το χρόνο σας πίσω από ένα γραφείο. Το πρόγραμμα σπουδών μας σχεδιάζεται γύρω από τη βιωματική μάθηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε όσο το δυνατόν πιο πρακτική μάθηση. Ανάλογα με τον κύριο σας, θα βρείτε ευκαιρίες να βρίσκεστε στο χώρο, το στούντιο, το εργαστήριο, την τάξη ή να συμμετάσχετε σε προσομοιωμένα σενάρια που σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν εισέρχεστε στο εργατικό δυναμικό ή πηγαίνετε στο δημοτικό σχολείο. Θα μάθετε τις έννοιες και, στη συνέχεια, τις εφαρμόζετε ενεργά μέσω έργων, επιτόπιων επισκέψεων, επισκέψεων στο χώρο, πρακτικής άσκησης και αλληλεπιδράσεων με επαγγελματίες του χώρου.

Φροντίδα Κοινότητας

Η σχολή και το προσωπικό μας γίνονται σεβαστά όχι μόνο για τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά και επειδή ενδιαφέρονται για εσάς ως άτομο. Χρησιμεύουν ως αληθινά μέντορες, προσφέροντας εξατομικευμένη προσοχή μέσα από μικρά μεγέθη τάξεων, αναλογία σπουδαστών-καθηγητών 13: 1 και συνεργαζόμενες στενά μαζί σας ως σύμβουλοι. Παίρνουν το χρόνο να σας καλωσορίσουν στην κοινότητα της ΑΕ, να σας παρακολουθήσουν να μεγαλώσετε ως αρχηγός και μελετητής και να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με αποφοίτους και άλλους ειδικούς.

Παγκόσμια εμπειρία

Ο κόσμος είναι πραγματικά ένα μικρό μέρος, και στο Alfred University εκτιμούμε την ποικιλομορφία. Οι μαθητές μας φέρνουν πλούσιες εμπειρίες που καλύπτουν ηπείρους, χώρες και κράτη. Εκτιμούμε την ποικιλομορφία γιατί όχι μόνο σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο, σας βοηθά να καταλάβετε τον εαυτό σας και πώς ταιριάζετε στην παγκόσμια κοινωνία. Πάρτε μέρος σε πολλά πολυπολιτισμικά και διεθνή προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη και θα δείτε πόσο εύκολο είναι να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας

Οραμα

Alfred University θα είναι καινοτόμος ηγέτης στην παροχή ακαδημαϊκής αριστείας και διαρκούς εκπαιδευτικής αξίας, προετοιμάζοντας όλους τους μαθητές για επιτυχία στις σπουδές τους και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Αποστολή

Η αποστολή του Alfred University είναι να παρέχει άριστη ποιότητα και διαχρονική αξία μέσω του ακαδημαϊκού και συν-διδακτικού προγραμματισμού που είναι τόσο πνευματικά προκλητική όσο και πρακτικά σχετική. Είμαστε πολιτιστικά ποικίλοι και επικεντρωμένοι στους μαθητές και επιδιώκουμε να υπηρετούμε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο φοιτητικό πληθυσμό. Επιδιώκουμε τους μαθητές με την φιλοδοξία και την αφοσίωση να κάνουν καλά για τον εαυτό τους και για τις μεγαλύτερες κοινότητες τους. Έτσι, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συνήθειες ζωής που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν και να ζήσουν ζωή συνεχούς προσωπικής ανάπτυξης και υπηρεσίας σε άλλους. Αυτά τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη δέσμευση, από ολόκληρη την κοινότητα του Alfred University , στη διδασκαλία και την έρευνα, στην επιδίωξη της επιστημονικής και τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας και της ανθρωπιστικής μάθησης.

Αξίες

Στο Alfred University , εκτιμούμε:

  • Ένα μαθησιακό περιβάλλον που προάγει μια ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών, κριτική σκέψη, παγκόσμια συνειδητοποίηση, τεχνολογικό αλφαβητισμό, πνευματική ειλικρίνεια και συμμετοχή της κοινότητας.
  • Ένα περιβάλλον εργασίας που προάγει την ανοικτή επικοινωνία, την αναγνώριση των επιτευγμάτων και την ανάπτυξη του προσωπικού δυναμικού.
  • Η έρευνα και η υποτροφία που προωθούν τα σύνορα της γνώσης, συμβάλλουν στη μεταπτυχιακή και προπτυχιακή διδασκαλία και επιδεικνύουν τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της προσπάθειας.
  • Η πολυμορφία στους ανθρώπους και τους πολιτισμούς, οι ιδέες και η υποτροφία.
  • Μια πανεπιστημιούπολη που είναι ασφαλής, ελκυστική και προάγει την υγεία και την ευεξία.
  • Μια φροντίδα κοινότητα που σέβεται κάθε άτομο, ενθαρρύνει την πνευματική περιέργεια και την ανάπτυξη, προάγει και διαμορφώνει την καλή υπηκοότητα και ενθαρρύνει την φωτισμένη ηγεσία.

Αυτό λένε οι ειδικοί

Πηγαίνετε πέρα ​​από τα γυαλιστερά φυλλάδια και διαβάστε τι λένε οι εξωτερικοί εμπειρογνώμονες. Θα διαπιστώσετε ότι οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν: Alfred University είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς!

Το Best College Reviews κατέταξε το Alfred University στο "Τα 50 καλύτερα Μικρά Κολλέγια 2017-2018", επικαλούμενο "... με αποφοίτους που ερωτήθηκαν με ένα απίστευτο ποσοστό επιτυχίας σταδιοδρομίας 98 τοις εκατό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο Alfred είναι ένα κορυφαίο μικρό σχολείο."

Η AU έχει βαθμολογηθεί από την NYU, το SUNY ESF, το NC State, το Buff State, η SUNY Geneseo, η Auburn, η Loyola και ο Saint John Fisher στην αξιολόγηση Value of Institutions του Brookings Institution για περίπου 4.000 σχολεία σε εθνικό επίπεδο.

Alfred University Master of Fine Arts της κεραμικής τέχνης (# 1) και η γυάλινη / γλυπτική (# 9) του Alfred University είναι και πάλι κορυφαία στον κατάλογο των αντίστοιχων προγραμμάτων σπουδών, σύμφωνα με την US News

Το Forbes και η κριτική του Princeton περιλαμβάνουν το Alfred University στις λίστες των κορυφαίων σχολείων στη χώρα.

Ο Άλφρεντ κατατάσσεται στην κορυφή από το Niche 2018 Best Colleges σε κατηγορίες όπως "Καλύτερα Μικρά Κολλέγια στην Αμερική", "Κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αμερική" και "Καλύτερα κολέγια στην Αμερική".

Τα Alfred University Κέντρα αξίας αξιολόγησαν το Alfred University # 16 στο "Top 50 Pre-College Summer Programme" για το 2018, μεταξύ των Yale, UCLA, Georgetown και Virginia Tech, με βάση την ποιότητα, νέοι άνθρωποι.

Τοποθεσίες

Άλφρεδος

Alfred University

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
607-871-2111

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη