Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Φωτίζοντας το δρόμο για τους μαθητές από το 1836

Είμαστε πάντα πρωτοπόροι. Η αδιάκοπη δέσμευσή μας στην ανεξάρτητη σκέψη, την ακαδημαϊκή ακαμψία, τη δημιουργικότητα και την κοινότητα μας έχει καταστήσει εκπαιδευτικό ηγέτη από το 1836.

Η Alfred University Μαγεία Alfred University

  • 97% ΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Σχεδόν ολόκληρο το φοιτητικό μας σώμα λαμβάνει κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας - κυρίως επιχορηγήσεις και υποτροφίες.

  • 98% Ποσοστό επιτυχίας

Μέσα σε ένα έτος από την αποφοίτησή τους, το 98% των σπουδαστών μας προσγειώνεται ή είναι εγγεγραμμένοι στο μεταπτυχιακό σχολείο.

  • 13: 1 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ / ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τα μικρά μεγέθη τάξεων σημαίνουν ατομική προσοχή - και περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Το Alfred Advantage

Στο Alfred University , δεν θα περάσετε όλο το χρόνο σας πίσω από ένα γραφείο. Το πρόγραμμα σπουδών μας σχεδιάζεται γύρω από τη βιωματική μάθηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε όσο το δυνατόν πιο πρακτική μάθηση. Ανάλογα με τον κύριο σας, θα βρείτε ευκαιρίες να βρίσκεστε στο χώρο, το στούντιο, το εργαστήριο, την τάξη ή να συμμετάσχετε σε προσομοιωμένα σενάρια που σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν εισέρχεστε στο εργατικό δυναμικό ή πηγαίνετε στο δημοτικό σχολείο. Θα μάθετε τις έννοιες και, στη συνέχεια, τις εφαρμόζετε ενεργά μέσω έργων, επιτόπιων επισκέψεων, επισκέψεων στο χώρο, πρακτικής άσκησης και αλληλεπιδράσεων με επαγγελματίες του χώρου.

Φροντίδα Κοινότητας

Η σχολή και το προσωπικό μας γίνονται σεβαστά όχι μόνο για τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά και επειδή ενδιαφέρονται για εσάς ως άτομο. Χρησιμεύουν ως αληθινά μέντορες, προσφέροντας εξατομικευμένη προσοχή μέσα από μικρά μεγέθη τάξεων, αναλογία σπουδαστών-καθηγητών 13: 1 και συνεργαζόμενες στενά μαζί σας ως σύμβουλοι. Παίρνουν το χρόνο να σας καλωσορίσουν στην κοινότητα της ΑΕ, να σας παρακολουθήσουν να μεγαλώσετε ως αρχηγός και μελετητής και να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με αποφοίτους και άλλους ειδικούς.

Παγκόσμια εμπειρία

Ο κόσμος είναι πραγματικά ένα μικρό μέρος, και στο Alfred University εκτιμούμε την ποικιλομορφία. Οι μαθητές μας φέρνουν πλούσιες εμπειρίες που καλύπτουν ηπείρους, χώρες και κράτη. Εκτιμούμε την ποικιλομορφία γιατί όχι μόνο σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο, σας βοηθά να καταλάβετε τον εαυτό σας και πώς ταιριάζετε στην παγκόσμια κοινωνία. Πάρτε μέρος σε πολλά πολυπολιτισμικά και διεθνή προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη και θα δείτε πόσο εύκολο είναι να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας

Οραμα

Alfred University θα είναι καινοτόμος ηγέτης στην παροχή ακαδημαϊκής αριστείας και διαρκούς εκπαιδευτικής αξίας, προετοιμάζοντας όλους τους μαθητές για επιτυχία στις σπουδές τους και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Αποστολή

Η αποστολή του Alfred University είναι να παρέχει άριστη ποιότητα και διαχρονική αξία μέσω του ακαδημαϊκού και συν-διδακτικού προγραμματισμού που είναι τόσο πνευματικά προκλητική όσο και πρακτικά σχετική. Είμαστε πολιτιστικά ποικίλοι και επικεντρωμένοι στους μαθητές και επιδιώκουμε να υπηρετούμε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο φοιτητικό πληθυσμό. Επιδιώκουμε τους μαθητές με την φιλοδοξία και την αφοσίωση να κάνουν καλά για τον εαυτό τους και για τις μεγαλύτερες κοινότητες τους. Έτσι, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συνήθειες ζωής που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν και να ζήσουν ζωή συνεχούς προσωπικής ανάπτυξης και υπηρεσίας σε άλλους. Αυτά τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη δέσμευση, από ολόκληρη την κοινότητα του Alfred University , στη διδασκαλία και την έρευνα, στην επιδίωξη της επιστημονικής και τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας και της ανθρωπιστικής μάθησης.

Αξίες

Στο Alfred University , εκτιμούμε:

  • Ένα μαθησιακό περιβάλλον που προάγει μια ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών, κριτική σκέψη, παγκόσμια συνειδητοποίηση, τεχνολογικό αλφαβητισμό, πνευματική ειλικρίνεια και συμμετοχή της κοινότητας.
  • Ένα περιβάλλον εργασίας που προάγει την ανοικτή επικοινωνία, την αναγνώριση των επιτευγμάτων και την ανάπτυξη του προσωπικού δυναμικού.
  • Η έρευνα και η υποτροφία που προωθούν τα σύνορα της γνώσης, συμβάλλουν στη μεταπτυχιακή και προπτυχιακή διδασκαλία και επιδεικνύουν τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της προσπάθειας.
  • Η πολυμορφία στους ανθρώπους και τους πολιτισμούς, οι ιδέες και η υποτροφία.
  • Μια πανεπιστημιούπολη που είναι ασφαλής, ελκυστική και προάγει την υγεία και την ευεξία.
  • Μια φροντίδα κοινότητα που σέβεται κάθε άτομο, ενθαρρύνει την πνευματική περιέργεια και την ανάπτυξη, προάγει και διαμορφώνει την καλή υπηκοότητα και ενθαρρύνει την φωτισμένη ηγεσία.

Αυτό λένε οι ειδικοί

Πηγαίνετε πέρα ​​από τα γυαλιστερά φυλλάδια και διαβάστε τι λένε οι εξωτερικοί εμπειρογνώμονες. Θα διαπιστώσετε ότι οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν: Alfred University είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς!

Το Best College Reviews κατέταξε το Alfred University στο "Τα 50 καλύτερα Μικρά Κολλέγια 2017-2018", επικαλούμενο "... με αποφοίτους που ερωτήθηκαν με ένα απίστευτο ποσοστό επιτυχίας σταδιοδρομίας 98 τοις εκατό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο Alfred είναι ένα κορυφαίο μικρό σχολείο."

Η AU έχει βαθμολογηθεί από την NYU, το SUNY ESF, το NC State, το Buff State, η SUNY Geneseo, η Auburn, η Loyola και ο Saint John Fisher στην αξιολόγηση Value of Institutions του Brookings Institution για περίπου 4.000 σχολεία σε εθνικό επίπεδο.

Alfred University Master of Fine Arts της κεραμικής τέχνης (# 1) και η γυάλινη / γλυπτική (# 9) του Alfred University είναι και πάλι κορυφαία στον κατάλογο των αντίστοιχων προγραμμάτων σπουδών, σύμφωνα με την US News

Το Forbes και η κριτική του Princeton περιλαμβάνουν το Alfred University στις λίστες των κορυφαίων σχολείων στη χώρα.

Ο Άλφρεντ κατατάσσεται στην κορυφή από το Niche 2018 Best Colleges σε κατηγορίες όπως "Καλύτερα Μικρά Κολλέγια στην Αμερική", "Κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αμερική" και "Καλύτερα κολέγια στην Αμερική".

Τα Alfred University Κέντρα αξίας αξιολόγησαν το Alfred University # 16 στο "Top 50 Pre-College Summer Programme" για το 2018, μεταξύ των Yale, UCLA, Georgetown και Virginia Tech, με βάση την ποιότητα, νέοι άνθρωποι.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Alfred University

Η Σχολή Τεχνών και Σχεδιασμού προσφέρει ένα τετραετές, επαγγελματικό πτυχίο που οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Fine Arts (BFA). Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ενσ ... [+]

Σχετικά με

Η Σχολή Τεχνών και Σχεδιασμού προσφέρει ένα τετραετές, επαγγελματικό πτυχίο που οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Fine Arts (BFA). Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ενσωματώνει μια εξειδικευμένη προσέγγιση για κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών, αναγνωρίζεται για την καινοτομία του, δίνοντας έμφαση στο πειθαρχικό βάθος και στις διεπιστημονικές ευκαιρίες. Εδώ θα εργαστείτε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, θα έχετε στη διάθεσή σας μεμονωμένα στούντιο στο ανώτερο έτος και θα απολαύσετε τα οφέλη από την είσοδο ενός προγράμματος τέχνης με μερική κρατική χρηματοδότηση σε ένα ιδιωτικό πανεπιστημιακό περιβάλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Alfred University

Το Alfred University Λογιστικής Alfred University προετοιμάζει εσάς και τους συμμαθητές σας να γίνετε πιστοποιημένοι δημόσιοι λογιστές, ελεγκτές και σύμβουλοι, απολαμβάνο ... [+]

Σχετικά με

Το Alfred University Λογιστικής Alfred University προετοιμάζει εσάς και τους συμμαθητές σας να γίνετε πιστοποιημένοι δημόσιοι λογιστές, ελεγκτές και σύμβουλοι, απολαμβάνοντας δυναμικές ευκαιρίες απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να εφαρμόσετε αυτές τις αρχές σε άλλες μεγάλες εταιρείες και τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, η χρηματοδότηση και ο νόμος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Για μια εξαιρετικά περιζήτητη, αποκλειστική εκπαίδευση στην επιστήμη της γυάλινης μηχανικής, μην κοιτάζετε πέρα ​​από το Alfred University . Εδώ σας προσφέρουμε το μόνο π ... [+]

Σχετικά με

Για μια εξαιρετικά περιζήτητη, αποκλειστική εκπαίδευση στην επιστήμη της γυάλινης μηχανικής, μην κοιτάζετε πέρα ​​από το Alfred University . Εδώ σας προσφέρουμε το μόνο προπτυχιακό πρόγραμμα του είδους του στο έθνος, με μικρά μεγέθη τάξεων, πολλές ευκαιρίες για προπτυχιακές σπουδές και ένα εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων που εργάζεται στη βιομηχανία γυαλιού και κεραμικής. Επιπλέον, το Πρόγραμμα Επιστήμης Τεχνών Γυαλιού είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Το Alfred University στο αθλητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σας προσφέρει την ευκαιρία για συγκεντρωμένη μελέτη και πρακτικές εμπειρίες κλινικής εργασίας. Το πρόγραμμα βασίζε ... [+]

Σχετικά με

Το Alfred University στο αθλητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σας προσφέρει την ευκαιρία για συγκεντρωμένη μελέτη και πρακτικές εμπειρίες κλινικής εργασίας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα στέρεο υπόβαθρο στον συμμαχικό τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με μεγάλη έμφαση σε επαγγελματικούς τομείς όπως η πρόληψη τραυματισμών και ασθενειών και η κλινική αξιολόγηση και διάγνωση. Ο δείκτης φοιτητών / φοιτητών μας είναι χαμηλός και η σχολή μας περιλαμβάνει έναν γιατρό ειδικευμένο στην αθλητική ιατρική. Ένα ενσωματωμένο ανήλικος στην άσκηση επιστήμη είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Μήπως μια σταδιοδρομία στην ψηφιακή ηλεκτρονική και την τεχνολογία των υλικών ή της μηχανικής σας ενδιαφέρει; Ανατρέξτε στο πρόγραμμα ABET Accredited Materials Science an ... [+]

Σχετικά με

Μήπως μια σταδιοδρομία στην ψηφιακή ηλεκτρονική και την τεχνολογία των υλικών ή της μηχανικής σας ενδιαφέρει; Ανατρέξτε στο πρόγραμμα ABET Accredited Materials Science and Engineering στο Alfred University . Αυτό το προκλητικό πρόγραμμα θα παρέχει έκθεση στις έννοιες που σχετίζονται με τις πολλαπλές υλικές και σύνθετες τεχνολογίες, καθώς και αλληλεπιδράσεις σύνθετου υλικού με ζωντανά βιολογικά συστήματα για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την εστίαση της επιστήμης των βιοϊατρικών υλικών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Γίνετε εμπειρογνώμονας σε μια βιομηχανία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία χρησιμοποιεί την ενέργεια με τον κύριο φορέα της ανανεώσιμης ενέργειας. Ένα από τα ... [+]

Σχετικά με

Γίνετε εμπειρογνώμονας σε μια βιομηχανία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία χρησιμοποιεί την ενέργεια με τον κύριο φορέα της ανανεώσιμης ενέργειας. Ένα από τα λίγα αληθινά προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που εδρεύουν σε ένα ισχυρό μηχανολογικό ίδρυμα, το πρόγραμμα αυτό σας προσφέρει τα εργαλεία, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για την επόμενη αποφοίτησή σας για να εισέλθετε στην αυξανόμενη αγορά εργασίας ανανεώσιμης ενέργειας με αμέτρητες ευκαιρίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Αν το πάθος σας είναι να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα με το να τα ξεχωρίσετε και να τα βάζετε με επιτυχία, η Μηχανολογία του μεγαλύτερου Alfred University είναι πολ ... [+]

Σχετικά με

Αν το πάθος σας είναι να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα με το να τα ξεχωρίσετε και να τα βάζετε με επιτυχία, η Μηχανολογία του μεγαλύτερου Alfred University είναι πολύ κατάλληλη για εσάς. Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την ABET και αποτελεί ιδανική εκπαίδευση για φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία, να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση ή για διάφορες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, την αεροδιαστημική, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις χημικές και κυβερνητικές υπηρεσίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Alfred University

Το πρόγραμμα Biology του Alfred University παρέχει στους φοιτητές μια ποικιλόμορφη και διαδραστική εκπαίδευση σε ένα μη παραδοσιακό, πρακτικό περιβάλλον. Εδώ, θα κάνετε τ ... [+]

Σχετικά με

Το Alfred University Λογιστικής Alfred University προετοιμάζει εσάς και τους συμμαθητές σας να γίνετε πιστοποιημένοι δημόσιοι λογιστές, ελεγκτές και σύμβουλοι, απολαμβάνοντας δυναμικές ευκαιρίες απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να εφαρμόσετε αυτές τις αρχές σε άλλες μεγάλες εταιρείες και τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, η χρηματοδότηση και ο νόμος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Ο αυξανόμενος πληθυσμός, οι τεχνολογικές απαιτήσεις και η συνεχιζόμενη αναζήτηση υψηλότερου επιπέδου ζωής επιβάλλουν αυξανόμενες απαιτήσεις σε πεπερασμένους παγκόσμιους π ... [+]

Σχετικά με

Ο αυξανόμενος πληθυσμός, οι τεχνολογικές απαιτήσεις και η συνεχιζόμενη αναζήτηση υψηλότερου επιπέδου ζωής επιβάλλουν αυξανόμενες απαιτήσεις σε πεπερασμένους παγκόσμιους πόρους. Ως σπουδαστής περιβαλλοντικών σπουδών, θα μελετήσετε τις επιδράσεις αυτών των πιέσεων στη Γη και τους κατοίκους της στην τάξη, το πεδίο και τα εργαστήρια.

Ανεξάρτητα Έργα Έρευνας

Όλες οι μεγάλες μας εταιρείες ασχολούνται με ανεξάρτητες προπτυχιακές ερευνητικές εργασίες στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικών Μελετών. Τα θέματα αυτών των προγραμμάτων ποικίλλουν σημαντικά, ανάλογα με τα συμφέροντα των μαθητών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι μαθητές μαθαίνουν με "να κάνουν" και να ενσωματώνουν πρακτική, διαδραστική μάθηση σε όλα σχεδόν τα μαθήματα μας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alfred University

Το πρόγραμμα Χημείας μας έχει σχεδιαστεί για να προωθεί και να υποστηρίζει την πνευματική σας περιέργεια τώρα και καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας, να αναπτύσσε ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα Χημείας μας έχει σχεδιαστεί για να προωθεί και να υποστηρίζει την πνευματική σας περιέργεια τώρα και καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας, να αναπτύσσει την ικανότητα αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων και την αποτελεσματική επικοινωνία των αποχρώσεων της χημείας με όλα τα ακροατήρια. Οι απόφοιτοι μας εισέρχονται στο χώρο εργασίας με μια σαφή κατανόηση του τόπου της χημείας μέσα στη φυσική επιστήμη και την κατανόηση της σχέσης μεταξύ της φυσικής επιστήμης, του περιβάλλοντος και του υπόλοιπου ανθρώπινου πολιτισμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Alfred
Σεπτέμβριος 2019
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά