Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γρήγορα γεγονότα για Adelphi University

Οι αριθμοί μας λένε μια συναρπαστική ιστορία των μαθητών μας και την επιτυχία τους.

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 • Μέσος όρος κατηγορίας υποβαθμισμένων μαθημάτων: 20.8
 • Αναλογία φοιτητών προς τη σχολή: 10: 1
 • 5.266 Προπτυχιακοί φοιτητές
 • 43 Εκπροσωπούμενα κράτη (συμπεριλαμβανομένων των εδαφών των ΗΠΑ)
 • 57 εκπροσωπούμενες χώρες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Μέση GPA για το Γυμνάσιο: 3.5
 • 1155: Μέση βαθμολογία SAT (Συνδυασμένη ανάγνωση και γραφή με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία)
 • 50 Προγράμματα Μελέτης (Προπτυχιακό)
 • $ 37.170 Δίδακτρα και Τέλη
 • 73% των αιτηθέντων αιτούντων
 • Το 94,9% των πρωτοετών σπουδαστών λαμβάνει οικονομική ενίσχυση
 • $ 14.360 Δωμάτιο και συμβούλιο (ετήσιο κόστος πρότυπου τέλους διπλής διαμονής) Πρόγραμμα γευμάτων (ετήσιο κόστος του σχεδίου χρυσού)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 • 23 Κατηγορία ΙΙ Αθλητισμός
 • 4 Κύπελλο Προέδρων Βορειοανατολικά-10
 • 81 πρωταθλήματα διάσκεψης βορειοανατολικά-10
 • 213 εμφανίσεις τουρνουά NCAA
 • 16 εθνικά πρωταθλήματα

Βραβεία και Αναγνώριση για Adelphi University

Ο Adelphi είναι περήφανος που αναγνωρίζεται από κορυφαίους οργανισμούς.

Adelphi University έχει αναγνωριστεί και αναφερθεί σε εθνικό επίπεδο από διάφορους αξιόλογους οργανισμούς και δημοσιεύσεις όπως το The Princeton Review, το US News and World Report, το Fiske Guide to Colleges και το Forbes ως κορυφαία επιλογή για ποιοτική εκπαίδευση. Σε μια εποχή όπου η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι υπό έντονο έλεγχο για να αποδείξει τη συνάφεια και την αξία της, είμαστε υπερήφανοι που γνωρίζουμε ότι άλλοι άνθρωποι λαμβάνουν γνώση των σπουδαίων πραγμάτων που συμβαίνουν στο Adelphi.

ΗΠΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ News

Η US News έχει επίσης ονομάσει τον Adelphi στη λίστα των καλύτερων Μεταπτυχιακών Σπουδών για τα προγράμματά μας σε Νοσηλευτική, Παθολογία Γλωσσών Ομιλίας, Κλινική Ψυχολογία, Ακουστική και Κοινωνική Εργασία. έχουμε επίσης κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα κολέγια για τους βετεράνους.

PRINCETON REVIEW

Το Princeton Review κατέταξε Adelphi University μεταξύ των Καλύτερων Adelphi University του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και τον κατάλογο των Green Colleges για εξαιρετικές δεσμεύσεις για βιωσιμότητα με βάση ακαδημαϊκές προσφορές και προετοιμασία σταδιοδρομίας για φοιτητές, πολιτικές πανεπιστημιουπόλεων, πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.

ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ

Ο Adelphi έχει αναγνωριστεί από τον Fiske Guide to Colleges ως ένα από τα "καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα" θεσμικά όργανα του έθνους και για 11 συνεχόμενα χρόνια έχει συμπεριληφθεί σε ένα επιλεγμένο αριθμό Best Buys στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μόνο 25 ιδιωτικά ιδρύματα στη χώρα λαμβάνουν αυτή τη διάκριση κάθε χρόνο. Το Accolades όπως αυτό προσφέρει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο τα σχολεία πληρώνουν τα δίδακτρα στο θέμα της επιστροφής των επενδύσεων.

ΚΛΑΔΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ

Ο Adelphi αναγνωρίστηκε και πάλι από τον Οργανισμό Διακρίσεων για την αριστεία μας σε τέσσερις τομείς: Δέσμευση, Διδασκαλία, Κοινωνία και Αποτελέσματα. Η αξιολόγησή τους περιλαμβάνει παράγοντες όπως ο σεβασμός των επαγγελματιών της εκπαίδευσης, η έμφαση που δίδεται στη διδασκαλία των προπτυχιακών φοιτητών, η παροχή μιας ευρείας ποικιλίας ευκαιριών βιωματικής μάθησης, η προώθηση μιας δραστήριας πανεπιστημιακής ζωής και η προσφορά προπτυχιακής εκπαίδευσης που εκτιμάται ιδιαίτερα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τους εργοδότες.

ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΛΠ

Η USA TODAY College ταξινομεί το Adelphi ως ένα κορυφαίο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της κοινωνικής εργασίας. Ο Adelphi κατέλαβε την έβδομη θέση στο έθνος από 513 διαπιστευμένους πτυχιούχους σε προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας, μια εξαιρετική κατάταξη για ένα σχολείο περίπου το ένα δέκατο του μεγέθους των περισσότερων από τα υπόλοιπα εννέα κορυφαία. Αυτός ο κατάλογος βασίστηκε στα αποτελέσματα των σπουδαστών και στην ικανότητα εύρεσης εργασίας. Με BSW, MSW, Ph.D. και προγράμματα πιστοποίησης, η Σχολή Κοινωνικής Εργασίας εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να βελτιώσουν τη ζωή και να υποστηρίξουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την ηθική κοινωνική πρακτική.

FORBES

Ως ένας από τους κορυφαίους κολέγια της Αμερικής του περιοδικού Forbes, ο Adelphi έχει εγκριθεί για το τι οι μαθητές του ξεφεύγουν από την εκπαίδευσή τους, σε αντίθεση με ό, τι τους παίρνει στο σχολείο. Η Forbes προβάλλει τα κολέγια και τα πανεπιστήμια που αποφέρουν την καλύτερη απόδοση των δολλαρίων επενδύσεων στην εκπαίδευση: χαμηλό χρέος σπουδαστών, αποφοίτηση στο χρόνο, ακαδημαϊκοί της ποιότητας, υψηλό δυναμικό κερδών και επιτυχία σταδιοδρομίας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΛΠΟΥ

Adelphi University έχει αναγνωριστεί μεταξύ των 50 καλύτερων φιλικών συλλόγων και πανεπιστημίων της College Choice το 2017 για το ότι έδειξε «συνεπή αξία και προτεραιότητα για την κάλυψη των φυσικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών αναγκών των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες».

Η Νέα Υόρκη της CRAIN

Η Crain's New York Business χαιρέτησε την Σχολή Επιχειρήσεων Robert B. Willumstad ως ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα MBA στη Νέα Υόρκη με βάση την εγγραφή.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το περιοδικό Money έχει ονομάσει Adelphi University στον κατάλογο των καλύτερων κολέγια για την αριστεία της ποιότητας της εκπαίδευσης, της οικονομικής προσιτότητας και των απολαβών αποφοίτων. Ως μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι οικογένειες, Adelphi University παρέχει στους φοιτητές μια παγκόσμια μαθησιακή εμπειρία που τους προετοιμάζει για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία μέσω καινοτόμου προγραμματισμού, αφιερωμένης διδασκαλίας, ολοκληρωμένης υποστήριξης και υπηρεσιών και ποικίλων ευκαιριών μάθησης. Οι σπουδαστές Adelphi αποφοιτούν με τα εργαλεία για να ανταγωνίζονται και να υπερέχουν στους επιλεγμένους τομείς τους και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των αναγκών των κοινοτήτων τους. Οι διαρκείς σχέσεις δημιουργούνται και διατηρούνται στο Πανεπιστήμιο μέσω πολλών διαφορετικών μορφών. Το δίκτυο αποφοίτων Adelphi είναι πάνω από 100.000 ισχυρό.

BETHPAGE BEST OF LONG ΝΗΣΙ

Κάθε χρόνο, το Long Island Press ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους για τα καλύτερα βραβεία του Long Island. Το 2017, οι Long Islanders ψήφισαν τον Adelphi όχι. 1 σε επτά κατηγορίες: Καλύτερο Κολλέγιο ή Πανεπιστήμιο - μπροστά από 19 άλλα κολέγια - Καλύτερος δημόσιος κήπος, Καλύτερος χώρος συναυλιών, Καλύτερο τοπικό ζωντανό θέατρο, Καλί Τσαν για τον καλύτερο δημοσιογράφο και Δομινίκ Σκάλα για τον καλύτερο αθλητικό προπονητή κολλεγίων. Και ο πρόεδρός μας, Christine M. Riordan, Ph.D., ονομάστηκε Πρόεδρος του Καλύτερου Κολεγίου.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Adelphi University Σχολή Ψυχολογίας Gordon F. Derner του Adelphi University κατέχει την τέταρτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των σχολείων ψυχολογίας και ψυχανάλυσης από το CWUR. Στο ετήσιο κατάταξη περιλήφθηκαν περισσότερα από 26.000 ιδρύματα χορήγησης πτυχίου.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ

Ως Στρατιωτικό Φιλικό Σχολείο®, ο Adelphi κατατάσσεται στο 20% των κολεγίων, πανεπιστημίων και εμπορικών σχολείων στη χώρα που κάνουν τα περισσότερα για να αγκαλιάσουν μέλη στρατιωτικών υπηρεσιών, βετεράνους και σύζυγους ως φοιτητές και να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους στην πανεπιστημιούπολη. Ο κατάλογος αναγνωρίζει μόνο το κορυφαίο 15 τοις εκατό των σχολών, των πανεπιστημίων και των εμπορικών σχολείων που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος για να αγκαλιάσουν τους βετεράνους της Αμερικής ως φοιτητές.

Το Υπουργείο Υποθέσεων των Βετεράνων των ΗΠΑ έχει ονομάσει το Adelphi ως σχολείο του προγράμματος Yellow Label Ribbon Education Enhancement. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικευμένοι βετεράνοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Adelphi με μικρό ή μηδενικό κόστος.

ΙΔΡΥΜΑ CARNEGIE

Ως αποδέκτης της ταξινόμησης της κοινοτικής δέσμευσης Carnegie του 2010, Adelphi University έχει ονομαστεί στον πρόσφατα κυκλοφορούντα κατάλογο των τιμηθέντων τιμημάτων του 2015. Απονεμηθεί από το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας, αυτή η ανακοίνωση εδραιώνει τη δέσμευση της Adelphi στην ευρύτερη κοινότητα της για την αμοιβαία επωφελής ανταλλαγή γνώσεων και πόρων σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αμοιβαιότητας.

Το Adelphi είναι ένα από τα 361 ιδρύματα που κατέχουν τώρα την ταξινόμηση της κοινοτικής δέσμευσης, αναγνωρίζοντας τη δέσμευση και την συμβολή του Πανεπιστημίου σε σημαντικές κοινοτικές ατζέντες. Το Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα 24 ιδρύματα που επιλέγονται από τη Νέα Υόρκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΟΥ-10

Το αθλητικό πρόγραμμα του Adelphi τιμήθηκε και πάλι με το Κύπελλο Προέδρων των Βορειοανατολικών 10 το 2017. Το Κύπελλο των Προέδρων απονέμεται στο θεσμικό όργανο που συγκεντρώνει τα πιο σωρευτικά σημεία, με βάση τα τελειώματα στις κανονικές σεζόν, από όλα τα ανταγωνιστικά του προγράμματα σε πρωταθλήματα πρωταθλήματος. Ο Adelphi εντάχθηκε στα βορειοανατολικά του 2009 το 2009.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΟΝΟΙ ΡΟΛ

Για πέμπτο διαδοχικό έτος, ο Adelphi έχει ονομαστεί στο Honor Roll της Υπηρεσίας Ανώτερης Εκπαίδευσης του Προέδρου. Πρόκειται για ένα εθνικό βραβείο αναγνωρισμένο σε σχολεία και πανεπιστήμια που έχουν δείξει άριστα την ανάπτυξη και την εφαρμογή αποτελεσματικών κοινοτικών προγραμμάτων εμπλοκής και κοινοτικής υπηρεσίας στα ιδρύματά τους. Και πάλι φέτος, ο Adelphi τιμήθηκε επιπλέον με το βραβείο "With Distinction", κατάταξη που προορίζεται για "αιρετά ιδρύματα ανώτατης βαθμίδας" στις κατηγορίες Γενικής Κοινοτικής Υπηρεσίας και Εκπαίδευσης.

PAYSCALE.COM

Το Payscale.com απαριθμεί τον Adelphi ως ηγέτη μεταξύ των εθνικών πανεπιστημίων όσον αφορά τον πολύ σημαντικό παράγοντα απόδοσης επένδυσης (ROI). Αναφέρει λεπτομερώς τα αποτελέσματα των μαθητών, αναλύοντας το μέσο μισθό των φοιτητών και των μεταπτυχιακών φοιτητών και των οποίων οι εργοδότες προσλαμβάνουν πτυχιούχους σε γεωγραφικές τοποθεσίες. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν επίσης από την AffordableCollegesOnline.org, η οποία εντόπισε τον Adelphi ως ένα από τα 84 κολέγια στη Νέα Υόρκη, όπου οι βαθμοί αποπληρώθηκαν και οι σπουδαστές κέρδισαν περισσότερο από τη διάρκεια ζωής τους από ό, τι άλλα ιδρύματα. Η ετήσια έκθεση επιστροφής δαπανών επένδυσης (ROI) του Payscale βρίσκει τον Adelphi με το υψηλότερο ετήσιο ποσοστό ROI - όταν η οικονομική βοήθεια υπολογίζεται σε οποιοδήποτε κολέγιο στο Long Island. Οι απόφοιτοι της Adelphi έχουν ετήσια απόδοση επένδυσης 10,6% και κερδίζουν 30ετή καθαρή απόδοση ύψους 545.000 δολαρίων.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Adelphi University Σχολή Επιχειρήσεων Robert B. Willumstad του Adelphi University , κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα κορυφαία 25 προγράμματα MBA Top Management Degrees στη Νέα Υόρκη για το 2017 και κατατάσσεται στα κορυφαία 25 προπτυχιακά σχολεία επιχειρήσεων της Νέας Υόρκης το 2017. Το MBA του Adelphi αναγνωρίζεται για το "συνδυασμό της εκπαιδευτικής αριστείας και της οικονομικής προσιτότητας", ενώ το πρόγραμμα υποβάθμισής της αναφέρεται για τις διαπιστεύσεις της AACSB International και της Επιτροπής των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση, καθώς και της κατάταξής της από την US News

Η ΠΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Ακαδημία Εκπαίδευσης έχει σημειώσει ότι ο Adelphi είναι ένας "κορυφαίος 25 κερδισμένος στα ποσοστά αποφοίτησης σπουδαστών από ισπανόφωνους σπουδαστές μεταξύ ιδιωτικών ιδρυμάτων". Η έκθεση με τίτλο "Αύξηση του επιπέδου σπουδών με τη βελτίωση των ποσοστών αποφοίτησης και το κλείσιμο κενών για τους Ισπανόφωνους σπουδαστές" - υπογράμμισε ότι ο Adelphi έχει σημειώσει ισχυρά κέρδη στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τους φοιτητές Latino.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Το 2003, η Επιτροπή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων των Υπουργείων Δημόσιας Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε την Adelphi ως μη κυβερνητική οργάνωση ως αναγνώριση της δέσμευσης του Πανεπιστημίου να φέρει την παγκόσμια συνείδηση ​​των διεθνών θεμάτων και των Ηνωμένων Εθνών στην πανεπιστημιακή κοινότητα και το κοινό."

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NYCDOE

Ο Adelphi συνδέεται με ένα άλλο περιφερειακό σχολείο για το υψηλότερο ποσοστό των εκπαιδευτικών - 12 τοις εκατό - που θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό στη βελτίωση των σπουδαστών σε τυποποιημένα μαθηματικά και αγγλικά τεστ μεταξύ της τέταρτης και της όγδοης τάξης στις Εκθέσεις Προγράμματος Εκπαίδευσης Δασκάλων από το Υπουργείο Παιδείας της Νέας Υόρκης. Η αναγνώριση αυτή γράφτηκε στο The Wall Street Journal και στην ιστοσελίδα του Politico.

MAGAZINE MYMAJORS

Ο Adelphi παρουσιάστηκε στο περιοδικό MyMajors ως ένα από τα 20 κορυφαία σχολεία με τις μεγαλύτερες μεγάλες εταιρείες. Οι πιθανοί μαθητές λαμβάνουν το κουίζ MyMajors και αντιστοιχούν στα σχολεία από τη βάση δεδομένων τους με 7.200 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Η Αναθεώρηση Ακοής ονόμασε Adelphi University και τους συνεργάτες του στην Κοινοπραξία του Long Island Doctor of Audiology (Au.D.) με τον καλύτερο του κατάλογο για τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης.

SIERRA CLUB

Η κύρια σχολή του City Garden του Adelphi είναι ένα εγγεγραμμένο αρτóτορα, μέρος του γιατί η λέσχη της Sierra ονόμασε το πανεπιστήμιο ως "Cool School".

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το Κολλέγιο Επαγγελματικών και Συνεχιζόμενων Σπουδών του Adelphi (πρώην Πανεπιστημιακό Κολλέγιο) είναι μέλος του Συνασπισμού Συνασπισμών Θεσμικών Σπουδών Ενηλίκων και Βιώσιμης Μάθησης (CAF). Το Κολλέγιο Επαγγελματικών και Συνεχιζόμενων Σπουδών είναι μόνο ένα από τα τρία θεσμικά όργανα της ALFI στο κράτος της Νέας Υόρκης.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ο Οδηγός Προγράμματος Adelphi University Έκτακτης Ανάγκης κατέταξε Adelphi University # 10 ως κορυφαίο κολέγιο για τα πτυχία του διαδικτύου για τη διαχείριση επειγόντων περιστατικών.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Βραβείο Γυναικών έχει συμπεριλάβει Adelphi University ως ένα από τα 300 κορυφαία κολέγια γυναικών βάσει κριτηρίων που περιλαμβάνουν την ασφάλεια της πανεπιστημιούπολης, τη φήμη, το λόγο φοιτητών / καθηγητών, το βάθος εκπαίδευσης και τα τετραετή ποσοστά αποφοίτησης.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Adelphi University έχει ονομαστεί στη λίστα των 50 κορυφαίων σχολών στις ΗΠΑ για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών μέσω της αναθεώρησης της σταδιοδρομίας σε κινούμενα σχέδια.

BEST UNIVERSITY ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το ClickitTicket ονόμασε το Adelphi PAC από τα 35 κέντρα Best Performing Arts της χώρας, αναφέροντας την εξαιρετική τεχνολογία και τη δημιουργικότητά του.

TOP 50 ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Adelphi University έχει ονομαστεί στον κατάλογο των Top 50 Online Μάστερ του έθνους στα Αθλητικά Προγράμματα Διαχείρισης 2018 από τον διαδικτυακό οδηγό επιχειρηματικής εκπαίδευσης και καριέρας Top Management Degrees.

Ανταποκρινόμενη στις εξαιρετικές διακρίσεις που απονέμονται στο σχολείο, η Adelphi είναι υπερήφανη που στέκεται στη φήμη της για την αριστεία στον ακαδημαϊκό κόσμο, τη βιωματική μάθηση του αθλητισμού και την απόδοση των επενδύσεων. Το Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να αμφισβητεί τον εαυτό του για να προσφέρει τις εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης και υπηρεσίας που επιτρέπουν στους σπουδαστές και την κοινότητά μας να μεγαλώσει.

Το Teacher.org, το Αύγουστο του 2016, τα καλύτερα κολέγια για το Master in Education κατέταξε Adelphi University No.13 στη λίστα τους από τα 352 προκριματικά σχολεία.

Το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας επιλεγμένων 115 κολέγια και πανεπιστήμια των Η.Π.Α. Adelphi University ήταν παραλήπτης.

Στις αμερικανικές ειδήσεις

Η Forbes ταξινόμησε Adelphi University No. 381 στον κατάλογο κορυφαίων πανεπιστημίων της Αμερικής.

Adelphi University με μια ματιά

Ένα σύγχρονο μητροπολιτικό πανεπιστήμιο με εξατομικευμένη προσέγγιση στην ανώτερη μάθηση.

Adelphi University είναι ένα εξαιρετικά βραβευμένο Adelphi University Διδακτορικής Έρευνας σε εθνικό επίπεδο, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών και επαγγελματική κατάρτιση με ιδιαίτερη δύναμη στις βασικές τέσσερις Τεχνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, STEM και Κοινωνικές Επιστήμες, Επαγγέλματα Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης και Υγεία και ευεξίας. Ο Adelphi είναι αφιερωμένος στη μετατροπή της ζωής των μαθητών μέσω μικρών τάξεων, στην πρακτική μάθηση και σε καινοτόμους τρόπους υποστήριξης της επιτυχίας των σπουδαστών.

Ιδρύθηκε στο Μπρούκλιν το 1896, το Adelphi είναι το παλαιότερο ιδιωτικό πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο της Long Island. Σήμερα η Adelphi εξυπηρετεί σχεδόν 8.000 φοιτητές στην όμορφη κύρια πανεπιστημιούπολη της Garden City της Νέας Υόρκης, μόλις 23 μίλια από τις ευκαιρίες πολιτιστικής και πρακτικής άσκησης της Νέας Υόρκης, καθώς και σε δυναμικούς κόμβους μάθησης στο Μανχάταν, στην κοιλάδα του Hudson και στο Suffolk County.

Περισσότεροι από 100.000 απόφοιτοι του Adelphi έχουν αποκτήσει τις δεξιότητες για να ευδοκιμήσουν επαγγελματικά ως ενεργό, φροντίδα των πολιτών, καθιστώντας το σήμα τους στο Πανεπιστήμιο, τις κοινότητές τους και τον κόσμο.

Ιστορία του Adelphi University

Δείτε πώς ο Adelphi μετατράπηκε σε ισχυρό θεσμό.

Adelphi University ρίζες του Adelphi University φτάνουν το 1863 και η ίδρυση της ακαδημίας Adelphi, μιας ιδιωτικής προπαρασκευαστικής σχολής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Η Ακαδημία ιδρύθηκε το 1869 και το Διοικητικό της Συμβούλιο κατηγορήθηκε για την ίδρυση ενός ιδρύματος πρώτης τάξης για την ευρύτερη και πληρέστερη εκπαίδευση και για να κάνει τα πλεονεκτήματά του όσο το δυνατόν πιο προσιτά στους μεγαλύτερους αριθμούς του πληθυσμού μας. Το σχολείο απέκτησε γρήγορα τη φήμη του για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών του, ιδιαίτερα στη φυσική κουλτούρα και την παιδική εκπαίδευση.

Ο διορισμός του Charles H. Levermore, Ph.D., ως επικεφαλής της Ακαδημίας το 1893, ήταν μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Adelphi. Συνειδητοποιώντας ότι η πόλη του Μπρούκλιν ήταν χωρίς ένα φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης, ο Levermore εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ιδρύσει το κολέγιο Adelphi. Μέσω των προσπαθειών του Timothy Woodruff, πρώην κυβερνήτη υποδιοικητή του κράτους της Νέας Υόρκης και μελλοντικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Adelphi, Adelphi College, με 57 μαθητές και 16 εκπαιδευτές, χορηγήθηκε ένας χάρτης - ένας από τους πρώτους ναύλους που χορηγήθηκαν σε ένα coeducational college από Διοικητικό Συμβούλιο των Κρατών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης - στις 24 Ιουνίου 1896. Από τότε, τα πτυχία που εκδόθηκαν φέρουν τις σφραγίδες του κολλεγίου Adelphi και του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και υπογράφηκαν από τους αξιωματικούς του Κολλεγίου και από τον καγκελάριο και ο γραμματέας του Πανεπιστημίου. Για τα επόμενα 25 χρόνια, η Ακαδημία παρέμεινε άθικτη αλλά ξεχωριστή από την Ακαδημία.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 100 ετών ο Adelphi μεγάλωσε και άλλαξε σημαντικά. Το 1929, Adelphi University έγινε το πρώτο ιδιωτικό, coeducational ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Long Island. Από τότε, περισσότεροι από 100.000 φοιτητές έχουν περάσει από τις πόρτες μας, αφήνοντας το σημάδι τους στο Πανεπιστήμιο και στον κόσμο πέρα.

Σήμερα, ο Adelphi αναπτύσσεται. Τα κολέγια και τα σχολεία μας περιλαμβάνουν το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών. η Σχολή Ψυχολογίας του Gordon F. Derner. το κολλέγιο Honors; η Σχολή Επιχειρήσεων του Robert B. Willumstad. η σχολή εκπαίδευσης Ruth S. Ammon · η Σχολή Νοσηλευτικής. η Σχολή Κοινωνικής Εργασίας · και το Κολλέγιο Επαγγελματικών και Συνεχιζόμενων Σπουδών. Έχουμε αναζωογονήσει την ακαδημαϊκή μας κοινότητα και επενδύσαμε στο μέλλον μας. Η σχολή μας διευθύνει το δρόμο για να εξασφαλίσει ότι οι σπουδαστές μας θα λάβουν την καλύτερη εκπαίδευση στην περιοχή και ότι ο Adelphi εξακολουθεί να αποτελεί ζωτικό πόρο για τις τοπικές κοινωνίες μας. Καθώς μετατρέπουμε το στρατηγικό μας σχέδιο σε ένα όραμα για το μέλλον μας, η κοινότητα της πανεπιστημιούπολης συναντήθηκε για να επιτύχει αμοιβαίους στόχους με επίκεντρο την υποτροφία και τα επιτεύγματα των σπουδαστών.

Ενώ τα πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα έχουν εξαλείψει τη σχολή, ο Adelphi έχει προσλάβει περισσότερους από 280 νέους καθηγητές από το 2001. Τρέχουσα πλήρης και μερική απασχόληση σχολή 956, με αναλογία φοιτητών / καθηγητών 10: 1. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι μελετητές μας έχουν τους πόρους που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων τους, έχουμε επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε υποδομές. Έχουμε ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις μας. αναβάθμισε την τεχνολογία μας και δημιούργησε έξυπνες τάξεις. βελτιώθηκαν δραματικά οι βιβλιοθήκες μας - τόσο εγκαταστάσεις όσο και συλλογές. και να επενδύσει σε νέο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας για δύο νέα εργαστήρια φυσικής, ένα μικροσκόπιο ατομικής σάρωσης και μια μηχανή πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού για το πρόγραμμα χημείας, νέα πιάνα από την Steinway

Οι μελετητές σε όλο το Πανεπιστήμιο συμβάλλουν σημαντικά στους κλάδους τους. Τα τελευταία χρόνια, τα μέλη των διδασκόντων Adelphi αναγνωρίστηκαν ως Fulbright και Hartford Scholars και έλαβαν χρηματοδότηση από το National Endowment for Humanities, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών. Η Σχολή Κοινωνικών Εργασιών είναι διαπιστευμένη για το μέγιστο χρόνο που χορηγεί ο οργανισμός διαπίστευσης. Στην πραγματικότητα, η Σχολή Κοινωνικών Εργασιών επαναπροσδιορίστηκε χωρίς προτάσεις βελτίωσης από το Συμβούλιο για την αξιολόγηση της αξιολόγησης των χώρων κοινωνικής εργασίας και το έγγραφο αυτοδιδασκαλίας της Σχολής εντυπωσίασε έτσι το συμβούλιο ότι χρησιμοποιείται τώρα ως πρότυπο σε εκπαιδευτικές συνεδρίες επαναδραστηριοποίησης για άλλα προγράμματα.

Σήμερα, σχεδόν 8.000 μαθητές ευδοκιμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, στα προγράμματά μας, στα αθλητικά μας μαθήματα στην κύρια πανεπιστημιούπολη Garden City και στα κέντρα του Μανχάταν, Hauppauge και Poughkeepsie. Οι σπουδαστές μας έχουν επιτύχει βραβεία και εθνική αναγνώριση για την υποτροφία, την υπηρεσία και την ηγεσία τους.

Ο Adelphi επίσης επιδιώκει να εξυπηρετήσει την τοποθεσία του, την κατάσταση και το έθνος, μέσω της έρευνας και της πρακτικής της σχολής του. την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των επαγγελματικών σχολών και της κοινότητας · η διοργάνωση διακεκριμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων στις πανεπιστημιουπόλεις της. και κυρίως την εκπαίδευση μιας γενιάς μελλοντικών ηγετών και ενημερωμένων πολιτών, επαγγελματιών και μελών της κοινότητας.

Adelphi University αποστολή και το όραμα του Adelphi University

Δήλωση αποστολής

Το Πανεπιστήμιο μας μεταμορφώνει τη ζωή όλων των φοιτητών δημιουργώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον πνευματικής αυστηρότητας, έρευνας, δημιουργικότητας και βαθιάς συμμετοχής στην κοινότητα σε τέσσερις βασικούς τομείς εστίασης: τέχνες και ανθρωπιστικές επιστήμες, STEM και κοινωνικές επιστήμες, επαγγέλματα και υγεία και ευεξία.

Οραμα

Θα γίνουμε ένας εθνικός σεβαστός ηγέτης - ένας πρότυπος φορέας - για τον επαναπροσδιορισμό της πρακτικής και προσωπικής αξίας της εκπαίδευσης για τους σπουδαστές, βοηθώντας τους να καθορίσουν την επιτυχία τους στην τάξη, στην πανεπιστημιούπολη, στις καριέρες και στις κοινότητες και πέραν αυτής.

Αξίες

Καθοδηγούμεθα από έξι βασικές αξίες που εξηγούν το είδος της κοινότητας που επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε:

 1. Ακαδημαϊκή αριστεία
 2. Δημιουργικότητα και Καινοτομία
 3. Κοινότητα και συνεργασία
 4. Παγκόσμια συνείδηση ​​και πολυμορφία
 5. Σεβασμός για το άτομο
 6. Αλήθεια και ακεραιότητα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Adelphi University

Το online Adelphi University Bachelor of Science στη Διοίκηση Υπηρεσιών Επείγουσας Ανάγκης (BS in ESA) σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε ηγετικούς ρόλους σε ένα δυναμ ... [+]

Κατασκεύασμα και διδασκαλία από ηγέτες για να σας προετοιμάσουν για ηγεσία - πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από απεργίες καταστροφών.

Το online Adelphi University Bachelor of Science στη Διοίκηση Υπηρεσιών Επείγουσας Ανάγκης (BS in ESA) σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε ηγετικούς ρόλους σε ένα δυναμικό, προκλητικό και επάξια επάγγελμα.

Το BS μας στο πρόγραμμα ESA προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύτερο σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων από ό, τι συνήθως μπορούν να κερδίσουν μόνο από την εμπειρία και μειώνει την καμπύλη μάθησης για τους μαθητές που εισέρχονται στο πεδίο απευθείας από το προπτυχιακό σχολείο. Επιπλέον, το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του σε όλους τους τομείς κινδύνου εφαρμόζεται σε κλάδους, οργανισμούς, βιομηχανίες και τομείς, ανοίγοντας πόρτες σε διάφορες ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Garden City
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος