Academy of Art University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Για σχεδόν 90 χρόνια, καλλιτέχνες και σχεδιαστές έχουν καλέσει την Academy of Art University το σπίτι τους. Ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και είναι οικογενειακή επιχείρηση από το 1929, είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο ιδιωτικής τέχνης και σχεδίου στο έθνος.

Είμαστε πρώτα απ 'όλα μια επαγγελματική σχολή, μια εξειδικευμένη θέση που σας βοηθά να κυριαρχήσετε το σκάφος σας καθώς προετοιμάζεστε για επαγγελματικούς ρόλους ως καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Το πρακτικό μάθημα που διδάσκεται από τα καλύτερα μυαλά που εργάζονται στις σημερινές δημιουργικές και καινοτόμες βιομηχανίες. Θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το ταλέντο σας και να αποκτήσετε δεξιότητες που αναζητούνται από τη δημιουργική αγορά.

Όλα είναι ευπρόσδεκτα εδώ. Η πολιτική μας σχετικά με τις εισαγωγές είναι σπάνια μεταξύ των σχολών τέχνης. Έχουμε διαπιστώσει ότι οι δυνατότητες των μαθητών μας δεν εξαρτώνται από το παρελθόν τους αλλού, αλλά από το μέλλον τους μαζί μας. Βρείτε τη θέση σας και το σκοπό σας στην Academy of Art University , καθώς προετοιμάζεστε για την επαγγελματική σας καριέρα.

Academy of Art University Academy of Art University

Φοιτητική ζωή στην Ακαδημία

Academy of Art University είναι ένα απόλυτα καταπληκτικό μέρος για να είσαι φοιτητής. Μια από τις μεγάλες δημιουργικές πρωτεύουσες του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο είναι το σπίτι μας από το 1929. Οι γείτονές μας περιλαμβάνουν γίγαντες σε όλα, από τη διαφήμιση, το animation και την αρχιτεκτονική έως τις επικοινωνίες, την ανάπτυξη παιχνιδιών και το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Το όραμά μας και η αποστολή μας

Το όραμά μας: Να είναι η πρώτη επιλογή για τους σπουδαστές που αναζητούν παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση στις τέχνες και την πρώτη επιλογή για εκείνους που θέλουν να απασχολούν καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Η αποστολή μας: Η Academy of Art University προετοιμάζει τους επίδοξους επαγγελματίες στους τομείς του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και των τεχνών παρέχοντας εξαιρετικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία και πιστοποιητικά και προγράμματα χαρτοφυλακίου.

Η ηγεσία μας

Η Ακαδημία Καλών Τεχνών ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1929 από τον Richard S. Stephens, έναν ζωγράφο ζωγραφικής και δημιουργικό διευθυντή του περιοδικού Sunset Magazine. Υποστηριζόμενη από τη σύζυγό του κ. Clara Stephens, άνοιξε το νέο σχολείο σε ενοικιαζόμενη σοφίτα στην οδό Kearny 215 για να διδάξει τη διαφήμιση.

Richard S. Stephens

Η Ακαδημία Καλών Τεχνών ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1929 από τον Richard S. Stephens, έναν ζωγράφο ζωγραφικής και δημιουργικό διευθυντή του περιοδικού Sunset Magazine. Υποστηριζόμενη από τη σύζυγό του κ. Clara Stephens, άνοιξε το νέο σχολείο σε ενοικιαζόμενη σοφίτα στην οδό Kearny 215 για να διδάξει τη διαφήμιση. Μέσα σε λίγα χρόνια, μια ξεχωριστή σχολή εξάσκησης των επαγγελματιών του χώρου της τέχνης και του σχεδιασμού βοήθησε να διατυπωθεί η φιλοσοφία του σχολείου-μίσθωση που καθιέρωσε τους επαγγελματίες για να διδάξουν μελλοντικούς επαγγελματίες. Το 1933 το πρόγραμμα σπουδών επεκτάθηκε για να περιλάβει την εικονογράφηση της μόδας, και το 1936 προστέθηκε ένα τμήμα τέχνης.

Ο Δρ Richard A. Stephens

Ο γιος του Ρίτσαρντ και της Clara, Dr. Richard A. Stephens, μεταφέρθηκε στο ρόλο του Προέδρου το 1951 και η καθοδήγησή του οδήγησε στην επέκταση από 50 σπουδαστές σε περισσότερους από 5.000, με σημαντική επέκταση των μεγάλων διοικήσεων. Το 1966 το σχολείο ενσωματώθηκε και έδωσε την εξουσία να προσφέρει ένα πτυχίο στην τέχνη της τέχνης από το γραφείο για την ιδιωτική Postsecondary και επαγγελματική εκπαίδευση του κράτους της Καλιφόρνια. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εγκαινιάστηκε το 1977 και εγκρίθηκε το 1983.

Δρ Elisa Stephens

Η Dr. Elisa Stephens, εγγονή του ιδρυτή του σχολείου μας, διαδέχτηκε τον πατέρα της ως Πρόεδρο της Academy of Art University το 1992. Ο Dr. Stephens έχει δεσμευτεί να επεκτείνει το πρόγραμμα σπουδών της Ακαδημίας για να παραμείνει επίκαιρο με τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της βιομηχανίας. αναπτύσσοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και πόρους.

Το 2004, το όνομα του σχολείου μεταβλήθηκε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Academy of Art University σε αναγνώριση του βάθους, του πεδίου εφαρμογής και της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Σήμερα το Πανεπιστήμιο είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική σχολή τέχνης και σχεδίου στη χώρα. Οι φοιτητές έχουν τώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, μαθήματα συνεχούς καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε 28 τομείς σπουδών.

Διαπίστευση

Academy of Art University προετοιμάζει τους επίδοξους επαγγελματίες στους τομείς του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και των τεχνών, παρέχοντας εξαιρετικές πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και πιστοποιητικά και προγράμματα ανάπτυξης χαρτοφυλακίων.

Συμβούλιο Εσωτερικής Διαπίστευσης Σχεδιασμού

Το Συμβούλιο Εσωτερικής Διαπίστευσης Σχεδιασμού (CIDA) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση διαπίστευσης για προγράμματα εσωτερικής σχεδίασης εκπαίδευσης σε κολλέγια και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Το πρόγραμμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού BFA και τα προγράμματα εσωτερικής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού ΜΑΒ είναι διαπιστευμένα από το CIDA. Το CIDA βρίσκεται στην οδό Grandville 206, Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Τηλ. 1-616-458-0400

Επιτροπή Καλιφόρνιας για τη διαπίστευση πιστοποίησης εκπαιδευτικών

Η Επιτροπή Καλιφόρνιας για την Πιστοποίηση Καθηγητών (CTC) είναι ένας οργανισμός στο εκτελεστικό τμήμα της κρατικής κυβέρνησης της Καλιφόρνια. Ο κύριος σκοπός του οργανισμού είναι να λειτουργήσει ως συμβούλιο κρατικών προτύπων για την προετοιμασία των εκπαιδευτικών για τα δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια, την αδειοδότηση και πιστοποίηση των επαγγελματιών εκπαιδευτικών στο κράτος, την επιβολή των επαγγελματικών πρακτικών των εκπαιδευτικών και την πειθαρχία των κατόχων πιστοποιητικών το κράτος της Καλιφόρνιας. Η CTC πιστοποιεί το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Τέχνης του Academy of Art University .

Βρίσκονται στην Λεωφόρο Capitol 1900, Sacramento, CA 95811. Τηλ: 916-322-6253.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικτυακή τεκμηρίωση διδασκαλίας τέχνης και οι Διδάσκαλοι στη διδασκαλία της τέχνης απαιτούν αναλύσεις στο πεδίο της παρατήρησης και διδασκαλίας της τέχνης σε μαθητές στα δημόσια σχολεία του Bay Area.

Το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης Αρχιτεκτόνων

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότερες επιτροπές εγγραφής απαιτούν πτυχίο από αναγνωρισμένο επαγγελματικό πτυχίο ως προϋπόθεση για την άδεια.

Το Εθνικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Διαπίστευσης (NAAB), το οποίο είναι ο μοναδικός οργανισμός που εξουσιοδοτείται να πιστοποιεί επαγγελματικά προγράμματα σπουδών στην αρχιτεκτονική που προσφέρονται από ιδρύματα με αμερικανική περιφερειακή διαπίστευση, αναγνωρίζει τρία είδη πτυχίων:

 • Πτυχίο Αρχιτεκτονικής
 • Master of Architecture
 • Γιατρός Αρχιτεκτονικής

Ένα πρόγραμμα μπορεί να λάβει οκταετή θητεία, περίοδο οκταετούς διάρκειας με όρους ή διάρκειας δύο ετών συνεχούς διαπίστευσης ή τριετή διάρκεια αρχικής διαπίστευσης, ανάλογα με την έκταση της συμμόρφωσής του με τα καθιερωμένα εκπαιδευτικά πρότυπα .

Διδακτορικό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής και Master of Architecture πτυχιακά προγράμματα μπορεί να απαιτήσει ένα μη-διαπιστευμένο πτυχίο στην αρχιτεκτονική για την εισαγωγή. Ωστόσο, το μη διαπιστευμένο πτυχίο δεν αναγνωρίζεται από μόνο του ως διαπιστευμένο πτυχίο.

Η Academy of Art University , Σχολή Αρχιτεκτονικής, προσφέρει τα ακόλουθα πτυχιακά προγράμματα που πιστοποιούνται από την NAAB:

 • Bachelor of Architecture (162 προπτυχιακές μονάδες)
 • Master of Architecture (προ-επαγγελματικό πτυχίο + 63 μεταπτυχιακές μονάδες)
 • Master of Architecture (μη προ-επαγγελματικό πτυχίο + 87 μεταπτυχιακές μονάδες)

Εθνική Ένωση Σχολών Τέχνης και Σχεδιασμού

Η Εθνική Ένωση Σχολών Τέχνης και Σχεδιασμού (NASAD) είναι ο εθνικός οργανισμός διαπίστευσης για την τέχνη και το σχεδιασμό και τις τέχνες και τα σχεδιαγράμματα που σχετίζονται με τους κλάδους. Η Academy of Art University είναι διαπιστευμένη από την Εθνική Ένωση Σχολών Τέχνης και Σχεδιασμού (NASAD) για να προσφέρει πτυχία:

 • Συνεργάτης των Τεχνών
 • Bachelor of Arts
 • Πτυχίο Καλών Τεχνών
 • Master of Fine Arts
 • Πτυχίο Τεχνών και Πιστοποιητικών.

Όλα τα προγράμματα Academy of Art University , BA, BFA, MA, MFA και Τέχνης είναι διαπιστευμένα από το NASAD εκτός από τα προγράμματα που προσφέρονται από αυτά τα σχολεία:

 • Σχολή ενεργειών
 • Σχολή Αρχιτεκτονικής
 • Σχολή Επικοινωνιών & Τεχνολογιών Πληροφορικής
 • Σχολή Αρχιτεκτονικής Τοπίου
 • Σχολή Μουσικής Παραγωγής και Σχεδίασης Ήχου για το Visual Media
 • Σχολή συγγραφής για κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά μέσα
 • AA στην αποκατάσταση αυτοκινήτων που προσφέρει η Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού
 • BS στον προγραμματισμό παιχνιδιών που προσφέρει η σχολή ανάπτυξης παιχνιδιών

Η Εθνική Ένωση Σχολών Τέχνης και Σχεδιασμού (NASAD) βρίσκεται στο 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Τηλ. 703.437.0700

WASC Senior College και Πανεπιστημιακή Επιτροπή

Academy of Art University είναι διαπιστευμένη σε τοπικό επίπεδο από το WASC Senior College και την Πανεπιστημιακή Επιτροπή (WSCC), μία από τις επτά περιφερειακές ενώσεις που αναγνωρίζουν δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η WSCUC βρίσκεται στην περιοχή 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Τηλ. 510.748.9001.

Πιστοποίηση WSCUC για ηλεκτρονικά προγράμματα

Τόσο τα επιτόπια όσο και τα σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα στην Academy of Art University είναι διαπιστευμένα από το WASC Senior College και Πανεπιστημιακή Επιτροπή (WSCUC). Τα παρακάτω προγράμματα σπουδών δεν προσφέρονται επί του παρόντος στο διαδίκτυο:

 • AA, BFA, MA και MFA στη δράση
 • MA στο προηγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
 • AA στην αποκατάσταση αυτοκινήτων
 • BFA και MFA στο σχεδιασμό υποδημάτων και αξεσουάρ
 • BFA και MFA στο σχεδιασμό πλεκτών
 • BFA και MFA στο σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων
 • MA στη γραφή και σκηνοθεσία για κινηματογράφο

Δήλωση μη διακρίσεων

Academy of Art University αναγνωρίζει στους σπουδαστές οποιασδήποτε φυλής, χρώματος, ηλικίας, θρησκείας και εθνικής ή εθνικής καταγωγής όλα τα δικαιώματα, τα προνόμια, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που παρέχονται γενικά ή διατίθενται στους μαθητές στο σχολείο. Η ακαδημία δεν προβαίνει σε διακρίσεις λόγω της φυλής, του χρώματος, της ηλικίας, του φύλου, της θρησκείας, του σωματικού μειονεκτήματος, του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της εθνικής ή εθνικής καταγωγής στη διαχείριση των εκπαιδευτικών πολιτικών, των προγραμμάτων υποτροφιών και δανείων και άλλων σχολικών προγραμμάτων.

Τοποθεσίες

Σαν Φρανσίσκο

Address
79 New Montgomery Street
94105 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη